تمرین گروهی آزمون اسکیس 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه دنیا ممنونم ازتون
....................در ضمن امضاتو دوس دارم;)

hh.architect

عضو جدید
سلام - روزی چهار ساعت اسکیس کار میکنم - میشه بفرمایید به نظر شما دوستان من به تلاش برای خودم تو شهرستان ادامه بدم یا برای اسکیس برم تهران ؟ ممنون

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
رعنا با چی میکشی؟
میشه بگی حدودن خوبه ک تو چن دیقه همچین پرسیو سریع کشید؟

با اجازه من جای رعنا خانم جواب میدم اینها با ام و تاچ
ببین تو سر کنکور باید بتونی یک پرس نهایتا با راندوش توی بیست دقیقه بزنی

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
رعنا با چی میکشی؟
میشه بگی حدودن خوبه ک تو چن دیقه همچین پرسیو سریع کشید؟
دقیقا همین چیزی که عذرا جان گفت...واسه پرسپکتیو سریع زدن ...باید قبلش یه ایزومتریک کوچولو واسه خودت بزنی که دستت بیاد میخای چکار کنی ...تو اسکیس از ما ایزو نمی خوان ولی واسه توضیح پروسه ی طراحی به شدت بهش نیاز داریم ...علاوه بر اون واسه پرسپکتیو زدن از زوایای مختلف خیلی بکار میاد ...

archisal

کاربر بیش فعال
یه دنیا ممنونم ازتون
....................در ضمن امضاتو دوس دارم;)
خواهش میکنم. تمام این کارها و فعالیت هایی که نه تنها من بلکه همه دوستان عزیز انجام میدن،همه برای موفقیت و پیشرفت ما هستند.امیدوارم همه موفق باشن و به اونچه که میخوان برسن.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا همین چیزی که عذرا جان گفت...واسه پرسپکتیو سریع زدن ...باید قبلش یه ایزومتریک کوچولو واسه خودت بزنی که دستت بیاد میخای چکار کنی ...تو اسکیس از ما ایزو نمی خوان ولی واسه توضیح پروسه ی طراحی به شدت بهش نیاز داریم ...علاوه بر اون واسه پرسپکتیو زدن از زوایای مختلف خیلی بکار میاد ...

دقیقا همینه من ایزو زدنم داغون یعنی کلا نزدم فقط دو نقطه ای زدم برا هیمن از امروز تصمیم گرفتم همین سبکی که رعنا جون گفت کار کنم یعنی بهتر بگم الان دارم تمرین ایزو میکنم برا ترکیب حجم و اینکه توی یک سری کارا دیده بودم که ایزو کوچیک می کشن بهتر از اون ذهنی من در میاد و حس می کنم سریع تر شه ولی اصول خاصی را هنوز براش بلد نیستم

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام - من ساکن تهران هستم و روزی چهار ساعت اسکیس کار میکنم - میشه بفرمایید به نظر شما دوستان من به تلاش برای خودم تو شهرستان ادامه بدم یا برای اسکیس برم تهران ؟ ممنون

ببخشید من یکی که متوجه منظورتون نشدم!:razz:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من تحلیل سایت انجام میدم انقد خز میشه، انقد خز میشه که نگو:cry:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

اون قدر بکش که خز نشه .............خب بزار ببینیم درجه خز بودن چقدره من که فقط و فقط فعلا توی فاز حجم سازی و پرس ام البته الان جدید می خوام وارد حجم سازی شم

zolfaghar_1365

عضو جدید
درخواست راهنمایی

درخواست راهنمایی

من اسکیسم خیلی ضعیفه چیکار باید کرد
ساکن اهوازم الیبته محل کارم خرمشهره
ارشد شرکت کردم از امتحان اسکیسش میترسم
هرکی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون قدر بکش که خز نشه .............خب بزار ببینیم درجه خز بودن چقدره من که فقط و فقط فعلا توی فاز حجم سازی و پرس ام البته الان جدید می خوام وارد حجم سازی شم

خزه دیگه...چیشو بذارم؟!:cry:شما فک کنم کارتون توپ باشه ماشالا:)

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستم واسه تحلیل سایت نباید هر چیزی رو کشید ...فقط اوناییکه در واقع تو طرحت استفاده کردی ازشون باید بکشی ...مثلا اگه جهت باد رو گذاشتی باید تو طرحت یه راهکار گذاشته واسه حل مشکل باد در غیر این صورت به هیچ وجه نباید هر دیاگرامی رو اضافه کنی ...

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 237151
سوژه خندس تحلیل سایتم.البته پیشرفت کردم!!!!:cool:...............ولی خیلی ضایس
این تحلیلی که زدی با عرض معذرت هیچ امتیازی نمیگیره چون شما فقط یه چیزایی رو کپی پیست کردی ...با توجه به سایت و موقعیت طرح باید تحلیل انجام داد مثلا اگه دیاگرام واسه مسیر پیاده میزاری ...تو طرحت ومسیرها فقط پیاده ارجحه و سواره اجازه عبور نداره وگرنه خب همه میدونن که اونجا پیاده رفت و آمد داره!

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستم واسه تحلیل سایت نباید هر چیزی رو کشید ...فقط اوناییکه در واقع تو طرحت استفاده کردی ازشون باید بکشی ...مثلا اگه جهت باد رو گذاشتی باید تو طرحت یه راهکار گذاشته واسه حل مشکل باد در غیر این صورت به هیچ وجه نباید هر دیاگرامی رو اضافه کنی ...
سلام دوست گلم.مرسی که وقت گذاشتین:gol::gol:راستش من جهت باد رو تو طرحم راهکار دادم براش.این ماله طرح یکمه.یادش به خیر
برا همین جهت باد مطلوب و نامطلوب رو مشخص کردم.
این تحلیلی که زدی با عرض معذرت هیچ امتیازی نمیگیره چون شما فقط یه چیزایی رو کپی پیست کردی ...با توجه به سایت و موقعیت طرح باید تحلیل انجام داد مثلا اگه دیاگرام واسه مسیر پیاده میزاری ...تو طرحت ومسیرها فقط پیاده ارجحه و سواره اجازه عبور نداره وگرنه خب همه میدونن که اونجا پیاده رفت و آمد داره!
فدات شم معذرت خواهی چرا؟شما لطف می کنی که نظر میدی عزیزم:smile:.ولی به خدا کپی پیست نکردم:w05:.آلودگی صوتی، منظر، شیب، انقلاب زمستانی و تابستانی و ...همه اینا درسته اما راجع به مسیر درست میگین از خودم درآوردم شبیه منچ بازی شده:biggrin:.بدبختیم اینجاشه دیگه، خیلی خز شده
. این علائم رو سعی کردم درست اسکیس کنم ولی نمیشه.

این خطها همش لحظه ای هستش...
پلان خودش ی تمرین بزرگ برا خط کشیدن هست:D

فافا؟!به زنم به تخته خیلی خوب شده کارات.ماشالا ماشالا:wallbash: (الکی مثلا این جنسش چوبه!)..............................چقد حرفه ای شده خطوطت.;)ایشالا که موفق باشی عزیزم.:hypocrite:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینطورم نیس خوبه کارت با تمرین بهتر میشه
خاک به سرم.....تشکرام تموم شده فک کنم:razz:.........................ممنونم ازتون:gol::gol:آره، راستش واقعا خیلی ضایس ولی خودم باور دارم اگه تمرین کنم یکی دو تا سطح میتونم بالاتر اسکیس کنم:smile:

وضعیت
موضوع بسته شده است.