سلام خوبید بچه ها؟
دوستان کسی کتاب از ایده تا معماری صدیق رو داره؟چطور کتابی؟ارزش خرید داره؟اگه کسی داره ممنون میشم چن صفحشو بزاره![]()
من ایده تا خلاقیت طایفه رو دیدم اما این ک میگیدو ن!!
سلام خوبید بچه ها؟
دوستان کسی کتاب از ایده تا معماری صدیق رو داره؟چطور کتابی؟ارزش خرید داره؟اگه کسی داره ممنون میشم چن صفحشو بزاره![]()
تو فهرستش اگه چیزه خاصی مدنظرت بود بگو تا عکساشو برات بزارمسلام خوبید بچه ها؟
دوسته عزيز امكانش هست چندتا از نمونه هاشو بزاريد مثه كوشك يا نمايشگاه يا....
کتاب طایفه رو شما دارید؟محتواش چطور؟کمکی میکنه تو سایتشون که چن صفحشو گذاشته بودن انگار همین کتاب سبک شناسی بود یعنی شبیهش بود.من ایده تا خلاقیت طایفه رو دیدم اما این ک میگیدو ن!!
ممنون دوست عزیز اینطور که از تصاویر برمیاد انگار صرفا اسکیس دانشجوهاس اینطوره؟
درسته اکثرا کار بچه هاس با یکی دو خط توضیح زیرکارا...شخصا دوست دارم کتاب آقای منصورپور رو ببینم فک کنم کتاب خوبی باشه.[/QUOTE]ممنون دوست عزیز اینطور که از تصاویر برمیاد انگار صرفا اسکیس دانشجوهاس اینطوره؟
من تو کلاس هردو بزرگوار رفتمدوستان عزیز ظاهرا استاد منصور پور و علی نیا یه گروه برای تدریس اسکیس هستند در ایوان خانه...بنده خودم شهرستانی هستم تا بحال ندیدم این دو استاد رو....ولی ظاهرا بچه ها ازشون راضی هستن ....من تضمینی نمیکنم که واقعا خوب هستن یا خیر
استاد منصور پور کتاب خط معماری رو تالیف کردند برای شما عزیزان که میخواید اسکیس امسال شرکت کنید اگه دوست داشتید میتونید این کتاب رو بخرید....بچه هایی که خریده بودن میگفتن کتاب خوبی هست ...امسال چاپ شده
ناشر : پرهام نقش
مشاهده پیوست 234153
دوستانی که این کتاب رو خریداری کردن لطفا بیان اینجا و برای همه بگن که این کتاب چطوری هست؟نقد و بررسی کنن........
![]()
بهتره در ابتدا با آثار معمار های معاصر ایران و جهان آشنا بشین مثل میرمیران و فرمان فرمایان و دیبا و احمدی و ...از خارج از ایران هم می تونین به رایت و لویی کان و برخی از مدرنیست های اخیر بپردازین.بچه ها یه خواهش.....من میخام واسه اسکیس کتاب هم بخونم ینی از نظر تئوری هم اطلاعاتم زیاد شه که بتونم پلان و نما و در کل اسکیس خوبی بزنم ....میشه چن تا کتاب خوب معرفی کنید ؟
احسان طایفه...
وای مخم داغ کرد ..
فقط حرص میخوردم که این چرا اینجور راندو میکنه..
دیگه اخه پس پیش کی کلاس برم؟؟
احسان طایفه...
وای مخم داغ کرد ..
فقط حرص میخوردم که این چرا اینجور راندو میکنه..
دیگه اخه پس پیش کی کلاس برم؟؟
سطحش پایینه..تو همایش حتی یه فرم خوبم نزد فقط یه بیضی..بعد میگفت من مصحح اسکیسام ..و مسوول اسکیس دانشگاه هنرم..چطور مگه؟من که خیلی تعریف ایشونو شنیدم!!
یه حوری با ماژیک رنگ میکرد انگار مداد رنگی دستشه خط خطی میکرد...دو تا خط صاف خوب نکشید...روی یه مثلث راندو کرد با خطای بی هدف و پراکنده اونم با رنگ قرمز...خلاصه اهمگه چطوری راندو میکرد؟![]()
![]()
.من از راندو متنفرمیه حوری با ماژیک رنگ میکرد انگار مداد رنگی دستشه خط خطی میکرد...دو تا خط صاف خوب نکشید...روی یه مثلث راندو کرد با خطای بی هدف و پراکنده اونم با رنگ قرمز...خلاصه اه![]()
واقعا مصحح اسكيسه ولي منم خيلي ازش تعريف شنيدم جالبه اينجوري كه شما گفتي.....سطحش پایینه..تو همایش حتی یه فرم خوبم نزد فقط یه بیضی..بعد میگفت من مصحح اسکیسام ..و مسوول اسکیس دانشگاه هنرم..
به نظرت برم پیشش کلاس..4 جلسه شش ساعته
همش از روی کتاب خودمون باس بخونیم
دقیقا منم.من از راندو متنفرم
اگرم از رنگ استفاده کنم ی سبزه...اونم چون چمن و گیاه و گل و منظر رو دوس دارم...دوس دارم اغراق کنم
ی طوسی
ی شاید قهوه ای تیره
همین...3 رنگ خلاص.
البته من 3 رنگ هم نمیرسم ...فک کنم همون ی رنگ اونم کشنده ی کار کافی باشه
البته ب صلاحدید خودم![]()
مثلا چ تعریفی؟؟؟واقعا مصحح اسكيسه ولي منم خيلي ازش تعريف شنيدم جالبه اينجوري كه شما گفتي.....
بیشتر از لحاظ مبانی طراحی معروف هستند. مطالبی که میگن مهمه.مثلا چ تعریفی؟؟؟
کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم و داره..
شاید واسه اینه..
سطحش پایینه..تو همایش حتی یه فرم خوبم نزد فقط یه بیضی..بعد میگفت من مصحح اسکیسام ..و مسوول اسکیس دانشگاه هنرم..
به نظرت برم پیشش کلاس..4 جلسه شش ساعته
همش از روی کتاب خودمون باس بخونیم
بچه ها من کاری به اینکه کدوم کلاس میرین یا می خواین برین ندارم ولی به نظرتون مصحح اسکیس میاد بگه من مصحح اسکیسم؟! در ضمن یکی از بچه ها چن هفته پیش گفتن به مصحهای اسکیس اجازه نمیدن کلاس بذارن و اینا....واقعا مصحح اسكيسه ولي منم خيلي ازش تعريف شنيدم جالبه اينجوري كه شما گفتي.....
استاده خودم مصحح هاي اسكيس و گفت كه توش صديق و طايفه هم بودن با چند نفره ديگه...بچه ها من کاری به اینکه کدوم کلاس میرین یا می خواین برین ندارم ولی به نظرتون مصحح اسکیس میاد بگه من مصحح اسکیسم؟! در ضمن یکی از بچه ها چن هفته پیش گفتن به مصحهای اسکیس اجازه نمیدن کلاس بذارن و اینا....
مباني طراحي خيلي قوي دارن و دستش تو اسكيس خيلي قويه نمونه كاراش تو فيسبوكش هست..مثلا چ تعریفی؟؟؟
کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم و داره..
شاید واسه اینه..
سلام دوستان
ارت ممنونم.بچه ها این نقل قولمو اینجا میذارم کسی خواست بخونه. متاسفانه خودم دوربین خوب ندارم از کارای خوب عکس بگیرم، همینطوروقت کافی که بخوام کارهای بچه هارو چک کنم و یا کامل مواردی رو که در کلاس ها گفته میشه انتقال بدم.
این هام چند عکس از کلاس ها هستش.
جلسه 1-غفاری
http://s4.picofile.com/file/8172785384/Image014.jpg
http://s4.picofile.com/file/8172785392/Image015.jpg
جلسه 1-محمود نژاد :
http://s4.picofile.com/file/8172785842/جلسه_1_محمود_نژاد.rar.html
منم اونارو دیدم دوست عزیز ولی می خوام بدونم اینا ماژیک وایت برد هستند؟احتمالا با ماژیکی هست که کنار تصویر موجود هستمشاهده پیوست 234261