تمرین گروهی آزمون اسکیس 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
تمرین:روف پلانهای مفاهیم پایه رو کشیدم و ب حجم تبدیلشون کردم!

مشاهده پیوست 237551

مشاهده پیوست 237552
مارال جون کاراتون خیلی خوبه. مخصوصا که با برنامه اسکیس میزنی. مثلا پلان رو حجم میدی.
از اولین کارام:

از آخرین کارام:

*** خواستم بگم فقط با تمرینه که موفق میشیم ... تمرین تمرین تمرین : )

آخرین کارای من در حد اولین کارای شمام نمیشه:biggrin:

jeny02

عضو جدید
ببین!هوار همیشه جواب میده:D......................شما از هرچی دوس داری میتونی استفاده کنی....از وسایل ساده مثل خودکار بیک گرفته تا پیچیده مثل آبرنگ، معمول مثل ماژیک گرفته تا غیر معمول مثل ماتیک!!!
منتهی (منتهی رو اینجوری می نویسن؟!:razz:) چنتا شرط داره...
1. ببین خود شما با چی راحتی، با کدومش کارات حرفه ای میشه، با کدومش آشنایی داری و ...
2. سراغ (نمی دونم چرا احساس می کنم سراغ رو اینجوری نمی نویسن!!!) وسایلی که ممکنه با یه حرکت اشتباه کل برگه امتحانی و به عبارتی کل آینده و زندگیت رو به باد بده نرو. مثلا آبرنگ
3.سراغ وسایل وقت گیر و پر زحمت نرو مثل آبرنگ (الهی بگردم چقد دیوار این بچه(آبرنگ) کوتاس!!!!)
4. در کل به نظرم با دو رنگ ماژیک کار کن تا خیلی بزک دوزک نشه، وقتت هم حروم نمیشه. فقط یه دونه رنگ جیغ مثل قرمز استفاده کن .البته باید بدونی کجاهای کارت باید اینطوری بشه. ولی در کل مون دوتا رنگ کافیه
موفق باشی

مرسی از توضیحات مفصلت عزیززززززززززززززززززززززززم....ایشالا 90بزنی اسکیستو

*FARZAN*

دستیار مدیر کتابخانه الکترونیکی
کاربر ممتاز
مارال جون کاراتون خیلی خوبه. مخصوصا که با برنامه اسکیس میزنی. مثلا پلان رو حجم میدی.

من حس بدی پیدا کردم الان حذف میکنم پستمو :|

بی زحمت شما هم از نقل قول پاک کنید عکسا رو : )

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
نههههه اصلا برش میدارم :دی
اخه داشتم تمرین راندو میکردم :| بدم نشده راندوش ... اخه از دو رنگ ابی استفاده کردم که سایه روشنش اوکی بشه .... میفهمم میفهمم :دی

وای نه من اصلا اهل ریا نیستم :دی استغفرالله :دی

آرزو نقل قول گرفت!دیگه نمیتونی خخ

راندوش بد نشده! عالی شده عزیزم!!
موفق باشی رقیب:|

بنویس!میخوام روکشی کنم خخ

mehrsan68

عضو جدید
سلام من تازه وارداین سایت شدم
میشه کمکم کنید میخام معماری بخونم در رابطه با بازار کارش میخام بدونم و این ک میگن اشباع شده و از ی طرفم میگن اگه کارت خوب باشه همیشه واست کار هست

*FARZAN*

کاربر ممتاز

ایشالا ایشون هم پاک میکنن :دی
مرسی : ) خوشحالم کردی خدا خوشحالت کنه :دی
شما هم همینطور رفیق :دی

کتاب صدیق پر از فونتههههههههههه :دی تسبیجم کو...

MaRaL.arch

کاربر ممتاز

مرسی عزیزم! سپاسگزار اون دوستانی هستم ک راهنما و استاد من هستن.. امیدوارم کابوس حجم پردازی تموم شه واسم :دی

آیّ گفتی:|||

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
میشه کمکم کنید میخام معماری بخونم در رابطه با بازار کارش میخام بدونم و این ک میگن اشباع شده و از ی طرفم میگن اگه کارت خوب باشه همیشه واست کار هست

خوش اومدید دوست عزیز
میتونید سوالتونو اینجا بپرسید!

mehrsan68

عضو جدید
بچه ها کسی اونجا نیست اخرین پستش واسه ی هفته پیشه میشه شما کمکم کنید لطفا

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بچه ها کسی اونجا نیست اخرین پستش واسه ی هفته پیشه میشه شما کمکم کنید لطفا

ن عزیزم! هر تاپیکی محتوای بخصوصی داره
شما با مطالعه اون تاپیک میتونید پاسختونو دریافت کنید.در غیر این صورت سوالتونو بپرسید دوستان پاسخ میدن
افرادی ک اونجا میان در زمینه سوال شما اطلاعات بیشتر و بهتری دارن: )

