لطفا به طرح شهریور91 من نظربدینمشاهده پیوست 210553مشاهده پیوست 210554
عزیزم فکر میکنم واحدهای بالای 75 متر رو باید 2 خوابه طراحی کرد.لطفا به طرح شهریور91 من نظربدینمشاهده پیوست 210553مشاهده پیوست 210554
- دوستان خواهش می کنم این سوالات رو جواب بدبد.
اطراف رمپ حتما باید ستون باشه؟؟
- چشم پله حتما باید باشه تو پله یا خیر؟
در نظر گرفتن 18 پله 17 سانتی و ارتفاع 3/06 از کف تا کف طبقات خوبه؟ ضخامت سقف طبقات رو باید چند بگیریم؟؟
نورگیر پله رو باید کجا قرار بدیم؟
فارسی بنویس بچه جون نمیبینی اینجا کسی فونت لاتین نمینویسهsalam..bache ha b nazare shoma sotonharo felezi bgirim behtare ya botoni?????bad vase 4tabaghe va 4tabaghe b bala abaadesh chand bashe?
چرا باید ارتفاع سقف 40 بگیریم 30 نمیشه گرفت
این عدد 2 چیه تو حساب کتاباش1- تو ضوابط معلولین کاملا مشخص کرده به این صورت میگم اگه طول رمپ رو بین دو پاگرد بیشتر از سه متر شد 5 سانت به عرض اضافه و نیم درصد از شیب ان کمتر میشه یعنی اگه طول رمپ 5 متر باشه شیب شما7=0.5*2-8 متر و عرض اون 130=5*2+120 خواهد بود با این تفاسیر شما یک رمپ 5 متری با عرض 130و شیب 7 درصد لازم است
2- اقلیم تاپیر چندانی در انتخاب سازه و اندازه اون نداره بلکه اقلیم تو طراحی نما و جنس و مصالح مصرفی و برخی موارد دیگه که برای این آزمون لام نیست موثره و تو انتخاب سازه ما دو مورد بیشتر نداریم یا فلزی یا بتنی و برای این آزمون برای اینکه تجربه طراحی کمتری دارین سازه فلزی بهتره چون هم ابعاد ستون کمتره و هم دیگه خیلی مسایل سازه ای اون راحتر برای معمارا قابل حله ولی سازه بتنی هم برای خودش مزایای دیگه ای داره مثل گرفتن ستون مستطیلی که تو برخی موارد به درد معمارا میخوره ولی پیشنهاد من همون سازه فلزیه
3- من هرچه کتاب قانون و اینا رو که تو رایانه دارم رو نگا کردم رو ننوشته بود ولی یک تجربه کاری که داشتم به من میگه امکان نداره چون تو اون کار اصلا پنجره ها به هم ویو هم نداشتن ولی بازم اجازه اون کار به خاطر اصول همسایگی رو ندادند و حالا این اصول نوشته هستند یا نانوشته نمی دونم
شعاع میانی گردش خودرو 6.5 مترهراستی شعاع دایره رمپ قوسی رو توی کتاب 5 داده بیشترم میشه دیگه ؟ آخه خیلی جاها بیشتر دیدم .
بستگی داره که چه نوع سقفی باشه.چرا باید ارتفاع سقف 40 بگیریم 30 نمیشه گرفت
کار منو نمی بینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب طول رمپ 5 متر فرض کردم بر این اساس ما 2 متر افزایش طول از سه متر داریم من نمی دونم خیلی واضحهاین عدد 2 چیه تو حساب کتاباش![]()
دوستان میشه سوالای منو جواب بدید تو تاپیک 119 هم نوشتممشاهده پیوست 210414
1طول رمپ بیشتر از 3 متر قاعده داره ک 5 سانت به عرض رمپ اضافه بشه و.... کجا نوشته واگه کسی چنین رمپی کشیده بذاره منم ببینم .
