تمرین گروهی آزمون طراحی اذر 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

behnoosh66

عضو جدید
آذر 88 - ممنون میشم ببینید و نظر بدهید

کلیت طرحتون خوبه مواردی که به نظرم میاد 1- عرض رمپ ورودی 3.3 هست حداقل 3.5 لازمه 2- مگر ماشین برای چرخش به شعاع گردش حداقل 5 متر لازم نداره پس نمیتونه چسبیده به ورودی ماشین در حیاط باشه 3-ورودی ساختمان پزشکان از خیابان فرعی به صورت مستقیم لازمه قرار نباشه که حتما وارد حیاط بشن الان ورودی سواره وپیاده شما از بر خیابان یکی شده 4-سرایداری باید یک ورودی مستقل به فضای باز داشته باشه 5-موتورخانه داکت نمی خاد؟ 6-به علت تقاطع زمین پخ می خوره در تقاطع 7-باکس پله برای طی کردن 4 متر ارتفاع با این تعداد پله جواب نمیده شاید با تعداد گردش بیشتر مثلا با همین باکس پله با سه بازوو این ارتفاع طی بشه ولی با این شرایط بازوی چهارم حالت راهرو پیدا می کنه .8-سرویس بهداشتی سرایداری داکت تهویه نداره 9-داکت سرویس بهداشتی همکف منطبق به داکت طبقه بالایی نیست داکت باید تا بام ادامه پیدا کنه .

shab khanoom

عضو جدید
کلیت طرحتون خوبه مواردی که به نظرم میاد 1- عرض رمپ ورودی 3.3 هست حداقل 3.5 لازمه 2- مگر ماشین برای چرخش به شعاع گردش حداقل 5 متر لازم نداره پس نمیتونه چسبیده به ورودی ماشین در حیاط باشه 3-ورودی ساختمان پزشکان از خیابان فرعی به صورت مستقیم لازمه قرار نباشه که حتما وارد حیاط بشن الان ورودی سواره وپیاده شما از بر خیابان یکی شده 4-سرایداری باید یک ورودی مستقل به فضای باز داشته باشه 5-موتورخانه داکت نمی خاد؟ 6-به علت تقاطع زمین پخ می خوره در تقاطع 7-باکس پله برای طی کردن 4 متر ارتفاع با این تعداد پله جواب نمیده شاید با تعداد گردش بیشتر مثلا با همین باکس پله با سه بازوو این ارتفاع طی بشه ولی با این شرایط بازوی چهارم حالت راهرو پیدا می کنه .8-سرویس بهداشتی سرایداری داکت تهویه نداره 9-داکت سرویس بهداشتی همکف منطبق به داکت طبقه بالایی نیست داکت باید تا بام ادامه پیدا کنه .

ممنون که با دقت برررسی کردی:gol::gol:
1- حق با شماست. نمی دونم چرا بی دقتی کردم و 3.3 که هیچی، 3 گرفتم عرض رمپ رو! 2- مگه با رعایت حداقل 5 متر ایست رمپ نمی توانیم رمپ بگذاریم؟3- این هم حق با شماست. موقع طراحی ورودی حواسم نبود که ساختمان پزشکان است و بر اساس مسکونی طراحی کردمش.:redface: 6- قوانین پخ به چه صورت است؟ یک مثلث قایم الزاویه با ساق های 2 متر ازش کم بشه درسته؟

behnoosh66

عضو جدید
ممنون که با دقت برررسی کردی:gol::gol:
1- حق با شماست. نمی دونم چرا بی دقتی کردم و 3.3 که هیچی، 3 گرفتم عرض رمپ رو! 2- مگه با رعایت حداقل 5 متر ایست رمپ نمی توانیم رمپ بگذاریم؟3- این هم حق با شماست. موقع طراحی ورودی حواسم نبود که ساختمان پزشکان است و بر اساس مسکونی طراحی کردمش.:redface: 6- قوانین پخ به چه صورت است؟ یک مثلث قایم الزاویه با ساق های 2 متر ازش کم بشه درسته؟

خواهش می کنم .2- من فکر می کنم یه ماشین وقتی که از در ورودی بخاد وارد بشه حداقل به اندازه طول خودش (حدود 5 متر) وارد میشه بعد می تونه گردش داشته باشه 6-توو مبحث 4 گفته 1/10 مجموع عرض دو معبر این عدد میشه همون اندازه ساق ها ی مثلث قائم الزاویه بسته به عرض دو معبر معمولا حدود 2 یا 3 و ... میشه.

