prado2009
عضو جدید
بله منم تعریف دانشگاه آزاد کاشان رو شندیم .به هر حال موفق باشید.شما درست میگید. اینم بگم دانشگاه آزاد کاشان در رشته مکانیک در دانشگاه های دولتی در آزمون ارشد سال گذشته 23نفر قبولی داد.
بله منم تعریف دانشگاه آزاد کاشان رو شندیم .به هر حال موفق باشید.شما درست میگید. اینم بگم دانشگاه آزاد کاشان در رشته مکانیک در دانشگاه های دولتی در آزمون ارشد سال گذشته 23نفر قبولی داد.
سلام.
دوستان می دونید که مشکل دانشگاه آزاد چیه ؟ اینه که خروار خروار دانشجو میگیره و باعث میشه که بازار کار پر بشه اینم تو این وضع بد اقتصادی در ایران (برای مثال دانشگاه آزاد واحد کرمانشاه برای مهندسی عمران 100نفر پذیرش داره در حالی که دانشگاه رازی (سراسری) 20 نفر ظرفیت پذیرش داره پس مسلمه که دانشگاه آزاد برای نفع خودش بدون توجه به ظرفیت بازار کار هر چه بیشتر دانشجو پذیرش می کنه و باعث مشکلاتی میشه که از حوصله بحث خارجه و اینو بدونید که این باعث بی ارزش شدن تحصیلات میشه (حداقل در سطح کارشناسی).
دوستای گلم من سه ماهه دارم دنبال کار می گردم اصلاً این مهم نیست که سراسری درس خوندید یا آزاد مهم اینه که پارتی دارید یا نه!!!!!!!!!!!!!
من خودم سراسری بودم با معدل بالا و آشنایی با همه نرم افزارهای مورد نیاز و البته پارتی نداشتم و همچنان بیکارم
بله منم تعریف دانشگاه آزاد کاشان رو شندیم .به هر حال موفق باشید.
دوستان شما چون خودتون دانشگاه آزادی هستن این حرفها رو می زنین.آره ممکنه ماچند نمونه مثال موفق از فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد بیاریم و چند نمونه مثال از فارغ التحصیلان ناموفق دانشگاه سراسری اما ما اینجا بحثمون روی عامه این دانشجویان است نه چند استثنا. حالا به نظر شما ارزش یک فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی شریف با یک فارغ التحصیل دانشگاه آزاد واحد نا کجا آباد یکیه؟ این حرفها که (مدرک مدرکه فرقی نداره از کجا بگیری،دانشگاه اصلا مهم نیست فقط دانشجو ملاکه و.....) حقه ای بیش نیست جز برای جذب دانشجوی بیشتر و پر شدن جیب مسئولان آن دانشگاه ها.
من تا حالا نديدم كه فرقي بكنه كه كجا درس خونده باشي . اين مهم كه چي بلدي
موافقم. منم جای ندیدم!
به نظر من مهم نیست که مدرک از کجا گرفتی و چیه مهم این است که چقدر می توانی از آن استفاده نمایی
سلام به عزیزان به نظر من هم هیچ فرقی نمی کنه ولی چون آزاد زیاد پول می گیره می گن مدرک پولکی ولی شاید سطح درسی این پچه ها بیشتر از ملی باشد از احاظ پولی زیاد فرق نمی کنه
سلام
منم دانشجوي مكانيك دولتي ام.به نظر من بايد فرق بكنه ما اينهمه دور از جون شما جون مي كنيم كنكور ميخونيم دوولتي قبول ميشيم اونام راحت با پول بابا تشريف ميبرن دانشگاه!به نظر شما نبايد فرقي بكنه؟
دوست عزیز من دانشجوی ترم اول دانشگاه رازی هستم،به این خاطر این سوالا رو پرسیدم چون خواستم نظر بقیه دوستان رو بدونم و قصد توهین به دانشجویان آزاد رو نداشتم،و فقط خواستم این و بدونم که منی که با دوسال زحمت دانشگاه دولتی قبول شدم با اونی که فقط سر جلسه آزمون ورودی دانشگاه آزاد بوده و راحت قبول شده فرقی دارم یا نه؟ که فهمیدم نه.درباره اون سوالتم که دانشگاه آزاد کیفیت آموزشش پایینه مطمئنم ،و از خود دوستانم که دانشجوی اونجا هستن(تهران واحد جنوب) شنیدم،در رابطه با استخدامی هم اگر پیگیر روزنامه بازار کار باشید میبینید که داشتن سابقه کار و فارغ التحصیل از دانشگاه سراسری از الزامات است و اونم برای کار در شرکت های معتبر تو نقاط صنعتی ایران نه سیستان وبلوچستان . و با این جملتونم موافقمهرکی علمش بالاتره، کار واسش بهتره).ولی به هر حال از نظرتونم ممنون.
