تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94

تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94

• مجموع رای دهندگان
    74
وضعیت
موضوع بسته شده است.

modabber.23

عضو جدید
Re: تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94

ورودی رو از 0.00 دادم (کنار ورودی دفتر خدماتی)
که تا 10+ یه پله میخوره

آهان. الان متوجه شدم. لابیتون خیلی خیلی بزرگه. ارزش تحاری یک دفتر خدماتی بیشتره یا لابی مجتمع مسکونی؟ باید بر اصلیتون مال دفتر خدمات باشه.

بهروز27

عضو جدید
آبان 93......اول و دوم
سلام.
پارکینگ:1-روی محاسبه رمپ بیشتر وفت بزار کمی ایراد دارد،قبل ایستگاه وبعد از ایستگاه بابد10درصد شیب را مجاسبه کنی و اینکه اگر دقیق حساب کنی کد ارتفاعی ایستگاه2.18- می باشد.
2-عمق راهروی روبروی آسانسور باید حداقل برابر عمق کابینت باشد یا بیشتر باشه که از تو کمتر هست
3-فضای راه پله وآسانسورت را بوسیله درب ضد حریق به مدت یک ساعت از فضای پارکینگ جدا کن.
4-درزانقطاع را اشتباه حساب کردی که تو ازمون ابان93 دقیق 7.5 سانتیمتر می باشد.
اندازه گذاری پارکینگ ها مناسب نیست و دقیق نیست.
طبقه همکف:1-قسمت رمپ مشکل سرگیری داری و 1.95را رعایت نکردی ...شاید بخاطر اینکه در زیرزمین رمپ دقیق حساب نکردی.
2-فضای زیادی را در اختیار لابی مسکونی قرار دادی.
3-ورودی آسانسورت را با لابی جدا کن
پلان طبقات:1-مشکل اسانسور باز تو طبقات دیده میشه
2-واحد پشت راه پله پنجره ای که برای اشپزخانه گذاشتی و از تورگیر نور میگیری مجاز نمی باشدواشپزخانه مشکل نورگیری دارد.
3-واجد پشت راه پله تقریبا40الی 45 متر می باشد که تقریبا 65 متر باید باشه و حداقل باید بالای 60 متر باشد.
4-تمام داکت های که در طبقات گذاشتی هم باید در همکف نشون بدی که اینکار نکردی.
5-احتیاج به یک داکت اصلی هم داری که این نگذاشتی ..
این چیزای بود که به ذهن من رسید ..امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم

آخرین ویرایش:

افروغ

عضو جدید
سلام.
پارکینگ:1-روی محاسبه رمپ بیشتر وفت بزار کمی ایراد دارد،قبل ایستگاه وبعد از ایستگاه بابد10درصد شیب را مجاسبه کنی و اینکه اگر دقیق حساب کنی کد ارتفاعی ایستگاه2.18- می باشد.
2-عمق راهروی روبروی آسانسور باید حداقل برابر عمق کابینت باشد یا بیشتر باشه که از تو کمتر هست
3-فضای راه پله وآسانسورت را بوسیله درب ضد حریق به مدت یک ساعت از فضای پارکینگ جدا کن.
4-درزانقطاع را اشتباه حساب کردی که تو ازمون ابان93 دقیق 7.5 سانتیمتر می باشد.

اندازه گذاری پارکینگ ها مناسب نیست و دقیق نیست.
طبقه همکف:1-قسمت رمپ مشکل سرگیری داری و 1.95را رعایت نکردی ...شاید بخاطر اینکه در زیرزمین رمپ دقیق حساب نکردی.
2-فضای زیادی را در اختیار لابی مسکونی قرار دادی.
3-ورودی آسانسورت را با لابی جدا کن
پلان طبقات:1-مشکل اسانسور باز تو طبقات دیده میشه
2-واحد پشت راه پله پنجره ای که برای اشپزخانه گذاشتی و از تورگیر نور میگیری مجاز نمی باشدواشپزخانه مشکل نورگیری دارد.

