تمرین گروهی آزمون اسکیس 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

e.69a_h

عضو جدید
[h=4]
دانلود فیلم آموزش اسکیس و راندو دکتر صدیق[/h]

پسورد : www.iranmehraz.com

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
چی شد که یه همچین فکری کردی؟!:smile:............میخوای از کتاب راندو برات عکس بگیرم؟چنتا اسکیس داخلی داره

از نوشته زیر اسمت :)
ن اونارو دارم :|
ی چیز خاص میخوام
:D:cool:

b_arch_5

کاربر بیش فعال
مهندس از اونجایی که حجمشون بالاست من نمیتونم با اطمینان بگم که همونا هست یا نه...دوستانی که اینترنت سرعت بالا دارن یکی رو دانلود کنن ببینن همونا هست یا جدید هست...من که فکر میکنم تعدادشون بیشتر از اون چیزی باشه که من داخل باشگاه دیدم
از تصاویری که گذاشتن فکر کنم این آموزش از خوده صدیق باشه
اونی که تو باشگاه هست برادر صدیقه

e.69a_h

عضو جدید
دانلود کتاب نکات کلیدی اسکیس و راندو کنکور ارشد معماری

دانلود کتاب نکات کلیدی اسکیس و راندو کنکور ارشد معماری

دانلود کتاب نکات کلیدی اسکیس و راندو کنکور ارشد معماری (جزوه آزمون ارشد معماری) مترجم سیروس برادران

حجم : 31 مگابایت – 25 صفحه پی دی اف – کیفیت عالی
دانلود با کیفیت بالا ( لینک دانلود )دانلود ( لینک غیر مستقیم 1 )دانلود لینک غیر مستقیم 2 )

.
حجم : 7 مگابایت – 25 صفحه پی دی اف – کیفیت معمولی

دانلود با کیفیت پایین ( لینک دانلود )دانلود ( لینک غیر مستقیم 1 )دانلود لینک غیر مستقیم 2 )

.