رفیق آبرو نبردیم. شما ترم اولی هستی،میخوای بگی ما هم اومدیم. رفیق گاماس گاماس. سریع جواب نده،خوب نگاه کن و خوب فکر کن...
رفیق قرفه هوا فضا وجود نداشت، غرفه هوافضا بودش. اشتباهی کوچه بغلی رفته بودی.
خوشحال شدم رفیق .ولی رفیقم اینا بدون، سخن بزرگان دینمونه: چو دانی و پرسی خطاست.
خودت سوال پرسیدی، در حالی که خودت گفتی جوابشم میدونم.چون نظرات دیگرون را هم بررسی نکردی.میخواستی بگی منم دانشجو شدم. رفیق انشاءلله با کوله بار علم از دانشگاه فارغ التحصیل بشی.
به هرحال همه ی ما واسه خدا و ایران اسلامی و در آخر واسه خودمون درس میخونیم. خدا یاور همه ی دانشجویان باشه.
خوب درس بخون که افتخار ایران باشیم...
من خودم دانشگاه آزاد درس مي خونم سال آخرم و خيلي از دوستام سراسري هستند.فرق من با اونا فقط و فقط اينه كه اونا براي كنكور بيشتر زحمت كشيدن بيشتر هزينه كردن و شايد هم خوش شانس تر بودن. اين بحث هم كه كنكور آزمون درستي براي سنجش علم نيست جاش اينجا نيست....
اما يك نكته! من جاهاي دولتي رو والا خبر ندارم و خودم هم دوست ندارم جاي دولتي كار كنم اما جاي خصوصي اگه بريد واسه كار بهت ميگن بيا اينجا واستا كار كن ما ببينيم چقدر كار بلدي! مدرك مهم نيست.پدر بنده مدير منابع انساني يه كارخونه صنعتي هستش.الان توي اون كارخونه همه پست هاي مهم دست دانشگاه آزادياس! و خيلي جاهاي ديگه كه خبر دارم!پدرم ميگه از بهترين دانشگاه هاي دولتي ايران ميان اونجا يه كوليس نمي تونن بخونن !
حرف آخر:دانشگاه با دانشگاه هيچ فرقي نمي كنه! دانشجو خودش بايد درس بخونه و خودشو بكشه بالا!
البته اینی که میگید محترمه ولی خدائیش تو یه شرکت بودم که یکی از دوستان فارغ التحصیل دانشگاه تاکستان اومد واسه استخدام! بنده خدا کولیس رو به طرز وحشتناکی بلد نبود بخونه از اون موقع هم مسئول نیروی انسانی به نگهبانی گفت از این به بعد هرکس از دانشگاه تاکستان اومد همون اول ردش کنید برید
اینطور موارد همه جا ممکنه رخ بده. پس بهتره اصلا اینجور مسائل رو قیاس قضاوت قرار ندیم
سلام
منم دانشجوي مكانيك دولتي ام.به نظر من بايد فرق بكنه ما اينهمه دور از جون شما جون مي كنيم كنكور ميخونيم دوولتي قبول ميشيم اونام راحت با پول بابا تشريف ميبرن دانشگاه!به نظر شما نبايد فرقي بكنه؟
كسي كه با كمتر از 10% رياضي تو كنكور آزاد مكانيك قبول ميشه پايه علمي هم مگه داره!!!!!!!!؟