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از توضیحات مفصلت عزیززززززززززززززززززززززززم....ایشالا 90بزنی اسکیستو
خواهش می کنم عزیزم. دس رو دلم نذار که من اسکیس ندارم امسال:cry:ولی از دعات خوشم اومد. سال بعد میرم برا 90 ایشالا:).برا همین به خودم جسارت ندادم شما رو راهنمایی کنم گفتم بچه هایی هستن که هم اسکیس دارن هم کاراشون در حد کارای اساتیده.ولی دیگه جواب خواستین من به جسارت کردم راهنماییتون کنم یکم;)

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز

بیشین بینیم باووووووووووووووووووووووو
.چی چی رو حذف کنیم؟!کار به این خوشگلی (ماشالا):gol::gol:....با اجازه شما و مارال جون اتفاقا من کارایی که گذاشتین رو سیو کردم که بعدا فرصت شد از روشون تمرین کنم. البته کارای اکثر بچه ها رو با اجازه همگی سیو میکنم...گفته باشم....اون دنیا یقمو نگیرین

عمدا نقل قول گرفتم که تا ابد بمونه.....ینی در این حد بدجنسم من.....
.......بعععععععلهههههههه.

*FARZAN*

کاربر ممتاز
بیشین بینیم باووووووووووووووووووووووو
.چی چی رو حذف کنیم؟!کار به این خوشگلی (ماشالا):gol::gol:....با اجازه شما و مارال جون اتفاقا من کارایی که گذاشتین رو سیو کردم که بعدا فرصت شد از روشون تمرین کنم. البته کارای اکثر بچه ها رو با اجازه همگی سیو میکنم...گفته باشم....اون دنیا یقمو نگیرین

عمدا نقل قول گرفتم که تا ابد بمونه.....ینی در این حد بدجنسم من.....
.......بعععععععلهههههههه.
حرااااااااامه حرااااااااام اندر حرااااااااااااام :دی
من دیگه حرفی برای گفتن ندارم :دی

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز

حرااااااااامه حرااااااااام اندر حرااااااااااااام :دی
من دیگه حرفی برای گفتن ندارم :دی

:biggrin:...پس لازم نیس حذفش کنم!.......خدا رو شکر:hypocrite:

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام دوستان
مهندس کارتون خیلی خوبه ایشلا که بهترین نتیجه رو میگیرید
اینکه کاراتون رو میزارید باعث میشه بقیه ما انگیزه بگیریم و س رقابت ایجاد بشه لطفا کاراتون رو بازم بزارید تشکر

*FARZAN*

کاربر ممتاز
سلام دوستان
اینکه کاراتون رو میزارید باعث میشه بقیه ما انگیزه بگیریم و س رقابت ایجاد بشه لطفا کاراتون رو بازم بزارید تشکر

ممنون... امیدوارم امیدوارم : ) همچنین شما و همه دوستانی ک تلاش میکنن امیدوارم ب نتیجه دلخواهشون برسن
بله بله ب شرطی ک شما دوستان هم کاراشون رو بزارن : )

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

راس میگه

ممنون... امیدوارم امیدوارم : ) همچنین شما و همه دوستانی ک تلاش میکنن امیدوارم ب نتیجه دلخواهشون برسن
بله بله ب شرطی ک شما دوستان هم کاراشون رو بزارن : )

هر کی تلاش کنه بی نتیجه نمیمونه
خوبه
راس میگه دوسمون ...شما ک بزاری ما تر غیب میشیم
البته من مث شماها مرتب کار نمی کنم
فقط 2 بار اومدم سراغ اسکیس و تمرین کردم

حتی خط رو بهتر کشیدن ...خط رو با چ ابزاری کشیدن...
این ها مهمه
بالاخره ما کارای خوب رو ببینیم اونم کار دوستمونو کخیلی خوبه
ای کاش از تجربیاتت و از ابزاری ک استفاده میکنی و چ کردی بهتر شدی یا چی استفاده کنی بهتر میشه برامون بگی:gol::gol::gol:

nahamya

کاربر فعال
سلام
دوستان کتاب های چگونه معمارانه طراحی کنیم دو جلدیه ؟
همین رو از احسان طایفه معرفی کردین ؟
واقعا دستت قوی شده i am...، تبریک میگم ان شاالله که موفق میشی
یه سوال دیگه ، چه روان نویسی بگیرم ، لامی خوبه ؟ من تا حالا با راپید راندو میکنم....

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلام
دوستان کتاب های چگونه معمارانه طراحی کنیم دو جلدیه ؟
همین رو از احسان طایفه معرفی کردین ؟
واقعا دستت قوی شده i am...، تبریک میگم ان شاالله که موفق میشی
یه سوال دیگه ، چه روان نویسی بگیرم ، لامی خوبه ؟ من تا حالا با راپید راندو میکنم....
سلام
چگونه معمارانه... از احسان طایفه 3 جلدیه
بجز اون کتاب خلاقیت در معماری ایشون هم گویا جهت ایده پردازی خوبه-من خودم ندارمش

روان نویس من هم لامی رو شنیدم مناسبتر از همه هستش.اما من با خودنویس و راپید کار میکنم

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

فقط اینو بگم که حتی از اون چیزی که فکرشم میکنید اشباع تر شده،خیلی خیلییی بیشتر از چیزی که فکرشو میکنید،تو هر خانواده مثلا 5نفره،یکی،یا دوتا،یا حتی سه تا معمار هست(دیدم که میگما)

hasanpour70

کاربر فعال
سلام بچه ها، خسته نباشین
بعد از مدتها اومدم باشگاه دیدم خداروشکر همتون خوب کار می کنین
من بعد از خود کنکور دیگه بیخیالش شدم می خواستم بذارمش واسه سال آینده. امسال میانگین درصدم 33 درصد میشه حدوداٌ، زیاد امیدی ندارم با این درصدا، البته چند روزیه که از بس همه گفتن تصمیم گرفتم بشینم واسه اسکیس کار کنم
ولی نمی دونم از کجا شروع کنم. اومدم تو تاپیک دیدم شده بیشتر از 100 تا پیج
اگه ممکنه میشه بگین از کدوم صفحه یا کدوم پست شروع کنم
خیلی ممنون:gol::gol:
شاد و پر انرژی باشین

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها، خسته نباشین
بعد از مدتها اومدم باشگاه دیدم خداروشکر همتون خوب کار می کنین
من بعد از خود کنکور دیگه بیخیالش شدم می خواستم بذارمش واسه سال آینده. امسال میانگین درصدم 33 درصد میشه حدوداٌ، زیاد امیدی ندارم با این درصدا، البته چند روزیه که از بس همه گفتن تصمیم گرفتم بشینم واسه اسکیس کار کنم
ولی نمی دونم از کجا شروع کنم. اومدم تو تاپیک دیدم شده بیشتر از 100 تا پیج
اگه ممکنه میشه بگین از کدوم صفحه یا کدوم پست شروع کنم
خیلی ممنون:gol::gol:
شاد و پر انرژی باشین
سلام مهندس برگشتن بخیر: )
مهندس جان منم درصدام شبیه شماست ولی با این درصدا هم معجزه میشه دیگه هممون میشناسیم که سال قبل با رتبه هزار روزانه تهران قبول شدن یکیشون دوست خودم بود پارسال
اینجا بچه ها دو گروه ان یک گروه که کلاس میرن و لطف میکنن تجربهاشون و مطالبشون رو واسه استفاده ما هم میزارن خدا خیرشون بده
گروه دوم ماییم که کلاس نمیریم: ) بهتری راه استفاده از کتابای اموزش اسکیس من کتاب های طایفه رو مناسب میدونم کتاب تکنیک های رنگ هم واسه درک رنگ و راندو عالیه
واسه مبانی نظری کارتم کتابایی مثل دگرگونی زیبایی شناسی ایده وخلاقیت درمعماری ایران فرم فضا و مفاهیم پایه درمعماری واسه این مددت کوتاه خوب جواب میدن کارای معماری بزرگ رو هم بررسی کن از لحاظ اقلیمی و این حرفا بعدشم ایماد داشته باش که موفق میشی!

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من این مجموع دی وی دی های اموزشی که تو بعضی سایتا بود رو گرفتم 8 -9 تا دیسک بود چیز خوبی نداشت اگه چیز به درد بخوری داشت میزام این کتاب واسه محمد جواد بیناس فک کنم خوب باشه
http://s6.picofile.com/file/8182194668/m_j_bina_architectural_teaching.rar.html

*FARZAN*

کاربر ممتاز
راس میگه

هر کی تلاش کنه بی نتیجه نمیمونه
خوبه
راس میگه دوسمون ...شما ک بزاری ما تر غیب میشیم
البته من مث شماها مرتب کار نمی کنم
فقط 2 بار اومدم سراغ اسکیس و تمرین کردم

حتی خط رو بهتر کشیدن ...خط رو با چ ابزاری کشیدن...
این ها مهمه
بالاخره ما کارای خوب رو ببینیم اونم کار دوستمونو کخیلی خوبه
ای کاش از تجربیاتت و از ابزاری ک استفاده میکنی و چ کردی بهتر شدی یا چی استفاده کنی بهتر میشه برامون بگی:gol::gol::gol:

