تمرین گروهی آزمون طراحی آبان 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.
سلام عارفه جون
مگه نباید لابی آسانسور از راه پله جدا باشه که در مواقع حریق یکیش قابل استفاده باشه بنظرم باید راه پله دربش به لابی آسانسور باز نشه درسته؟

وسعت

عضو جدید
عارفه جان توضیحاتت عالیییییییییییییییییییییییی بود...واقعا ازت ممنونم.....به خصوص پله و ....-خیلی خوشحالم هستی...سلامت باشی همیشه و هی بیای ایرادای کارای من را بگیری....تا منم قبول شم....اشالله...
سوال:

- برای پلان بام....جهت بازشوی درب خرپشته که رو به بام هست...(رو به فضای باز) در نقشه بام دیده میشه یا نه؟

-دیوار موتروخانه را هاشور ضدحریق بزنم؟ یا بنویسم؟ یا لازم نیست؟

-دیورا انباری 10 سانتی متری هست؟

-فضای مانور ماشین حتما باید 5 در 5 باشه؟ 4.5 در 4.5 غلطه؟

bagher66

عضو جدید
دوستم آسانسور کابینش 1.10 در 1.40 هست ولی یه ایعاد هم باید برای دیوار خارجی آسانسور یا همون چاه آسانسور در نظر میگرفتی.و.....الان دقیقا حضور ذهن ندارم اما فکر میکنم 1.60 در 1.90بود....دوستان راهنمایی کنند....
دگ واقعا شیتون بخیر....:confused:

نوع آسانسور کششی،ابعاد داخلی 1.60در 1.90 ،درب آسانسور 80 ولی بهتر هست 90 در نظر بگیرین،ابعاد کابین 1.10 در 1.40 ،ارتفاع کابین 2.20 ،ارتفاع درب کابین 2.10 ،چاه آسانسور 1.60 ،سرعت 1.60 ،وزن 630 کیلو گرم ،ارتفاع بالاسری 3.80

bagher66

عضو جدید
عارفه جان توضیحاتت عالیییییییییییییییییییییییی بود...واقعا ازت ممنونم.....به خصوص پله و ....-خیلی خوشحالم هستی...سلامت باشی همیشه و هی بیای ایرادای کارای من را بگیری....تا منم قبول شم....اشالله...
سوال:

- برای پلان بام....جهت بازشوی درب خرپشته که رو به بام هست...(رو به فضای باز) در نقشه بام دیده میشه یا نه؟ نمیخواد ترسیم کنی اگه پلان خرپشته خواسته بود اونوقت باید ترسیم کنی.

-دیوار موتروخانه را هاشور ضدحریق بزنم؟ یا بنویسم؟ یا لازم نیست؟ دیوار موتور خانه لازم نیست فقط دیوارهای راه پله ،آسانسور ولابی آسانسور

-دیورا انباری 10 سانتی متری هست؟ آره 10 سانتی ترسیم کن

-فضای مانور ماشین حتما باید 5 در 5 باشه؟ 4.5 در 4.5 غلطه؟
فضای مانورحداقل باید 5 متر باشه ،

وسعت

عضو جدید
چشم...ممنون

تو کتاب امسال شده 1.9 در 1.7 اندازه داخل کابین اسانسور مهندس....کدومو بذاریم

ضخامت دیوار انباری چقدره؟
دیوار موتورخانه عایق ضدحریق و هاشور بخوره؟

برای پلان بام....جهت بازشوی درب خرپشته که رو به بام هست...(رو به فضای باز) در نقشه بام دیده میشه یا نه؟
ممنون

behnaz-s

عضو جدید
دوستاي عزيز يه سوال در مورد نورگير دارم ميشه كمكم كنيد؟ممنون ميشم
اگه پاسيو در كنار بر زمين قرار بگيرد ديوار بر خارجي رسم نمي شود .حالا پاسيو در پلان بام چطور رسم ميشه ؟مثل طبقات ديوار بر خارجي رسم نميشه؟

mojtabata2001

کاربر بیش فعال
دوستان یه سوال، زمانی که توی متن سوال میگن دسترسی معلولین به ساختمان الزامی است یعنی کل ساختمان باید طبق ضوابط معلولین طراحی بشه؟ تمام واحد ها و ابعاد؟ یا اینکه منظور از دسترسی همون ورودی و رمپ معلول و آسانسور و کلا قسمت ورود هست؟
اگه منظور کلی باشه که خیلی ستمه! حالا کو تا هر صد سال یه معلول به ساختمان بیاد یا نه!

