حالا ببین این دخترا که شوهر کردن چه سر شوهر بدبختشون میارن...دیوای پسر موی تای خیلی رشته داغونیه !
یه زمانی قرار بود برم ! رفتم تمریناش رو نگاه کردم کلا دور هرچی ورزش رزمیه خط کشیدم .
خیلی وحشیانست !
چراایقد دوس داری دعوا کنی؟ها؟دمه دخترا گرم.منم برم یاد بگیرم تا راحت تر بعضی هارو له کنم
خودت شروع کردی وگرنه من روحیه ام لطیفهچراایقد دوس داری دعوا کنی؟ها؟
بی شوخی کسی که این رشته رو یاد بگیره خیلی راحت میتونه در عرض چند ثانیه طرف رو له و لورده کنه ...حالا ببین این دخترا که شوهر کردن چه سر شوهر بدبختشون میارن...دی
کاملا واضحهخودت شروع کردی وگرنه من روحیه ام لطیفه
خواب بودی...نه؟دروووووووووووووغ میگی
وااااااااااااااای
یعنی یه شب ما فرهنگمون پیشرفت کرد![]()
دقیقا نمیدونم...خودم رزمی به صورت کاملا آماتور رفتم...دیدم دارن یواش یواش له میکنن....فرار کردم.....دیبی شوخی کسی که این رشته رو یاد بگیره خیلی راحت میتونه در عرض چند ثانیه طرف رو له و لورده کنه ...
اون دیگه شوهر نیست کیسه بکسه ...![]()
اینقدر کامل واضحه؟کاملا واضحه
دقیقا نمیدونم...خودم رزمی به صورت کاملا آماتور رفتم...دیدم دارن یواش یواش له میکنن....فرار کردم.....دی
دقیقا نمیدونم...خودم رزمی به صورت کاملا آماتور رفتم...دیدم دارن یواش یواش له میکنن....فرار کردم.....دی
اگه میدونستم اینجوریاست از اول نمیرفتم...100٪ غیر آگاهانه بودپس قطعا از روی آگاهی رشته ی رزمی رو انتخاب نکردی چون همه میدونن ک توی رزمی کسی رو ناز نمیکنن!
بله...شکلات میدن با چایخیلی دیدنی باید باشه.....![]()
من بدون پذیرایی حساب کرده بودم اینجوری که دیگه حرف ندارهبله...شکلات میدن با چای
ناخودآگاه هم دیدی نصف صورتت نیس...اینم یکی از مشکلاتشهمن بدون پذیرایی حساب کرده بودم اینجوری که دیگه حرف نداره![]()
اختیار دارین قبلش زدم فیسشوآوردم پایین...خیالت راحت..ناخودآگاه هم دیدی نصف صورتت نیس...اینم یکی از مشکلاتشه