e.69a_h

عضو جدید
نکات ویژه پیرامون آزمون اسکیس:
1)شناخت موضوع اسکیس
2)شناخت اقلیم سایت
3)در نظر گرفتن کانسپت مناسب
4)رعایت تناسبات
5)شناخت بستر طراحی از نظر شیب
6)شناخت بستر طراحی از نظر شیب
7)تقلید از تاریخ معماری منطقه
8)شناخنت مصالح بومی
9)طراحی فیگور های مناسب با موضوع
10)انتخاب ابزار مناسب برای پرزانته
11)شناخت مسائل مذهبی
12)ترسیم دیاگرام روابط که منجر به سیر کولاسیون طراحی میشود
13) انتخاب پلان ساده و گویا بایک ترکیب بندی مناسب
14)تقسیم بندی فضا به قسمتهای اصلی و فرعی
15)پرهیز از خطوط آشفته و پیچده که طرح معماری را تحت الشعاع قرار میدهد.
16) تاکید به ورودی
17)مشخص نمودن ارتباط پلان با نما و مقطع به وسیله نقطه چین
18)انتخاب دید پرسپکتیوی مناسب که حاوی اطلاعات بیشتر باشد
19)ارائه جزئیات در حد نشان دادن کل ساختار موضوع
20)انتخاب عنوانی برای اسکیس در قسمتی از شیت جهت تاکید بر موضوع
برخی از موضوعات مهم در آزمون اسکیس:
1-مدرسه پنج کلاسه، بم
2-مقبره ایرج بسطام، بم
3-کتابخانه 10000 جلدی، تبریز
4-راهدارخانه، جاده بسطام گرگان
5-درمانگاه بین راهی، نائین
6-مهدکودک، تهران (پارک قیطریه)
7-سالن ورزشی چند منظوره
8-نماز خانه(بین راهی)
9-نمایشگاه صنعتی، دانشگاه تهران
10-انستیتو پرورش و نمایش گل، اتوبان نیایش-: سرعت پیاده و سواره/دید پیاده و سواره/تفاوت در طراحی و نمایش اجزا/بزرگ و کوچک/مصالح/فاصله به علت سوء توجه به همجواری
11-خانه دانشجو، دانشگاه علم و صنعت
12-نمایشگاه و فروشگاه موقت کتاب، پارک ملت ضلع شمال شرقی
13-خانه پرستار، خرمشهر
14-اقامتگاه بین راهی، جاده شمال
15-محل اسکان جمعیت هلال احمر
16-مسجد برای 300 نفر، دزفول دو طبقه روی زمین همراه حسینیه 300 نفری- قبله/سرویس پائین/نمازخانه و حسینیه جدا/انبار خشک و تر/گنبد و مناره جدید/اقلیم مهم/پیش فضا/کفش کن/جای صاحب مجلس
17-سوله بحران، جنوب تهران-: سقف سبک-احساس امنیت-دیوار قابل نصب-شیشه ممنوع-مواد غیر بهداشتی و اشپزخانه دور از بنای سبک-اقلیم مهم-مجموعه
18-کارخانه مواد غذایی، بیرجند
19-کیو سک اطلاع رسانی، میدان انقلاب- سبک/امنیت اجناس/کنترل دید/شاخص
20-نمایندگی ایران خودرو تعمیر و فروش
21-کوشک سرچشمه
22-موزه باد، کاشان
23-جای فهمیدن آب
24-چای بازار
25-سینما، ضلع جنوب پارک شرقی
26-نان سنگکی
27-میدان میوه تره بار، اتوبان بعثت
28-پلاوگاه و ایستگاه قایق رانی، جاده رامسر به چابکسر
29-دبستان ابتدائی طبس- اقلیم/تفاوت بین فضای مقاطع تحصیلی/نحوه مبلمان کلاس
30-مترو، ترمینال جنوب
31-ایستگاه قطار، شهر ملایر
32-ساختمان پارکینگ 6 طبقه ضلع غربی میدان ونک- تنها طبقه همکف
33-سرویس بهداشتی داخلی میدان جنوب شرقی ونک
34-پمپ بنزین، جاده زنجان همراه رستوران
35-ویلا لواسا نات
36-طاق نصرت پیروزی انقلاب اسلامی روی یکی از خیابان های تهران
37-ایستگاه کوهنوردی توچال
38-اسکله تفریحی دیلم
39-مهمان سرای بین راهی کرمان
ایستگاه خط واحد و ایستگاه تاکسی-40
41-مقبره ستار خان، اهر
42- یادمان دفاع مقدس در شهر خرمشهر
43- موزه فرش تبریز
44-موزه خاک میبد : مراحل ساخت کوزه /تطبیق با انسان و مراحل رشد و تکامل آن
45-کوچه شما : نقطه اشتراک
46-موزه نور، اصفهان
47-اکواریوم دریایی همراه رستوران و فروشگاه در کیش : انواع ماهی/جذابیت /داخل دریا/نمایشگاهی/دریا به عمق کم
48-نمایشگاه موقت بندر عباس همراه رستوران ونمازخانه : اقلیم مهم نیست/فرم بومی/بسیار سبک/فاصله بین اجزا بخصوص از زمین/اولویت نمایش/کف وصل نشود
49-پمپ بنزین همراه مسجد و فروشگاه و اقامتگاه بین راهی : مصالح بومی/یکپارچگی/جهت باد برای بنزین/دید رستوران
50-اقامتگاه کوهستانی شیر پالا همراه رستوران-فروشگاه-مسجد-سوئیتها: پلان کوچک/بعضی قسمتها 100/1 موضوع با مقیاس کوچکتر
51-پلاوها و اسکه دریایی همراه رستوران و نمازحانه سبک شمال ایران : انتخاب سایت ازاد /اسکه توی اب/(اسکه تفریحی سایه بان دارد/پلاو و رستوران سقف شیبدار و گربه رو) نمازخانه ازاد و کنار غذاخوری/سرویسها دور از نمازخانه با فاصله سرویس و وضو خانه در شمال جدا بودار و غیر بودار جدا (در رستورانها)
52-مقبره عین القضاه در همدان، همراه موزه و کتابخانه : زاویه دید-مقطع-مراحل رسیدن/کتابخانه-وزن مخزن/موزه امنیت/یکپارچه
53-راهدار خانه و درمانگاه بین راهی : رمپ-امنیت-ماشین الات
54-اقامتگاه کوهستانی در نزدیکی قلعه بابک
55- یادمان مشروطیت ، تبریز
56-سوله بحران
57-نمایشگاه صنعتی دانشگاه تهران : ورود و خروج/اولویت فضاهای نمایشی/جای رستوران و نمازخانه/تراکم نفرات
58-خانه پرستار /دانشجو خرمشهر : فضای بزرگداشت/داستان پلان/فضای تقدیر
59-ورودی دانشگاه امام محمد باقر : انواع تفاوت داخل و بیرون/تفاوت در مصالح/دیتیل/فرم/ارتفاع/انتراع و دید داخل و بیرون
60- کارخانه : جای دور زدن ماشین/بار انداز/سالن تولید محفوظه/انبار کوچکتر مواد تولید شده/اتاق برق/فضای تصفیه اب برای انبارها
61-آشپزخانه صنعتی
62-ورزشگاه چند منظوره : سالن اصلی-ادغام جای تماشاچی و اتاقهای فدراسیون/استفاده از فضای زیر جایگاه تماشاچی/رختکن-دوش-سرویس
63-ترمینال قطار در شهر- ایستگاه کنترل و امنیت/رستوران/پارکینگ
64-سینما : ورودی حداقل 2 تا/جای نمایش پوستر/صف/خدمات حاشیه ای-مقطع/اتاق های پشتی/زاویه دید

