افروغ
عضو جدید
ورودیتون کجاست؟ کد همکف با سطح کوچه فرق داره هاااا کلی پله دارین قبل لابی... این مهمترین ایرادتونه.
ورودی رو از 0.00 دادم (کنار ورودی دفتر خدماتی)
که تا 10+ یه پله میخوره
ورودیتون کجاست؟ کد همکف با سطح کوچه فرق داره هاااا کلی پله دارین قبل لابی... این مهمترین ایرادتونه.
ورودی رو از 0.00 دادم (کنار ورودی دفتر خدماتی)
که تا 10+ یه پله میخوره
سلام.آبان 93......اول و دوم
سلام اون بازویی که حذف شده تبدیل به راهرو شده سرگیره
ممنون که وقت گذاشتینسلام.
پارکینگ:1-روی محاسبه رمپ بیشتر وفت بزار کمی ایراد دارد،قبل ایستگاه وبعد از ایستگاه بابد10درصد شیب را مجاسبه کنی و اینکه اگر دقیق حساب کنی کد ارتفاعی ایستگاه2.18- می باشد.
2-عمق راهروی روبروی آسانسور باید حداقل برابر عمق کابینت باشد یا بیشتر باشه که از تو کمتر هست
3-فضای راه پله وآسانسورت را بوسیله درب ضد حریق به مدت یک ساعت از فضای پارکینگ جدا کن.
4-درزانقطاع را اشتباه حساب کردی که تو ازمون ابان93 دقیق 7.5 سانتیمتر می باشد.
اندازه گذاری پارکینگ ها مناسب نیست و دقیق نیست.
طبقه همکف:1-قسمت رمپ مشکل سرگیری داری و 1.95را رعایت نکردی ...شاید بخاطر اینکه در زیرزمین رمپ دقیق حساب نکردی.
2-فضای زیادی را در اختیار لابی مسکونی قرار دادی.
3-ورودی آسانسورت را با لابی جدا کن
پلان طبقات:1-مشکل اسانسور باز تو طبقات دیده میشه
2-واحد پشت راه پله پنجره ای که برای اشپزخانه گذاشتی و از تورگیر نور میگیری مجاز نمی باشدواشپزخانه مشکل نورگیری دارد.
3-واجد پشت راه پله تقریبا40الی 45 متر می باشد که تقریبا 65 متر باید باشه و حداقل باید بالای 60 متر باشد.
4-تمام داکت های که در طبقات گذاشتی هم باید در همکف نشون بدی که اینکار نکردی.
5-احتیاج به یک داکت اصلی هم داری که این نگذاشتی ..
این چیزای بود که به ذهن من رسید ..امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
آهان. الان متوجه شدم. لابیتون خیلی خیلی بزرگه. ارزش تحاری یک دفتر خدماتی بیشتره یا لابی مجتمع مسکونی؟ باید بر اصلیتون مال دفتر خدمات باشه.
من نمونه کار بچه ها رو برداشتم،یه تغییراتی بهش دادم(ارتفاع پله و چیدمان و .....) بعد برش زدم.....مشکل اینجاس که ضخامت ورقم زیاده(1.5)، هرازگاهی نوک اتود توش میشکنه!سلام مهندسین گرامی
کسی میتونه به من یک شابلون خوب و کامل معرفی کنه؟
یه اماده خریدم که اصلا دقیق و مناسب نبود... لطفا راهنماییم کنید.ممنون
اگر نورگیر برای یک واحد بخوای استفاده کنی مشکلی نداره از هر طرف پنجره بزاری و نور بگیری اما اگر واسه دو واحد باشه پنجره هاباید در عرض قرار بگیرند وفاصله مناسب دو پنجره را باید رعایت کنیممنون که وقت گذاشتین
چرا آشپزخونه نمیتونه نور بگیره؟.......فقط 2 فضا مجاز به نورگیری از یه نورگیر هستن؟
واسه درز انقطاع ،مگه اینجور نیست که : وقتی بنا از دو ضلع مجاور هم،به دیوار همسایه میچسبه،باید ارتفاع تقسیم بر 100 بشه در غیر این صورت تقسیم بر 200
اون قسمتی که نوشته ورودی و دیوارش یک خطه هست اگر اون یه خط را به منظور پله گذاشته که اشتباه هست وتقریبا کد ارتفاعی اون قسمت زمین حدودا -70 سانتی مترهست و باید چند تا پله میداد تا به همکف برسه.این کار یکی از بچه هاست (قبولی آبان 93)به اسم "امین"
من ورودی اصلی ساختمون رو نمیفهمم! ...........ورودی تجاری و لابی مشترک و از رمپه؟
وقتی از رمپ میایم بالا،چرا دیوار یه خطه شده؟
+ اینکه چرا جک معلول تو زیرزمین هم هست؟
91 شهریور که رمپ نمی خواد_
اسفند 91 رمپتو با 2.5 فاصله از در (آتشنشانی )شروع کن بیا پایین (حداقل)5 متر مونده به دیوار رمپتو قطع کن یه ایسگاه ماشین (مربع 5*5 بکش دوباره از اون یکی ضلع مربع ادامه ی رمپبو شروع کن (هم می تونی مربع و تو طول رمپت حساب کنی هم میتونی حساب نکنی بستگی داره ج بده یا نه
مثلا تو آبان 93 ج میداد و نیازی نبود مربع و به حساب آورد .
