تمرین گروهی آزمون اسکیس 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
شما سال دومی هست که برای اسکیس ارشد کار می کنید؟
جه زود رفتید سراغ شیت بستن...
راستی مگه شیت بندی حذف نشده و نباید پلان و نما و برش و هر کدوم جداگانه روی a3 کشید؟ 2 تا استاد !
درسته دیگه شیت بندی به اون صورت وجود نداره و ابعاد کاغذم که ظاهرا 50*35 که یه کم بزرگتره از آ3 ، اینا کارای سالای 90 - 91- 93 هستن که تو تاپیکا دیدم و ابعاد کاغذم حدودی نشون می دن... اونی که برا سال 90 درصدش 65 شده، نمره های بقیه رو یادم نیست ولی کلا این کارا نمره های خوبی تو کنکور گرفتن تا جایی که یادمه و تقریبا مشخص می کنن یه کار موفق از نظر ارائه تو چه حدودی باید باشه :gol:

پیوست ها

• سراسری.rar
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 0

draz

عضو جدید
دانلود فیلم آموزش اسکیس و راندو دکتر صدیق – قسمت اول
حجم : ۷۸ مگابایت – ۲۰ دقیق فیلم آموزشی به زبان فارسی دانلود ( لینک مستقیم )http://www.farsicad.com/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=118 رمز عبور : www.farsicad.com www.naghsh-negar.ir ( حتما با حروف کوچک تایپ شود )
ممنون از پستتون اما مهندس این فایل خیلی قدیمی مال سال86 است یادش بخیر سال87 الی88 بود که ما این فیلما رو نگاه می کردیم اما دمت گرم منو بردی به خاطره ها

فاطیما8

عضو جدید
سلام بچه ها خسته نباشین همگی
میگم کسی نمونه کار پلان رمپ وپله داره؟داخلی و خارجی

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
دانلود فیلم آموزش اسکیس و راندو دکتر صدیق – قسمت اول

حجم : ۷۸ مگابایت – ۲۰ دقیق فیلم آموزشی به زبان فارسی

دانلود ( لینک مستقیم )

رمز عبور : www.farsicad.com www.naghsh-negar.ir ( حتما با حروف کوچک تایپ شود )

سلام.خوبین؟ بینهایت ممنون به خاطر این فیلما.:gol::gol:
البته من هنوز دانلودشون نکردم ولی در کل خواستم تشکر کنم.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

b_arch_5

کاربر بیش فعال
نشر عصر کنکاش در ادامه خدمات آموزشی خود در زمینه آزمون ارشد و دکتری معماری اقدام به چاپ کتابی با محمریت نمونه سوالات اسکیس های معماری در 15 سال اخیر پرداخته است .این کتاب نوشته مهندس مهدی دریانی مدرس با سابقه و موفق اسکیس در دانشگاه و آموزشگاههای تهران است.

e.69a_h

عضو جدید
تمرینهای کلاس اسکیس آکادمی تخصصی معماری

بخش کوچکی از اسکیسهای احسان طایفه(شرمنده اگه کیفیتشون پایینه)

اسکیس از دیدگاه احسان طایفه (بخدا میدونم قدیمی هست)

لینک دانلود
لینک دیدن از سایت

نمونه اسکیسهای کلاس سپیده علیمحمدزاده

e.69a_h

عضو جدید
کارهای آتلیه اثر

منبع برداشت :http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/550257-نمونه-شیت-های-خوب-برای-اسکیس-ارشد

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

نشر عصر کنکاش در ادامه خدمات آموزشی خود در زمینه آزمون ارشد و دکتری معماری اقدام به چاپ کتابی با محمریت نمونه سوالات اسکیس های معماری در 15 سال اخیر پرداخته است .این کتاب نوشته مهندس مهدی دریانی مدرس با سابقه و موفق اسکیس در دانشگاه و آموزشگاههای تهران است.
یعنی اسکیس رتبه برترا رو توش گزاشته!!کسی داره این کتابو فهرستش ببینمچیه?

anwer

عضو
دوستان سلام
من می خواهم برای رشته بازیابی پساز سانحه درخواست پذیرش بدم ایا از شما دوستان کسی هست راجع به اسکیس این رشته اطلاعی داشته باشه

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

کتابی 460 صفحه ای با قیمت45 هزار تومان نمیدونم قیمتش اشتباه هست یا تعداد صفحاتش!!

دوستان شهرستانی اینترنتی هم میشه خریدش:surprised:
http://www.arvin-bookstore.com/-/8807-15-سال-اسکیس-کارشناسی-ارشد-و-دکتری-معماری-مهدی-دریانی.html
بخدا تبلیغ نکردم
اخه عجیبیش اینه که تو هیچ سایتی اطلاعاتی ازش نداده درست حسابی،مثلا توش چیه عکس شیت بچه هایی که قبول شدنه?!!

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی اسکیس رتبه برترا رو توش گزاشته!!کسی داره این کتابو فهرستش ببینمچیه?

به نظرم اطلاع پیدا کردن از اتفاقات جلسه کنکور اسیس یه جورایی مثل آخرته. جسته گریخته یه چیزایی شنیدیم، اوناییم که سر جلسه بودن، حرفاشون زیاد به درد ما نمیخوره البته منظورم بی احترامی نیس. شما فک میکنین کی میتونه از کارایی که قراره داوری بشه عکس بگیره؟ خود داورام حوصله کنن برا داوری کارا هنر کردن!
نمیگم نصیحت چون در حدی نیستم که بخوام کسی رو نصیحت کنم.فقط اگه جسارت نباشه میخوام یه نمه راهنماییتون کنم.
متاسفانه درصداتون رو تو تاپیک تخمین رتبه ندیدم ولی به نظرم شما از کاه کوه ساختین. به خودتون ایمان داشته باشین و به تلاشتون. شما فقط باید تمرین کنین، به برد و باخت فکر نکنین. آزمون اسکیس یه بحث ناشناختس، ناشناخته ها هم همیشه ترسناک بوده و هستن. شما احتمالا همش به این فک میکنین که خب بهترین اسکیسا کدوم بودن تا من پیداشون کنم و نگاشون کنم تا کارم حداقل مثل کار اونا باشه تا قبولیم تضمین بشه. ....بیخیال این تفکر بشین....ف قط و ف قط به خو دتون ای مان داش ته با شین...........................................(امیدوارم ازم دلخور نشین:smile:)

e.69a_h

عضو جدید
نمونه اسکیسهای کلاس استاد اسماعیل موقر

از زحمات بی صبرانه دوستانی که روز و شب در این تایپیک فعالیت میکنن قدردانی میشود !!!!!!:w05:

319246_209050859156141_1364931825_n.jpg
درصد اسکیس: 85 درصد در سال 90
267524_175685359159358_2723201_n.jpg

b_arch_5

کاربر بیش فعال
اخه عجیبیش اینه که تو هیچ سایتی اطلاعاتی ازش نداده درست حسابی،مثلا توش چیه عکس شیت بچه هایی که قبول شدنه?!!
من هم از خودم حرفي نزدم تو سايت انتشارات عصره كنكاش توضيح داده درباره اين كتاب
واسه اطلاع دقيق تر از محتواي كتاب بايد خوده كتاب و ديد چون تازه منتشر شده ولي اسكيس هاي درياني چنگي به دل نميزنه...

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها درصد اسکیس 40 برا دانشگاه تهران خوبه یا باید بالاتر باشه؟

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
این چه وضعی هست آخه !!!!
چرا نمیشه بیش از 2 عکس آپلود کرد
!!!!!!
مشاهده پیوست 234804مشاهده پیوست 234805

عزیزم میشه عکسهای این پست رو جای دیگه اپلود کنی و لینک با کیفیتش رو اینجا بذاری ؟؟
ویه پیشنهاد بهتر اینکه همه رو zip کنی و ضمیمه کنی؟ اینجوری کیفیتشون هم از دست نمیره
ممنون از زحمتت

ELnur

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم اطلاع پیدا کردن از اتفاقات جلسه کنکور اسیس یه جورایی مثل آخرته. جسته گریخته یه چیزایی شنیدیم، اوناییم که سر جلسه بودن، حرفاشون زیاد به درد ما نمیخوره البته منظورم بی احترامی نیس. شما فک میکنین کی میتونه از کارایی که قراره داوری بشه عکس بگیره؟ خود داورام حوصله کنن برا داوری کارا هنر کردن!
نمیگم نصیحت چون در حدی نیستم که بخوام کسی رو نصیحت کنم.فقط اگه جسارت نباشه میخوام یه نمه راهنماییتون کنم.
متاسفانه درصداتون رو تو تاپیک تخمین رتبه ندیدم ولی به نظرم شما از کاه کوه ساختین. به خودتون ایمان داشته باشین و به تلاشتون. شما فقط باید تمرین کنین، به برد و باخت فکر نکنین. آزمون اسکیس یه بحث ناشناختس، ناشناخته ها هم همیشه ترسناک بوده و هستن. شما احتمالا همش به این فک میکنین که خب بهترین اسکیسا کدوم بودن تا من پیداشون کنم و نگاشون کنم تا کارم حداقل مثل کار اونا باشه تا قبولیم تضمین بشه. ....بیخیال این تفکر بشین....ف قط و ف قط به خو دتون ای مان داش ته با شین...........................................(امیدوارم ازم دلخور نشین:smile:)

ببخشید وسط بحثتون اومدم:)
حرفتون تا یه حدی درسته امااااااااا به نظر من دیدن کار بچه هایی که سالهای پیش درصد بالایی تو اسکیس آوردن کار بیهوده ای نیست که خیلی خوبم هست چون یه چیزایی از آزمون اسکیس دستمون میاد و طبیعتا متوجه ایرادای کار خودمون میشیم حالا تو کانسپت یا .....دیدن یه کار دلیل بر مثل همون طراحی کردن نیست دیدن نمونه های شاخص ذهنو باز میکنه و با عث میشه بدونیم داریم دنبال چی میریم و اصولا کسی که نمونه زیاد میبینه بهتر طراحی میکنه حالا این نمونه میتونه بناهایی باشه که ساخته و اجرا شدن یا اسکیسای نفرات برتر و تاکید میکنم که هر کسی هنر دست خودشو داره و کسی برنده اس که تقلید نکنه و اینو تقریبا بیشتر بچه ها میدونن و امیدوارم همه مون موفق بشیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.