منبع : طلوع معماري

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
دانلود کتاب نکات کلیدی اسکیس و راندو کنکور ارشد معماری (جزوه آزمون ارشد معماری) مترجم سیروس برادران

حجم : 31 مگابایت – 25 صفحه پی دی اف – کیفیت عالی
دانلود با کیفیت بالا ( لینک دانلود )دانلود ( لینک غیر مستقیم 1 )دانلود لینک غیر مستقیم 2 )

.
حجم : 7 مگابایت – 25 صفحه پی دی اف – کیفیت معمولی

دانلود با کیفیت پایین ( لینک دانلود )دانلود ( لینک غیر مستقیم 1 )دانلود لینک غیر مستقیم 2 )

.

:D عذرمیخوام بابت آف تاپیک!! اما جالبه واسم ک کتاب اسکیس ارشد معماری ما رو ی خارجی نوشته؟؟؟

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال

این فیلما با اونی که مربوط میشد به برادر استاد صدیق که یکی از بچه ها گذاشته بود فرق میکنه. من دو قسمت اولشو دیدم واقعا علاقمند شدم کلاسشون شرکت کنم ولی حیف که نمیشه :cry:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
اسکیس داخلی

بفرما عزیزم....امیدوارم به دردت بخوره
http://s4.picofile.com/file/8175869918/Interior_Sketches.rar.html
آرزو جون مرسی عزیزم.محبتتو میرسونه
اما من 5-6 برابر این اسکیسارو دارم
منظورم طراحی واسه اسکیس داخلیه.نکات مهمش.نمونه شیت ارائه شده واسه ارشد.موضوعات آزمون ارشد.دیتیل و ازین دست موارد
منظورمو باید کامل میگفتم.عذرمیخوام
خیلی خانومی.مرسی:gol:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
آرزو جون مرسی عزیزم.محبتتو میرسونه
اما من 5-6 برابر این اسکیسارو دارم
منظورم طراحی واسه اسکیس داخلیه.نکات مهمش.نمونه شیت ارائه شده واسه ارشد.موضوعات آزمون ارشد.دیتیل و ازین دست موارد
منظورمو باید کامل میگفتم.عذرمیخوام
خیلی خانومی.مرسی:gol:
عزیزم این حرفا چیه؟....شما ببخش که به دردت نخورد:redface:

SOMAYEH2014

عضو جدید
سلام تشکر از همه دوستانی که فعالن و مطالب مفیدشون و در اختیار بقیه میزارن من هرروز به تاپیک سرمیزنم ولی چون از لحاظ اسکیس ضعیف هستم اطلاعات مفیدی ندارم:redface: ولی یه درخواست داشتم از دوستانی که نمونه سوالات اسکیس سالهای گذشته رو دارن اینجا بزارن... بازم بینهایت ممنون از همه :)

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
دوستان چقدر فعالیتون کم شده...اوایل این تایپیک دوستان کاراشون رو میذاشتن ،درباره کلاسهای اسکیسی که میرفتن حرف میزدن،نکات اساتید رو به بقیه دوستان که امکان کلاس رفتن ندارن اعلام میکردن ولی الان افرادی معدودی هستن که این کارو دارن ادامه میدن...:(
لطفا اگه براتون مقدور هست به فعالیتی بیشتر بپردازید...;)
ممنون از همه
:gol::gol::gol:

من هنو تمرین بصورت جدی شروع نکردم.هنو درگیر اصول پایه ای ترشم... گهگاهی خط یا پرسپکتیو داخلی میزنم.درهمین حد فعلا
اما خب اگه تمریناتمونو بذاریم کسی میاد واسه کرکسیون؟؟؟

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلام تشکر از همه دوستانی که فعالن و مطالب مفیدشون و در اختیار بقیه میزارن من هرروز به تاپیک سرمیزنم ولی چون از لحاظ اسکیس ضعیف هستم اطلاعات مفیدی ندارم:redface: ولی یه درخواست داشتم از دوستانی که نمونه سوالات اسکیس سالهای گذشته رو دارن اینجا بزارن... بازم بینهایت ممنون از همه :)

پست اولو ببین عزیزم
مدیریت عزیزمون چندروزه داره تمام پستها و مطالب مفیدو ب اون پست لینک میکنه

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
دوستان چقدر فعالیتون کم شده...اوایل این تایپیک دوستان کاراشون رو میذاشتن ،درباره کلاسهای اسکیسی که میرفتن حرف میزدن،نکات اساتید رو به بقیه دوستان که امکان کلاس رفتن ندارن اعلام میکردن ولی الان افرادی معدودی هستن که این کارو دارن ادامه میدن...:(
لطفا اگه براتون مقدور هست به فعالیتی بیشتر بپردازید...;)
ممنون از همه
:gol::gol::gol:
برای اینکه الان همه ی دوستان به شدت مشغول تمرینن و حجم تمرینای اسکیسم در حدی نیست که وقتی برای اسکن کردن و بحث تو باشگاه و ... بمونه! من دیشب با یکی از دوستام که معماریه صحبت می کردم، اصلا نه درصد حساب کردن نه میانگین فقط چسبیدن به اسکیس ولش نمی کنن، اتفاقا اومدم همینو بگم بهتون، فک نکنین وقت زیاده و فرصت هاتونو با بحثای بی فایده تو باشگاه (پشت سر آقا/ خانم X یا Y) از دست ندین چون رقیباتون تو همین زمان دارن کار می کنن،فک نکنین یهو اینجا کسی پیدا می شه و یه راه سرراست می ذاره پیش پاتون تا شما هم کارو شروع کنین. اینجا فقط می تونه در حد یه سری سرنخ کمک تون کنه چون واقعا هر کس هر قدرم تمایل داشته باشه به دوستاش کمک کنه بازم خودش فقط یه دانشجوئه و مخصوصا با زمان محدودی که داره فقط می تونه چند جمله از استادش نقل قول کنه و نمی تونه خودش یه استاد برای شما باشه، همین حالا به هر کلاس یا کتاب یا جزوه ای دسترسی دارین با جدیت دنبالش کنین، منابع اطلاعاتی تون هر چقدم کم یا ناقص باشه باز مطمئن باشین به هر حال از بیکار نشستن مفیدتره براتون، ... کلا اگه مسیر مشخصی رو برای کارتون تجسم نکردین تا الان، دیگه زیاد فک نکنید که در ادامه می خوایین چی کار کنین چون استرس میاره خودبه خود، فقط کار کنین تا با دیدن پیشرفتاتون روحیه تون بالا بره :gol:

چراغ های یک ماشین تنها 100 متر جلوتر را نشان میدهد و به همین ترتیب می توان مسیری طولانی را در یک شب تاریک با آن پیمود.نیازی نیست همه چیز را ببینیم و بدانیم. تنها صدمتر جلو کافیست.....

آخرین ویرایش:

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام فایل ضمیمه که گذاشتم هست ولی یکم قدیمی ترهاست:

این 2 تا تاپیک هم هستند:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/461630-
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/596299

پیوست ها

• و سراسریسوالات اسکیس ارشد آزاد(www.jamerando.com).pdf
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 0

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خوبید بچه ها؟
دوستان کسی میتونه درمورد اتواع راپیدها و خودنویسایی که تو اسکیس استفاده میشه یه اطلاعاتی به من بده؟من ازشون سردر نیاوردم:(

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام خوبید بچه ها؟
دوستان کسی میتونه درمورد اتواع راپیدها و خودنویسایی که تو اسکیس استفاده میشه یه اطلاعاتی به من بده؟من ازشون سردر نیاوردم:(
منم نمی دونستم ولی یکی از بچه ها برام توضیح داد.

اینطور که من فهمیدم:

من ماژیک f و m و s مارک owner خریدم دونه ای 2000 تومن.که به نظرم فرق زیادی با faber castle که 6 تومن بود نداره.ما هم که برای تمرین می خوایم.

نوع f نازک تره که حجم و میشه با اون کشید
نوع m ضخیم تره که میشه هاشورهای وسیع زد و یا کارهای دیگه...
نوع s هم نازک تر از 2 تای دیگه درواقع مثل نوک روان نویس unipin می مونه ولی به مراتب بهتر از اون...چون روونتر از اونه .
نوکشون مثل ماژیک می مونه.
بهتره یه سر بری مغازه ی لوازم معماری فروشی ها بگی ماژیک f و m و s می خوام بهت میدن.

آخرین ویرایش:

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خوبید بچه ها؟

فعلا به ما گفتن ،ازF و M استفاده کنید، برای شیت بندی هایی که انجام میدیم، البته فعلابه صورت ساده هستن(دید ناظر 4تا، دید پرنده 4تا، پلان، نما) یکم ریتمش فرق داره واسه هر کلاسمون..

واسه این شیت ها، مثلا میگفتن، یکی از پرسپکتیوهاتون رو پرزانته کنید، فعلا هاشور هاتون رو با مداد بزنید، بنای اصلیتون رو با F و سایر موارد رو با راپید 0.3 و0.4 کار کنید.

درمورد ماژیک راندو فعلا حرفی نزدن، گفتن میتونین از یه تاچ استفاده کنید ، دیگه رنگشو گذاشتن بر عهده خودمون.

آخرین ویرایش:

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز

اینطور که من فهمیدم:

من ماژیک f و m مارک owner خریدم دونه ای 2000 تومن.که به نظرم فرق زیادی با faber castle که 6 تومن بود نداره.ما هم که برای تمرین می خوایم.

نوع f نازک تره که حجم و میشه با اون کشید
نوع m ضخیم تره که میشه هاشورهای وسیع زد و یا کارهای دیگه...
نوع s هم نازک تر از 2 تای دیگه درواقع مثل نوک روان نویس unipin می مونه ولی به مراتب بهتر از اون...چون روونتر از اونه .
نوکشون مثل ماژیک می مونه.
بهتره یه سر بری مغازه ی لوازم معماری فروشی ها بگی ماژیک f و m و s می خوام بهت میدن.

مارک های ما هم owner هستن.

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز

اینطور که من فهمیدم:

من ماژیک f و m و s مارک owner خریدم دونه ای 2000 .....

فعلا به ما گفتن ،ازF و M استفاده کنید،....
خیلی ممنونم از سردرگمی نجاتم دادید :w27::w27:
بعدش بچه ها روزی تقریبا چن ساعت میشه تمرین کل اسکیستون؟:redface:

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
گویا در آزمون اسکیس ارشد شیت بندی حذف شده است ...

مثل اینکه برای هرآیتم یه کاغذ a3 بهمون میدن ...

ilkin جان :
راستش من هنوز دارم خط تمرین می کنم.ساعت مهم نیست.هر چقدر که می تونی وقت بذار...

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ممنونم از سردرگمی نجاتم دادید :w27::w27:
بعدش بچه ها روزی تقریبا چن ساعت میشه تمرین کل اسکیستون؟:redface:

تقریبا کل هفته مشغولیم، حتی اگر یه استاد تمریناش کم باشه ،استاد دیگرمون تمریناتش زیاده، من زیاد وقت میذارم، بقیرو نمیدونم:redface:
الان که اینجام همزمان هم شده کار بزنم:d
زمانی هم که کار نمیکنم ، فکر ایده هستم، به نظرم باید اینجوری باشه .چیز غیر عادی نیست.

مدام کار میبینم ،که ایده بگیرم. هر شیتمون باید نهایت 45 دقیقه طول بکشه، استاد شقاقی میگفتن اگر نتونین تو 45 دقیقه ببندین بذارینش کنار،یه کار دیگه بزنین.

البته کار استاد شقاقی متفاوت بود، هفته قبل گفته بودن، یک پرسپکتیو پرنده، یکی ناظر و پلان ونما، یکیشون پرزانته بشه، من این شیتو میتونستم 45 دقیقه ای ببندم ، اما اونی که 4تا پرنده داشت 4تا ناظر بیشتر زمان میبرد. تعدادش 10تا بود، تعداد شیت های اونیکی استادم، که 4تا ناظر،4تا پرنده میخواست ، 10تا که میشد 20تا A2.

سعی میکنم کامل کاراررو تحویل بدم.

آخرین ویرایش:

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
واقعا!!!
با این شرایط وضع بهتر شده یا بدتر؟
من تجربه ی آزمون اسکیس ارشد ندارم ولی تا اونجایی که می دونم یعنی از بچه های باشگاه فهمیدم شیت بندی نداریم.به نظرم که خیلی بهتر شده چون کارها منسجم تر میشه.
بهتره قبل از هر کاری تاپیک های سوال اسکیس ارشد 93 و 92 رو بخونیم چون اینجوری خیلی چیزا دستمون میاد ... و اینکه چطور باید تمرین کنیم.
راستی اون فیلمها یی که بچه ها گذاشتند هم ببینید.

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
گویا در آزمون اسکیس ارشد شیت بندی حذف شده است ...

مثل اینکه برای هرآیتم یه کاغذ a3 بهمون میدن ...

ilkin جان :
راستش من هنوز دارم خط تمرین می کنم.ساعت مهم نیست.هر چقدر که می تونی وقت بذار...

در این مورد خبری ندارم، فعلا که شیت های خودمونA2 هستن، البته قرار نیست همه مدارکمون تو a2 جا بشه..

یادمه آخرین جلسه استاد شقاقی گفتن هر پرسپکتیو باید اندازه A5بشه.

اگر بهمون دقیق گفتن، بهتون اطلاع میدم، بچه ها فقط فرصت رو از دست ندین، تا میتونید کار ببینین ، مطالعه کنید و از همه مهمتر کار کنید.;)

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
تقریبا کل هفته مشغولیم، حتی اگر یه استاد تمریناش کم باشه ،استاد دیگرمون تمریناتش زیاده، من زیاد وقت میذارم، بقیرو نمیدونم:redface:
الان که اینجام همزمان هم شده کار بزنم:d
زمانی هم که کار نمیکنم ، فکر ایده هستم، به نظرم باید اینجوری باشه .چیز غیر عادی نیست.

مدام کار میبینم ،که ایده بگیرم. هر شیتمون باید نهایت 45 دقیقه طول بکشه، استاد شقاقی میگفتن اگر نتونین تو 45 دقیقه ببندین بذارینش کنار،یه کار دیگه بزنین.

البته کار استاد شقاقی متفاوت بود، هفته قبل گفته بودن، یک پرسپکتیو پرنده، یکی ناظر و پلان ونما، یکیشون پرزانته بشه، من این شیتو میتونستم 45 دقیقه ای ببینم ، اما اونی که 4تا پرنده داشت 4تا ناظر بیشتر زمان میبرد. تعدادش 10تا بود، تعداد شیت های اونیکی استادم، که 4تا ناظر،4تا پرنده میخواست ، 10تا که میشد 20تا A2.

سعی میکنم کامل کاراررو تحویل بدم.
شما سال دومی هست که برای اسکیس ارشد کار می کنید؟
جه زود رفتید سراغ شیت بستن...
راستی مگه شیت بندی حذف نشده و نباید پلان و نما و برش و هر کدوم جداگانه روی a3 کشید؟ 2 تا استاد !

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اونظوری هم میشد از یه نقطه گریز استفاده کرد ولیخب فکر کنم بهتر شده باشه
من ایشالله سال آینده تمرین رو شروع میکنم فعلا مارتن کنکور رو در پیش دارم:D
کدوم فیلمها؟
همون فیلم های صدیق.چند صفحه قبل تر هست.

اینم سوال اسکیس 92 نشون میده که شیت بندی لازم نیست و باید در برگه های جداگانه ترسیم کنیم...

موضوع اسکیس 13 تیرماه 92(تهران)

مقدمه
یکی از آداب پسندیده ایرانیان،گرامی داشت مکانهای مقدس و متبرک است.
ایرانیان هنگام گذر از راههای برونشهری،بامشاهده گنبد این مکانها در جایی که گنبد نما خوانده میشود می استاده اندواز دور ادای احترام میکردند.
امروزه به علت سرعت زیاد آمد و شد در بزرگراهها،این رسم نیکو به فراموشی سپرده شده است.

موضوع اسکیس:

طراحی بنایی با نام (گنبد نمار مسیر آزاد راهتهران_قم و بر بلندای تپه ای که از آنجا گنبدحرم حضرت معصومه(س)قابل مشاهده است.

ویژگی های بنای گنبد نما:

1_این بنا باید دارای ارزش نمادین بوده و از دوردست به صورت نشانه ای قابل مشاهده باشد.
2_این بنا باید نیازهای زیارت کنندگان رابرآورده کند:سلام گاه،نمازخانه،وضوخانه،سروی س بهداشتی ها،فروشگاه و چای خانه
3_این خدمات برای حدود 50 نفر مسافر پیش بینی شود.

مدارک لازم برای ارائه طرح:

برگه شماره 1:تنظیم ترسیم جدول برنامه فیزیکی کهدر آن تعداد و زیر بنای هریک ازکارکردها و هریک از کارکردها به تفکیک فضای باز،نیمه باز و بسته محاسبه و ارئه شده باشد.
_طراحی نقشه یا نقشه های گنبد نما شامل فضایباز،نیمه باز و بسته در مقیاس 1:50

برگه شمار2:_طراحی نمای گنبد نما آنچنان که ازآزاد راه تهران_ قم قابل مشاهده است.در مقیاس 1:50

طراحی برشی از بنا در مقیاس 1:50

برگه شماره 3:_طراحی پرسپکتیو از داخل فضا بهسمت چشم انداز گنبد حرم مطهر.

وضعیت
موضوع بسته شده است.