تمرین گروهی آزمون طراحی اذر 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shab khanoom

عضو جدید
بچه ها من استرس دارم...............
لطفا هر کسی اسفند 91 رو حل کرده واسم بفرسته......
جاگذاری پله خیلی مهمه....از طرفی میخام آِژانس سمت شمال باشه. و حیاط مختص لابی باشه.از طرفی اون شکلی پارکینگ حل نمیشه
اسفند 91

پیوست ها

• esfand 91.zip
    391 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Murtaza Jafari

عضو جدید
دوستان من هم یه سوال داشتم . به نظرتون اگه یه پلان اینجوری طراحی کنیم . ایراد نداره . آخه یه واحدش کلا شمالی میشه و یه واحدش کلا جنوبی میشه . یعنی واحدی که در شماله نور جنوبی دریافت نمیکنه . البته عرض ساختمان هم 10 متره .

faeze1366

عضو جدید
دوستان داریم به امتحان نزدیک می شیم هنوز تو یه سری مباحث به نتیجه کلی نرسیدیم من یکی از دوستانم که کلاس رفته بود و قبول شد یا نمره 27 از جزوه اش اسکن گرفتم و قسمت های مهمش رو میزارم امیدوارم به دردتون بخوره 1.jpg2.jpg:w42:

Anahidd

عضو جدید
سلام بچه ها ؛خدا قوت.توي سوال 88 بايد زمين را پخ بزنيم ؟چه جوري پخ را حساب كنم؟ كسي سوال 88 را كار نكرده بزاره؟ ممنون

faeze1366

عضو جدید
فکر کنم تو صفحات قبل یکی از بچه ها دستی کار کرده خیلی هم کارش تمیز و خوب بود بگرد پیدا میکنی
سلام بچه ها ؛خدا قوت.توي سوال 88 بايد زمين را پخ بزنيم ؟چه جوري پخ را حساب كنم؟ كسي سوال 88 را كار نكرده بزاره؟ ممنون

roham12

عضو جدید
دوباره سلام
سوال؟
اگه 18تا پله 17 سانتی گرفتین در واقع 306 سانت ارتفاع رو بالا رفتین
با این اوصاف ارتفاع مسکونی و ضخامت سقف رو چند سانت در نظر گرفتین؟
بچه ها ببخشید من یه تازه واردم و اسفند پارسالم قبول نشدم چند تا سوال دارم ولی هر چی میگردم نمیدونم کجا باید بنویسم و ارسال کنم . میشه کمکم کنید؟ فقط در جواب نوشته های بچه ها میتونم بنویسم

roham12

عضو جدید
شما کف تا کف رو320 رعایت کن اگر ارتفاع رو 17 بگیری 19 تا پله میشه که آخرین پله رو 3 سانت کمتر در نظر میگیری . فقط من نمیدونم کف پله همون 30 سانته؟

roham12

عضو جدید
شما طول رمپت با توجه به -230 که رفتی زیر زمین باید 15 متر باشه چطور اینو نشون دادی؟

mahdieh_r

عضو جدید
میشه بگید از رو پوستی چطور کپی کنیم؟
پشت پوستی رو سریع با مداد سیاه کنید، بعد ترسیم رو روی جای درستش بذارید و با دست یا خط کش روی خطوط اصلیش بکشید. خیلی راحت و سریع کپی میشه. یه جایی مثل پله رو حتی با دست هم میتونید پر رنگ کنید، اما برای خطوط بلند موازی از خط کش استفاده کنید.

mahdieh_r

عضو جدید
من تا جایی که یادمه 18تا پله 17سانتی گرفتم. اما چون رمپ ورودی و آسانسور برای معلولین درنظر گرفته شده فکر نمیکنم مشکلی برای ارتفاع 18سانتی پله در ساختمان مسکونی وجود داشته باشه. تنها مسئله رعایت بند 4-2-12-3-3 یعنی فرمول 0.64>کف پله+دو برابر ارتفاع>0.63 هست که اگه پله رو 18 سانتی بگیرید کف پله رو باید 28 بگیرید.

سلام
میشه بگید ابعاد آسانسورو دقیقا چند گرفتین؟؟[/QUOTE]
با دیوار 20 سانتی دورش 2*2.3

*arch*

عضو جدید
بچه ها امکان داره که توی سوال امسال اقلیم خاصی را برای طراحی عنوان کنند؟

faeze1366

عضو جدید
من اینجور که توی تاپیک متوجه شدم خیلی روی دستگاه پله و ارتفاع پله سوال دارید همه اندازه رو طبق مبحث 4 در نظر بگیرید ( ارتفاع پله رو 17 در نظر بگیرید برای رعایت ضوابط معلول ) برای تقسیم واحد ها به عرض زمین توجه کنید بهترین حالت شمالی و جنوبی است در امتحان سال گذشته هر کی شرقی و غربی تقسیم کرده بود قبول نشده بود
طبق مقررات ملی ساختمان طراحی کنید نه طبق ضوابط شهرداری
به امید موفقیت همه دوستان :w36:

safoora

عضو جدید
بچه ها ببخشید من یه تازه واردم و اسفند پارسالم قبول نشدم چند تا سوال دارم ولی هر چی میگردم نمیدونم کجا باید بنویسم و ارسال کنم . میشه کمکم کنید؟ فقط در جواب نوشته های بچه ها میتونم بنویسم
سلام باید روی (+تاپیک جدید) قسمت بالا سمت راست کلیک کنی...
البته با عرض معذرت بابت جسارتم از قدیمی ترا....

safoora

عضو جدید
من اینجور که توی تاپیک متوجه شدم خیلی روی دستگاه پله و ارتفاع پله سوال دارید همه اندازه رو طبق مبحث 4 در نظر بگیرید ( ارتفاع پله رو 17 در نظر بگیرید برای رعایت ضوابط معلول ) برای تقسیم واحد ها به عرض زمین توجه کنید بهترین حالت شمالی و جنوبی است در امتحان سال گذشته هر کی شرقی و غربی تقسیم کرده بود قبول نشده بود
سلام امتحان اسفند موضوعش خیلی راحت بود ولی مدارک زیادی می خواست که من حتی برای کپی کردن نقشه هایی که کشیده بودم وقت کم آوردم نمی دونم با این مشکل چیکار کنم کسی هست که تجربه بیشتری داشته باشه؟!:que:

shab khanoom

عضو جدید

منظور از شرقی غربی چیه؟ یعنی واحدها اتوبوسی باشند و هر واحد هم از شمال نوربگیره و هم از جنوب؟

shab khanoom

عضو جدید
سلام امتحان اسفند موضوعش خیلی راحت بود ولی مدارک زیادی می خواست که من حتی برای کپی کردن نقشه هایی که کشیده بودم وقت کم آوردم نمی دونم با این مشکل چیکار کنم کسی هست که تجربه بیشتری داشته باشه؟!:que:

من اولین بارمه که می خواهم امتحان بدم. اما فکر کنم دوبار کشیدن نقشه ها وقت زیادی ببره. من خودم تصمیم دارم طراح اولیه رو رو چرک نویس در بیاورم و از اول همه چیز رو تو برگه های اصلی بکشم.

shab khanoom

عضو جدید
شبنم جون ! میشه کارم رو دوباره ببینین؟

کارت و دیدم عزیزم . پارکینگت نسبت به قبلی خیلی بهتر شده.
ابعاد پذیراییت کوچک شده ، ولی نسبت به پلان قبلیت بهتره
تراس طبقه بالا خیلی بزرگ شده (شاید به خاطر رعایت سطح زیربنایی است که خواسته شده.نه؟)
در کل خوبه:smile: :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.