از دوستان عذر میخوام اگر مثل دوره های پیش فعال نیستم...به شدت درگیرم
آقای مهندس من ایراداتی که به چشمم خورد رو سریع میگم باقی دوستان هم اگر حایی براشون مبهم بود رو بهتون میگن
با فرض اینکه ارتفاع ها رو طول رمپ درست محاسبه شده باشه
زیرزمین
1- درب ماشین رو رو به هیچ وجه کرکره ای ننویسید و لولایی قرار بدید
عارفه جان البته سوال من جلوی قاضی معلق بازیه و صحیح نیست ولی ی سوالی برام پیش آمده و اونم اینکه چرا نباید درب کرکره ای گذاشت، مگه عرض رمپمان 3.5 نیست خوب درمان هم 3.5 متر میشه که در مبحث گفته حداکثر اندازه در یک لنگه 1.5 متر که اگه ما بخواهیم در لولایی بزاریم 1.75 میشه که گفته مبحث نقض میشه البته من اینطور متوجه شدم آیا درسته؟؟؟
2-مسیر دسترسی به انباری ها چقدر؟؟حداقل 1.1 ..1.2 رو در نظر بگیرید
3-دو خودرو بین دو دیوار 5 متر باید قرار بدید...مگر اینکه یکی از دیوارها رو کمتر از طول ماشین در نر بگیریم که نخوایم اون رو دو دیوار حساب کنیم
4- مسیر دسترسی به در تاسیسات چند؟
همکف
1- وقتی در همکف از شما تجاری میخوان یعنی بیشترین سطح باید به تجاری اختصاص داده بشه...اما فضای ورودی+لابی تقریبا هم مساحت تجاری شده که این خیلی جالب نی
طبقات
طبقات رو خوب در اوردین....فقط اون حمام کنار آسانسور نیاز به داکت مجدد نداشت...کافیه جای حمام با کمد رو عوض میکردید...اونوقت دگ درب حمام پشت درب اتاق باز نمیشد
و نکته دگ در واحد سه خوابه به نظرم تراس رو بده به اون اتاق که خیلی پرت داره...حداقل بیوفته رو این قسمت و پذیرایی رو خوورد نکنه
همینطور در این واحد اون دو تا اتاق خواب دسترسی خیلی دور افتاده...البته ایراد زیاد نداره
و عرض اون پنجره های سمت نورگیر هم 1.2 است
و در واحدهای تک خواب...بالایی سمت چپ که نور آشپزخانه از نورگیر است اون کمد مابین ورودی و خواب یکم جالب نیست