17 برای پلهممنون وسعت جان.سوال ديگه اگه در سوال گفته باشه كه طراحي با رعايت ضوابط معلولين. ارتفاع پله همه طبقات 17 بگيريم؟اونوقت طبقات 3.06 ميشه كه اگه ضخامت سقف 40 بگيريم كف تا سقف 266 كه اينطوري درسته؟
سمت راستیه که روی مقطع پله علامت زدی واسه این گذاشته شده که قسمتهای برش خورده از شابلون جدا نشه و نگهش داره که توی ترسیم باید خودت اون قسمتها رو تکمیل کنی. اون مثلثه هم ماشینه . اون علامتای پایینش هم واسه کد ارتفاعی در نما یا مقطعه و سمت چپی هم رمپ ربع دایره است که شعاع مشخصی داره.
مستطیل ها مد نظرمه مهندسسسسسسسسس
اخه اندازشون نه به پاسیو میخوره نه پارکنیگ
دوستان میشه راهنماییم کنیدددددددددددددددد واقعا ممنون میشم:
1- در پاسیو قاعده پنجره هایی که در اضلاع مجاور هستند(نه رو به رو) چه جوریه؟
2- در پاسیو میشه از 3 تا ضلع پنجره گذاشت؟ قاعده اش چه جوریه؟
مهندس جان کد ارتفاعی -0.74 چطور بدست اومد؟؟/با سلام به همه دوستان عزیز
در مورد سوالی که براتون پیش اومده در مورد تعداد پله های طبقه همکف تجاری در آزمون خرداد 93 باید عرض کنم که 3 راه حل برای این موضوع پیشنهاد شده بود که هر سه قابل اجرا بودند.
راه حل اول : در دو شمشیری به صورت رفت و برگشت تعداد پله هارو بیشتر کنیم . 22 پله میتونستیم قرار بدیم که هر شمشیری 11 تا پله و طبق ضوابط تا 12 پله در یک بازو مجاز هستیم. که در این روش باید ابعاد باکس پله بزرگتر میشد و ستونها محلش تغییر پیدا میکنه که باید این موضوع رو در نظر میگرفتیم.
راه حل دوم: راه حلی که خانم مهندس عارفه پیشنهاد دادند و نقشه اونو قرار دادند به اینصورت بود که قسمت لابی همکف رو 84 سانتیمتر بالا برده بودند و ارتفاع همکف رو کمتر کرده بودند و تعداد پله ها در باکس پله مانند طبقات عادی شده بود و با توجه به اینکه در قسمت ورودی کد ارتفاعی 0.74- بود و کف همکف هم 84 سانتیمتر بالا اومده بود حدود 9 پله در ورودی ساختمان بوجود آمده بود.
راه حل سوم: برای اینکه در صورت مساله ارتفاع همکف رو 3.50 خواسته بود و ممکن بود کم کردن ارتفاع قسمت لابی بهانه ای به دست تصحیح کننده بده تا امتیاز منفی بده در طرح پیشنهادی که ارائه شد کف همکف رو 0.00+ در نظر گرفتیم که با 4 یا 5 پله از 0.74- بالا می اومد و 5 تا پله بعدی رو داخل لابی اجرا کردیم .
در مورد راه حل اجرایی اگر سازه فلزی باشه که بسیار راحت اجرا میشه و با گذاشتن ستون کوتاه در زیر اولین پاگرد مساله حل میشه و در سازه بتنی هم با اجرای 5 پله اول به صورت توپر تا ارتفاع0.85+ این مساله حل خواهد شد و از اونجا به بعد هم مانند شمشیری پله 2 بازو، پله ها به صورت تیپ ادامه پیدا میکنه.
در مورد مقطع این پله اگر شما پله و آسانسور رو برش بزنید و خط مقطع از آسانسور عبور کنه شما فقط پیشانی پله رو میبینید و فقط در 5 پله اول طبقه همکف برش از پله دارید که اون هم چون در برش نیست میتونه به صورت نقطه چین رسم بشه.
