تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94

• مجموع رای دهندگان
    74
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amin.shamshiri

عضو جدید

ارتفاع مسکونی معمولا کف تا کف 24. 3
یا 06. 3میگیریم که پله ها ارتفاعشون روند بشه مثلا 18 پله 18 سانتی میشه 24. 3
که خوب و منطقی است ارتفاع پارکینگ حالا چه همکف باشه چه زیر زمین هم معمولا کف تا کف 74. 2 میگیریم که خالص همون 40. 2 میشه
اگه تجاری یا هر کاربری دیگه ای بده صورت سوال خودش میگه ارتفاع رو چقدر بگیرید که واسه خودش داستان داره
ممنون.فقط جریان پله های 17تایی چیه؟کسایی که 17میگیرن واسه ضوابط معلولینه یا اینکه دلخواهشونه؟
البته من منظورم محدودیت های ارتفاع کل بنا بود.اینم ممنون میشم توضیح بدین.

افروغ

عضو جدید

پیوست ها

• طراحی 93 اشراق.pdf
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 0

افروغ

عضو جدید

پیوست ها

• آبان 93.jpg
    آبان 93.jpg
    30 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • طراحی-آبان 93.pdf
    575.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

aydaaaa

کاربر بیش فعال
ببخشید بچه ها می دونم جاش اینجا نیست ولی چون شلوغتره اینجا هم می پرسم.
واسه نظارت و اجرا
من یه سوال راجع به استیکر زدن دارم. بنظرتون اگر از کلیدواژه استفاده کنیم، باز نیاز به استیکر زدن هست. چون من تازه دارم مباحثو می خونم. نمی دونم به وقتش می صرفه یا نه؟ مطمئن نیستم که چیکار بکنم بهتره!
:confused:
من خودم کلیدواژه پرینت گرفتم بردم ولی حتی یه سوالم نتونستم از کلید وازه استفاده کنم. اگه مبحثارو کامل بخونید یه بار اصلا نه نیاز بهکلیدوازه هست و نه استیکر زدن کامل. من خودم فقط یه استیکر روی جلد کتاب میزدم و موضوعاتی که احتمالش نمیرفت توی این مبحث باشه ولی بود رو نوشتم با شماره صفحاتش.همین:smile:

makhtoum

عضو جدید
سلام دوستان.خسته نباشید و خدا قوت به همگی

من خیلی وقته نبودمو تازه میخام واسه آزمونا شرو کنم ک واسه هر سه تاش ثبت نام کردم.دوبار شرکت کردم ولی هروشم بدون آمادگی رفتمو 43-47..مردود....:(اینبار یکم تلاش کنم شاید...

از بحثا بیخبرم پیشنهاد میکنم چند نفری جمع شیم کلید واژه جدیدو بخریم دانگی...

هم کلید واژه هم جزوه های طراحی..اینجوری ارزون در میاد.فقط خواهشا هرکی میخاد زودتر...من کلید واژهای قبلیو دارم اما حتما لغات جدیدم بهش اضافه شده خودمونم باید بهش اضافه کنیم تا امتحان...
منتظرم

ایمیل منم:memar90@gmail.com

shahrzadm

عضو جدید
سلام. ایا با راپیدیک بار مصرف میشه نقشه هارو دسن کرد؟واینکه بهترین روش برای کپی ستون ها و....در جلسه ازمون برای بالا بردن سرعت چیست؟

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام. ایا با راپیدیک بار مصرف میشه نقشه هارو دسن کرد؟واینکه بهترین روش برای کپی ستون ها و....در جلسه ازمون برای بالا بردن سرعت چیست؟

آره دیگه یونی پین... ستونارم من آکسارو میکشم تقاطع آکسامو میذارم،بعضیا پشت برگشونو سیا میکنن

b_arch_5

کاربر بیش فعال
یه سوال
از کجا بدونیم ستون فلزی کار کنیم یا بتنی؟

پروفسور پرو

عضو جدید
بجه ها گفته بودم در حال تدوین یه کتاب واسه طراحی هستم یکشنبه میزارمش واسه دانلود رایگان تا نویسنده ی مبحث 4 مجبور شه کتابشو از اول بنویسه تو کتاب وارد چزییاتی شدم که نویسندگان مباحث میخوان محرمانه بمونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی این و میشه توضیح بده من گیج شدم :confused:
مشاهده پیوست 242180
سلام این اشاره به فرمول داره که
اختلاف ارتفاع دو طرف زمین تقسیم بر طول زمین مساوی است با درصد شیب این زمین
حال اگه بخواهیم فرض مثال ارتفاع یک نقطه از طول زمین رو بدست بیاریم

