تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94

تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94

• مجموع رای دهندگان
    74
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mane1

عضو جدید
فضای پشتی برای ماشینهای حیاط درسته ولی برای اون دو تا که پنج متر پشت خودرو ها تو معبر می افته زیاد مطمعن نیستم من
ولی راه بهتری هم وجود داره اینجور ریسکه

منم فکر میکنم اشتباه باشه اشراق یه روش حل کرده فضای مانورش توی معبر نیست ولی از 5متر کمتره شما راه حلتونو میفرمایید

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهندس سایت یه جوری کوچک بنظر میاد
ابعادش درسته؟؟ البته شاید خطای دید باشه چون دیوارها رو با ضخامت سی سانت کشیدی و باکس راه پله و اسانسور ات
هم ظاهرا بزرگتر از معمول و استاندارد شده!!!!!!!!!!
سایت پلان رو هم ترسیم کن دسترسی های سواره کامل مشخص بشه

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم فکر میکنم اشتباه باشه اشراق یه روش حل کرده فضای مانورش توی معبر نیست ولی از 5متر کمتره شما راه حلتونو میفرمایید
شهریور 91
این سوال اشتباه بود بعدا اصلاح کردند
هنوز هم ابهاماتی داره چون تعداد دقیق پارکینگ رو نگفته و اینجور که دوستان قبول شده می گفتن 6تا پارکینگ میخواد
در صورتی که هشت واحد در چار طبقه روی پیلوت طراحی میشه.
خلاصه این از اون سوالات مسخره است که فقط مخ را به تشویش می‌کشاند

آخرین ویرایش:

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
IMG_4140.jpg

شهریور 91/همکف پارکینگ
نوشته به تعداد مورد نیاز پارکینگ میخواهد و تعداد واحدهای ساختمان هشت واحد است
چهار طبقه هر طبقه دو واحد
بیشتر از هفت جا پارک در نمیاد

shahrzadm

عضو جدید
سلامِ......در رابطه باسوال ازمون طراحی ۸۹ ایا همه طبقات بید با پخی گوشه های پلان کشیده شوند؟
واینکه تو یه جزوه ی نوشته بود درز انقطاع درنما وپلان شیب بندی نشان داده نشود !درسته؟؟؟

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلامِ......در رابطه باسوال ازمون طراحی ۸۹ ایا همه طبقات بید با پخی گوشه های پلان کشیده شوند؟
واینکه تو یه جزوه ی نوشته بود درز انقطاع درنما وپلان شیب بندی نشان داده نشود !درسته؟؟؟
دوست عزیز پلان هر فرم باشه باید طبق اون طراحی بشه
تو نما و برش و پلان درز انقطاع دیده میشه
ولی تو شیب بندی و.... دیده نمیشه
هرچند که چند دوره است که اصلا نما جزو خواسته سوال نیست

arch.mahdi

عضو جدید
دوستان مباحث مربوط به ابعاد و اندازه نورگیرها به جز مبحث 4 جایی دیگه گفته شده؟؟//ما تو طرحای اجراییمون عرض نورگیر رو نهایتا 2میگیریم //ابعاد 3*4یا 3*6 خیلی بزرگ نیست؟؟؟؟

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان مباحث مربوط به ابعاد و اندازه نورگیرها به جز مبحث 4 جایی دیگه گفته شده؟؟//ما تو طرحای اجراییمون عرض نورگیر رو نهایتا 2میگیریم //ابعاد 3*4یا 3*6 خیلی بزرگ نیست؟؟؟؟

