تعویض رشته از مهندسی پلیمر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ile

عضو جدید
نه..... بعنوان مثال گفتم اونو
مثلا یکی بود اینجا پلیمر خونده بود بعد شنتیدم حتی میخاست فلافل فروشی بزنه...فلافل های پلیمری حتما.خخخخ
البته الان رفته پتروشیمی سرکار...البته با بند پ
سعید این حرفا خیلی کلیه! دیگه مدرک ارزشی نداره، تمام مهندسا باهم یکی نیستن! عرضه ی افراد باهم فرق داره! من دوستی دارم که با مدرک مهندسی برق دقیقا داره با کارگرهای سیکل و دیپلم با حقوق 700 تومن کار میکنه! کارشم جابجا کردم محصولات تولیدی از روی نوار نقاله به انباره ! :D دلیل نمیشه بگیم مهندسی برق بده! افرادی هم هستن که با کار پیمانکاری برق به ماهی 10 میلیون تومن درآمد ناز میکنن!

یوکابد امامی

عضو جدید
در جواب آقایileباید بگم سیستم خانوادگیه ما طوریه که به درس و شغل خیلی اهمیت میدن و دوس دارن خودم با دستای خودم به جایی برسم و سری تو سرا پیدا کنم به قولی بشم گل فامیل...

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سعید این حرفا خیلی کلیه! دیگه مدرک ارزشی نداره، تمام مهندسا باهم یکی نیستن! عرضه ی افراد باهم فرق داره! من دوستی دارم که با مدرک مهندسی برق دقیقا داره با کارگرهای سیکل و دیپلم با حقوق 700 تومن کار میکنه! کارشم جابجا کردم محصولات تولیدی از روی نوار نقاله به انباره ! :D دلیل نمیشه بگیم مهندسی برق بده! افرادی هم هستن که با کار پیمانکاری برق به ماهی 10 میلیون تومن درآمد ناز میکنن!
منم گفتم که.به مدرک و این حرفا نیست همیشه.شنیدم کسی میگفت 6000 تا دکتر(نه پزشک) بیکار داریم!!
به پارتی هم بستگی داره ی جاهایی.دیگه خودت که دستت تو کاره.جاییو خبر دارم مجتمع تولیدی بدون هیچ استخدامی چند نفرو بردن سرکار.راحت
بعد تازه مگه نمیدونم این خواهرمون چه خیالی کرده؟ شاید فک میکنه میره تو ی کارخونه و از تمام علمش استفاده میکنه و همش در حال محاسبات و ایناست!!شانس بیاره نذارنش ی جا فقط بگن این دکمه روشن کردنه این خاموش کردن.یا علی شروع کن!!

ile

عضو جدید
من اصلا درامد برام مهم نیست،یعنی...چجوری بگم،از لحاظ مالی تامینم،اینم که خانوادم میگن فقط بخاطر خودمه...
درمورد رشته پلیمرم بعله اطلاعات دارم،اونجوری نیست که بی اطلاع باشم،اینم که میتونم برم اونور فقط بخاطر پیشرفت کاریشه نه مرسدس بنز و این حرفا...
مطمئن باش اونوریا خیلی زرنگ تر از این حرفان! تمام اساتید آمریکا هر ترم با 20 الی 30 دانشجوی خارجی از جمله هندی و چینی و اروپایی مصاحبه میکنه، اینقدر حرفه ای هست که بفهمه واقعا علاقه داری یا نه! یعنی فقط درحالتی میتونی بری که علاقه داشته باشی! مرسدس بنز و مسافرت ها و خانه های آنچنانی اتوماتیک وار میان سراغت ، حتی اگر خودت نخوای! چون سیستم اونا طوریکه که افراد تحصیلکرده ناخوداگاه مرفه میشن چون کارشون با ذهنه و نباید هیچ دغدغه ی مالی و تفریحی داشته باشن:)

ile

عضو جدید
در جواب آقایileباید بگم سیستم خانوادگیه ما طوریه که به درس و شغل خیلی اهمیت میدن و دوس دارن خودم با دستای خودم به جایی برسم و سری تو سرا پیدا کنم به قولی بشم گل فامیل...
بیخیال این حرفا !!! این سیستم عقب مونده نه تنها تو خانواده شماست بلکه در تاریخ ایران سایه ی شومشو انداخته! بچه ها تولید میشن فقط بقصد افتخار آفرینی و عقده گشایی پدر مادرها ! مثلا پدر هر روز تو سرکارش از بچش بگه و افتخار کنه و مادر هم تو مهمونیا و تلفن بازیا به بچش فخر بفروشه! بیاید این سیستم برده داری رو ترک کنیم! بچه ها موجودات معصومی هستن که باید برن دنبال علاقشون نه اینکه بازیچه ی دست پدر مادرا بشن ! ما هم نباید این بلا رو سر بچه های خودمون بیاریم!

