خیلی نوشته بودی نخوندم
فقط 3تا سوال دارم
حجاب خوبه یا بد؟
حجاب چیه؟
حجاب باید باشه یا نه؟؟؟
منم بگم>؟؟:
حجاب خوبه اگه آزادی بده
حجاب یتیکه پارچه نیست
خیلی نوشته بودی نخوندم
فقط 3تا سوال دارم
حجاب خوبه یا بد؟
حجاب چیه؟
حجاب باید باشه یا نه؟؟؟
میدونیم حجاب چی نیس !! حجاب فقط چادر نیس فقط مانتو نیس .............منم بگم>؟؟:
حجاب خوبه اگه آزادی بده
حجاب یتیکه پارچه نیست
خیلی نوشته بودی نخوندم
فقط 3تا سوال دارم
حجاب خوبه یا بد؟
حجاب چیه؟
حجاب باید باشه یا نه؟؟؟
میدونیم حجاب چی نیس !! حجاب فقط چادر نیس فقط مانتو نیس .............
میخایم بدونیم حجاب چی هست؟؟؟؟؟
حجاب خوبه اگه آزادی بده !!! آزادی خوبه؟؟ آزادی چیه؟؟
1-حجاب کجا ها بده ؟؟ کجاها خوبه؟؟خسته نشی یه وقت…تو هم مثل آقا همت زدی تو کار طرح سوال!؟
اینم جوابت گلم :
1- بعضی جاها خوبه.[FONT="]2- [/FONT]پوشوندن و مخفی کردن یه چیزی که هست3- بستگی داره. در مجموع به دلیل ظرفیت کم عامه مردم یه جاهای به صلاحه که بعضی چیزا در حجاب باشه.
من برای خانمهای با حجاب که تماما به انتخاب خودشون حجاب رو برگزیدن و البته افکارشون هم کوچک و منجمد نیست احترام بسیار بسیار ویژه ای قائلم...
ولی مشکل اینجاست که حق هم ندارم همه رو مجبور کنم که اونجوری که من میخوام باشن
حتی اگه یه فرد بی حجاب هم به دیدارم بیاد بهش بی احترامی نمیکنم و مثل یک مرد بدون ضعف میرم جلو و با عزت نفس باهاش دست میدم و ارتباط زیبا و انسانی رو درست مثل اینکه با یک آقا همکلام شدم برقرار میکنم. و مثل بعضیا نگاهم به طرف مقابل نگاه جنسی نیست نگاه انسانیه! و خودم رو زیر سوال نمیرم...دیگه سوال نپرس که منم مثل خودت حال دنبال کردنشون رو ندارم...موفق باشیخدانگهدار
حجاب یه چیز ثابته ولی نمودهای مختلفی در جامعه دارهاشتباه خوندی چون بد نوشتم
گفتم حجاب خوبه اگه بهمون آزادی بدهد
چرا حجاب زنای گیلکی با زنای جنوب فرق میکنه؟ اگه حجاب یکچیز ثابته پس چرا این همه مختلفه؟
1-حجاب کجا ها بده ؟؟ کجاها خوبه؟؟
2- حجاب یعنی پوشاندن بدن هست ؟؟ همه ی بدن؟؟ (این تعریفت از حجاب بر اساس اسلام هست یا ایران یا کلی گفتی؟؟)
3-اگه ظرفیت عامه مردم بالا باشه میشه بدون حجاب و لخت بود؟؟
تایید میشهبرای شعور و بینش بعضی ها متاسفم که زن رو در حد یک کالا می بینند!!!!
تایید میشه تاپیک کاملا بی ربط بودمزخرفه...
دوست من متاسف نباش ! چرا شما همیشه جنبه فرعی یه موضوع رو میگیرید !؟!؟!؟! این مثال هستش .... OK ؟؟؟برای شعور و بینش بعضی ها متاسفم که زن رو در حد یک کالا می بینند!!!!
1-آخرش من نفهمیدم این حجاب چیه؟؟ اگه کسی میدونه به من هم بگه!!