قوانین آزمون با اون چیزی که هست و اجرا میشه فرق داره متاسفانه
و معمولا طمع مالک باعث میشه ابعاد نور گیر کوچکتر بشه
ولی اگه بخوای واسه آزمون کار کنی ما بین دو خواب نور گیر بزنی
از 3*6
و اگه یه طرف خواب و یه طرف آشپزخونه و با هر دو طرف
آشپزخونه باشه از نورکیر 3*4 استفاده میکنیم
فقط رعایت این نکته خیلی مهمه که فضاها باید در عرض نور گیر قرار بگیرن
یعنی مثلا دو خواب باید پنجره های نور گیرشان از هم 6 متر فاصله داشته باشه الزام است و جزو
قوانین مبحث 4است
و اگه بخوابیم فقط و فقط برای آشپزخونه نور بگیریم اونم یکی
از نور گیر 2*3 استفاده میکنیم
و پنجره تمام نورگیرها باید بنویسیم که okb ان 180 آیت
و مات یا مشجر و غیر باز شونده است.

shahrzadm

عضو جدید
دوست عزیز پلان هر فرم باشه باید طبق اون طراحی بشه
تو نما و برش و پلان درز انقطاع دیده میشه
ولی تو شیب بندی و.... دیده نمیشه
هرچند که چند دوره است که اصلا نما جزو خواسته سوال نیست
ممنون بابت پاسخگویی اخه یکی از بچه تو گروه پلانو بدون پخ حل کرده بودشک کردم.....
پارکینگش بایدبا۷ماشین جانمایی بشه من بیشتر از ۶ تا نتونستم اگه کسی تونست ممنون میشم بزاره

fereshte2013

عضو جدید
یکی این و میشه توضیح بده من گیج شدم :confused:
ببین عزیز مثلا تو آزمون آبان 93 میخایم ببینیم تو طول 18 ارتفاع چقدره.اینجوری محاسبه میشه
18 در 100 #1800 (تبدیل به متر )
1800/22 میشه 81.8 که میشه تقریبا 82 سانت
پس ارتفاع در طول 18 میشه 0.82-

ha@sa

عضو جدید
فیلم آموزش ضوابط و نکات کاربردی آزمون طراحی نظام مهندسی معماری – مدرس دکتر مرتضی صدیق
فیلم ها در این مجموعه ها با حداکثر کیفیت ممکن ارائه شده است.
این آموزش شامل ۱۴ قسمت و بیش از ۴ ساعت فیلم است.
این آموزش را برای کسانی که قصدشرکت در آزمون طراحی معماری نظام مهندسی را دارند توصیه میکنیم .
همچنین همراه این پکیج جزوه ۴۸ صفحه ای راهنمای طراحی جهت آزمون نظام مهندسی معماری و پاسخنامه و جواب آزمون طراحی معماری سه دوره هم قرار گرفته است.
توجه:ضوابط و نکات طراحی بهتر است بصورت عملی و توسط یک مدرس با تجربه در آزمون طراحی اموزش داده شود بجای صرفا حفظ کردن ضوابط
با گرفتن این فایلها که در مقابل هزینه های سنگین کلاسهای آموزشی مرتبط ناچیز می باشدخود را از کلاس و جزوه های گران خلاص کنید.برای دانلود پکیج روی لینک زیر کلیک کنید​
www.paytakhttarjome.ir

دوستان این پیام واسه من ایمیل شده بود
موافقید واسه خرید گروهی اقدام کنیم ؟؟

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
فیلم آموزش ضوابط و نکات کاربردی آزمون طراحی نظام مهندسی معماری – مدرس دکتر مرتضی صدیق
این آموزش شامل ۱۴ قسمت و بیش از ۴ ساعت فیلم است.
این آموزش را برای کسانی که قصدشرکت در آزمون طراحی معماری نظام مهندسی را دارند توصیه میکنیم .
همچنین همراه این پکیج جزوه ۴۸ صفحه ای راهنمای طراحی جهت آزمون نظام مهندسی معماری و پاسخنامه و جواب آزمون طراحی معماری سه دوره هم قرار گرفته است.
توجه:ضوابط و نکات طراحی بهتر است بصورت عملی و توسط یک مدرس با تجربه در آزمون طراحی اموزش داده شود بجای صرفا حفظ کردن ضوابط
با گرفتن این فایلها که در مقابل هزینه های سنگین کلاسهای آموزشی مرتبط ناچیز می باشدخود را از کلاس و جزوه های گران خلاص کنید.برای دانلود پکیج روی لینک زیر کلیک کنید​
www.paytakhttarjome.ir

