تعویض رشته از مهندسی پلیمر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید من مدتی نتم قطع شده بود
مرسی آقایbabakmailخیلی حرفاتون خوب بود
ولی دندونو به اصرار خوانوادم و صدالبته علاقه ی خودم رفتم ولی علاقم پلیمر صد برابره...
یعنی هردوشو دوست دارم...
بعضی وقتا هم انقد کلافه میشم از دست خودم و خوانواده تصمیم میگیرم هیجکدومشو نخونم!:دی
ان شالله هر چي به صلاحتونه
ولي حتما با خانوادتو ن و مشاور صحبت كنيد!
باهشون صحبت كنيد تا شما را تحت فشار نزارند تا استرس نگيرد و انتخاب درست كنيد الان مهمترين چيز ارامشه..مشاور خوب هم ميتونه كمك كنه در اين دو راهي ....بهشون بگيد من اگر نتونم خودم دندانپزشك را انتخاب كنم علاقه اي به درس خواندن نخواهم داشت و از زندگيم لذت نميبرم..به مشاور هم بگيد به خانوادتون منتقل كنه....موشكل قابل حلي است ...اگه رشته پليمر پزشكي بود هم فكر كنم مشكلتون حل بود..:biggrin:پليمر يا دندون...به نظر من هيچكدوم هر جا كه دل خوشه:gol:

یوکابد امامی

عضو جدید
ولی خب میگم خانوادم بیشتر دوس دارن
دکتر یوکابد امامی صدام کنن
تا
مهندس یوکابد امامی
و
معضلی شده واسه من

ile

عضو جدید
اجازه بدید نگم با عرض معذرت
خواهر یه سری حرفای شما تناقض داره ، میترسم بحث و ادامه بدم ناراحت شی! :D آخه وقتی شما در حدی توانایی و اختیار داری که محل زندگیتو از یه کشوری به کشور دیگه عوض کنی، چطور نمیتونی نظر خانوادتو برای رشته تحصیلی عوض کنی؟ مهاجرت حتی از انتخاب رشته هم بالاتره! با مهاجرت مسیر زندگیت و فرهنگت و آداب و رفتار خانوادگیت و تقریبا همه چیت عوض میشه و تحت تاثیر قرار میگیره !!!!!

یوکابد امامی

عضو جدید
ان شالله هر چي به صلاحتونه
ولي حتما با خانوادتو ن و مشاور صحبت كنيد!
باهشون صحبت كنيد تا شما را تحت فشار نزارند تا استرس نگيرد و انتخاب درست كنيد الان مهمترين چيز ارامشه..مشاور خوب هم ميتونه كمك كنه در اين دو راهي ....بهشون بگيد من اگر نتونم خودم دندانپزشك را انتخاب كنم علاقه اي به درس خواندن نخواهم داشت و از زندگيم لذت نميبرم..به مشاور هم بگيد به خانوادتون منتقل كنه....موشكل قابل حلي است ...اگه رشته پليمر پزشكي بود هم فكر كنم مشكلتون حل بود..:biggrin:پليمر يا دندون...به نظر من هيچكدوم هر جا كه دل خوشه:gol:

با حرفاتون کاملا موافقم
مرسی از راهنمایی هاتون
ولی خب همچنان جدل ادامه دارد تا پیروزی

یوکابد امامی

عضو جدید
خواهر یه سری حرفای شما تناقض داره ، میترسم بحث و ادامه بدم ناراحت شی! :D آخه وقتی شما در حدی توانایی و اختیار داری که محل زندگیتو از یه کشوری به کشور دیگه عوض کنی، چطور نمیتونی نظر خانوادتو برای رشته تحصیلی عوض کنی؟ مهاجرت حتی از انتخاب رشته هم بالاتره! با مهاجرت مسیر زندگیت و فرهنگت و آداب و رفتار خانوادگیت و تقریبا همه چیت عوض میشه و تحت تاثیر قرار میگیره !!!!!

نه خواهش میکنم اختیار دارید،ناراحتی واسه چی...
آخه خونوادم خیلی مایل هستند من اونجا زندگی کنم،اونجا هم همونطور که میدونید شرایط آب و هواییش و خیلی از مساءل دیگه بهتر از اینجاست منم خب...

Harvard_eng

کاربر بیش فعال
ببین این که من دوست دارم به خاطر بدست آوردن دل پدر مادرم به هر دری بزنم و هرکاری بکنم در این شکی نیست ولی یه موقع هایی دست خودت نیست تو پست قبلیم هم گفتم باید زندگیت اقنات بکنه تا حال دلت خوب باشه حال دلت که خوب نباشه بازدهت میشه صفر میشی مرده مترک که فقط داره با نظر دیگران فتار می کنه از خودش اراده ای نداره!!!!!!!!! متوجه منظورم که هستی؟؟؟؟

Harvard_eng

کاربر بیش فعال
نه خواهش میکنم اختیار دارید،ناراحتی واسه چی...
آخه خونوادم خیلی مایل هستند من اونجا زندگی کنم،اونجا هم همونطور که میدونید شرایط آب و هواییش و خیلی از مساءل دیگه بهتر از اینجاست منم خب...
دارم به این فکر می کنم که خونواده شما بسیار جالب اند اجازه مهاجرت اونم تنها به شما میدن ولی با تغییر رشته مخالفت می کنند چه جالب!!!!!!!!

ile

عضو جدید
ولی خب میگم خانوادم بیشتر دوس دارن
دکتر یوکابد امامی صدام کنن
تا
مهندس یوکابد امامی
و
معضلی شده واسه من
من این جملات رو بحساب شوخی گذاشتم که سعی کردید ما رو بخندونید...:D
فسفر سوزوندن برای این بحث همین جا متوقف میشه !

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
شادی جان ما فسفر رو برای کارای مهمتر نیاز داریم، عزیزم تو این گرونی میدونی فسفر گرمی چند درمیاد؟ :D

تو یه کار مهمتر از اسپم نمودن بگو ؟ اصن داریم ؟
بازم بستگی داره اگه جنس اصل باشه گرمی 10 تومن

• Like
واکنش ها: ile

یوکابد امامی

عضو جدید
بازم ممنون از همه ی دوستان
خاصه کسایی که کمکم کردن
خیلی خیلی ممنون
حالا تلاشمو میکنم ببینم نتیجه میده یا نه

ile

عضو جدید
تو یه کار مهمتر از اسپم نمودن بگو ؟ اصن داریم ؟
بازم بستگی داره اگه جنس اصل باشه گرمی 10 تومن
الان خوب فکر میکنم میبینم حق باتوء، تو شرایطی که مثلا مهندس عمران میره لباس فروشی باز میکنه، بعد یه بیسواد بساز بفروش میشه و آپارتمان سازی میکنه و میلیون ها مثال دیگه.... خوب کل زندگی ما اسپمه دیه :D

ile

عضو جدید
الان خوب فکر میکنم میبینم حق باتوء، تو شرایطی که مثلا مهندس عمران میره لباس فروشی باز میکنه، بعد یه بیسواد بساز بفروش میشه و آپارتمان سازی میکنه و میلیون ها مثال دیگه.... خوب کل زندگی ما اسپمه دیه :D
یا بقول "سعید پلیمر" مهندس پلیمر فلافل میفروشه :biggrin:

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

خانوما اقایون این ماچو لپ به لپ کنید برسونید به این برادر فهیممون :D

• Like

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
  • Like
وضعیت
موضوع بسته شده است.