حجاب بد نیست به شرطی که با زور نباشه
من یه بار روسریم عقب رفت یه خانمی اومد کشی جلو چنان رو دستش کوبوندم که فهمید نباید ازین کارا بکنه
لازم میشد این کارم میکردم روش کم شد معذرت خواهی هم کرداشتباه کردی
باید با مشت میکوبیدی تو دماغش
بعد با انگشت چشمشو در میاوردی
لازم میشد این کارم میکردم روش کم شد معذرت خواهی هم کرد
من کلا آدم بی حجابی نیستم ولی خوشم میاد حال این آدمایی که به قول خودشون امر به معروف میکننو بگیرمشیکر خورد
شما ببخشیدش
من کلا آدم بی حجابی نیستم ولی خوشم میاد حال این آدمایی که به قول خودشون امر به معروف میکننو بگیرم
اااااااااااااااااااااا کار به بچه یاد میدیاین دفعه با نانچیکو بزنشون
نیست ایراد از چشم شما مردهاست
یعنی شما با کسانی که امر به معروف میکنن مشکل دارین !؟من کلا آدم بی حجابی نیستم ولی خوشم میاد حال این آدمایی که به قول خودشون امر به معروف میکننو بگیرم
نهنمیشه خانوما مانتوهاشون رو بلندتر کنن آقایون هم چشماشون رو درویش تر میکنن/چشم
سلام دوست گلمسلام دوستم آقا حمیدمن کشورهای دیگه رو ندیدم نمیدونم اونجاها چه خبره...اگه استنادت به اخبار و برنامه هاییه که از رسانه های داخلی برامون ترتیب داده میشه که باید بگم اطلاعاتت نمیتونه کامل باشهمن از اول بچگی یادم نمیاد تلوزیون یه اتفاق مثبت یا یه حرکت خوب تو آمریکا رو گزارش کرده باشه! واقعا خنده داره... همش خلاف, سیل , طوفان ,خرابی, مریضی, قتل , فساد و... انگار هیچ فعل و انفعال مثبتی تو بلاد کفر صورت نگرفته!!!این یعنی شستشوی مغزی و دستکاری باورهای ما به شکل مورد نظر (و الان دیگه کار از کار گذشته!)... بالاخره سیاست هست و نمیشه زیاد خرده گرفت!حرفم اینه که به این آمار و اخبار زیاد هم اعتماد نکن.نمیگم اونجا فساد نیست... اونجا هم هست ....در کشورهای دیگه یه جاهای محدودی به ضم شما نگاه به زن به شکل کالا در تبلیغ محصولات وجود داره و اینجا همون نگاه صرفا به هنرپیشه های خوشتیپ مرد هست! به نظر من روشی که اینجا میبینیم بیشتر این کالا بودن زن رو القا میکنه ! اونوریا از اساس چنین ذهنیتی منفی ای ندارن که الان کی کالاست کی نیست !!! ضمنا چه اینجا و چه اونجا هر کسی قبول نمیکنه که از محبوبیت یا مقبولیتش در تبلیغات استفاده بشه که این دیگه به خود شخص برمیگرده... بعلاوه اینکه اینجا نه تنها فساده سرجای خودش باقیه بلکه شاهد جا افتادن فرهنگ ریا و دروغ و تظاهر و مردم آزاری هم بوده و هستیم...
كلا پس حجاب دارن شما كه با حجاب مشكل داريناشتباه خوندی چون بد نوشتم
گفتم حجاب خوبه اگه بهمون آزادی بدهد
چرا حجاب زنای گیلکی با زنای جنوب فرق میکنه؟ اگه حجاب یکچیز ثابته پس چرا این همه مختلفه؟
بله شدیدا مشکل دارم چون فضولی میکننیعنی شما با کسانی که امر به معروف میکنن مشکل دارین !؟
من کلا با چادر مشکی مشکل دارمكلا پس حجاب دارن شما كه با حجاب مشكل دارين
تو نانچیکو یادت نره!بله شدیدا مشکل دارم چون فضولی میکنن
من آخرش نفهمیدم این حجاب که میگن چیه و معنیش چیه؟؟حجاب در نگاه خیلی مهم تر از حجاب در پوششه
من آخرش نفهمیدم این حجاب که میگن چیه و معنیش چیه؟؟
اگه میدونه بگه!!
یکی میگه بعنی چادر یکی دیگه میگه مانتو هم حجابه
یکی میگه حجاب درنگاهه ............
حجاب به معنیه پوششهمن آخرش نفهمیدم این حجاب که میگن چیه و معنیش چیه؟؟
اگه میدونه بگه!!
یکی میگه بعنی چادر یکی دیگه میگه مانتو هم حجابه
یکی میگه حجاب درنگاهه ............
چون تو حرم هم چادر اجباریهیه سوال از خانومهای بد حجاب؟
احیانا اگه بعضیهاتون میرید زیارت مثلا مشهد اگه اجباری هم نباشه چرا چادر سر میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودم جواب میدم/چون یقین دارید که امام رضا اونجا حی و حاضره و به احترامش چادر سر میکنید/
به نظر شما اون وسط تهرون و یا هرجای دیگه امام رضا نیست؟نعوذبالله امامرضا پیش کش ،خدا نیست؟چرا به احترام خدا حجاب رعایت نکنیم؟مگه خدا نگفته انا اقرب من حبل الورید؟پس چرا............
چون تو حرم هم چادر اجباریه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ریشه اصلی تفاوت های بی فرهنگی؟ | گفتگوی آزاد | 128 | |
ش | تفاوت زیبایی و بی حجابی | گفتگوی آزاد | 47 | |
![]() |
بی تفاوت بودن ذاتی است یا تحمیلی یا انتخابی | گفتگوی آزاد | 1 | |
A | تفاوت افراد موفق با ناموفق ها در چیه ؟ | گفتگوی آزاد | 14 | |
![]() |
رمضان مبارک ؛ تفاوت ماه رمضان در ایران و کشورهای دیگر ؟! | گفتگوی آزاد | 18 |