mdt001

عضو جدید
من شابلون پلان پله با 9 تا پله دادم برش زدن میخام مقطعش رو هم با ارتفاع 18درست کنم ولی هنوز مقطع رو تمرین نکردم نمیدونم به درد میخوره یا نه قطعا بودش بهتر از نبودشه . فکر کنم اگه پلان پله روبا ابعاد داخل به داخل 5.10 در 2.40 یا 2.60 درست کنیم بهتره یعنی اکثر جاها میشه استفاده کرد با این شرایط به نظرم مثلا اگه یه فضای تجاری داشته باشیم میشه همین باکس پله رو با افزایش تعداد گردش پله ها (طی کردن چند پاگرد) استفاده کرد عکسشو میزارم ،برای برش پله ها به نظر من یه برش پله با تعداد پله یکسان در هردو بازو (9 تا درهر بازوو) ویک برش پله برای حالتی که تجاری باشه با انتخاب تعداد پله مورد نظر (انتخاب ارتفاع مورد نظر ) طراحی کنیداگه دوستان هم در این زمینه نظری دارن حتما عنوان کنن تا یه نتیجه گیری کنیم ممنون .مشاهده پیوست 179534

درود.
دوست من با استفاده از شابلون موافقم. خیلی سرعت عمل رو بالا میبره.شما رو چه جنسی دادی برش زدن؟پلکسی بود؟چند میلیمتری؟
درباره فایلی که آپلود کردین راه پله رو میگم، ارتفاع تک پله رو چند گرفتین؟باید 17 باشه نه 18 سانت. یه سواله دیگه توی پلان همکف تجاری به چه صورت راه پله رو نشون میدین وقتی چندین تراز داریم با توجه به تعداد زیاد ترازامون تا کف طبقه اول؟؟

saraafsoon

عضو جدید
سارا جان.عکست زیاد واضح نیست.ولی خب چیزایی که به ذهنم میرسه اینان:
1- نورگیر نذار کلا.
2- سایز ستونهات خیلی بزرگه.ستون فلزی 25 سانتی در نظر بگیر.
3- وسط رمپ معلولت چرا انقد فاصله ست؟بینش باید یه دیوار کوتاه باریک باشه.
4- برای نشون دادن ماشین ها توی پارکینگ باید یه مستطیل 2.5*5 بکشی و توشم یه مثلث بکشی.اینجوری که نشون دادی مناسب نیست.
5- باید زیاد نقشه ببینی تا اصول نقشه کشی رو بهتر رسم کنی.منم خودم همینجورم. برات یه نمونه میفرستم.

ممنون ميشجاننننننننننننننننننن.فكركنم سرعت اينترنتم پايين
درست اپلودنميشه متاسفانه

آخرین ویرایش:

behnoosh66

عضو جدید
درود.
دوست من با استفاده از شابلون موافقم. خیلی سرعت عمل رو بالا میبره.شما رو چه جنسی دادی برش زدن؟پلکسی بود؟چند میلیمتری؟
درباره فایلی که آپلود کردین راه پله رو میگم، ارتفاع تک پله رو چند گرفتین؟باید 17 باشه نه 18 سانت. یه سواله دیگه توی پلان همکف تجاری به چه صورت راه پله رو نشون میدین وقتی چندین تراز داریم با توجه به تعداد زیاد ترازامون تا کف طبقه اول؟؟

سلام
روی پلکسی یک میل ، ارتفاع پله ماکسیمم 18 سانت میشه گرفت 17 برا رعایت ضوابط معلولینه که فکر نمی کنم تا جایی که اسانسور باشه معلول بخاد از پله استفاده کنه .میشه کدهای ارتفاعی پاگردها رو (لول های متفاوتو) روی اولین پاگرد زد .

shab khanoom

عضو جدید
زمین در نبش دو خیابان قرار گرفته و باید پخی بخوره
در طبقه زیرزمین، آسانسور و پله لابی باید داشته باشه. ضمن اینکه درب آسانسور، پشت ماشین پارک شده قرار داره و دسترسی بهش مشکله

برای طبقه همکف نگهبانی نگذاشته ای که در متن سوال خواسته شده بود.
طول رمپ معلولین خیلی کمه. برای 0.6 متر ، حداقل 7.5 متر طول رمپ باید داشته باشی
در پلان طبقات هم آسانسور باید لابی جداگانه داشته باشه. باکس پله حتما باید درب داشته باشه.