mojtabata2001

کاربر بیش فعال
دوستان این خط چینی که دورتا دور پلان بام کشیده میشه چیه؟ چرا دور خر پشته و نورگیرا دو خطه میشه؟ هیچ جا صحبتی در موردش نبود

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دوستان این خط چینی که دورتا دور پلان بام کشیده میشه چیه؟ همون سنگ سی سانتی که روی جان پناه قرار میگیره 5 سانت از لبه ی جان پناه بیرون میزنه، اون خط چین خط ندید اون 5 سانته.. چرا دور خر پشته و نورگیرا دو خطه میشه؟ به ضخامت جان پناه ...هیچ جا صحبتی در موردش نبود
امیدوارم بتونم راهنماییتون کنم..

mojtabata2001

کاربر بیش فعال
هلو جان ممنون کاملا متوجه شدم. البته اون دوخطی که برای جان پناه پرسیدم منظورم همون خط چینه بود که چرا اونجا دو تایی میشه..
یه سول دیگه هم دو صفحه پیش پرسیده بودم که شاید شما جوابشو بدونی:
پله فرار به حیاط برام سواله که اگر وارد محدوده خود حیاط بشیم ممنوعه؟ و حتما باید پله در داخل مرز تراکم باشه؟
مرسی مرسی

azad arc

عضو جدید
دوستان یه سوال، زمانی که توی متن سوال میگن دسترسی معلولین به ساختمان الزامی است یعنی کل ساختمان باید طبق ضوابط معلولین طراحی بشه؟ تمام واحد ها و ابعاد؟ یا اینکه منظور از دسترسی همون ورودی و رمپ معلول و آسانسور و کلا قسمت ورود هست؟
اگه منظور کلی باشه که خیلی ستمه! حالا کو تا هر صد سال یه معلول به ساختمان بیاد یا نه!

ممنونم از طرح سوالت منم حقیقتا تو این موندم ... بچه ها تورو خدا جواب بدید که از این سردرگمی دربیاییم من جزوه اشراق رو گرفتم تمام نکات مربوط به ظوابط معلولین رو گفته اما هیچکدوم رو تو پاسخنامه سوالهای سالهای قبل اعمال نکرده به فرض محال زده ابعاد سروس بهداشتی برای معلولین حداقل 150*170 هستش در حالیکه تو پلانها کمتر از اینو زده خدایییش دیگه نمیدونیم چی درسته چی غلطه

holooooooo

کاربر ممتاز
هلو جان ممنون کاملا متوجه شدم. البته اون دوخطی که برای جان پناه پرسیدم منظورم همون خط چینه بود که چرا اونجا دو تایی میشه..
پله فرار به حیاط برام سواله که اگر وارد محدوده خود حیاط بشیم ممنوعه؟ و حتما باید پله در داخل مرز تراکم باشه؟
مرسی مرسی
من الان خودم یه طرح زدم برا آذر 92 پله ام رفته داخل محدوده حیاط چون اگر میذاشتم داخل فضای پارکینگمو خراب میکرد ، ببینید اگر فضا داشتید از داخل خود زیرزمین شروع بشه بهتره چون دسترسی بهش سریعتره، ولی یموقع فضا نیست دیگه چاره نداریم.

ممنونم از طرح سوالت منم حقیقتا تو این موندم ... بچه ها تورو خدا جواب بدید که از این سردرگمی دربیاییم من جزوه اشراق رو گرفتم تمام نکات مربوط به ظوابط معلولین رو گفته اما هیچکدوم رو تو پاسخنامه سوالهای سالهای قبل اعمال نکرده به فرض محال زده ابعاد سروس بهداشتی برای معلولین حداقل 150*170 هستش در حالیکه تو پلانها کمتر از اینو زده خدایییش دیگه نمیدونیم چی درسته چی غلطه
در صورتیکه ذکر شود واحدی برای معلولین طراحی کنید در اینصورته که این ابعاد واندازه ها اعمال میشه برای اون واحد، پارکینگ اون واحد سرویس و آشپزخونه و ....
اما میگه دسترسی معلول اونوقت باید جک معلول رمپو اینا در نظر بگیرید که این تذکر رو هم نده، شما درنظر بگیرید حتما حتما...
و در آخر خودتونو درگیر ریز جزییات نکنید، منظورم سوال شما نیستا، کلی دارم پیشنهاد میدم، چون من خودم به کوچکترین چیزا گیر میدادمو تا نمیفهمیدم چیه قضیه ول کن نبودم، بعد دیدم بابا خیلی چیزای مهمتری هست و من آلکی وقتمو تلف کردم...