یوکابد امامی

عضو جدید
فوق العاده سپاسگذارم ازتون آقای ile
حرفاتون خوب بود مرسی
البته اینم بگم تقریبا تسلط کامل رو دارم روی زبان انگلیسی و ایتالیایی
ولی خب دغدغه اصلیه من خانوادمه که راضی نیستن

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم گفتم که.به مدرک و این حرفا نیست همیشه.شنیدم کسی میگفت 6000 تا دکتر(نه پزشک) بیکار داریم!!
به پارتی هم بستگی داره ی جاهایی.دیگه خودت که دستت تو کاره.جاییو خبر دارم مجتمع تولیدی بدون هیچ استخدامی چند نفرو بردن سرکار.راحت
بعد تازه مگه نمیدونم این خواهرمون چه خیالی کرده؟ شاید فک میکنه میره تو ی کارخونه و از تمام علمش استفاده میکنه و همش در حال محاسبات و ایناست!!شانس بیاره نذارنش ی جا فقط بگن این دکمه روشن کردنه این خاموش کردن.یا علی شروع کن!!

منظورم از این جمله،توی ایران بود

ile

عضو جدید
فوق العاده سپاسگذارم ازتون آقای ile
حرفاتون خوب بود مرسی
البته اینم بگم تقریبا تسلط کامل رو دارم روی زبان انگلیسی و ایتالیایی
ولی خب دغدغه اصلیه من خانوادمه که راضی نیستن
جسارتا شما چند سالتونه؟ اگر عمومی دوست ندارین خصوصی بگین! یکم جای تعجب داره که یک فردی به دو زبان خارجی مسلط باشه و در یک کشور خارجی زندگی کنه ولی در این نوع تصمیم ساده بمونه! و تنها بهانه خانواده باشه! والا همین الانش پدر و مادر من بفکر خوشی ها و تفریحات خودشونن،حتی اگر من بیکار و بدبخت باشم نهایتا افسوس میخورن! با اینکه ما هم یک خانواده کاملا تپیکال ایرانی هستیم!

ile

عضو جدید
آقای ileناراحت شدمااااااااا
که گفتین سیستم عقب مونده!!!!
ببینید من اصلا قصد توهین به کسی رو ندارم و اصلا روی حرفم خانواده شما نبود. هممون میدونیم که اون سیستم عقب موندست، هممون میدونیم که پدرمادرهای ایرانی دیوانه وار عاشق فخر فروختن هستن! چیزی که بده رو نمیشه گفت خوبه !:)

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ....خوندم مطلب را ان شالله بتونم كمك كنم...
اگه شناختي كه از پليمر داريد كافيه و تصميمتون را جدي گرفتيد !؟( البته من شك دارم چون شما دوترمه دندانپزشكي رفتيد و ناگاه بدون شناخت قبل انتخاب رشته اي يا به خاطر يه مبحث موازنه عاشق يه رشته ديگه شديد كه ميتونه به خاطر سختي درس و بي علاقگي به دندانپزشكي باشه يا دليل ديگه) يه يا علي به اصطلاح همت عالي ميخواد كه جلوي خانواده ايراني باستيد!!!! و مجابشون كنيد ...مطمئنا اگه اونا هم علاقتون را ببينند راضي ميشند...ولي اگر مطمئن نيستيد همين دندان پزشكي را ادامه بديد و فراموش كنيد كه رشته ي پليمري وجود داره.به همين راحتي مثل خيلي چيزها كه فراموش ميشوند..اينجا ايران يعني جايي كه هيچ چيز سر جاش نيست..در انتها كاري كنيد كه علاقتون به رشته دندانپزشكي بيشتر شه جنبه هاي پليمري در دندانپزشكي پيدا كنيد و بهش علاقه مند شويد ....:)....مهندسي تو ايران نهايتا تعمير و نگهداي و جابجايي ديوايس و تست است..

یوکابد امامی

عضو جدید
ببخشید من مدتی نتم قطع شده بود
مرسی آقایbabakmailخیلی حرفاتون خوب بود
ولی دندونو به اصرار خوانوادم و صدالبته علاقه ی خودم رفتم ولی علاقم پلیمر صد برابره...
یعنی هردوشو دوست دارم...
بعضی وقتا هم انقد کلافه میشم از دست خودم و خوانواده تصمیم میگیرم هیجکدومشو نخونم!:دی

bx5a

عضو جدید

دوست عزیز من فکر می کنم حرف اقای ile درست باشه

با این سرمایه که خانواده شما در اختیارتون میزاره دیگه با دستای خودتون به جای رسیدن معنی نداره.اگه میخواین افتخار خانواده بشین از صفر شروع کنین.

البته این نظر منه .بجای شما بودم دنبال علاقه میرفتم.

