کافه سینما-سعید حسینی: تعدادی از سایت ها روز گذشته خبری را مبنی بر دستگیری حامد بهداد در وضعیت غیر عادی در خیابان فرشته مخابره کرده بودند. حامد بهداد در این گفتگو به سوالات کافه سینما پیرامون این خبر پاسخ داده.
حامد بهداد برنده سیمرغ بلورین از جشنواره بیست و نهم فیلم فجر در گفتگو با کافه سینما به شایعات اخیر برخی سایت ها درباره خودش واکنش نشان داد. بهداد در این گفتگو گفت: فکر می کنم مورد کم لطفی دوستان خبرنگاری که این خبر را نوشتند قرار گرفتم. به خاطر اینکه در تهران مشکل به هر صورت پیش می اید اما هر گز چنین چیزی نبوده و برای برائت خودم و تکذیب این خبر نوشته ای را منتشر خواهم کرد. بهداد ضمن تکذیب این خبر انتشار این خبر را با صحبت هایش در اختتامیه جشنواره و سالگرد مجله رونا بی ارتباط دانست. بهداد در پایان درباره علت انتشار این خبر گفت: به هر صورت وقتی به یک سری توفیق های اجتماعی می رسی، ممکن هست دوستان بخیلی در خیابان چشم دیدن تو را نداشته باشند، بخواهند تو را تخریب کنند. اما مگر ما چه کسی هستیم جز خود آنها؟ ما هم یک شهروند ساده ایم فقط این شغل را داریم. شغل ما فقط ما را کمی معروف تر و تبدیل به چهره کرده. به نظرم دلیل انتشار این خبر فقط شغل ما است. ما آدم های صدمه پذیر و آسیب پذیری هستیم.از انتشار این خبر واقعا متاسفم. کاملا آن را تکذیب می کنم. این خبر از اساس دروغ هست.