آخرین ویرایش:

azad arc

عضو جدید
من الان خودم یه طرح زدم برا آذر 92 پله ام رفته داخل محدوده حیاط چون اگر میذاشتم داخل فضای پارکینگمو خراب میکرد ، ببینید اگر فضا داشتید از داخل خود زیرزمین شروع بشه بهتره چون دسترسی بهش سریعتره، ولی یموقع فضا نیست دیگه چاره نداریم.

در صورتیکه ذکر شود واحدی برای معلولین طراحی کنید در اینصورته که این ابعاد واندازه ها اعمال میشه برای اون واحد، پارکینگ اون واحد سرویس و آشپزخونه و ....
اما میگه دسترسی معلول اونوقت باید جک معلول رمپو اینا در نظر بگیرید که این تذکر رو هم نده، شما درنظر بگیرید حتما حتما...
و در آخر خودتونو درگیر ریز جزییات نکنید، منظورم سوال شما نیستا، کلی دارم پیشنهاد میدم، چون من خودم به کوچکترین چیزا گیر میدادمو تا نمیفهمیدم چیه قضیه ول کن نبودم، بعد دیدم بابا خیلی چیزای مهمتری هست و من آلکی تلف کردم...

ممنونم از لططططططططفتون ولی در کلللللللللللللللللللللللل مزخرف تر از آزمون طططراحی خود خودشششششششه

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان لطف میکنید سوالات زیرپاسخ بدید.
1-ابعادآسانسور 1/60*1/90 یا 1/60*200 ؟
2-درب کابین آسانسور80یا90؟
3-ابعادستون20*20بگیریم خوبه؟
4-حداکثرابعادآکس تاآکس ستون 7مترباشه خوبه؟
5-حتمابایددوطرف رمپ ستون داشته باشیم ورمپ حتما 3عدد ستون داشه باشه؟
6-اگه از3طرف ملک نورگیری داشته باشیم دیگه احتیاج به نورگیرنداریم؟
7-حداقل عرض درب واحد؟
8-حداقل ابعاد سرویس بهداشتی زمانی که هم فرنگی هم ایرانی داشته باشیم؟
9- حداقل ابعاد سرویس بهداشتی معلول زمانی که هم فرنگی هم ایرانی داشته باشیم؟
10-تعدادپله وارتفاع مسکونی3.06 :18*0.17؟
11-تعدادپله وارتفاع پیلوت 2.72 :16*0.17؟
12-تعدادپله وارتفاع تجاری(کفش فروشی) 4.08 :24*0.17؟
13-اگه داخل دستگاه پله نورگیری نداشته باشیم،بایددرسقف نورگیربدهیم؟
14-بالاخره چشم پله بذاریم یانه؟
15-آیا درسته که میگن سرایداری وانباری فقط درزیرزمین مجازاست ودرهمکف ممنوع است؟
16-حداقل ارتفاع ورودی پارکینگ(ارتفاع غیرسرگیری)چقدراست؟
17-حداقل ورودی رمپ 1.95خوبه؟
18-درب ورودی پارکینگ پس ازنازک کاری نبایدکمتراز2.05سانت باشه درسته؟
19-در لابی نورگیری ممنوع است درسته؟(چرا)
20-دیوارزیرزمینو20بگیریم یا30؟
21-مشاعات جزئ تراکم هست یانه؟
22-حداکثرعمق نورگیری چقدرباشه؟میگن جبهه جنوبی 8.5متروجبهه شمالی 6.5مترو7مترهم میگن.بالاخره چندبگیریم؟

