ان شالله هر چي به صلاحتونهببخشید من مدتی نتم قطع شده بود
مرسی آقایbabakmailخیلی حرفاتون خوب بود
ولی دندونو به اصرار خوانوادم و صدالبته علاقه ی خودم رفتم ولی علاقم پلیمر صد برابره...
یعنی هردوشو دوست دارم...
بعضی وقتا هم انقد کلافه میشم از دست خودم و خوانواده تصمیم میگیرم هیجکدومشو نخونم!:دی
خواهر یه سری حرفای شما تناقض داره ، میترسم بحث و ادامه بدم ناراحت شی!اجازه بدید نگم با عرض معذرت
آخه وقتی شما در حدی توانایی و اختیار داری که محل زندگیتو از یه کشوری به کشور دیگه عوض کنی، چطور نمیتونی نظر خانوادتو برای رشته تحصیلی عوض کنی؟ مهاجرت حتی از انتخاب رشته هم بالاتره! با مهاجرت مسیر زندگیت و فرهنگت و آداب و رفتار خانوادگیت و تقریبا همه چیت عوض میشه و تحت تاثیر قرار میگیره !!!!!ان شالله هر چي به صلاحتونه
ولي حتما با خانوادتو ن و مشاور صحبت كنيد!
باهشون صحبت كنيد تا شما را تحت فشار نزارند تا استرس نگيرد و انتخاب درست كنيد الان مهمترين چيز ارامشه..مشاور خوب هم ميتونه كمك كنه در اين دو راهي ....بهشون بگيد من اگر نتونم خودم دندانپزشك را انتخاب كنم علاقه اي به درس خواندن نخواهم داشت و از زندگيم لذت نميبرم..به مشاور هم بگيد به خانوادتون منتقل كنه....موشكل قابل حلي است ...اگه رشته پليمر پزشكي بود هم فكر كنم مشكلتون حل بود..پليمر يا دندون...به نظر من هيچكدوم هر جا كه دل خوشه
![]()
خواهر یه سری حرفای شما تناقض داره ، میترسم بحث و ادامه بدم ناراحت شی!آخه وقتی شما در حدی توانایی و اختیار داری که محل زندگیتو از یه کشوری به کشور دیگه عوض کنی، چطور نمیتونی نظر خانوادتو برای رشته تحصیلی عوض کنی؟ مهاجرت حتی از انتخاب رشته هم بالاتره! با مهاجرت مسیر زندگیت و فرهنگت و آداب و رفتار خانوادگیت و تقریبا همه چیت عوض میشه و تحت تاثیر قرار میگیره !!!!!
می تونم بپرسم آیا شما تو ایران زندگی می کنید؟؟؟؟ولی خب میگم خانوادم بیشتر دوس دارن
دکتر یوکابد امامی صدام کنن
تا
مهندس یوکابد امامی
و
معضلی شده واسه من
دارم به این فکر می کنم که خونواده شما بسیار جالب اند اجازه مهاجرت اونم تنها به شما میدن ولی با تغییر رشته مخالفت می کنند چه جالب!!!!!!!!نه خواهش میکنم اختیار دارید،ناراحتی واسه چی...
آخه خونوادم خیلی مایل هستند من اونجا زندگی کنم،اونجا هم همونطور که میدونید شرایط آب و هواییش و خیلی از مساءل دیگه بهتر از اینجاست منم خب...
من این جملات رو بحساب شوخی گذاشتم که سعی کردید ما رو بخندونید...ولی خب میگم خانوادم بیشتر دوس دارن
دکتر یوکابد امامی صدام کنن
تا
مهندس یوکابد امامی
و
معضلی شده واسه من

من این جملات رو بحساب شوخی گذاشتم که سعی کردید ما رو بخندونید...
فسفر سوزوندن برای این بحث همین جا متوقف میشه !
بیا یکم برا اسپم نموندن فسفر بسوزانیممن این جملات رو بحساب شوخی گذاشتم که سعی کردید ما رو بخندونید...
فسفر سوزوندن برای این بحث همین جا متوقف میشه !

شادی جان ما فسفر رو برای کارای مهمتر نیاز داریم، عزیزم تو این گرونی میدونی فسفر گرمی چند درمیاد؟بیا یکم برا اسپم نموندن فسفر بسوزانیم

شادی جان ما فسفر رو برای کارای مهمتر نیاز داریم، عزیزم تو این گرونی میدونی فسفر گرمی چند درمیاد؟![]()
ببخشیدها تا زمانی که خودتون نخواید هیچ اتفاقی نمی افته!!!!!!بازم ممنون از همه ی دوستان
خاصه کسایی که کمکم کردن
خیلی خیلی ممنون
حالا تلاشمو میکنم ببینم نتیجه میده یا نه
الان خوب فکر میکنم میبینم حق باتوء، تو شرایطی که مثلا مهندس عمران میره لباس فروشی باز میکنه، بعد یه بیسواد بساز بفروش میشه و آپارتمان سازی میکنه و میلیون ها مثال دیگه.... خوب کل زندگی ما اسپمه دیهتو یه کار مهمتر از اسپم نمودن بگو ؟ اصن داریم ؟
بازم بستگی داره اگه جنس اصل باشه گرمی 10 تومن

یا بقول "سعید پلیمر" مهندس پلیمر فلافل میفروشهالان خوب فکر میکنم میبینم حق باتوء، تو شرایطی که مثلا مهندس عمران میره لباس فروشی باز میکنه، بعد یه بیسواد بساز بفروش میشه و آپارتمان سازی میکنه و میلیون ها مثال دیگه.... خوب کل زندگی ما اسپمه دیه![]()
الان خوب فکر میکنم میبینم حق باتوء، تو شرایطی که مثلا مهندس عمران میره لباس فروشی باز میکنه، بعد یه بیسواد بساز بفروش میشه و آپارتمان سازی میکنه و میلیون ها مثال دیگه.... خوب کل زندگی ما اسپمه دیه![]()

یا بقول "سعید پلیمر" مهندس پلیمر فلافل میفروشه![]()

چه حرفایی پیدا میکنی میگیخانوما اقایون این ماچو لپ به لپ کنید برسونید به این برادر فهیممون![]()
بله دقیقا الان یک ماچ تصفیه شده ی حلال رسید بهمخاستم اسلامی باشه![]()

گوارای وجودتبله دقیقا الان یک ماچ تصفیه شده ی حلال رسید بهم![]()
آغااااااااا
من خعلی ناراحتم
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
پرسش درباره تعویض خودرو فرسوده و یا پیش خرید | گفتگوی آزاد | 0 | |
| 3 | تعویض دو نوزاد در بیمارستان بهمن تهران | گفتگوی آزاد | 29 | |
|
|
تعویض یا معاوضه BMW 520 با گوسفند!!!؟ | گفتگوی آزاد | 3 | |
|