سلام
من یکم در مورد ارتفاع پله و ساختمون گیج شدم، خوب مثلا مگه نمیشه ارتفاع پله رو همون 17 در نظر بگیریم ، اما تعداد پله رو 19 تا و ارتفاع طبقه رو 3.23 بگیریم؟ حتما باید ارتفاعمون همون 3.20 باشه؟
سلام،حداكثر ارتفاع پله 17 سانتي متره.براي طبقات با 18 پله به تراز 3.06 ميرسيم .حتما بايد 3 متر باشه تا قبول بشه؟
وقتي ميگن ارتفاع پيلوت 2.4 يعني از كف تا زير سقف يا از كف تا كف طبقه ي بعد.
سلامممم. ببینید شما ارتفاع پلتون اگه 17 و خورده ای شد هم اشکال نداره.اونا همون 17 حسابش مکینن.مهم ارتفاع طبقتون هست.اگه مثلا 3.2 ارتفاع رو 3.04 در نظر بگیرید قابل قبول نیست. سوال چرا قابل قبول نیست..........؟میشه توضیح بدین
سلام بیایم به هم کمک کنیم تا اذر قبول شیم.باهم نقشه هامونو بزاریمو نقد کنیم موافقا اعلام امادگی کنن لطفا.
بچه ها من ازمون اذز 90 رو تمرین کردم خوشحال میشم ایراداشو بگین
سوالامو کنار کارا نوشتم[/QUOT
دوست عزیز فایل کاراتون خیلی کوچیکه خوب اپلود نشده واسه همین وضوح نداره .
سلامممم. ببینید شما ارتفاع پلتون اگه 17 و خورده ای شد هم اشکال نداره.اونا همون 17 حسابش مکینن.مهم ارتفاع طبقتون هست.اگه مثلا 3.2 ارتفاع رو 3.04 در نظر بگیرید قابل قبول نیست. سوال چرا قابل قبول نیست..........؟میشه توضیح بدین
سلام.
ارتفاع طبقه رو که 3.04 بگیرید و 40 سانت هم ازش واسه سقف کم بشه میمونه 2.64 که میشه ارتفاه کف تا سقف مسکونی.....خب بنظرتون این ارتفاع واسه طبقه مسکونی مناسبه؟این ارتفاع نباید دیگه کمتر از 2.80 باشه
بچه ها من ازمون اذز 90 رو تمرین کردم خوشحال میشم ایراداشو بگین
سوالامو کنار کارا نوشتم
سلام
کارتونو دیدم اما انقدر کیفیت نداره که بشه با دقت نگاه کرد وبعضی قسمتا سردر اورد .به نظرم لابیو خوب درنیاوردین اصلا طبقه همکفتون پرت زیاد داره.چرارامپو از حیاط ندادی کلی مسیر میره اخرشم یه جا میرسه که لابیم تموم شده میخوای سقف داشته باشه حیاط سقف بزار .در واحدها روبروی هم بازمیشن...کلا چیزی معلوم نیست که بشه نقدی کرد
بچه ها لطفا سریع جواب بدید. خیلی مهمه
در سوال پارسال (اسفند 91) می شد رمپ پارکینگ رو از توی حیاط بدیم؟
ممنون که جواب دادی. ولی من چون فکر می کردم نمیشه از تو حیاط داد، رمپ و از داخل دادم و دراومدسلام.
آره راه دیگه ای نداره
سوالاتتونو تو همین تاپیک بپرسید![]()
ممنون که جواب دادی. ولی من چون فکر می کردم نمیشه از تو حیاط داد، رمپ و از داخل دادم و دراومد
فایلش و می فرستم.اگه ممکنه ببینید درسته یا نه
در ضمن توی برگه های امتحان خودش محدوده ی ساختمان (60 درصد سطح اشغال) رو کشیده. پس با فرض اینکه رمپ از توی حیاط باشه، کجا باید نشونش می دادیم؟Drawing2-Model.pdf
برای دسترسی به حیاط به نظرت راهرو طویل.........خوبه؟سلام دوست عزیز ازمون اذر 90 رو کار کردم از حیاط دسترسی نداریم کارامو امشب دوباره میذارم
سلام 1-کسی میدونه ابعاد OKBچند بزاریم واسه خواب..پذیرایی..................که مثلاتویه اپارتمان تشرف به بیرون نداشته باشه 2-داکت تاسیسات برق چیه؟ 3-جهت بازشوی پنچره ها رو برای حریق ومبلمان 4-فاصله مبلمان ازهم ودیوار 5-عرض جاکفشی وکمدها دقیق و مطمئن اقا فرزاد ج چی شد؟مخصوصا okb?
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=177154&d=1382978195سلام.
خیلی ممنون.با اجازتون عکس پلانتون رو اینجا گذاشتم.
یه سوال.....شما چجوری از کد 0 با رمپ میرید کد 1.50- در حالی که تو کد 1.20+ کف طبقه همکفتونه؟قطعا امکانش نیست.
بعد شما اگه از حیاط رمپ بدید این مقدار از مساحت زیرزمینتون رو اشغال نمیکنه.
اینکه میگید محدوده طراحی رو خودشون کشیدن........این هم مشکلی نداره.شما اون بخش از رمپ رو که تو محدوده طراحی میفته رو نشون میدید و رمپی که تو حیاط میفته رو تو سایت پلانتون نشون میدید.
جدا از بحث رمپ نشون دادن محدوده پارکینگ با مستطیل و همچنین ابعاد و اندازه ها هم مهمه.ستون تو محدوده پارکینگ نره و مزاحم حرکت خودرو ناشه.
اینا نمره منفی داره.
ممنون که جواب دادی. ولی من چون فکر می کردم نمیشه از تو حیاط داد، رمپ و از داخل دادم و دراومد
فایلش و می فرستم.اگه ممکنه ببینید درسته یا نه
در ضمن توی برگه های امتحان خودش محدوده ی ساختمان (60 درصد سطح اشغال) رو کشیده. پس با فرض اینکه رمپ از توی حیاط باشه، کجا باید نشونش می دادیم؟Drawing2-Model.pdf
لزومی نداره مباحثو بخونید. کافیه یه جزوه درست درمون داشته باشید تا بطور خلاصه فقط ضوابط مورد نیاز در طراحی رو بهتون بگه.یه سوال دارم.این همه منبعی که برا امتحان طراحی باید بخونیم برای چیه؟مــتلا مبحت عایق بندی به چه دردی می خوره توی امتحان طراحی؟آخه دیتیل که نداره؟ممنون می شم اگه جوابمو بدین
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |