b_arch_5
کاربر بیش فعال
ممنون دوسته عزیز خیلی لطف کردین
ماله کدوم کتابشه؟
ممنون دوسته عزیز خیلی لطف کردین
یه دنیا ممنونم ازتون
آفرین کارات خیلی داره بهتر میشه ...این یکی حرف نداره
رعنا با چی میکشی؟مشاهده پیوست 237112مشاهده پیوست 237113بچه ها اینم پرسپکتیوای سریع من با موضوع فرهنگسرا
رعنا با چی میکشی؟
میشه بگی حدودن خوبه ک تو چن دیقه همچین پرسیو سریع کشید؟
دقیقا همین چیزی که عذرا جان گفت...واسه پرسپکتیو سریع زدن ...باید قبلش یه ایزومتریک کوچولو واسه خودت بزنی که دستت بیاد میخای چکار کنی ...تو اسکیس از ما ایزو نمی خوان ولی واسه توضیح پروسه ی طراحی به شدت بهش نیاز داریم ...علاوه بر اون واسه پرسپکتیو زدن از زوایای مختلف خیلی بکار میاد ...رعنا با چی میکشی؟
میشه بگی حدودن خوبه ک تو چن دیقه همچین پرسیو سریع کشید؟
کتاب گرافیک و تحلیل سایت-اموزش اسکیس 4-صدیقممنون دوسته عزیز خیلی لطف کردین
ماله کدوم کتابشه؟
خواهش میکنم. تمام این کارها و فعالیت هایی که نه تنها من بلکه همه دوستان عزیز انجام میدن،همه برای موفقیت و پیشرفت ما هستند.امیدوارم همه موفق باشن و به اونچه که میخوان برسن.یه دنیا ممنونم ازتون....................در ضمن امضاتو دوس دارم![]()
![]()
دقیقا همین چیزی که عذرا جان گفت...واسه پرسپکتیو سریع زدن ...باید قبلش یه ایزومتریک کوچولو واسه خودت بزنی که دستت بیاد میخای چکار کنی ...تو اسکیس از ما ایزو نمی خوان ولی واسه توضیح پروسه ی طراحی به شدت بهش نیاز داریم ...علاوه بر اون واسه پرسپکتیو زدن از زوایای مختلف خیلی بکار میاد ...
سلام - من ساکن تهران هستم و روزی چهار ساعت اسکیس کار میکنم - میشه بفرمایید به نظر شما دوستان من به تلاش برای خودم تو شهرستان ادامه بدم یا برای اسکیس برم تهران ؟ ممنون
بچه ها من تحلیل سایت انجام میدم انقد خز میشه، انقد خز میشه که نگو![]()
اون قدر بکش که خز نشه .............خب بزار ببینیم درجه خز بودن چقدره من که فقط و فقط فعلا توی فاز حجم سازی و پرس ام البته الان جدید می خوام وارد حجم سازی شم
دوستم واسه تحلیل سایت نباید هر چیزی رو کشید ...فقط اوناییکه در واقع تو طرحت استفاده کردی ازشون باید بکشی ...مثلا اگه جهت باد رو گذاشتی باید تو طرحت یه راهکار گذاشته واسه حل مشکل باد در غیر این صورت به هیچ وجه نباید هر دیاگرامی رو اضافه کنی ...بچه ها من تحلیل سایت انجام میدم انقد خز میشه، انقد خز میشه که نگو![]()
این تحلیلی که زدی با عرض معذرت هیچ امتیازی نمیگیره چون شما فقط یه چیزایی رو کپی پیست کردی ...با توجه به سایت و موقعیت طرح باید تحلیل انجام داد مثلا اگه دیاگرام واسه مسیر پیاده میزاری ...تو طرحت ومسیرها فقط پیاده ارجحه و سواره اجازه عبور نداره وگرنه خب همه میدونن که اونجا پیاده رفت و آمد داره!
مهندس شما تدریس نمیکنید؟!این خطها همش لحظه ای هستش...
پلان خودش ی تمرین بزرگ برا خط کشیدن هست![]()
اینطورم نیس خوبه کارت با تمرین بهتر میشه
سلام دوست گلم.مرسی که وقت گذاشتیندوستم واسه تحلیل سایت نباید هر چیزی رو کشید ...فقط اوناییکه در واقع تو طرحت استفاده کردی ازشون باید بکشی ...مثلا اگه جهت باد رو گذاشتی باید تو طرحت یه راهکار گذاشته واسه حل مشکل باد در غیر این صورت به هیچ وجه نباید هر دیاگرامی رو اضافه کنی ...
فدات شم معذرت خواهی چرا؟شما لطف می کنی که نظر میدی عزیزماین تحلیلی که زدی با عرض معذرت هیچ امتیازی نمیگیره چون شما فقط یه چیزایی رو کپی پیست کردی ...با توجه به سایت و موقعیت طرح باید تحلیل انجام داد مثلا اگه دیاگرام واسه مسیر پیاده میزاری ...تو طرحت ومسیرها فقط پیاده ارجحه و سواره اجازه عبور نداره وگرنه خب همه میدونن که اونجا پیاده رفت و آمد داره!
![]()
![]()
![]()
![]()
این خطها همش لحظه ای هستش...
پلان خودش ی تمرین بزرگ برا خط کشیدن هست
![]()
خاک به سرم.....تشکرام تموم شده فک کنماینطورم نیس خوبه کارت با تمرین بهتر میشه