امیدوارم شما هم ب صورت جدی شروع کنید ب تمرین کردن و کاراتونو بذارید ما هم ترغیب شیم :دی
والا من قبلا گفتم من با راپید F میکشم همه کارامو البته راپیدی که تازه نباشه و ی کمی خشک شده باشه تا خطام بهتر بشه
خوب اینکه بهتر شدم واسه این بود ک تمرین داشتم نمیگم خیلی زیاد مثل خیلی از دوستان اما در حد زمان و وقتی که دارم تمرین کردم و بهتر شد کارم : )
واسه راندو هم استادم چیزی یادمون نداده من کار راندوم بد نبود اما از روی کارایی ک توی کتابای اسکیس و راندو هست تمرین میکنم ک بهتر بشه
اینو هم قبلا گفتم الانم میگم استاد قرار نیس معجزه کنه واسه آدم تلاش خودمونه که معجزه میکنه نه چیز دیگه البته نباید استرسم داشت من اوایل بشدت از امتحان اسکیس می ترسیدم اما الان ک ی کم راه افتادم ترسم کمتر شده هرچند از داخلی بشدت وحشت دارم :دی
من تا الان هنوز کار معمارای بزرگ رو بررسی نکردم چون وقتشو ندارم و خیلی ناراحتم از این بابت و خواهش میکنم از دوستان اگر بررسی میکنن کار معمارای بزرگ رو نتایج بررسی هاشون رو انتقال بدن لطفااااا ممنونشون میشیم : )

معمار فرناز

عضو جدید

دوستان پرسپكتيو ي نقطه اي بلد نيستم ي پلان واسم ميزاريد با پرسپكتيوش

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیدوارم شما هم ب صورت جدی شروع کنید ب تمرین کردن و کاراتونو بذارید ما هم ترغیب شیم :دی
والا من قبلا گفتم من با راپید F میکشم همه کارامو البته راپیدی که تازه نباشه و ی کمی خشک شده باشه تا خطام بهتر بشه
خوب اینکه بهتر شدم واسه این بود ک تمرین داشتم نمیگم خیلی زیاد مثل خیلی از دوستان اما در حد زمان و وقتی که دارم تمرین کردم و بهتر شد کارم : )
واسه راندو هم استادم چیزی یادمون نداده من کار راندوم بد نبود اما از روی کارایی ک توی کتابای اسکیس و راندو هست تمرین میکنم ک بهتر بشه
اینو هم قبلا گفتم الانم میگم استاد قرار نیس معجزه کنه واسه آدم تلاش خودمونه که معجزه میکنه نه چیز دیگه البته نباید استرسم داشت من اوایل بشدت از امتحان اسکیس می ترسیدم اما الان ک ی کم راه افتادم ترسم کمتر شده هرچند از داخلی بشدت وحشت دارم :دی
من تا الان هنوز کار معمارای بزرگ رو بررسی نکردم چون وقتشو ندارم و خیلی ناراحتم از این بابت و خواهش میکنم از دوستان اگر بررسی میکنن کار معمارای بزرگ رو نتایج بررسی هاشون رو انتقال بدن لطفااااا ممنونشون میشیم : )

ممنون.
من خوددم راندو اسن دوس ندارم

من خودم با تاچ یا قلم عربی میکشم...
با راپید خیلی کنترل سخت تر میشه
2- 3 تا پرس کوچیک کشیدم ...بهتر از 1 پرسی ک بزرگ کشیدم شده...پرس بزرگ چرا بد میشه؟

من خودم هم کار معمارا رو برسی نکردم...ینی کلن هنوز نیفتادم رو غلتک اسکیس...ولی افتادم چشم.
ممنون.

آخرین ویرایش:

*FARZAN*

کاربر ممتاز
ممنون.
من خوددم راندو اسن دوس ندارم

من خودم با تاچ یا قلم عربی میکشم...
با راپید خیلی کنترل سخت تر میشه
2- 3 تا پرس کوچیک کشیدم ...بهتر از 1 پرسی ک بزرگ کشیدم شده...پرس بزرگ چرا بد میشه؟

من خودم هم کار معماری رو برسی نکردم...ینی کلن هنوز نیفتادم رو غلتک اسکیس...ولی افتادم چشم.
ممنون.

خوب اره اگه راپید نو باشه اگه اشتباه کنی خیلی بد میشه خیلی... ولی اگه خشک شده باشه اصلا اینجوری نیس و چ بسا بهتر هم میشه کار
پرس بزرگتر خوب چون خطا بزرگترن احتمال کج رفتن و صاف نکشیدن و با تناسب نکشیدن بیشتره از طرفی پر کردنش با جزییات سختتره و باید بیشتر وقت گذاشت روش پس بزرگ نکشید زیادم کوچیک نکشید :| :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.