3-واجد پشت راه پله تقریبا40الی 45 متر می باشد که تقریبا 65 متر باید باشه و حداقل باید بالای 60 متر باشد.
4-تمام داکت های که در طبقات گذاشتی هم باید در همکف نشون بدی که اینکار نکردی.
5-احتیاج به یک داکت اصلی هم داری که این نگذاشتی ..
این چیزای بود که به ذهن من رسید ..امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
ممنون که وقت گذاشتین
چرا آشپزخونه نمیتونه نور بگیره؟.......فقط 2 فضا مجاز به نورگیری از یه نورگیر هستن؟
واسه درز انقطاع ،مگه اینجور نیست که : وقتی بنا از دو ضلع مجاور هم،به دیوار همسایه میچسبه،باید ارتفاع تقسیم بر 100 بشه در غیر این صورت تقسیم بر 200

افروغ

عضو جدید
آهان. الان متوجه شدم. لابیتون خیلی خیلی بزرگه. ارزش تحاری یک دفتر خدماتی بیشتره یا لابی مجتمع مسکونی؟ باید بر اصلیتون مال دفتر خدمات باشه.

خب من وقتی همکف رو طرح زدم ،تازه فهمیدم که پله های ورودی واسه پارکینگ سرگیری داره (آخه ورودی رو کنار دستگاه پله درنظر گرفته بودم!)
بنابراین ناچار شدم بذارمش تو 0.00 ......!
تجربه شد که قبل از دست به قلم شدن،فکر همه جاشو بکنم
خداییش تازه فهمیدم چه امتحان مشکلیه:cry:(به دلیل کمبود وقت)

افروغ

عضو جدید
سلام مهندسین گرامی
کسی میتونه به من یک شابلون خوب و کامل معرفی کنه؟
یه اماده خریدم که اصلا دقیق و مناسب نبود... لطفا راهنماییم کنید.ممنون
من نمونه کار بچه ها رو برداشتم،یه تغییراتی بهش دادم(ارتفاع پله و چیدمان و .....) بعد برش زدم.....مشکل اینجاس که ضخامت ورقم زیاده(1.5)، هرازگاهی نوک اتود توش میشکنه!
بعضی مبلمان ریز هم ،مث روشویی ،از کشیدنش با شابلون پشیمون میشی!!!

افروغ

عضو جدید
این کار یکی از بچه هاست (قبولی آبان 93)به اسم "امین"
من ورودی اصلی ساختمون رو نمیفهمم! ...........ورودی تجاری و لابی مشترک و از رمپه؟
وقتی از رمپ میایم بالا،چرا دیوار یه خطه شده؟
+ اینکه چرا جک معلول تو زیرزمین هم هست؟

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    28.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 0.jpg
    0.jpg
    31.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

gima

عضو جدید
اونجایی که می گید دیوار خط شده در واقع ورودی افراد عادی هست که البته بنظر من با توجه به تراز خیابان نسبت به اون نقطه باید پله می خورد
واون یکی هم از تراز 0.00 ورودی افراد معلول هست

بهروز27

عضو جدید
ممنون که وقت گذاشتین
چرا آشپزخونه نمیتونه نور بگیره؟.......فقط 2 فضا مجاز به نورگیری از یه نورگیر هستن؟
واسه درز انقطاع ،مگه اینجور نیست که : وقتی بنا از دو ضلع مجاور هم،به دیوار همسایه میچسبه،باید ارتفاع تقسیم بر 100 بشه در غیر این صورت تقسیم بر 200
اگر نورگیر برای یک واحد بخوای استفاده کنی مشکلی نداره از هر طرف پنجره بزاری و نور بگیری اما اگر واسه دو واحد باشه پنجره هاباید در عرض قرار بگیرند وفاصله مناسب دو پنجره را باید رعایت کنی
واسه درز انقطاع فرقی نمیکنه تقسیم بر 100 کنی یا 200 اگر تقسیم بر صد کردی که ارتفاع ابان93 تقریبا 15متر است که تقسیم بر100 بشه میشه 15سانتی متر.بعد دوتا همجواری با همسایه داری که 15سانتی متر تقسیم بر دو میکنی که میشه از هر طرف7.5سانتی متر واگر هم تقسیم بر 200 کنی که دیگه مشکلی نداری واسه هر طرف همون 7.5سانتی متر را در نظر میگیری

