تقصیر خودم است .... .

arnak

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشیدا تا اونجایی که من میفهمم دشمن برای اختلاف انداختن در بین خانواده های اسلامی و ایرانی برنامه داره.همونطور که تو تاپیک تفرقه بیاندازو حکومت کن گفتم.

شما منکر این هستید؟؟؟
فقط این سوال رو جواب بدید .من دیگه حرفی ندارم.شما منکر این هستید؟؟؟؟
اونوقت یعنی کشور ما با کمک مالی به خیلی از سازمانایی که بعنوان ترو........... میشناسنشون هیچ برنامه ای نداره ولی ما مثه یه عده آدم کر و کور بازیچه دشمن شدیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arnak

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتم که خواسته یا ناخواسته.حالا ایشون ناخواسته اینطور عمل میکنه و خیلی از ماها هم همینطور.

در ضمن تحقیق میدانی که دانش اموز پنجم ابتدایی رو نفرستادم که .کسانی که به بلوغ رسیدن و شعورشون بالغ شده رو ادم میفرسته.

در ضمن تحقیقی نبود که سلیقه توش اعمال بشه.

تحقیق این بود که نحوه نگاه مردها رو به یه دختر با حجاب کامل و چادری رو با یه دختر ارایش کرده و امروزی مقایسه کنید.البته نحوه نگاه منظور طول مدت نگاه هست بر حسب ثانیه.
این حرفت درست ولی چرا میخواین گردن دیگران بندازیم؟؟؟؟

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونوقت یعنی کشور ما با کمک مالی به خیلی از سازمانایی که بعنوان ترو........... میشناسنشون هیچ برنامه ای نداره ولی ما مثه یه عده آدم کر و کور بازیچه دشمن شدیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این جواب سوال من نشد.
سوال رو با سوال جواب نمیدن.

ایا منکر این هستید که برای تفرقه و متزلزل کردن خانواده های ایرانی برنامه دارند؟؟؟

جواب به این سوال میتونه به من کمک کنه که با چه کسی دارم بحث میکنم.

Taßa§om

عضو جدید
کاربر ممتاز
جامعه ما و مردهای ما اینطوری که شماها میگید نیستن.

مردهای ما برای زنی که سنگین و متین باشه و با رفتار و ظاهرش نشون میده چگونه هست اینطور رفتار نمیکنن.

نگاه مردمان رو دیدم تو جامعه که چطور از کنار یه بدحجاب رد میشن و همون موقع هم یه چادری از کنارشون رد میشه.فرق این دو نگاه رو صدها بار تو جامعه دیدم.

همیشه هم اینطور نیست
باور کنید
من با سیاه نمایی مخالفم اما خودم دیدم که میگم و فکر می کنم برای محجبه ها سخت تر هم باشه
باز تو تهران این حرف شما بیشتر قابل قبوله
اما من هفته پیش مشهد بودم
باورتون نمیشه،"باورش واسه خودم که خیلی سخت بود" داخل صحن حرم یه سری آدم مریض از شلوغی سو استفاده می کردن و بدن خانومارو لمس می کردن!!!
وااای
حالا تصور کنین حیای یه خانوم رو که مانع فحاشی و برخورد بخاطر عدم ارتباط بیشتر میشه،،تا چه حد می تونه براش زجر آور باشه

مورد حرم رو گفتم چون اونجا جلوی افراد بد حجاب و آرایش کرده گرفته میشه....

متاسفانه این تاپیک همچین بی راهم نمی گه!
اما قبول دارم open شدن خیلی چیزا تو این دور و زمونه به این فجایع دامن زدن!

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشیدا تا اونجایی که من میفهمم دشمن برای اختلاف انداختن در بین خانواده های اسلامی و ایرانی برنامه داره.همونطور که تو تاپیک تفرقه بیاندازو حکومت کن گفتم.

شما منکر این هستید؟؟؟
فقط این سوال رو جواب بدید .من دیگه حرفی ندارم.شما منکر این هستید؟؟؟؟
ببینید خیلی واضح بهتون میگم این چیزی که ما داریم توی جامعه با چشمای خودمون می بینیم ربطی به برنامه های دشمن نداره .
میدونی تو منو یاد اون آدمی می ندازی که میخواست دنیا رو تغییر بده نتونست تصمیم گرفت کشورش روتغییر بده بازم نتونست تصمیم گرفت شهرشو تغییر بده باز هم نتونست تصمیم گرفت محله ای که توش زندگی می کرد رو تغییر بده باز هم نتونست.
آخرش فهمید که باید قبل از هر چیز خودش رو تغییر بده.
حالا تو هم نشستی میگی ایران خیلی خوبه بقیه جاها فساد و فحشا داره بیداد می کنه.
تا عیب و ایراد های خودمون رو نبینیم و همینطوری بگیم داریم تو بهشت زندگی می کنیم. همینه که هست. امنیت ندارم منی که یک دخترم توی جامعه منی که یک زن هستم توی جامعه.
عوض اینکه دائما بگیم دیگران می خوان ما رو خراب کنن اول خودمون رو درست کنیم.

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ببینید خیلی واضح بهتون میگم این چیزی که ما داریم توی جامعه با چشمای خودمون می بینیم ربطی به برنامه های دشمن نداره .
میدونی تو منو یاد اون آدمی می ندازی که میخواست دنیا رو تغییر بده نتونست تصمیم گرفت کشورش روتغییر بده بازم نتونست تصمیم گرفت شهرشو تغییر بده باز هم نتونست تصمیم گرفت محله ای که توش زندگی می کرد رو تغییر بده باز هم نتونست.
آخرش فهمید که باید قبل از هر چیز خودش رو تغییر بده.
حالا تو هم نشستی میگی ایران خیلی خوبه بقیه جاها فساد و فحشا داره بیداد می کنه.
تا عیب و ایراد های خودمون رو نبینیم و همینطوری بگیم داریم تو بهشت زندگی می کنیم. همینه که هست. امنیت ندارم منی که یک دخترم توی جامعه منی که یک زن هستم توی جامعه.
عوض اینکه دائما بگیم دیگران می خوان ما رو خراب کنن اول خودمون رو درست کنیم.
شما خیلی ساده لوح هستید.
همین نتیاناهو نخست وزیر اسراییل یه بار گفته بود که با فیلمهای س..ک..س..ی به ایران حمله کنید و ازون وقت به بعد شبکه هایی مثل فارسی وان و بعدش منو تو به طرز کاملا موذیانه شروع به فعالیت کردند. این یه نمونش

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما خیلی ساده لوح هستید.
همین نتیاناهو نخست وزیر اسراییل یه بار گفته بود که با فیلمهای س..ک..س..ی به ایران حمله کنید و ازون وقت به بعد شبکه هایی مثل فارسی وان و بعدش منو تو به طرز کاملا موذیانه شروع به فعالیت کردند. این یه نمونش

ساده لوح خودتی آقا.
حرف شما چه ربطی به پست من یا موضوع تایپیک داشت .
من زن من دختر توی این جامعه آرامش و امنیت خاطر ندارم.
این حرفارم نه فارسی وان به من یاد داده نه من و تو دارم با چشمای خودم میبینم.

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ساده لوح خودتی آقا.
حرف شما چه ربطی به پست من یا موضوع تایپیک داشت .
من زن من دختر توی این جامعه آرامش و امنیت خاطر ندارم.
این حرفارم نه فارسی وان به من یاد داده نه من و تو دارم با چشمای خودم میبینم.
ربطش این بود که شما گفتید دشمن هیچ برنامه ای نداره

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
ربطش این بود که شما گفتید دشمن هیچ برنامه ای نداره

بهتون پیشنهاد می کنم پست من رو یک بار دیگه از اول و با دقت بخونید. من گفتم : ببینید خیلی واضح بهتون میگم این چیزی که ما داریم توی جامعه با چشمای خودمون می بینیم ربطی به برنامه های دشمن نداره .

یعنی اینکه اگر من توی این جامعه وقتی میرم بیرون چندیدن نفر ایجاد مزاحمت می کنن برام ربطی به برنامه دشمن نداره ... که بخواد فکر من رو مسموم کنه..من دارم با چشمای خودم میبینم.

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بهتون پیشنهاد می کنم پست من رو یک بار دیگه از اول و با دقت بخونید. من گفتم : ببینید خیلی واضح بهتون میگم این چیزی که ما داریم توی جامعه با چشمای خودمون می بینیم ربطی به برنامه های دشمن نداره .

یعنی اینکه اگر من توی این جامعه وقتی میرم بیرون چندیدن نفر ایجاد مزاحمت می کنن برام ربطی به برنامه دشمن نداره ... که بخواد فکر من رو مسموم کنه..من دارم با چشمای خودم میبینم.
درسته من میدونم که امنیت کمه. اما تو خیلی از جاهای دنیا هم همینه وبدتر . اینکه ما اینجارو سیاه و اونجارو سفید ببینیم کاملا اشتباهه

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته من میدونم که امنیت کمه. اما تو خیلی از جاهای دنیا هم همینه وبدتر . اینکه ما اینجارو سیاه و اونجارو سفید ببینیم کاملا اشتباهه

من نگفتم اونجا خوبه ما بدیم. هم اینجا امنیت کمه هم اونجا کمه.
من اگر جایی گفتم که اونجا همه چیز خوبه و اینجا بلعکسش بهم اون پست رو نشون بدید.

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من نگفتم اونجا خوبه ما بدیم. هم اینجا امنیت کمه هم اونجا کمه.
من اگر جایی گفتم که اونجا همه چیز خوبه و اینجا بلعکسش بهم اون پست رو نشون بدید.
من از صحبتاتون اینجوری برداشت کردم

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز

بزارید سوال رو شفاف تر بگم:
اینکه بعضی مردان چشم چران و بوالهوس هستند توش حرفی نیست(این تاپیک و امثال این تاپیک حرفشون اینه که تقریبا همه مردها دنبال ناموس مردم هستن که با این مخالفیم)

بحث برنامه دشمن نه برای این موضوع بلکه برای این هست که ایا دشمن برنامه داره خانواده های ما رو به تفرقه و انحطاط بکشونه یا نه؟؟؟

این رو جواب بدید.
ایا دشمن برای تزلزل خانواده های ما برنامه داره یا نه؟؟؟

دیگه سوال خیلی شفاف شد.فکر نکنم دیگه پیچوندنی تو کار باشه.

جواب شما خیلی چیزها رو درباره فکر و منطقتون برای من و خیلی از دوستان روشن میکنه.

آبیدر751

اخراجی موقت
بزارید سوال رو شفاف تر بگم:اینکه بعضی مردان چشم چران و بوالهوس هستند توش حرفی نیست(این تاپیک و امثال این تاپیک حرفشون اینه که تقریبا همه مردها دنبال ناموس مردم هستن که با این مخالفیم)بحث برنامه دشمن نه برای این موضوع بلکه برای این هست که ایا دشمن برنامه داره خانواده های ما رو به تفرقه و انحطاط بکشونه یا نه؟؟؟این رو جواب بدید.ایا دشمن برای تزلزل خانواده های ما برنامه داره یا نه؟؟؟دیگه سوال خیلی شفاف شد.فکر نکنم دیگه پیچوندنی تو کار باشه.جواب شما خیلی چیزها رو درباره فکر و منطقتون برای من و خیلی از دوستان روشن میکنه.
برنامه دشمن چی؟چراهراشتباهی میکنیم به دشمن نسبت میدیم ولی کارای خوب از اراده و فرهنگ والای ایرانی واسلامی ماست یه خرده منطقی فکرکنیم

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
برنامه دشمن چی؟چراهراشتباهی میکنیم به دشمن نسبت میدیم ولی کارای خوب از اراده و فرهنگ والای ایرانی واسلامی ماست یه خرده منطقی فکرکنیم

میخواهید بی منطقیتون رو در جواب این سوال نشون بدم؟

کی گفته همه مشکلات رو داریم میندازیم گردن دشمن(بارها به مشکلات درون جامعه خودمون و البته خانواده ها اشاره کردیم)این درباره بخشی از مشکلاتی هست که برنامه های بیرون کشور مسبب اون هست.