maryam703

عضو جدید
آذر 88 - ممنون میشم ببینید و نظر بدهید
طرح تون خوب شده ولی واسه اتاق سرایداری باید نورگیری بذارین. می تونین به عرض 2 متر گودال باغچه بدین تو حیاط.بانک من تو نویفرت نگاه کردم اتاق امن و رختکن هم میخوادوامشب تو نویفرت نگاه میکنم عکسشو فردا براتون میذارم

آذرهانا

عضو جدید
زمین در نبش دو خیابان قرار گرفته و باید پخی بخوره
در طبقه زیرزمین، آسانسور و پله لابی باید داشته باشه. ضمن اینکه درب آسانسور، پشت ماشین پارک شده قرار داره و دسترسی بهش مشکله

برای طبقه همکف نگهبانی نگذاشته ای که در متن سوال خواسته شده بود.
طول رمپ معلولین خیلی کمه. برای 0.6 متر ، حداقل 7.5 متر طول رمپ باید داشته باشی
در پلان طبقات هم آسانسور باید لابی جداگانه داشته باشه. باکس پله حتما باید درب داشته باشه.
مرسی شب خانوم که ایرادها رو گفتین.
برای پخی نبش خیابان سوال آزمون عرض خیابان رو نداده که بر اساس عرض خیابان پخی بزنم.
برای لابی آسانسور و پله شما درس می گین. نگبانی فراموش کردم. طول رمپ درس می گین باید 7.5 باشه.
درب آسانسور در زیرزمین در پاگرد پله باز می شه و ماشین مزاحم نیس.

shab khanoom

عضو جدید
مرسی شب خانوم که ایرادها رو گفتین.
برای پخی نبش خیابان سوال آزمون عرض خیابان رو نداده که بر اساس عرض خیابان پخی بزنم.
برای لابی آسانسور و پله شما درس می گین. نگبانی فراموش کردم. طول رمپ درس می گین باید 7.5 باشه.
درب آسانسور در زیرزمین در پاگرد پله باز می شه و ماشین مزاحم نیس.
طبق ضوابط آتش نشانی درب آسانسور مطلقا نباید به پاگرد باز شه و این کار نمره منفی زیادی توی امتحان داره

shab khanoom

عضو جدید
طرح تون خوب شده ولی واسه اتاق سرایداری باید نورگیری بذارین. می تونین به عرض 2 متر گودال باغچه بدین تو حیاط.بانک من تو نویفرت نگاه کردم اتاق امن و رختکن هم میخوادوامشب تو نویفرت نگاه میکنم عکسشو فردا براتون میذارم
ممنون از نظراتت
اتاق سرایداری از سمت جنوب یعنی حیاط نورمی گیره، ولی پنجره ها رو وقت نکرده ام که توی طرحم نشون بدهم
مرسی حتما اگه تونستی فضاهای لازم بانک و برامون بزار :gol:

سائ

عضو جدید
سلام شب خانوم میشه توضیح بدید که رمپ سواره باید 3.5 ار مسیر سواره فاصله بگیره یعنی چه؟
آخه همه تو کاراشون از اول ورودی رمپو دادن؟میشه لطفا جواب بدین؟

shab khanoom

عضو جدید
شبنم جون اگه درب آسانسور از روبه رو به پاگرد باز بشه مشکل داره ، اگه پاگرد رو 1.5 در نظر بگیری و رو اتاق حریق طراحی کنی مشکلی ندارهمشاهده پیوست 179902

من اینی که گفتی تا حالا نشنیده ام و همیشه تاکید بر اینه که باکس پله درب جداگانه داشته باشه و آسانسور به پاگرد پله باز نشه. اگه این مطلبی که میگی از جایی خوندی لزفا منبعش رو بگو

shab khanoom

عضو جدید
سلام شب خانوم میشه توضیح بدید که رمپ سواره باید 3.5 ار مسیر سواره فاصله بگیره یعنی چه؟
آخه همه تو کاراشون از اول ورودی رمپو دادن؟میشه لطفا جواب بدین؟

منظور اینه که 3.5 متر( بعضی ها میگن 5 متر) بین درب حیاط فاصله باشه و بعد رمپ شروع بشه. اکثرا این ضابطه رو رعایت نمیکنن. من خودم هم تو بعضی کارهام رعایت نکرده بودم. نمی دونم دقیقا تو کدوم مبحث نوشته همچین چیزی رو. بچه ها میگفتند مبحث 13. ولی من پیدا نکردمش هنوز

