همه مان بارها عکس زیر را دیده ایم ولی هیچ کدام از آن اطلاع دقیق نداریم.
به گزارش عکسانه، روزی که چاک اورییر (Chuck O'Rear) در حال رانندگی برایملاقات دوستش بود نمیدانست عکسی که در این مسیر از یک تاکستان میگیردمشهورترین و به نوعی پربیننده ترین عکس دنیا خواهد شد. شاید بسیاری ازافراد از کنار چنیین منظره ای بگذرند و هیچ واکنشی نشان ندهند.

به گزارش عکسانه، روزی که چاک اورییر (Chuck O'Rear) در حال رانندگی برایملاقات دوستش بود نمیدانست عکسی که در این مسیر از یک تاکستان میگیردمشهورترین و به نوعی پربیننده ترین عکس دنیا خواهد شد. شاید بسیاری ازافراد از کنار چنیین منظره ای بگذرند و هیچ واکنشی نشان ندهند.

شایدبسیاری از شما این تصویر معروف که پس زمینه ویندوز مایکروسافت است را دیده باشید. بسیاری تصور میکنند این عکس یک تصویر دیجیتال ساختگی است اما واقعیت این است که چنین مکانی وجود دارد.
گرفته شدهاین عکاس سابق نشناب جئوگرافیک میگوید زمانی که از کنار این منظره میگذشتمناگهان مسحور زیبایی ترکیب رتگ آسمان آبی و این تاکستان زیبا شدم، بیاختیار باآنکه خیلی عجله داشتم کنار جاده توقف کردم و با دوربینم کههمواره همراه من است از این صحنه عکس گرفتم. این عکس در روستایسونومای(Sonoma) شهر ناپا (napa )در شمال کالیفرنیا در سال ۲۰۰۳ گرفته شدهاست.