اگر هم صرفا خط مقطع شما از شمشیری پله به صورت طولی عبور بکنه مانند برش پله های معمولی هستش و فاصله بین کد ارتفاعی0.00 و 0.85+ باید به صورت خط چین پیشونی اون 5 پله رو نشون بدید.
پله سه طرفه از اون جهت که چشم پله داره و مثل دودکش در آتش سوزی عمل میکنه و باعث گسترش آتش سوزی میشه، ممنوع هستش و ما در این راه حل به روشی که در نقشه مشخص هستش هیچگونه چشم پله ای نداریم و قسمت چشم پله در طبقه بالا پاگرد پله هستش که کاملا بوسیله سقف بسته شده. و این روش که به مستطیل طلایی معروفه به صورت اسپیرالی هسش و در قسمت بالا بسته شده و چشم پله حذف شده .
از هر سه نوع پله مطرح شده بنا به طرح خودتون میتونید استفاده کنید.
موفق و پیروز باشید
اینم تمرین منه برای آذر 92 که با مشورت عارفه خانم روش کار کردیم.
خوب توی طرحی مثلا ساختمان شمالی جنوبی....همه داکت هام قسمت جنوب افتاده.....که طولش بیشتر از 7 متره برای کروم بندی....باید چی کار کنم؟
داکت اضافه کنم برای قسمت شمالی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این داکت اضافه تا کجا بره؟؟؟؟؟؟؟؟ تو طبقات پایین هم میره
ممنون هلوی مهربونم
طول مناسب شیب بندی 10 متره وسعت جانخوب توی طرحی مثلا ساختمان شمالی جنوبی....همه داکت هام قسمت جنوب افتاده.....که طولش بیشتر از 7 متره برای کروم بندی....باید چی کار کنم؟
داکت اضافه کنم برای قسمت شمالی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این داکت اضافه تا کجا بره؟؟؟؟؟؟؟؟ تو طبقات پایین هم میره
ممنون هلوی مهربونم
منم فکر می کنم اگه نورگیر بین دو واحد مشترک باشه استفاده از پنجره وسط داستان داره ولی اگه برای یک واحد بود همون OKB 180 و شیشه مشجر بزن بره.دوستان میشه راهنماییم کنیدددددددددددددددد واقعا ممنون میشم:
1- در پاسیو قاعده پنجره هایی که در اضلاع مجاور هستند(نه رو به رو) چه جوریه؟
2- در پاسیو میشه از 3 تا ضلع پنجره گذاشت؟ قاعده اش چه جوریه؟
عزیزم یه داکت اصلی بزرگ بزار برا موتور خانه. بله باید تا بام بره برای اینکه گازها و دود و بو و این چیزا رو باید به فضای باز برسونه.سلام دوستان
کسی میتونه درباره داکت موتورخانه راهنمایی کنه. من تا الان به این مسئله دقت نکرده بودم، لازمه که حتما داکت بزاریم؟ و اینجور که متوجه شدم داکت باید تا بام امتداد داشته باشه.
آیا میشه داکت موتورخانه با داکتهای دیگه را مشترک گرفت، مثلا پائین مال موتورخانه باشه ولی طبقات بالاتر همون داکت بشه داکت آشپزخانه یا سرویس ها؟
ممنون میشم راهنمائی کنید.
من از اصلاح و ترکیب همه شابلون های دوستان 4 تا شابلون آ5 در آوردم (که البته مطابق با نیاز خودمه) که تا اینجا به نظرم خوب شده و فردا صب دارم میرم برش بزنم. شابلونا ایراد زیاد داشت که توضیحش طولانیه. مثلا ضخامت قلم رو در نظر نگرفته بودن یا بی دقتی در ترسیم و لایه های بی خودی و چند رنگی خطوط و ...
طول مناسب شیب بندی 10 متره وسعت جان
عجب مشکلاتی داری ها..