دوستان این پیام واسه من ایمیل شده بود
سلام
من کتاب ایشون رو دیدم پر از اشتباه است و حتی جواب آزمون ها را هنرجویان ترسیم کرده اند که پر اشتباه است
از قدیم گفته اند هر که را بهر کاری ساخته اند واقعا درسته
ایشون کارشون اسکیس ارشد است اونم دانشگاه ازاد
به جرات میگم واقعا هیچ مدرسی توانا تر از خانم عارفه فعلا نیست و نخواهد آمد

خانه آبشار

عضو جدید
من شنیدم آقای دکتر مشغول ضبط یه آلبوم هم هستن که آهنگسازی کاراشونم به صورت شعر و دکلمه هست شامل هفت تراکه اسم آلبومشون هست (فقط به خاطر پول)
اگه دو آشپزخونه از دو واحد مختلف بغل هم باشن ابعادش چقدره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
خسته نباشی رفیق
تو زیر زمین راهروی که به انباری میره

خیلی تنگ و باریکه
تو همکف اعدا پله ها را چجوری درآوردی چند بازو زدی؟؟
در کل خوبه واقعا

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
از دوستان عذر میخوام اگر مثل دوره های پیش فعال نیستم...به شدت درگیرم
آقای مهندس من ایراداتی که به چشمم خورد رو سریع میگم باقی دوستان هم اگر حایی براشون مبهم بود رو بهتون میگن
با فرض اینکه ارتفاع ها رو طول رمپ درست محاسبه شده باشه
زیرزمین
1- درب ماشین رو رو به هیچ وجه کرکره ای ننویسید و لولایی قرار بدید
2-مسیر دسترسی به انباری ها چقدر؟؟حداقل 1.1 ..1.2 رو در نظر بگیرید
3-دو خودرو بین دو دیوار 5 متر باید قرار بدید...مگر اینکه یکی از دیوارها رو کمتر از طول ماشین در نر بگیریم که نخوایم اون رو دو دیوار حساب کنیم
4- مسیر دسترسی به در تاسیسات چند؟
همکف
1- وقتی در همکف از شما تجاری میخوان یعنی بیشترین سطح باید به تجاری اختصاص داده بشه...اما فضای ورودی+لابی تقریبا هم مساحت تجاری شده که این خیلی جالب نی

طبقات
طبقات رو خوب در اوردین....فقط اون حمام کنار آسانسور نیاز به داکت مجدد نداشت...کافیه جای حمام با کمد رو عوض میکردید...اونوقت دگ درب حمام پشت درب اتاق باز نمیشد
و نکته دگ در واحد سه خوابه به نظرم تراس رو بده به اون اتاق که خیلی پرت داره...حداقل بیوفته رو این قسمت و پذیرایی رو خوورد نکنه
همینطور در این واحد اون دو تا اتاق خواب دسترسی خیلی دور افتاده...البته ایراد زیاد نداره
و عرض اون پنجره های سمت نورگیر هم 1.2 است
و در واحدهای تک خواب...بالایی سمت چپ که نور آشپزخانه از نورگیر است اون کمد مابین ورودی و خواب یکم جالب نیست

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
این آموزش شامل ۱۴ قسمت و بیش از ۴ساعت فیلم است.
یعنی این دکتر صدیق میخاد چیکار کنه این همه پولو
واااای

بهروز27

عضو جدید
خسته نباشی رفیق
تو زیر زمین راهروی که به انباری میره

خیلی تنگ و باریکه
تو همکف اعدا پله ها را چجوری درآوردی چند بازو زدی؟؟
در کل خوبه واقعا

ممنون از وقتی که گذاشتی.
تو همکف هم چهار بازو 30 تا پله به ارتفاع 16 تا.