Harvard_eng

کاربر بیش فعال
سلام دوست عزیز
من اگه جای شما بودم جلوی همه مخالفت های خانواده ام می ایستادم و رشته مورد علاقه ام رو انتخاب می کردم چون مگه ما آدم ها چه قدر وقت واسه زندگی کردن داریم که بخوایم با اجبار چیزی رو که دوست نداریم مخصوصا تو رشته تحصیلی مون ادامه بدیم!!!!!!!!
آدم باید تو زندگیش اقنا بشه از تمام اتفاقاتش زمانی که احساس کردی لحظه ای زندگی اقنات نمی کنه هرچه سریعتر باید شرایطت رو تغییر بدی هرجور که باشه
البته دندانپزشکی هم بد نیستا دوستانه گفتم
موفق باشی

• Like
واکنش ها: ile

ile

عضو جدید
سلام ....خوندم مطلب را ان شالله بتونم كمك كنم...
اگه شناختي كه از پليمر داريد كافيه و تصميمتون را جدي گرفتيد !؟( البته من شك دارم چون شما دوترمه دندانپزشكي رفتيد و ناگاه بدون شناخت قبل انتخاب رشته اي يا به خاطر يه مبحث موازنه عاشق يه رشته ديگه شديد كه ميتونه به خاطر سختي درس و بي علاقگي به دندانپزشكي باشه يا دليل ديگه) يه يا علي به اصطلاح همت عالي ميخواد كه جلوي خانواده ايراني باستيد!!!! و مجابشون كنيد ...مطمئنا اگه اونا هم علاقتون را ببينند راضي ميشند...ولي اگر مطمئن نيستيد همين دندان پزشكي را ادامه بديد و فراموش كنيد كه رشته ي پليمري وجود داره.به همين راحتي مثل خيلي چيزها كه فراموش ميشوند..اينجا ايران يعني جايي كه هيچ چيز سر جاش نيست..در انتها كاري كنيد كه علاقتون به رشته دندانپزشكي بيشتر شه جنبه هاي پليمري در دندانپزشكي پيدا كنيد و بهش علاقه مند شويد ....:)....مهندسي تو ايران نهايتا تعمير و نگهداي و جابجايي ديوايس و تست است..
والا دندانپزشکی هم تعمیر و نگهداریه ! :D

یوکابد امامی

عضو جدید
جسارتا شما چند سالتونه؟ اگر عمومی دوست ندارین خصوصی بگین! یکم جای تعجب داره که یک فردی به دو زبان خارجی مسلط باشه و در یک کشور خارجی زندگی کنه ولی در این نوع تصمیم ساده بمونه! و تنها بهانه خانواده باشه! والا همین الانش پدر و مادر من بفکر خوشی ها و تفریحات خودشونن،حتی اگر من بیکار و بدبخت باشم نهایتا افسوس میخورن! با اینکه ما هم یک خانواده کاملا تپیکال ایرانی هستیم!

بعله،نه موردی نداره
من 22سالمه...
والا چجوری بگم اصلا اهل وایسادن تو روی خانوادم نیستم به قول معروف ولی...
اصلا گیج شدم راستشو بخوای

ile

عضو جدید
بستگی به زاویه دیدت داره شما زاویه دیدیتو بگو تا من شفاف سازی بنمایم :)
زاویه دید من اینه که زندگی خیلی کوتاهه! باید جوری زندگی کنی که ازش لذت ببری. من از دوره ی اجباری (سربازی) یاد گرفتم، مجبور کردن افراد برای انجام کاری که دوست ندارن کار زشتیه! حتی اگر پدر مادرت باشن !

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
والا دندانپزشکی هم تعمیر و نگهداریه ! :D
بچه کجایی ایقد بلایی؟

بعله،نه موردی نداره
من 22سالمه...

فک کنم من تنها کاری که بلدم واستادن تو رو خونوادم تو این موارده
والا

• Like

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
زاویه دید من اینه که زندگی خیلی کوتاهه! باید جوری زندگی کنی که ازش لذت ببری. من از دوره ی اجباری (سربازی) یاد گرفتم، مجبور کردن افراد برای انجام کاری که دوست ندارن کار زشتیه! حتی اگر پدر مادرت باشن !

این الان دقیقا شد 37 و نیم درجه :)

• Like

ile

عضو جدید
بعله،نه موردی نداره
من 22سالمه...
من اگر بجای شما بودم، مدتی از کتاب های دانشگاهی پلیمر میخوندم، بخصوص دروس تخصصی. اگر شک و شبهه ی خودم از بابت علاقه ی شخصی برطرف شد، میرفتم سراغ علاقه م :)

یوکابد امامی

عضو جدید
دییییییی
نه والا اصلا اهل ایستادن تو روی خانوادم نیستم
و اونا هم کوتاه نمیان،منم خب کوتاه دوس ندارم بیام
البته بعضی مواقع به ذهنم میرسه با اینکه دندونم دوس دارم ولش کنم برم رتردام زندگی کنم برا همیشه
راحت شم
چون واقعا دارم کلافه میشم

ile

عضو جدید
دییییییی
نه والا اصلا اهل ایستادن تو روی خانوادم نیستم
و اونا هم کوتاه نمیان،منم خب کوتاه دوس ندارم بیام
البته بعضی مواقع به ذهنم میرسه با اینکه دندونم دوس دارم ولش کنم برم رتردام زندگی کنم برا همیشه
راحت شم
چون واقعا دارم کلافه میشم
رتردام با کی زندگی کنید؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.