تصاویری از گلشیفته فراهانی در حال خوانندگی در پاریس

شادی_1

عضو جدید
تصاویری از گلشیفته فراهانی در حال خوانندگی در پاریس
گلشیفته فراهانی چند هفته پیش در مصاحبه ای با مجله مدهای نیمه پورنوی فرانسوی «ووگ» که عکس با کت و شلوار وی نیز در آن مجله درج شده بود، اظهار داشت: من از حجاب متنفرم!

جهان: گلشیفته فراهانی، در جدیدترین اقدام جنجالی اش به خوانندگی با یک گروه ایرانی روی آورده است. وی با سه پسر ایرانی که گروهی به اسم «کوچ نشین» را تشکیل داده‌اند، همراه شده است.
اعضای این گروه از ایران به فرانسه سفر و اولین کنسرت خود را در پاریس برگزار کرده اند.

گلشیفته فراهانی که پس از کشف حجاب و بازی در یک فیلم هالیوودی جنجال زیادی را به راه انداخت و حتی بازگشت خود به ایران را منتفی کرد، در حاشیه کنسرتش در پاریس به بی بی سی گفت که علاوه بر همکاری با گروه کوچ نشین “با یه سری دوستان فرانسوی و یه سری دوستان خارجی اینجا یه کارایی کردیم.” وی افزود: کارهای زیادی هست که من دلم می خواهد انجام بدهم ولی من مال خودم نیستم. ما خانواده ام هستم مال مردم و مال ایران هستم! گلشیفته فراهانی که به فرانسه پناهنده شده، در باره پاریس به عنوان محل کنسرتش گفت: اینجا شهر منه؛ زندگیه منه. گفتنی است، گلشیفته فراهانی چند هفته پیش در مصاحبه ای با مجله مدهای نیمه پورنوی فرانسوی «ووگ» که عکس با کت و شلوار وی نیز در آن مجله درج شده بود، اظهار داشت: من از حجاب متنفرم!

mahnazbagherzade

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تایید نمیکنم که کار خوبی کرده رفته خارج یا نه اما واقعا بازیش حرف نداشت به نظر من بهترین بازیگر تو ایران بود
اهنگاشم قشنگه

مرد جنوبي

عضو جدید
به نظر من راه براي پيشرفت هميشه باز است ...بيشتر در خارج از ايران ...
همكاري آن با گروه كوچ نشين و همكاري آن در كاره هاي با محسن نامجو (كارش خيلي درسته)

nima.sweden

عضو جدید
Get input frame back!

شما تو خارج از کشور یک ایرانی با حجاب نمیتونی پیدا کنی! حالا یکی دوست داره حجاب داشته باشه یکی دوست داره لخت بگرده چه اهمیتی داره این موضوع حالا, این بنده خدا هم رفته خارج 2 تا کنسرت اجرا کرده خوب یا بد داره زندگیشو میکنه من نمیدونم چرا ما ایرانیا به خودمون اجازه میدیم در مورد دیگران براحتی نظر بدیم هممون ماشالا به خودمون اجازه میدیم هر چی دوست داریم در مورد هر کس بخوایم بگیم بابا شاید بنده خدا به خاطر مشکل مالی میاد کنسرت اجرا میکنه شما ها سختی زندگی تو خارج رو نمیدونین که فقط میشینیم بادی به غبغب میندازیم همه رو محکوم میکنیم اون وقت دم از 7000 سال تاریخ و این چیزا هم میزنیم بعدشم شاکی هستیم چرا وضعمون اینجوریه
اول از خودت شروع کن . . . .

niaz**

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم تازگیا یه سری استعدادها در خودم دیدم