منم فکر می کنم اگه نورگیر بین دو واحد مشترک باشه استفاده از پنجره وسط داستان داره ولی اگه برای یک واحد بود همون OKB 180 و شیشه مشجر بزن بره.
عزیزم یه داکت اصلی بزرگ بزار برا موتور خانه. بله باید تا بام بره برای اینکه گازها و دود و بو و این چیزا رو باید به فضای باز برسونه.
به نظرم داکت موتورخانه که از توش دود رد میشه نباید طبقات بالا مثلا به سرویس مرتبط شه. اینطوری که همه رو به کشتن میده.
اگه فایلشو بزارید که عالی میشه. خدا خیرتون بده.من از اصلاح و ترکیب همه شابلون های دوستان 4 تا شابلون آ5 در آوردم (که البته مطابق با نیاز خودمه) که تا اینجا به نظرم خوب شده و فردا صب دارم میرم برش بزنم. شابلونا ایراد زیاد داشت که توضیحش طولانیه. مثلا ضخامت قلم رو در نظر نگرفته بودن یا بی دقتی در ترسیم و لایه های بی خودی و چند رنگی خطوط و ...
اصلاحات خیلی وقت گیر شد.
اگه فردا نتیجه بی نقص بود فایل رو میزارم
طول مناسب شیب بندی 10 متره وسعت جان
عجب مشکلاتی داری ها..
منم فکر می کنم اگه نورگیر بین دو واحد مشترک باشه استفاده از پنجره وسط داستان داره ولی اگه برای یک واحد بود همون OKB 180 و شیشه مشجر بزن بره.
عزیزم یه داکت اصلی بزرگ بزار برا موتور خانه. بله باید تا بام بره برای اینکه گازها و دود و بو و این چیزا رو باید به فضای باز برسونه.
به نظرم داکت موتورخانه که از توش دود رد میشه نباید طبقات بالا مثلا به سرویس مرتبط شه. اینطوری که همه رو به کشتن میده.
سازه فلزیه؟ دهنه ی 7.20 زیاده کمی، حداکثر 7،البته الن اجرامیشه ها،برای احتیاط در آزمون میگم،اینم تمرین منه برای آذر 92 که با مشورت عارفه خانم روش کار کردیم.
راستش من دیده بودم مستقیم میزارن!بچه ها داکت به این معنی نیست که یه فضای خالیه که دود یا هوای تهویه شده ،مستقیم به اونجا وارد بشه و به کل طبقات منتشر بشه..داکت یه فضای مشخص و خالیه برای عبور رایزرها.. عمل تهویه موتورخونه بوسیله پلیکا یا لوله سیمانی انجام میشه که این پلیکا یا لوله سیمانی تحت عنوان رایزر درون داکت تا بالا انتقال پیدا میکنه...از هر داکت میتونه رایزرهای مختلفی رد بشه و هیچ تداخلی هم با هم نداره.. تو چندتا پست هم قبلا عنوان شد که داکت سرویس و آشپزخونه مشترک گرفته نشه چون بو و .. از سرویس به آشپزخونه میاد و خوشایند نیست درصورتی که اینطور نیست..عمل تهویه سرویس با پلیکا انجام میشه که درواقع رایزر تهویه محسوب میشه و هیچ انتشاری به درون فضای داکت نداره که به سایر فضاها منتقل بشه..
سازه که بله فلزه. درست می فرمایید اون ستون پایین تر بود ولی چون B2 در طبقات وسط فضا میفتاد عارفه خانم پیشنهاد داد ببرمش بالا که یه کم دهنه زیاد شدسازه فلزیه؟ دهنه ی 7.20 زیاده کمی، حداکثر 7،البته الن اجرامیشه ها،برای احتیاط در آزمون میگم،
در واحداتونو دولنگه بکشید،
نحوه ی ترسیم تراس در واحد پایین اشتباه است،یک دیوار جلوی بالکنتون کشیدین، و اینکه عمق نورگیر از 7بیشتر شده یکم،و در دستشویی رو ترجیحا در راهروی ورودی قراربدین..
