تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saraafsoon

عضو جدید
خوب هیچ کدوم از واحدا75 به بالا نیست که.حالا درز انقطاع وپله واسانسورو لابیو درنظرنگیریم زمینمون10*14.60 هست تقسیم بر2 واحد بازم میشه73

دناسا

عضو جدید
- دوستان خواهش می کنم این سوالات رو جواب بدبد.
اطراف رمپ حتما باید ستون باشه؟؟
- چشم پله حتما باید باشه تو پله یا خیر؟
در نظر گرفتن 18 پله 17 سانتی و ارتفاع 3/06 از کف تا کف طبقات خوبه؟ ضخامت سقف طبقات رو باید چند بگیریم؟؟
نورگیر پله رو باید کجا قرار بدیم؟

دوست عزیز حتما نیاز نیست که اطراف رمپ ستون باشه
چشم پله اصلا نباید باشه
ارتفاع 306 مشکلی نداره چون حتی ضخامت سقف رو 40 هم بگیریم بازم ارتفاع مفیدت 266 میشه که از حداقل که 260 هس بیشتره
آخری رو هم نمیدونم

somaye l

عضو جدید
1- تو ضوابط معلولین کاملا مشخص کرده به این صورت میگم اگه طول رمپ رو بین دو پاگرد بیشتر از سه متر شد 5 سانت به عرض اضافه و نیم درصد از شیب ان کمتر میشه یعنی اگه طول رمپ 5 متر باشه شیب شما7=0.5*2-8 متر و عرض اون 130=5*2+120 خواهد بود با این تفاسیر شما یک رمپ 5 متری با عرض 130و شیب 7 درصد لازم است
2- اقلیم تاپیر چندانی در انتخاب سازه و اندازه اون نداره بلکه اقلیم تو طراحی نما و جنس و مصالح مصرفی و برخی موارد دیگه که برای این آزمون لام نیست موثره و تو انتخاب سازه ما دو مورد بیشتر نداریم یا فلزی یا بتنی و برای این آزمون برای اینکه تجربه طراحی کمتری دارین سازه فلزی بهتره چون هم ابعاد ستون کمتره و هم دیگه خیلی مسایل سازه ای اون راحتر برای معمارا قابل حله ولی سازه بتنی هم برای خودش مزایای دیگه ای داره مثل گرفتن ستون مستطیلی که تو برخی موارد به درد معمارا میخوره ولی پیشنهاد من همون سازه فلزیه
3- من هرچه کتاب قانون و اینا رو که تو رایانه دارم رو نگا کردم رو ننوشته بود ولی یک تجربه کاری که داشتم به من میگه امکان نداره چون تو اون کار اصلا پنجره ها به هم ویو هم نداشتن ولی بازم اجازه اون کار به خاطر اصول همسایگی رو ندادند و حالا این اصول نوشته هستند یا نانوشته نمی دونم
این عدد 2 چیه تو حساب کتاباش:que:

somaye l

عضو جدید
دوستان
تو پلان زیرزمینم نیازه درز انقطاعو بکشیم؟برای سقف طبقه اخر ضخامت باید 40 باشه ؟دیتیل سقف وارونه رو میشه اگه کسی کامل داره بذاره؟ نیازه تو سقف اخر تو برش این جزییات ذکر بشه؟

vertex

اخراجی موقت
راستی شعاع دایره رمپ قوسی رو توی کتاب 5 داده بیشترم میشه دیگه ؟ آخه خیلی جاها بیشتر دیدم .

archi_arch

مدیر بازنشسته
دوستان میشه سوالای منو جواب بدید تو تاپیک 119 هم نوشتم
مشاهده پیوست 210414
1طول رمپ بیشتر از 3 متر قاعده داره ک 5 سانت به عرض رمپ اضافه بشه و.... کجا نوشته واگه کسی چنین رمپی کشیده بذاره منم ببینم .
2-واسه ابعاد ستونا تو جه اقلیمی چه سازه ای با چه ابعاد ستونی مناسبه؟
3 -میشه از یه نورگیر 12 متری سه تا خواب نور بگیرن دو تا واسه یه واحد یکی واحد کناریش؟مثل این عکس که گذاشتم یا ابعاد نورگیر باید بیشتر باشه؟

درمورد نورگیر تو این عکسی که گذاشتی که همش واسه یه واحده نه؟
ولی درهرحال اگه مث این عکس باشه و واسه واحدهای مجزا هم باشن چون پنجرشون کنار هم قرار گرفته و پنجره ها رو دیوار روبروی هم نیست میتونه 3x4 باشه ولی اگه پنجره ی اتاقهای واحدهای مجزا روبروی هم بودن باید 6متر فاصله بینشون میبود.

amindarbasi

کاربر فعال
مهندس amindarbasi
: این عکس رمپ ممنون میشم توضیح بدید
مشاهده پیوست 210584

این که مهندس عزیز این رمپ مشکلش چیه او مستطیل قرمز رو میبینید باید در اونجاشما پاگرد قرار می دادینو در شکل رمپ ها رو با شماره مشخص کردم و اینم مشخصاتشون
1- حداکثرشیب 7 درصد و حداقل به عرض 1.30
2-حداکثرشیب 6.5 درصدو حداقل به عرض 1.40
3- حداکثرشیب 8 درصدو حداقل به عرض 1.20
4- به نظرم این رمپ رو اگه 3متر طول با حداکثر شیب 8 درصد و عرض 1.20 قرار بدین و یک رمپ 1.30 بعد از اون پاگردی که بهش اشاره کردم و ( مستطیل قرمز) رو با حداکثر شیب 8 درصد وعرض 120 قرار می دادین هیچ مشکلی نداشتین
البته با توجه به ضوابط معلولین پاگرد باید 1.40*1.40 باشه

IMAG0110.jpg

amindarbasi

کاربر فعال
یکی در مورد داکت یه جواب قطعی میده/؟ داکتا باید تا سقف طبقه همکف بیاد و تنها داکت مرکزی تو طبقه هم کف هست؟ که اونم بایست پشت آسانسور باشه؟
داکت موتورخونه هم باید تا پشت بام ادامه پیدا کنه؟

ببخشید تو چند تاپیک قبلی فکر کنم عارفه خانم دقیقا در مورد داکت ها توضیح دادن ولی شما به خودتون این زحمت رو ندادین بخونین و یل دنبالش بگردین حالا بیه بار دیگه اشاره میکنم فقط داکت مرکزی و اصلی که به خاطر ثابت بودن محل پله و اسانسور محل داکت رو مجاور این دو انتخاب می کنند نیاز نیست داکت موتورخانه تا پشت بام ادامه پیدا کنه البته با طراحی خوب میشه این دو داکت رو یکی کرد و در مورد داکت های دیگه تا کف پایین ترین طبقه مسکونی ادامه دارند یعنی اگه همکف مسکونی باشه باید تا سقف زیر زمین بیان

vertex

اخراجی موقت
ببخشید تو چند تاپیک قبلی فکر کنم عارفه خانم دقیقا در مورد داکت ها توضیح دادن ولی شما به خودتون این زحمت رو ندادین بخونین و یل دنبالش بگردین حالا بیه بار دیگه اشاره میکنم فقط داکت مرکزی و اصلی که به خاطر ثابت بودن محل پله و اسانسور محل داکت رو مجاور این دو انتخاب می کنند نیاز نیست داکت موتورخانه تا پشت بام ادامه پیدا کنه البته با طراحی خوب میشه این دو داکت رو یکی کرد و در مورد داکت های دیگه تا کف پایین ترین طبقه مسکونی ادامه دارند یعنی اگه همکف مسکونی باشه باید تا سقف زیر زمین بیان
دوست عزیز یه نگاهی به تعداد صفحه های این تاپیک انداختین ؟ اگر 1 ماه فرصت داشتیم حق با شما بود ولی الان همه بچه ها هم وقت ندارن هم استرس دارن . حالا اگر مثل الان لطف کردین دوستان دیگه هم لطف میکنند جواب میدن همه ممنون میشیم اگه نه که جواب ندید و رد بشید و خواهشا نصیحت نکنید توی این اوضاع!!!! ممنون از شما .

fatane_a

عضو جدید

مرسی از راهنماییت. اون داکت مرکزی واسه چی میذارن؟ربطی به آسانسور نداره؟یعنی خود آسانسور نیازی نیست پشتش داکت باشه؟و در مورد موتورخونه من شنیدم جهت تهویه حتما نیاز به داکت تا پشت بوم داره مگر اینکه تهویه و نور مستقیم براش در نظر گرفته شده باشه . این می تونه درست باشه دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مرسی از راهنماییت. اون داکت مرکزی واسه چی میذارن؟ربطی به آسانسور نداره؟یعنی خود آسانسور نیازی نیست پشتش داکت باشه؟و در مورد موتورخونه من شنیدم جهت تهویه حتما نیاز به داکت تا پشت بوم داره مگر اینکه تهویه و نور مستقیم براش در نظر گرفته شده باشه . این می تونه درست باشه دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم اولویت اول با نور مستقیمه...اگر راهی نبود و مجبور شدیم از داکت استفاده کنیم اشکالی نداره میتونه مثلا تا سقف همکف یا زیرزمین بیاد بعد از اونجا بشکنه

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
3.5 متر

مرسی از وقتی که می گذارید
ببین ره ماشین برای گردش یک فضای 5 در 5 میخواد، الان با توجه به جای باکس پله ات برای اینکه ماشین بخواد بره پارک کنه باید گردش داشته باشه، چون میگی 3.5 پش اون 5 در 5 رو رعایت نکردی... هم این مستطیلی که کشیدم هم قسمت بالاش باید 5 در 5 باشه، اگه پله اتو یکم شیفت میدادی بالا باز بهتر بود شاید میتونستی در بیاری، یا ورودیتو حداقل بیار تو آکس وسط اینجوری که هی باید پیچ بخورن تا برن داخل پارک
1.jpg
2.jpg
ببین این واحدت برای رسیدن به اتاق خواب باید از وسط پذیرایی بگذریم تا به اتاق خواب برسیم، اینو یکاریش بکن، این حمومت که تو این ضلع پایینیس تو بر اصلیه ساختمونه؟!! اگه آره جابه جاش کن اگه نه پس چرا داکت نداره!(من فرصت نکردم سوالوو ببینم، به نظر منم بهتره سوال مربوط به خود آزمون طراحیه سالای گذشته رو کار کنی) مثلا واحد سمت چپیت خوبه، در مورد باکس پله و آسانسورت، اون در رو نمیخواد واسه لابیه آسانسور بذاری همونو بردار بذار برای باکس پله ات!!
بعد سعی کن با تایم کار کنی و پلانتو ترسیم فنیشو تموم کنی الان اندازه گذاری نداری نه آکس تا آکس نه اندازه گذاری داخلی!! فقط خطاشو گذاشتی،یه سری اندازه گذاریا مهمه مثلا آشپزخونه، خواب، لابیه آسانسور، رعایت عمق نور گیر 7 متر، باید اینارو اندازه هاشو بزنی تا بفهمن حداقللارو رعایت کردی.. مبلمانت ناقصه!! و اینکه طبق مبحث 4 باید یه جایی تو هر واحد برای توالت فرنگی در نظر بگیری..
من از این قرتی بازیا که عارفه در میاره یک 2 سه میزنه واسه ایرادای بچه ها بلد نیستم :) ( ببخشید وقت نشد وگرنه اینکاروو میکردم حتما)
ولی خدایی کیف میکنم عارفه خیلی خوبو مرتب ایرادارو میگه، عارفه جون دوووست داریم، منم کارمو یعنی اولیشو تا چند روز آینده میذارم ایرادای منم بگیر

وضعیت
موضوع بسته شده است.