MAT ARCHITECT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
...........
دوستان لطف میکنید سوالات زیرپاسخ بدید.
1-ابعادآسانسور 1/60*1/90 یا 1/60*200 ؟
طبق مبحث 15 ص 66 حداقل 160*190 (با رعایت ضوابط معلولین )
2-درب کابین آسانسور80یا90؟
درب کابین حداقل 80 طبق ضوابط معماری برای افراد معلول ص 36
3-ابعادستون20*20بگیریم خوبه؟

حداقل فلزی 25 در 25
4-حداکثرابعادآکس تاآکس ستون 7مترباشه خوبه؟
باز هم در اسکلت فلزی بله امکان دارد

5-حتمابایددوطرف رمپ ستون داشته باشیم ورمپ حتما 3عدد ستون داشه باشه؟
دو طرف رامپ ختما باید ستون داشته باشه و ستون رو نمیدونم
6-اگه از3طرف ملک نورگیری داشته باشیم دیگه احتیاج به نورگیرنداریم؟
بسته به ابعاد زمین داره ولی فکر نکنم موردی داشته باشه فقط نمره منفی داره توی آزمون اسفند یکی از بچه ها با نورگیر قبول شده بود
7-حداقل عرض درب واحد؟
1.20

8-حداقل ابعاد سرویس بهداشتی زمانی که هم فرنگی هم ایرانی داشته باشیم؟
حداقل عرض 1.10 مبخث 4 ص 65
9- حداقل ابعاد سرویس بهداشتی معلول زمانی که هم فرنگی هم ایرانی داشته باشیم؟
حداقل ابعاد 1.70 در 1.50 مبخث 4 ص 65
10-تعدادپله وارتفاع مسکونی3.06 :18*0.17؟ ok
11-تعدادپله وارتفاع پیلوت 2.72 :16*0.17؟ ok
12-تعدادپله وارتفاع تجاری(کفش فروشی) 4.08 :24*0.17؟ ok
13-اگه داخل دستگاه پله نورگیری نداشته باشیم،بایددرسقف نورگیربدهیم؟
بله
14-بالاخره چشم پله بذاریم یانه؟

اگه پله دو طرفه بدون چشم پله استفاده بکنید توی ترسیم راخت تر هستید مشکلی هم ندارید
15-آیا درسته که میگن سرایداری وانباری فقط درزیرزمین مجازاست ودرهمکف ممنوع است؟
تعریف سرایداری توی همکف چون یه جور فضای اقامت که نیاز به نور داره ولی انبار اکثرا توی زیرزمین ( توجه داشته باشید که کاربری طبقات رو معمولا خودشون مشخص میکند )

16-حداقل ارتفاع ورودی پارکینگ(ارتفاع غیرسرگیری)چقدراست؟
1.80

17-حداقل ورودی رمپ 1.95خوبه؟
18-درب ورودی پارکینگ پس ازنازک کاری نبایدکمتراز2.05سانت باشه درسته؟
بسته به نوع پارکینگ داره

19-در لابی نورگیری ممنوع است درسته؟(چرا) :razz:
20-دیوارزیرزمینو20بگیریم یا30؟
توجه داشته باشید که از شما نقشه معماری فاز یک میخوان نه نقشه اجرایی اندازه 30 دیوار زیرزمین برای نقشه فاز 2 نه فاز یک
21-مشاعات جزئ تراکم هست یانه؟

هیچ وقت از تراکم سوال نمیشه معمولا توی آزمون کاربری و محدوده ترسیم مشخص شده فکرتون رو درگیر این چیزا نکنید دوست من
22-حداکثرعمق نورگیری چقدرباشه؟میگن جبهه جنوبی 8.5متروجبهه شمالی 6.5مترو7مترهم میگن.بالاخره چندبگیریم؟

همه این ها رو گفتم ولی این موارد طبق مباحث بود ادم از کلاسها اعداد و ارقام متفاوتی از مباخث میشنوه

arefeh

کاربر ممتاز

من خودم سعی میکنم یکی از واحدها رو براساس ضوابط معلول بگیرم....(البته یه ابعاد راهرو زیاد میشه یه سرویس بهداشتی و حمام)اتفاق خاص دیگه ای توی پلان نمیوفته و هر اتفاقی بیوفته توی همون ورودی و راه پله و آسانسور و .... است....
راهرو های داخلی رو که از 1.20 به 1.4 زیاد میکنی...
ابعاد سرویس و حمام هم که اومده
درب سرویس هم به بیرون باز میشه....(ترجیخا یه سرویس جدا در نظر بگیریم یا اینکه میتونیم دستشویی فرنگی رو در حمام هم بزاریم...)

arefeh

کاربر ممتاز
مرسی مرسی

وارد مجدود حیاط هیچ مانعی نداره....و اجبار به داحل مرز تراکم هم نی....
کلا بهتره این سنگ رو در نظر بگیرید...البته برای خرپشته شاید الزامی نباشه اما از نطر زیبایی شناسی معماری هم باید طرح قابل قبول باشه دوست عزیز
اینم بگم کسی توی طرحهاش به ترسیم دقیق این مسائل در آزمون توجه نمیکنه...میشه گفت شاید بشه از زیرش در رفت....ولی ترسیمش کنی شاید شما رو از لبه مرز مردودی رد کنه و شانس قبولی رو داشته باشی

arefeh

کاربر ممتاز
...........

همه این ها رو گفتم ولی این موارد طبق مباحث بود ادم از کلاسها اعداد و ارقام متفاوتی از مباخث میشنوه
نکته ای رو به گفته های دوستم اضافه کنم
شماره 14)چشم پله رو برای راحتی حذف نکردیم...به علت ایجاد دودکش در مواقع آتش سوزی منسوخ شده
شماره 15)من نشنیدم توی زیرزمین باید باشه...خیر حتی در همکف هم اگر همکف شما پیلوت باشه اجازه ساخت نداری(البته در قوانین شهرداری اینو شنیدم)ولی اگر همکف از سطح خیابان بالاتر باشه امکان طراحی هست....و اون هم به قول دوستمون در آزمون ذگر میکنند
18)درب پارکینگ منظورت ماشین رو هست؟؟؟اگر آره 3 متر هست نه 2 متر
19)اینو توضیح بده سئوالتونو متوجه نشدم؟؟!!
20)چون همسایه خبر ندارید و فاز 2 هم نیست...همون 20 کافیه
22)چه شمالی چه جنوبی از خرداد ماه شده 7 متر حداکثر
موفق باشی بازم

arefeh

کاربر ممتاز
سلام عارفه جون
مگه نباید لابی آسانسور از راه پله جدا باشه که در مواقع حریق یکیش قابل استفاده باشه بنظرم باید راه پله دربش به لابی آسانسور باز نشه درسته؟

عزیزم لابی آسانسور که یه پیش فضاست و برای حریق و این حرفها نمیزاریم....و ماه راه پله رو از آسانسور با همون درب ضدحریقی که میزاریم و دیوارها داریم جدا میکنیم....اما تا جایی که من دیدم و دوستان دوره پیش گفتن و نمونه کارهای بچه های دو دوره قبل رو دیدم درب راه پله به سمت لابی بود
حالا دوستان کاملترشو بگن

arefeh

کاربر ممتاز
در پلان بام پاسیو خرپشته هم خط چین میخاد دیگه نه؟ ممنون

برای پاسیو که بزار اما برای هرخرپشته من خودم جهت هماهنگی گذاشتم اما حالا اجبارشو نمیدونم.....هر چند که گفته شده که بهتره کلا سقف خرپشته رو شیبدار بگیریم بهتره....اما اکثرا همون مسطح میگیرند...اینها نکات کم اهمیتی هستند خودتونو درگیرش الکی نکنید

وسعت

عضو جدید
برای پاسیو که بزار اما برای هرخرپشته من خودم جهت هماهنگی گذاشتم اما حالا اجبارشو نمیدونم.....هر چند که گفته شده که بهتره کلا سقف خرپشته رو شیبدار بگیریم بهتره....اما اکثرا همون مسطح میگیرند...اینها نکات کم اهمیتی هستند خودتونو درگیرش الکی نکنید

مرسی عزیزدلم....ممنونم...خانم دکتر...
من دارم خرداد را میزنم...کامل شه میذارم....راضی نیستم از خودم ولی

عزیزم لابی آسانسور که یه پیش فضاست و برای حریق و این حرفها نمیزاریم....و ماه راه پله رو از آسانسور با همون درب ضدحریقی که میزاریم و دیوارها داریم جدا میکنیم....اما تا جایی که من دیدم و دوستان دوره پیش گفتن و نمونه کارهای بچه های دو دوره قبل رو دیدم درب راه پله به سمت لابی بود
حالا دوستان کاملترشو بگن
فرض کنید الان طبق اول آتش گرفته و میدونیم که آسانسور حریق رو میکشه بالا در این صورت امکان گذر ار لابی مشترک پله و آسانسور وجود داره؟

