shab khanoom
عضو جدید
اسفند 91بچه ها من استرس دارم...............
لطفا هر کسی اسفند 91 رو حل کرده واسم بفرسته......
جاگذاری پله خیلی مهمه....از طرفی میخام آِژانس سمت شمال باشه. و حیاط مختص لابی باشه.از طرفی اون شکلی پارکینگ حل نمیشه
اسفند 91بچه ها من استرس دارم...............
لطفا هر کسی اسفند 91 رو حل کرده واسم بفرسته......
جاگذاری پله خیلی مهمه....از طرفی میخام آِژانس سمت شمال باشه. و حیاط مختص لابی باشه.از طرفی اون شکلی پارکینگ حل نمیشه
سلام بچه ها ؛خدا قوت.توي سوال 88 بايد زمين را پخ بزنيم ؟چه جوري پخ را حساب كنم؟ كسي سوال 88 را كار نكرده بزاره؟ ممنون
اسفند 91
بچه ها ببخشید من یه تازه واردم و اسفند پارسالم قبول نشدم چند تا سوال دارم ولی هر چی میگردم نمیدونم کجا باید بنویسم و ارسال کنم . میشه کمکم کنید؟ فقط در جواب نوشته های بچه ها میتونم بنویسمدوباره سلام
سوال؟
اگه 18تا پله 17 سانتی گرفتین در واقع 306 سانت ارتفاع رو بالا رفتین
با این اوصاف ارتفاع مسکونی و ضخامت سقف رو چند سانت در نظر گرفتین؟
معمولا سازه بتنی رو 40 و فلزی رو ضخامت 30 میگیرندوست من ما داریم فاز یک کار می کنیم طبق کتاب های نقشه کشی فنی حرفه ای وسایر ،برا فاز یک ضخامت سقف 30 و برا دیوار خارجی 20 کفایت می کنه
پشت پوستی رو سریع با مداد سیاه کنید، بعد ترسیم رو روی جای درستش بذارید و با دست یا خط کش روی خطوط اصلیش بکشید. خیلی راحت و سریع کپی میشه. یه جایی مثل پله رو حتی با دست هم میتونید پر رنگ کنید، اما برای خطوط بلند موازی از خط کش استفاده کنید.میشه بگید از رو پوستی چطور کپی کنیم؟
دوباره سلام
سوال؟
اگه 18تا پله 17 سانتی گرفتین در واقع 306 سانت ارتفاع رو بالا رفتین
با این اوصاف ارتفاع مسکونی و ضخامت سقف رو چند سانت در نظر گرفتین؟
معمولا سازه بتنی رو 40 و فلزی رو ضخامت 30 میگیرن
البته طبق ضوابط معلولین، حداقل عرض پله رو باید 120 بگیریم که در اینصورت چیزی باقی نمی مونه
من تا جایی که یادمه 18تا پله 17سانتی گرفتم. اما چون رمپ ورودی و آسانسور برای معلولین درنظر گرفته شده فکر نمیکنم مشکلی برای ارتفاع 18سانتی پله در ساختمان مسکونی وجود داشته باشه. تنها مسئله رعایت بند 4-2-12-3-3 یعنی فرمول 0.64>کف پله+دو برابر ارتفاع>0.63 هست که اگه پله رو 18 سانتی بگیرید کف پله رو باید 28 بگیرید.
سلام باید روی (+تاپیک جدید) قسمت بالا سمت راست کلیک کنی...بچه ها ببخشید من یه تازه واردم و اسفند پارسالم قبول نشدم چند تا سوال دارم ولی هر چی میگردم نمیدونم کجا باید بنویسم و ارسال کنم . میشه کمکم کنید؟ فقط در جواب نوشته های بچه ها میتونم بنویسم
سلام دوست عزیزبچه ها موتورخانه آسانسور کجا کشیده میشه؟
در پلان شیب بندی بام؟
سلام امتحان اسفند موضوعش خیلی راحت بود ولی مدارک زیادی می خواست که من حتی برای کپی کردن نقشه هایی که کشیده بودم وقت کم آوردم نمی دونم با این مشکل چیکار کنم کسی هست که تجربه بیشتری داشته باشه؟!من اینجور که توی تاپیک متوجه شدم خیلی روی دستگاه پله و ارتفاع پله سوال دارید همه اندازه رو طبق مبحث 4 در نظر بگیرید ( ارتفاع پله رو 17 در نظر بگیرید برای رعایت ضوابط معلول ) برای تقسیم واحد ها به عرض زمین توجه کنید بهترین حالت شمالی و جنوبی است در امتحان سال گذشته هر کی شرقی و غربی تقسیم کرده بود قبول نشده بود
طبق مقررات ملی ساختمان طراحی کنید نه طبق ضوابط شهرداری
به امید موفقیت همه دوستان![]()
من اینجور که توی تاپیک متوجه شدم خیلی روی دستگاه پله و ارتفاع پله سوال دارید همه اندازه رو طبق مبحث 4 در نظر بگیرید ( ارتفاع پله رو 17 در نظر بگیرید برای رعایت ضوابط معلول ) برای تقسیم واحد ها به عرض زمین توجه کنید بهترین حالت شمالی و جنوبی است در امتحان سال گذشته هر کی شرقی و غربی تقسیم کرده بود قبول نشده بود
طبق مقررات ملی ساختمان طراحی کنید نه طبق ضوابط شهرداری
به امید موفقیت همه دوستان![]()
سلام امتحان اسفند موضوعش خیلی راحت بود ولی مدارک زیادی می خواست که من حتی برای کپی کردن نقشه هایی که کشیده بودم وقت کم آوردم نمی دونم با این مشکل چیکار کنم کسی هست که تجربه بیشتری داشته باشه؟!![]()
شبنم جون ! میشه کارم رو دوباره ببینین؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |