تاثیرات تنبیه روی بچه های ایرانی!
emperatoretanhai کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 1, 2013 #4 منم بچه بودم عین این ایرانیه بودم خخخخخخخخخ
babak485 عضو جدید کاربر ممتاز Aug 1, 2013 #5 emperatoretanhai گفت: منم بچه بودم عین این ایرانیه بودم خخخخخخخخخ کلیک کنید تا باز شود... هممون اينجوري بوديم عين واقعيته
emperatoretanhai گفت: منم بچه بودم عین این ایرانیه بودم خخخخخخخخخ کلیک کنید تا باز شود... هممون اينجوري بوديم عين واقعيته
Saeed.bi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 2, 2013 #13 من بچه بودم بابام عین هندونه زدم زمین دستم شکست.کلا ادم نشدم.هنوزم از در و دیوار بالا میرم فک کنم تا تریلی نره روم درست نمیشم
من بچه بودم بابام عین هندونه زدم زمین دستم شکست.کلا ادم نشدم.هنوزم از در و دیوار بالا میرم فک کنم تا تریلی نره روم درست نمیشم
babak485 عضو جدید کاربر ممتاز Aug 2, 2013 #14 سعید پلیمر گفت: من بچه بودم بابام عین هندونه زدم زمین دستم شکست.کلا ادم نشدم.هنوزم از در و دیوار بالا میرم فک کنم تا تریلی نره روم درست نمیشم کلیک کنید تا باز شود... اي ول داري
سعید پلیمر گفت: من بچه بودم بابام عین هندونه زدم زمین دستم شکست.کلا ادم نشدم.هنوزم از در و دیوار بالا میرم فک کنم تا تریلی نره روم درست نمیشم کلیک کنید تا باز شود... اي ول داري