این طول مورد نظر (نسبت به کد صفر همیشه طول را اندازه میگیریم )را در شیب بدست آورده ضرب میکنیم که این میشه ارتفاع در آن نقطه که میخواهیم
دیگه میدونیم اگه ورودی را اونجا بزنیم ارتفاعش چقدره و چند پله باید بزنیم
امیدوارم متوجه شده باشید. موفق باشی

b_arch_5

کاربر بیش فعال
سلام این اشاره به فرمول داره که
اختلاف ارتفاع دو طرف زمین تقسیم بر طول زمین مساوی است با درصد شیب این زمین
حال اگه بخواهیم فرض مثال ارتفاع یک نقطه از طول زمین رو بدست بیاریم

این طول مورد نظر (نسبت به کد صفر همیشه طول را اندازه میگیریم )را در شیب بدست آورده ضرب میکنیم که این میشه ارتفاع در آن نقطه که میخواهیم
دیگه میدونیم اگه ورودی را اونجا بزنیم ارتفاعش چقدره و چند پله باید بزنیم
امیدوارم متوجه شده باشید. موفق باشی

سلام ممنون از توضيحاتتون
آكس درب ورودي چجوري حساب ميشه.؟

shahrzadm

عضو جدید
سلام یه سوال ایا در همه مراحل طراحی باید ضوابط معلولین و در نظر گرفت یا فقط برای دسترسی لازمه؟

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام یه سوال ایا در همه مراحل طراحی باید ضوابط معلولین و در نظر گرفت یا فقط برای دسترسی لازمه؟
فقط دسترسی به ساختمان
ولی در عمل همینکه میگیم عرض راهروها کمتر از 1/20نباشه برای معلول هم جواب میده
ولی اگه منظورت طراحی واحدها کلا بر مبنای معلول باشه اون در زمانی که تعداد واحد های یک ساختمان
بیشتر از هشت واحد باشه حتما باید یک واحد از آن کلا بر مبنای معلول طراحی بشه
مثلا در حمام و دستشویی به بیرون باز بشه و در ها بدون آستانه باشن و توالت فرنگی داشته باشه
و....

افروغ

عضو جدید
بچه ها کسی کتاب دست دوم جوش و اتصالات جوشی + مباحث 13 و 14 و 16 رو نداره واسه فروش؟!:que:

بهروز27

عضو جدید
سلام من تازه وارد هستم ...اول شیب زمین را بدست اورده که تقریبا شده8 درصد مرجله بعدی هشت درصد را ضر ب در2.22کرده که فاصله از لب ساختمان تا مرکز رمپ هست که 8*2.22=18سانتیمتر شده است... مرحله بعدی 18 سانتیمتر را از اختلاف ارتفاعمون که-150هست کم کرده و150-18=132 جوابش شده 132- .. کد ارتفاعی تا مرکز رمپ شده -132.... امیدوارم تونسته باشم منظورم رسونده باشم

بهروز27

عضو جدید
درسته خب وسط رمپ میشه 1/75 ولی این 2/22 رو از کجا آورده؟:redface:

خوب ببین از لبه دیوارکه جساب کرده 7 سانتیمتر بخاطر درز انقطاع و40سانتیمتر بخاطر ستون175سانتیمترهم نصف ورودی رمپ ، که مچموع اینا میشه175+40+7=222سانتیمتر

آخرین ویرایش:

بهروز27

عضو جدید
دوستان درباره ستون گذاری هر کسی نکته ای چیزی داره در اختیارم بزاره .. مرسی

rap_w2w

عضو جدید
مشاهده پیوست 242296H]

دوستان یه زمین پیدا کردم فوق العاده قناس
ولی هنز ضوابطش رو پیدا نکردم تا فردا پس فردا ضوابط و فایل کد رو پیدا میکنم و میزارم و بعدش دوستان نظر بدید و یه سوال سخت در بیاریم و طراحی کنیم
فقط تنها ایراد اینه که این زمین شیب نداره
البته خودمون فرضی میتونیم واسش شیب لحاظ کنیم

پیوست ها

• 2015-06-03 10.38.08.png
    2015-06-03 10.38.08.png
    40.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

b_arch_5

کاربر بیش فعال
دوستان یکی لطف کنه رمپ معلول و توضیح بده؟
منظور از طول سطح شیبدار چیه؟:confused:

بهروز27

عضو جدید
دوستان یکی لطف کنه رمپ معلول و توضیح بده؟
منظور از طول سطح شیبدار چیه؟:confused:

طول سطح شیبدار ..طولی که معلول باید طی کنه تا به اختلاف سطح مورد نظر برسه
بنظرم ضوابط افراد معلول جسمي - حركتي رااز اینترنت داتلود کن بخون خیلی کمکت میکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.