بهروز27

عضو جدید
آقای مهندس من ایراداتی که به چشمم خورد رو سریع میگم باقی دوستان هم اگر حایی براشون مبهم بود رو بهتون میگن
زیرزمین
1- درب ماشین رو رو به هیچ وجه کرکره ای ننویسید و لولایی قرار بدید
3-دو خودرو بین دو دیوار 5 متر باید قرار بدید...مگر اینکه یکی از دیوارها رو کمتر از طول ماشین در نر بگیریم که نخوایم اون رو دو دیوار حساب کنیم
همکف
1- وقتی در همکف از شما تجاری میخوان یعنی بیشترین سطح باید به تجاری اختصاص داده بشه...اما فضای ورودی+لابی تقریبا هم مساحت تجاری شده که این خیلی جالب نی

طبقات
طبقات رو خوب در اوردین....فقط اون حمام کنار آسانسور نیاز به داکت مجدد نداشت...کافیه جای حمام با کمد رو عوض میکردید...اونوقت دگ درب حمام پشت درب اتاق باز نمیشد
و نکته دگ در واحد سه خوابه به نظرم تراس رو بده به اون اتاق که خیلی پرت داره...حداقل بیوفته رو این قسمت و پذیرایی رو خوورد نکنه
همینطور در این واحد اون دو تا اتاق خواب دسترسی خیلی دور افتاده...البته ایراد زیاد نداره
و در واحدهای تک خواب...بالایی سمت چپ که نور آشپزخانه از نورگیر است اون کمد مابین ورودی و خواب یکم جالب نیست

ممنون از وقتی که گذاشتی خانم مهندس..

soheyla d

عضو جدید
زیرزمین
1- درب ماشین رو رو به هیچ وجه کرکره ای ننویسید و لولایی قرار بدید عارفه جان البته سوال من جلوی قاضی معلق بازیه و صحیح نیست ولی ی سوالی برام پیش آمده و اونم اینکه چرا نباید درب کرکره ای گذاشت، مگه عرض رمپمان 3.5 نیست خوب درمان هم 3.5 متر میشه که در مبحث گفته حداکثر اندازه در یک لنگه 1.5 متر که اگه ما بخواهیم در لولایی بزاریم 1.75 میشه که گفته مبحث نقض میشه البته من اینطور متوجه شدم آیا درسته؟؟؟:confused:
همکف

طبقات

ممنونتان میشم توضیح بدهید.

rap_w2w

عضو جدید
1.jpgسلام دوستان این شماتیک پله آبان 93 هست
30 عدد پله با ارتفاع 16 سانت در 4 گردش
یک گردش 6 پله و یک گردش 9 پله در دو ردیف که 4 گردش رو به وجود آورده
ارتفاع سر گیر 2.08
ارتفاع کف پاگرد تا زیر پاگرد بالایی 2.24
ارتفاع مجموع 4.80
ایا این باکس پله غلطه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟2.jpg

rap_w2w

عضو جدید
3.jpg
این هم شماتیک کلی طبقات هست
زیرزمین به همکف 16 پله 17 سانتی ارتفاع کف تا روی سقف 2.72
همکف به اول 30 تا پله 16 سانتی ارتفاع کف تا روی سقف 4.80
اول به دوم 18 تا پله 17 سانتی ارتفاع کف تا روی سقف 3.06
دوم به خرپشته 18 تا پله 17 سانتی ارتفاع کف تا روی سقف 3.06

خانه آبشار

عضو جدید
سوال
1-دو آشپزخونه از دو واحد مجزا از یه نورگیر استفاده میکنن(این نورگیر فقط واسه دو آشپزخونه هست ) ابعادش چقدره ؟من فکر میکنم 3*3 باشه نظر شما چیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.