بهروز27

عضو جدید
من ورودی اصلی ساختمون رو نمیفهمم! ...........ورودی تجاری و لابی مشترک و از رمپه؟
اون قسمتی که نوشته ورودی و دیوارش یک خطه هست اگر اون یه خط را به منظور پله گذاشته که اشتباه هست وتقریبا کد ارتفاعی اون قسمت زمین حدودا -70 سانتی مترهست و باید چند تا پله میداد تا به همکف برسه.
واینکه چرا جک معلول تو زیر زمین گذاشته دقیق نمیدونم چند سانتی مترا ز جک سرگیری داره که تو زیر مین هم نشون داده ...اگر جک معلول از 90سانتی متربیشتر بیاد پایین که باید تو زیر زمنین هم نشون داده بشه ..باید بفهمیم جک معلول چند سانتی متر مشکل سر گیری داره که شاید کار این دوشتمون هم درست باشه.
البته قراردادن جک معلول اون قسمت زمین هم یکم جای سواله.

آخرین ویرایش:

soheyla d

عضو جدید
91 شهریور که رمپ نمی خواد_
اسفند 91 رمپتو با 2.5 فاصله از در (آتشنشانی )شروع کن بیا پایین (حداقل)5 متر مونده به دیوار رمپتو قطع کن یه ایسگاه ماشین (مربع 5*5 بکش دوباره از اون یکی ضلع مربع ادامه ی رمپبو شروع کن (هم می تونی مربع و تو طول رمپت حساب کنی هم میتونی حساب نکنی بستگی داره ج بده یا نه
مثلا تو آبان 93 ج میداد و نیازی نبود مربع و به حساب آورد .

مگه مربع 5*5 برای ایست ماشین نیست؟؟؟پس چطور به عنوان طول رمپ حساب میشه ؟؟؟
اگه بخوایم حسابش کنیم آنوقت از مرکز مربع به مربع ی خط میکشیم و طول آن را ازشیبمان کم میکنیم؟؟؟درست متوجه شدم:question:
واقعا شاخ غول شکستن این امتحان طراحی...

بهروز27

عضو جدید
مگه مربع 5*5 برای ایست ماشین نیست؟؟؟پس چطور به عنوان طول رمپ حساب میشه ؟؟؟
اگه بخوایم حسابش کنیم آنوقت از مرکز مربع به مربع ی خط میکشیم و طول آن را ازشیبمان کم میکنیم؟؟؟درست متوجه شدم:question:
واقعا شاخ غول شکستن این امتحان طراحی...
اگر برای گردش در رمپ از مربع 5در5استفاده کنی قسمت ایستگاه بعنوان طول رمپ مجاسبه نمی شود.

modabber.23

عضو جدید

اینم مثل شما از 0.0 گرفته ورودیو. چون 6 تا پله رو که کنار ورودی میشه نمیتونه بالا سر پارکینگ ماشینا بذاره. براشون سرگیری پیش میاد. ولی راه دیگه هم وجود داره.