2-واسه ابعاد ستونا تو جه اقلیمی چه سازه ای با چه ابعاد ستونی مناسبه؟
3 -میشه از یه نورگیر 12 متری سه تا خواب نور بگیرن دو تا واسه یه واحد یکی واحد کناریش؟مثل این عکس که گذاشتم یا ابعاد نورگیر باید بیشتر باشه؟
شعاع میانی گردش خودرو 6.5 متره
مطمینید؟ من شعاع داخل رو 3 و شعاع خارجی رو 6.5 دیدم
مهندس amindarbasi: این عکس رمپ ممنون میشم توضیح بدید مشاهده پیوست 210584
یکی در مورد داکت یه جواب قطعی میده/؟ داکتا باید تا سقف طبقه همکف بیاد و تنها داکت مرکزی تو طبقه هم کف هست؟ که اونم بایست پشت آسانسور باشه؟
داکت موتورخونه هم باید تا پشت بام ادامه پیدا کنه؟
دوست عزیز یه نگاهی به تعداد صفحه های این تاپیک انداختین ؟ اگر 1 ماه فرصت داشتیم حق با شما بود ولی الان همه بچه ها هم وقت ندارن هم استرس دارن . حالا اگر مثل الان لطف کردین دوستان دیگه هم لطف میکنند جواب میدن همه ممنون میشیم اگه نه که جواب ندید و رد بشید و خواهشا نصیحت نکنید توی این اوضاع!!!! ممنون از شما .ببخشید تو چند تاپیک قبلی فکر کنم عارفه خانم دقیقا در مورد داکت ها توضیح دادن ولی شما به خودتون این زحمت رو ندادین بخونین و یل دنبالش بگردین حالا بیه بار دیگه اشاره میکنم فقط داکت مرکزی و اصلی که به خاطر ثابت بودن محل پله و اسانسور محل داکت رو مجاور این دو انتخاب می کنند نیاز نیست داکت موتورخانه تا پشت بام ادامه پیدا کنه البته با طراحی خوب میشه این دو داکت رو یکی کرد و در مورد داکت های دیگه تا کف پایین ترین طبقه مسکونی ادامه دارند یعنی اگه همکف مسکونی باشه باید تا سقف زیر زمین بیان
ببخشید تو چند تاپیک قبلی فکر کنم عارفه خانم دقیقا در مورد داکت ها توضیح دادن ولی شما به خودتون این زحمت رو ندادین بخونین و یل دنبالش بگردین حالا بیه بار دیگه اشاره میکنم فقط داکت مرکزی و اصلی که به خاطر ثابت بودن محل پله و اسانسور محل داکت رو مجاور این دو انتخاب می کنند نیاز نیست داکت موتورخانه تا پشت بام ادامه پیدا کنه البته با طراحی خوب میشه این دو داکت رو یکی کرد و در مورد داکت های دیگه تا کف پایین ترین طبقه مسکونی ادامه دارند یعنی اگه همکف مسکونی باشه باید تا سقف زیر زمین بیان
مرسی از راهنماییت. اون داکت مرکزی واسه چی میذارن؟ربطی به آسانسور نداره؟یعنی خود آسانسور نیازی نیست پشتش داکت باشه؟و در مورد موتورخونه من شنیدم جهت تهویه حتما نیاز به داکت تا پشت بوم داره مگر اینکه تهویه و نور مستقیم براش در نظر گرفته شده باشه . این می تونه درست باشه دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین ره ماشین برای گردش یک فضای 5 در 5 میخواد، الان با توجه به جای باکس پله ات برای اینکه ماشین بخواد بره پارک کنه باید گردش داشته باشه، چون میگی 3.5 پش اون 5 در 5 رو رعایت نکردی... هم این مستطیلی که کشیدم هم قسمت بالاش باید 5 در 5 باشه، اگه پله اتو یکم شیفت میدادی بالا باز بهتر بود شاید میتونستی در بیاری، یا ورودیتو حداقل بیار تو آکس وسط اینجوری که هی باید پیچ بخورن تا برن داخل پارک3.5 متر
مرسی از وقتی که می گذارید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |