پس کار به کجا میکشه؟!!بامزه بود ولی من نمیذارم کار به اینجاها بکشه .... انقدم بی اعصابو سلیته! نیستم![]()

پس کار به کجا میکشه؟!!بامزه بود ولی من نمیذارم کار به اینجاها بکشه .... انقدم بی اعصابو سلیته! نیستم![]()
به جاهایه باریک!پس کار به کجا میکشه؟!!![]()
یعنی تا کجا؟!!به جاهایه باریک!![]()
تاره سانسور شده فحش هاشبدترکیب..........![]()
بابا شوخی کردم من بچه لطیفی هستم دعوا نمی کنم که خیلی اگه باشه هم خفیف نه دیگه موبکشمو آشغال و .... ! تازه زودم آشتی میکنم!یعنی تا کجا؟!!
حالا اومدیم و کار به جاهای باریک و مو و آشغال و ابن حرفها کشید اونوقت چی؟بابا شوخی کردم من بچه لطیفی هستم دعوا نمی کنم که خیلی اگه باشه هم خفیف نه دیگه موبکشمو آشغال و .... ! تازه زودم آشتی میکنم!![]()
حالا اومدیم و کار به جاهای باریک و مو و آشغال و ابن حرفها کشید اونوقت چی؟![]()
شما دخترا اینو نگین چی بگین؟؟؟؟دخترا که باهم دعوا نمی کنن! پسرا هرروز یه کتک کاری راه میندازن. اگه قرار باشه بعدشم ادامه بدن که باید با تموم دنیا قهر باشن!
خدا اون روز رو نیارهاونوقته که همه باید گوشاشونو بگیرن! دی
پس میخوای بگی همه چی آرومه ....دخترا مؤدبـــــــــن
این آقا پسرا هستن که توی دعوا همه حرفی بهم میزنن![]()
جلو دهنمو میگیرم میگم بووووووووووووووق .... تا 1هفته ازش دوری می کنمحالا اومدیم و کار به جاهای باریک و مو و آشغال و ابن حرفها کشید اونوقت چی؟![]()
انوقت که باید یه دوربین برداری و شکار لحظه کنی!!!اونوقته که همه باید گوشاشونو بگیرن! دی
یعنی دخترا هیچی نمیگن؟من که فکر نمیکنم!!!!!!دخترا مؤدبـــــــــن
این آقا پسرا هستن که توی دعوا همه حرفی بهم میزنن![]()
نه دیگه نهایتش میگن ایشششش چقد آدمه بی شعوریه ؟!!!یعنی دخترا هیچی نمیگن؟من که فکر نمیکنم!!!!!!
بعلـــــــــــــــهپس میخوای بگی همه چی آرومه ....![]()
دخترا دعوا نمیکنن که بخوان بهم فحش بدنیعنی دخترا هیچی نمیگن؟من که فکر نمیکنم!!!!!!
تو خیلی مهربونی(یا خیلی ترسوی)؟بابا شوخی کردم من بچه لطیفی هستم دعوا نمی کنم که خیلی اگه باشه هم خفیف نه دیگه موبکشمو آشغال و .... ! تازه زودم آشتی میکنم!![]()
جیغغغغغغغغغ که میزنن....نه؟؟؟بعلـــــــــــــــه
دخترا دعوا نمیکنن که بخوان بهم فحش بدن![]()
مثل اونایی که از دماغ فیل اوفتادن دیگه!!!!اصلا ماها دعوا نمی کنیم که کار به اینجاها بکشه
ما خروس جنگیم که اینطوری کلک و پر همو بکنیم!!!!!
نهایتش بهش محل نمی دیم
البته بستگی به شخصیت طرف مقابل داره....................
مثل اونایی که از دماغ فیل اوفتادن دیگه!!!!
یعنی نمیگن مردشورتو ببرن؟نه دیگه نهایتش میگن ایشششش چقد آدمه بی شعوریه ؟!!!![]()
نمیدونمیعنی از دماغ فیل میشه افتااااااااااااااد؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تفاوت نسلها | تالار عکس | 2 | |
![]() |
تفاوت مادر قدیم ، مادر جدید !! ( طنز) | تالار عکس | 1 | |
![]() |
تفاوت این گربه با دیگر گربه ها | تالار عکس | 19 | |
![]() |
تفاوت دختر و پسر | تالار عکس | 0 | |
![]() |
تفاوت گریم | تالار عکس | 9 |