soheyla d

عضو جدید
91 شهریور که رمپ نمی خواد_
اسفند 91 رمپتو با 2.5 فاصله از در (آتشنشانی )شروع کن بیا پایین (حداقل)5 متر مونده به دیوار رمپتو قطع کن یه ایسگاه ماشین (مربع 5*5 بکش دوباره از اون یکی ضلع مربع ادامه ی رمپبو شروع کن (هم می تونی مربع و تو طول رمپت حساب کنی هم میتونی حساب نکنی بستگی داره ج بده یا نه
مثلا تو آبان 93 ج میداد و نیازی نبود مربع و به حساب آورد .
پس گفته خانه آبشار یعنی چی؟؟؟

modabber.23

عضو جدید

هیچوقت حساب نمیشه

وقتی که تو 5×5 رمپ داشته باشی حساب میشه. اگه ایستگاه باشه و بدون شیب حساب نمیشه.
دقت کنین اینجام یک مورد تناقض هست. چون تو مبحث گفته 6 برا دور زدن... اگه 6 متر شعاع دور زدنه(تازه خورده ایشو نگفتم) برا دور زدنه چطور ماشین تو مربع 5 در 5 میتونه دور بزنه؟ پس یا مربع و کوچیک میگیریم... یا 6 متر قانون الکیه!!!
از 5 متر بزرگتر بگیریم تو بعضی سالا اصلا نمیشه حل کرد

modabber.23

عضو جدید

وقتی که تو 5×5 رمپ داشته باشی حساب میشه. اگه ایستگاه باشه و بدون شیب حساب نمیشه.
دقت کنین اینجام یک مورد تناقض هست. چون تو مبحث گفته 6 برا دور زدن... اگه 6 متر شعاع دور زدنه(تازه خورده ایشو نگفتم) برا دور زدنه چطور ماشین تو مربع 5 در 5 میتونه دور بزنه؟ پس یا مربع و کوچیک میگیریم... یا 6 متر قانون الکیه!!!

مثل شهریور 91 که عرض زمین 10 متره.

آخرین ویرایش:

soheyla d

عضو جدید
آخه در 5*5 که نمیتانیم رمپ بزاریم میخوره به دیوار- در ضمن این چکاریه همان رمپ گردشی میکشیم من واقعا دارم گیج میشم.

modabber.23

عضو جدید

آخه در 5*5 که نمیتانیم رمپ بزاریم میخوره به دیوار- در ضمن این چکاریه همان رمپ گردشی میکشیم من واقعا دارم گیج میشم.

موافقم... ایستگاه برا پارکینگای کوچیک و متوسط لازم نبست... مگه پارکینگه عمومیه که بخوایم پول حساب کنیم یا کارت بگیریم؟ همون رمپ گردشی بذارین سریع برن ماشینشونو پارک کنن تو پارکینگ واحد خودشون

بهروز27

عضو جدید
خوب وقتی گردش بصورت مربع 5در5 داشته باشیم فضای که بعنوان ایستگاه انتخاب کنیم بعنوان طول رمپ حساب نمیشه کرد..

بهروز27

عضو جدید
ازمون91 باید از رمپ گردشی استفاده کنبم و مربع 5 در5 به مشکل بر میخوریم

آخرین ویرایش:

aydaaaa

کاربر بیش فعال
من نمونه کار بچه ها رو برداشتم،یه تغییراتی بهش دادم(ارتفاع پله و چیدمان و .....) بعد برش زدم.....مشکل اینجاس که ضخامت ورقم زیاده(1.5)، هرازگاهی نوک اتود توش میشکنه!
بعضی مبلمان ریز هم ،مث روشویی ،از کشیدنش با شابلون پشیمون میشی!!!
منم شابلونم ضخامت 1.5 میله مشکل تورو ندارم ولی یه سری ایرادایی داشت که اونم بعدن با چسب قطره ای درست کردم.

saraafsoon

عضو جدید
20150726_112337.jpgبچه هامن اسفند91تمرین کردم لطفا یه نگاهی بندازینونقدش کنین البته رمپ توحیاطو نکشیدم جانبودفرض بگیریم درسته 20150726_112425.jpg

آخرین ویرایش:
یه سوال پرسیدم در مورد رمپ نیم دایره و مربع 5*5 که با این همه جواب همونم که میدونستم یادم رفت کلا گیج زدم

وضعیت
موضوع بسته شده است.