آذرهانا

عضو جدید

maryam703

عضو جدید
ممنون از نظراتت
اتاق سرایداری از سمت جنوب یعنی حیاط نورمی گیره، ولی پنجره ها رو وقت نکرده ام که توی طرحم نشون بدهم
مرسی حتما اگه تونستی فضاهای لازم بانک و برامون بزار :gol:
چجوری وقتی2.2- کف زیر زمینه پنجره از حیاط میگیره؟ مگه نباید حداقل نصف ارتفاع دیوار بیرون از خاک باشه تا نورگیریش حساب شه؟صفحه 54 مبحث 4

shab khanoom

عضو جدید
بچه ها میشه توضیح بدید محفظه ی آفتابگیر با مجرای خارجی نور و هوا چه فرقی داره؟ من متوجه نمیشم فرقشون رو

آذرهانا

عضو جدید

چجوری وقتی2.2- کف زیر زمینه پنجره از حیاط میگیره؟ مگه نباید حداقل نصف ارتفاع دیوار بیرون از خاک باشه تا نورگیریش حساب شه؟صفحه 54 مبحث 4

مریم جون من به این توجه نکرده بودم مرسی که گفتی.
یعنی شبنم جون باید تو حیاط مقابل سرایداری گودال باغچه به عرض حداقل 1.5 متر داشته باشه؟

آخرین ویرایش:

maryam703

عضو جدید
یعنی شبنم جون باید تو حیاط مقابل سرایداری گودال باغچه به عرض حداقل 1.5 متر داشته باشه؟
من پرسیدم گفتن یا باید نورگیر بذاریم یا گودال باغچه. نورگیر فضا رو میگیره. بهتره همون گودال باغچه بذاریم که چون سقف نداره جزء زیر بنا نیست.مطمئن نیستم ولی منم فکر میکنم منظورش اینه که حداقل عرض 1.5 باشه.

mana_memari

عضو جدید
بچه ها میشه توضیح بدید محفظه ی آفتابگیر با مجرای خارجی نور و هوا چه فرقی داره؟ من متوجه نمیشم فرقشون رو

محفظه افتایگیر مثل ایوان میمونه که شیشه میزنن میبندنش- حالت گل خونه داره- تو سیستم های passive تو تنظیم شرایط داشتیمش اگه یادتون باشه- مجرای نور مثل کانال می مونه کنار ساختمان روش هم باید شبکه فلزی بزنی که کسی نیوفته توش - جز زیر بنا حساب نمیشه تو خود مبحث 4 گفته عرضش هم باز تو همون مبحث 4 گفته که واسه فضای اشتغال و اقامت تو زیر زمین 1.5 متر به عمق لازم. تو مبحث تهویه و سیستم گرمایش هم یه ضابطه دیگه داده بهش که اگه تو نورگیر باشه نمی دونم نسبت عرض اون نورگیر به عمق این کانال 1.5 باشه یا یه چیزی تو این مایه. شکل داره راحت پیداش می کنید

mana_memari

عضو جدید

گودال باغچه نیست- عمقش کمه- مثل کانال تو مبحث 14 شکلش هست. می تونه تو کل عرض هم نباشه فقط یه تیکش باشه کافیه

کدخدا

مدیر بازنشسته
منظور اینه که 3.5 متر( بعضی ها میگن 5 متر) بین درب حیاط فاصله باشه و بعد رمپ شروع بشه. اکثرا این ضابطه رو رعایت نمیکنن. من خودم هم تو بعضی کارهام رعایت نکرده بودم. نمی دونم دقیقا تو کدوم مبحث نوشته همچین چیزی رو. بچه ها میگفتند مبحث 13. ولی من پیدا نکردمش هنوز
صفحه 45 بند 4-2-13-8-3
جایگاه امداد رسانی تا اونجایی ک من متوجه شدم همون فضاییست ک ما به عنوان ایست رمپ رعایت میکنم البته تحلیل من اینو میگه .
حداقل فضا 3*5 که طولش 5 هست ک همون طول ایست رمپه .و اگه ساختمان بیش از 4 طبقه بود به ازای هر طبقه 0/5 متر به عرض اضافه میشه .
فقط در مورد سوال آذر 88 اگه طول 5 متر رعایت بشه فکر نمیکنم بشه پارکینگاشو دراورد البته من به نتیجه ای نرسیدم شاید دوستان موفق بشن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.