واحد بالایی اون فضای مربع کنار آشپزخونه تراسه؟
سلام دوستان عزیزم
بنظرتون این کار درسته؟
بیشتر منظورم اون مسیر به عرض 3.2 هستش، لطفا همه نطراتشونو بگن، خیلی مهمه
سلام دوستان عزیزم
بنظرتون این کار درسته؟
بیشتر منظورم اون مسیر به عرض 3.2 هستش، لطفا همه نطراتشونو بگن، خیلی مهمه
مرسیتو مبحث 4 مسیر عبور ماشینو نوشته 5! البته برای پارکینگهای متوسط و بزرگ،
اینجافقط دوتا ماشینه،پس میشه گفت پارکینگ کوچیکه،پس اون عرض 3 متر مشکلی نداره
دوست عزیز آزمون سال 90 آزمون استانداردی نبوده و از سالهای بعد از اون این آزمونها با تغییراتی که کردند به سمت واقعیت بازار کار رفتند هرچند هنوز هم مشکل دارند و با طرح تقصیلی منطبق نیستند. در آزمون سال 90 5 واحد طراحی شده که 4 واحد پارکینگ داشته و در حالی که پارکینگ نیاز اصلی فضاهای طراحی شده ما هستند و در طراحیهای بازار کار (حداقل طرح تفصیلی تهران )اجازه طراحی مسکونی در همکف امکانپذیر نیست چون حداقل 3 طبقه روی پیلوت میتوان ساخت (بند 2-14طرح تفصیلی) در صورتیکه آزمونهای نظام مهندسی 2 طبقه روی پیلوت طراحی میکنند و جدیدا برای پر کردن فضای خالی پیلوت یک تجاری هم به آن اضافه میکنند در صورتیکه در تهران اولین چیزی که کنترل میشه اینه که سقف همکف رو بیش از حد مجاز اجرا نکنی که مبادا بعدا مسکونی یا تجاری بشه.
در صورتیکه در طراحی واقعی در پهنه های R121,R122 که 200 و 250 متر مربع مساحت زمین است شما احتیاج به 8 تا 10 پارکینگ دارید و علاوه بر پیلوت از زیر زمین هم برای پارکینگ مجبورید استفاده کنید. نظام مهندسی سالهای سال از بازار کار دور بوده و حدود 2 سال هستش که بنا به ماده 33 وارد این حوزه شده و قبل از این تاریخ مهندسان بنا به اطلاعات و تجربه خودشون و کتاب ملاک عمل شهرداری طراحی میکردند.همانطور که اطلاعات دوران دانشگاه صرفا درصدی از اطلاعاتی بود که برای آزمون نظام مهندسی به دردمون خورد ،شرکت در آزمون نظام مهندسی و گرفتن پروانه اشتغال هم فقط شما رو وارد مرحله جدیدتری میکنه که با غول بزرگتری به نام بازار کار روبرو خواهید شد و در اونجا خواهیم دید که قواعد و ضوابط فراتر از این مرحله هستند.
به امید موفقیت
مرسی
اگر پارکینگ متوسط باشه بنظرتون بازم میشه این کارو کرد؟ توی بعضی جزوه ها گفته مسیر اگر پشتش ماشین پارک نشده باشه، و یا جایی که مسیر عبوری از کنار باکس پله عبور کنه میتونیم تا 3مترم عرضشو کم کنیم..میشه؟!
[نمیدونم چرا همه تاکید به ارتفاع 3.23 میکنند .در صورتیکه اشتباه . مثلا یک ساختمان سه طبقه با زیر زمین که 1.2 نسبت به همکف بالاتره طبق مبحث 4 ارتفاع مجاز این ساختمان با جانپناه 11.70 میباشد . در صورتیکه با ارتفاع 3.23 میشه 1.2+3.23*3+1.1= 11.99 که 29 سانتیمتر از حد مجاز رد میکنه و درست نیست پس لازمه ارتفاع رو 18 پله 17 سانتی که میشه 3.06 سانت بگیریم.فقط در صورتی که ساختمان پیلوت باشه با مشکل بالا بر نمیخوریم و میتونیم همان 3.23 بگیریم. بزرگان نظر بدند.