اگر برای گردش در رمپ از مربع 5در5استفاده کنی قسمت ایستگاه بعنوان طول رمپ مجاسبه نمی شود.مگه مربع 5*5 برای ایست ماشین نیست؟؟؟پس چطور به عنوان طول رمپ حساب میشه ؟؟؟
اگه بخوایم حسابش کنیم آنوقت از مرکز مربع به مربع ی خط میکشیم و طول آن را ازشیبمان کم میکنیم؟؟؟درست متوجه شدم
واقعا شاخ غول شکستن این امتحان طراحی...
این کار یکی از بچه هاست (قبولی آبان 93)به اسم "امین"
من ورودی اصلی ساختمون رو نمیفهمم! ...........ورودی تجاری و لابی مشترک و از رمپه؟
وقتی از رمپ میایم بالا،چرا دیوار یه خطه شده؟
+ اینکه چرا جک معلول تو زیرزمین هم هست؟
اگر برای گردش در رمپ از مربع 5در5استفاده کنی قسمت ایستگاه بعنوان طول رمپ مجاسبه نمی شود.
هیچوقت حساب نمیشهپس کی حساب میشه؟؟
پس گفته خانه آبشار یعنی چی؟؟؟91 شهریور که رمپ نمی خواد_
اسفند 91 رمپتو با 2.5 فاصله از در (آتشنشانی )شروع کن بیا پایین (حداقل)5 متر مونده به دیوار رمپتو قطع کن یه ایسگاه ماشین (مربع 5*5 بکش دوباره از اون یکی ضلع مربع ادامه ی رمپبو شروع کن (هم می تونی مربع و تو طول رمپت حساب کنی هم میتونی حساب نکنی بستگی داره ج بده یا نه
مثلا تو آبان 93 ج میداد و نیازی نبود مربع و به حساب آورد .
هیچوقت حساب نمیشه
وقتی که تو 5×5 رمپ داشته باشی حساب میشه. اگه ایستگاه باشه و بدون شیب حساب نمیشه.
دقت کنین اینجام یک مورد تناقض هست. چون تو مبحث گفته 6 برا دور زدن... اگه 6 متر شعاع دور زدنه(تازه خورده ایشو نگفتم) برا دور زدنه چطور ماشین تو مربع 5 در 5 میتونه دور بزنه؟ پس یا مربع و کوچیک میگیریم... یا 6 متر قانون الکیه!!!
از 5 متر بزرگتر بگیریم تو بعضی سالا اصلا نمیشه حل کرد
آخه در 5*5 که نمیتانیم رمپ بزاریم میخوره به دیوار- در ضمن این چکاریه همان رمپ گردشی میکشیم من واقعا دارم گیج میشم.وقتی که تو 5×5 رمپ داشته باشی حساب میشه. اگه ایستگاه باشه و بدون شیب حساب نمیشه.
دقت کنین اینجام یک مورد تناقض هست. چون تو مبحث گفته 6 برا دور زدن... اگه 6 متر شعاع دور زدنه(تازه خورده ایشو نگفتم) برا دور زدنه چطور ماشین تو مربع 5 در 5 میتونه دور بزنه؟ پس یا مربع و کوچیک میگیریم... یا 6 متر قانون الکیه!!!
آخه در 5*5 که نمیتانیم رمپ بزاریم میخوره به دیوار- در ضمن این چکاریه همان رمپ گردشی میکشیم من واقعا دارم گیج میشم.
خوب وقتی گردش بصورت مربع 5در5 داشته باشیم فضای که بعنوان ایستگاه انتخاب کنیم بعنوان طول رمپ حساب نمیشه کرد..وقتی که تو 5×5 رمپ داشته باشی حساب میشه. اگه ایستگاه باشه و بدون شیب حساب نمیشه.
ازمون91 باید از رمپ گردشی استفاده کنبم و مربع 5 در5 به مشکل بر میخوریمآخه در 5*5 که نمیتانیم رمپ بزاریم میخوره به دیوار- در ضمن این چکاریه همان رمپ گردشی میکشیم من واقعا دارم گیج میشم.
منم شابلونم ضخامت 1.5 میله مشکل تورو ندارم ولی یه سری ایرادایی داشت که اونم بعدن با چسب قطره ای درست کردم.من نمونه کار بچه ها رو برداشتم،یه تغییراتی بهش دادم(ارتفاع پله و چیدمان و .....) بعد برش زدم.....مشکل اینجاس که ضخامت ورقم زیاده(1.5)، هرازگاهی نوک اتود توش میشکنه!
بعضی مبلمان ریز هم ،مث روشویی ،از کشیدنش با شابلون پشیمون میشی!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | ||
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | ||
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
تمرین گروهی آزمون اجرا آبان 93 | آزمون های نظام مهندسی | 32 |