طلعت

عضو جدید
سلام بچه ها خسته نباشید من همه نوشته ها رو خوندم و تشکر فراوان میکنم ، چند تا مورد بود که خواستم نظر شما رو هم بدونم
1.به جای هاشور زدن دیوار باکس پله و آسانسور میشه با ماژیک خاکستری یا قهوه ای رنگ کرد (چون سریعتره)
2. میگن یکی از واحدها و یکی از پارکینگ ها رو باید بنویسیم واحد معلول و pمعلول و مطابق استاندارد طاحی کنیم و بقیه لازم نیست.
3.چه موقع باید پله فرار طراحی کنیم آیا تو آزمون های گذشته بوده؟

با تشکر فراوان از شما

holooooooo

کاربر ممتاز
سلام بچه ها خسته نباشید من همه نوشته ها رو خوندم و تشکر فراوان میکنم ، چند تا مورد بود که خواستم نظر شما رو هم بدونم
1.به جای هاشور زدن دیوار باکس پله و آسانسور میشه با ماژیک خاکستری یا قهوه ای رنگ کرد (چون سریعتره) : بله میشه، کار سالار تو آرشیو قبولیارو ببینین همینطوریه
2. میگن یکی از واحدها و یکی از پارکینگ ها رو باید بنویسیم واحد معلول و pمعلول و مطابق استاندارد طاحی کنیم و بقیه لازم نیست. نه همچین چیزی نیست
3.چه موقع باید پله فرار طراحی کنیم آیا تو آزمون های گذشته بوده؟ زیرزمین باید دو راه خروج داشته باشه علاوه بر بااکس پله،پله ای به حیاط داشته باشیم، ص 74 مبحث 4 بند 2، آزمون خرداد حیاط نداشت صد در صد ساخت بود، پس راه خروجی دوم نذاشتیم

با تشکر فراوان از شما

موفق باشید.

وسعت

عضو جدید
دوستای خوبم..تمرین خرداد 93....اوووه...خسته شدم...
فونت فارسیم نخوند....میدونم یدوار ضد حریق و متنهای نوشتنی و اوکابه پنجره و ....کلیت تقسیم فضاییهامو میخام بهم راهنمایی کنید و کدهای ارتفاعی و ... و همه نکات که جامانده یا اشتباه کردم...
پیشاپیش کلییییییییییییییییییییی ممنون

- 1 وقتی زمین شیبدار برای اکس باید چندتا بذاریم؟ منظورم نگارشه..A1-A2-A3,…
یا لازم نیست

- 2 الان زمین شیبداره موتورخانه و ورودی اش که سرگیر نیست؟ 1 متر بردم پایین-درسته؟
- 3 الان نورگیری هال شده طولش شده 8.80 درسته؟ یا باید نورگیر بذارم؟ یکی میگفت عمق نور غیر مستقیم 7 متر قبوله یعنی مثلا هال از اشپزخانه نور بگیره.....میشه ارهنماییم کنید
- 4 برای پخی 1.20 اومدم بیرون.....درسته؟پیشادمدگی......بقیه 80....پخی قانون گفته 150.....120 بیام یا 150....هرکی ی چیزی میکه....کمک
- 5 اینکه نورگیرم توی طبقه بالا بزررگتر شده درسته؟ لازم نیست که نورگیر پایینی را هم نشان بدهم؟
- 6 ممنون دوستان
- 7 دیوار انباری را 10 سانتی گرفتم..اوکی هست؟

http://s5.picofile.com/file/8146661342/FINAL.pdf.html

وسعت

عضو جدید
دوستان
تراس سه طرف باز.....جز زیربنا حساب نمیشه؟کسی ی مثال برای پلان دارد؟
یا تراسی که سقف نداشته باشه چی؟ جز زیربنا حساب نمیشه؟ برای ازمون نظام میخام ها

arefeh

کاربر ممتاز
دوستای خوبم..تمرین خرداد 93....اوووه...خسته شدم...
فونت فارسیم نخوند....میدونم یدوار ضد حریق و متنهای نوشتنی و اوکابه پنجره و ....کلیت تقسیم فضاییهامو میخام بهم راهنمایی کنید و کدهای ارتفاعی و ... و همه نکات که جامانده یا اشتباه کردم...
پیشاپیش کلییییییییییییییییییییی ممنون

- 1 وقتی زمین شیبدار برای اکس باید چندتا بذاریم؟ منظورم نگارشه..A1-A2-A3,…
یا لازم نیست

- 2 الان زمین شیبداره موتورخانه و ورودی اش که سرگیر نیست؟ 1 متر بردم پایین-درسته؟توضیح داده شد
- 3 الان نورگیری هال شده طولش شده 8.80 درسته؟ یا باید نورگیر بذارم؟ یکی میگفت عمق نور غیر مستقیم 7 متر قبوله یعنی مثلا هال از اشپزخانه نور بگیره.....میشه ارهنماییم کنید چون اون سمت برای آشپزخانه نورغیرمستقیم دادی مانعی نداره
- 4 برای پخی 1.20 اومدم بیرون.....درسته؟پیشادمدگی......بقیه 80....پخی قانون گفته 150.....120 بیام یا 150....هرکی ی چیزی میکه....کمک این آزمون نگفته بود پیش آمدگی بدیم...در نتیجه چیزی که ازت نمیخوان رو انجام نده
- 5 اینکه نورگیرم توی طبقه بالا بزررگتر شده درسته؟ لازم نیست که نورگیر پایینی را هم نشان بدهم؟اگر حداقل مساحت نورگیر رو لحاظ کرده باشی اشکال نداره....ولی شما رعایت نکردی...2 در 3 نورگیر نداریم
- 6 ممنون دوستان
- 7 دیوار انباری را 10 سانتی گرفتم..اوکی هست؟بله

http://s5.picofile.com/file/8146661342/FINAL.pdf.html

هنوز امروز یکشنبه....نیاز نبود اینقدر عجله کنی دوست عزیز ...و اما ایرادات
زیرزمین
1-انباری به این بزرگی برای چی آخه؟؟؟حداقلش 1.20 در 1.20 حالا همینو نهایت 1.20 در 1.5 میگرفتی کافی بود
2- انباری بزرگ منجر شده پارکینگ کوچک بشه....دوره پیش دوستانی که مارو راهنمایی کردند یه نکته خیلی خوب گفتن و اون اینکه الان ماشینهای رو به روی رمپ چجوری میخوان برن بالا؟؟؟دنده عقب؟؟درسته 5 در 5 فضای گردش گذاشتی اما این فضا فضای سروته کردن خودرو کمه....مخصوصا اگر بدبینانشو درنظر بگیریم که همه ماشینها پارک هستن....چس سعی کن جوری طراحی کنی که جلوی رمپتو خالی کنی....مثلا انباری بهترین جا همون بخش تاسیساته...و بعدش جای انباری ها دو تا خودرو رو بزار....اینجوری کلی فضا میمونه که راحتتر میتونن خودرو ها سروته کنند
3-آکس بندی ستونهات ایراد داره....الان دو تا 3 داری؟؟؟یعنی چی؟؟و اصلا اون دو تا ستون که از آکس خارج کردی رو برای چی گذاشتی؟؟؟و برای شماره بندی آکس اون قسمت که زمین کج هست یا برای تک تک شماره عکس بزن یا خط آکستو کج بزار....البته صحیحش راه اولیه ولی من که دومی رو سرجلسه رفتم....
4-دیوار انباری 10....کلا دیوارهای 20 سانتی دیوارهای باربر هستن و دیوارهای 10 دیوار تیغه ای که اگر تخریب کنی هیچ بلایی سرکل ساختمان نمیاد
5-چرا کد ارتفاعی تاسیسات 3.62 هست؟؟؟نیگاه این قسمت زمین که خودش -1 هست....بالای سر اون یعنی لابی توی ارتفاع +10 سانته اونوقت تو فقط نیاز به یه 1.72داری نه کد ارتفاع 3.60......
6-پله هایی هم که میره اون سمت کف پله اش چشمی به نظر 20 سانتی هست....چند گرفتی؟؟؟با کف پله راه پله اصلی مقایسه کردم
7-از لحاظ زیبایی شناسی بهتر بود راه پلتو صاف میکردی...منظورم اینه اون کجی رو توی دیوار خارجی مینداختی تا دو بازو مثل هم بشوند
8-روی رمپ تو چیز باید ذکر بشه :1-slope و 2-L یکی شیبه که نشون دادی...یکی طول رمپ که فراموش کردی...
9-بهتره در زیرزمین فضای راه پله و آسانسور رو مجدد توی یه باکس بگیری ...منظورم همون لابی آسانسور ...این بحث عایق صوتی مطرح میشه
همکف
1-اینجا ستونگذاریت رو توضیح میدی که چرا اینجوری شده؟؟؟؟؟!!!
2-ایراد ضابطه ای نداری اینجا...ولی از لحاظ بصری پلانت زیبا نشده....منظورم هندسه و ....لابی مسکونی رو نیگاه....چقدر دراز شده/؟!!میتونستی بهتر از این در بیاری
اول
اگر به سئوال دقت کرده باشی توی محدوده هایی که بهت داده حرفی از پیش آمدگی نیست...اگر چیزی نگفته بود نکن این کار رو...مگر اینکه در نقشه خودشون لحاظ کرده باشند یا بگن که لحاظ کنی....اینو رییس مسکن سرآزمون به من گفت چون نخواسته ریسک نکن و هر چی گفته رو انجام بده
1-الان یه سئوال مهم...توی طبقه اول یه تک خواب خواسته بود یه سه خواب....اون سه خوابه کو؟؟؟!!
2-ما نورگیری با ابعاد 2در3 نداریم...حداقل مساحت نورگیر 2در 4 هست که اونم جای خاصی استفاده میشه
3-ایراد بزرگتر هیچ وقت طوذی طراحی نکن که ورود به واحد اینقدر واضح به پذیرایی باشه و برای رفتن به اتاقهای خواب بخوان از وسط فضای عمومی رد شن...مثل واحد بغلی در نظر بگیری خیلی بهتره....یه کفش کنی ...پیش فضایی چیزی در نظر بگیر
4- در مورد اون سیستم سرمایش...این سیستم کاملا اشتباه....باید داکت داشته باشی برای هر واحد و همه اونها باید تا بام بره....ولی شما فضای عبور کانال رو در نظر نگرفتی
5- داکت آشپزخانه و سیرویس باید از هم جدا باشه
6-شما پیش آمدگی زدی و توی همون پیش آمدگی اومدی داکت گذاشتی این داکت توی همکف چ بلایی سرش اومده؟؟؟سرگیر نمیشه؟؟؟؟اینهارو با دقت توی ذهنت تصور کن متوجه میشی
به غیر از اتاقها که تقریبا هندسه دارند پذیراییها همش شکسته شکسته شد...حتی طوری خووورد نشده که تفکیک فضایی ایجاد کنه
7-گفته شده ارتفاع تجاری 3.5...یعنی از کف تجاری تا زیر سقف طبقه بعد...کف تجاری +10 هست 3.5 اضافه کنی میشه 3.60....ضخامت سقفم 30 بگیری میشه 3.90....کد ارتفاعی رو اصلاح کن
طبقه دوم
1- داکت آشپزخونه سمت راستی کوش؟؟؟

در حالت کلی اینو اصلاح کن....ولی کار رو کامل انجام بده...این خیلی نواقص ترسیمی داره....یه نمونه پی دی اف میزارم که منظورمو متوجه بشی منظورم از کار کامل چیه....

http://s5.picofile.com/file/8146670934/1.pdf.html
نمیگم رنگارنگ....من به خاطر لایه بندی مجبور شدم رنگی کنم...ولی کامل اینه...همه نکات از لحاظ ضوابطو ترسیم فنی توش رعایت بشه

arefeh

کاربر ممتاز
دوستان
تراس سه طرف باز.....جز زیربنا حساب نمیشه؟کسی ی مثال برای پلان دارد؟
یا تراسی که سقف نداشته باشه چی؟ جز زیربنا حساب نمیشه؟ برای ازمون نظام میخام ها
عزیزم چه آزمون نظام باشه چه اجرایی الان چند سالی هست که تراس هم جز سطح اشغال محاسبه میشه....حتی راه پله هم در بعضی جاها جز سطح اشغال میگیرند.....

وضعیت
موضوع بسته شده است.