دوست عزیز
در محاسبه ارتفاع کل شما ارتفاع پیلوت را 2.7 در نظر بگیرید که ارتفاع از حد مجاز فراتر نمیرود .
2.7(پیلوت)+3.23(اول)+3.23(دوم)+1.1(جانپناه)+1.2(بالا آمدن از 0.00) =11.46
در آزمون 93 نیز با اینکه ارتفاع پیلوت به دلیل وجود تجاری 3.8 بود ارتفاع از 0.00، 11.36 بود .
3.8(پیلوت)+3.23(اول)+3.23(دوم)+1.1(جانپناه)= 11.36
ضوابط دیگری همچون مبحث 3 و نشریه تصرفهای خاص وجود داره که بهتره اینها رو بگذارید واسه بعد از قبولی در آزمون و مطرح کردن اونها باعث سردرگمی میشود.
موفق باشید
وقتی ما زیر زمین داریم دگه پیلوت نداریم و اون همکفه که ممکن یک واحد باشه و بقیه مساحت لابی باشه که ارتفاع اون هم باید مثل بقیه طبقات باشه.مانند آزمون سال 90
دوست عزیز آزمون سال 90 آزمون استانداردی نبوده و از سالهای بعد از اون این آزمونها با تغییراتی که کردند به سمت واقعیت بازار کار رفتند هرچند هنوز هم مشکل دارند و با طرح تقصیلی منطبق نیستند. در آزمون سال 90 5 واحد طراحی شده که 4 واحد پارکینگ داشته و در حالی که پارکینگ نیاز اصلی فضاهای طراحی شده ما هستند و در طراحیهای بازار کار (حداقل طرح تفصیلی تهران )اجازه طراحی مسکونی در همکف امکانپذیر نیست چون حداقل 3 طبقه روی پیلوت میتوان ساخت (بند 2-14طرح تفصیلی) در صورتیکه آزمونهای نظام مهندسی 2 طبقه روی پیلوت طراحی میکنند و جدیدا برای پر کردن فضای خالی پیلوت یک تجاری هم به آن اضافه میکنند در صورتیکه در تهران اولین چیزی که کنترل میشه اینه که سقف همکف رو بیش از حد مجاز اجرا نکنی که مبادا بعدا مسکونی یا تجاری بشه.
در صورتیکه در طراحی واقعی در پهنه های R121,R122 که 200 و 250 متر مربع مساحت زمین است شما احتیاج به 8 تا 10 پارکینگ دارید و علاوه بر پیلوت از زیر زمین هم برای پارکینگ مجبورید استفاده کنید. نظام مهندسی سالهای سال از بازار کار دور بوده و حدود 2 سال هستش که بنا به ماده 33 وارد این حوزه شده و قبل از این تاریخ مهندسان بنا به اطلاعات و تجربه خودشون و کتاب ملاک عمل شهرداری طراحی میکردند.همانطور که اطلاعات دوران دانشگاه صرفا درصدی از اطلاعاتی بود که برای آزمون نظام مهندسی به دردمون خورد ،شرکت در آزمون نظام مهندسی و گرفتن پروانه اشتغال هم فقط شما رو وارد مرحله جدیدتری میکنه که با غول بزرگتری به نام بازار کار روبرو خواهید شد و در اونجا خواهیم دید که قواعد و ضوابط فراتر از این مرحله هستند.
به امید موفقیت
مهندس من این قوانین رو نمیدونم فقط میدونم این چیزی رو که آزمون از ما میخواد اگه ارتفاع 3.23 بگیریم ازحد مجاز رد میکنه در آزمون اسفند 91 هم که گفته در همکف یک آژانس مسافرتی و حداکثر ارتفاع همکف 1.2 باشه باز هم اگه ارتفاع طبقات رو 3.23 بگیریم از حد مجاز رد میکنه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |