atousa_m عضو جدید کاربر ممتاز May 11, 2008 #3 زرافه ها هم به این درک و فهم رسیدن که سزارین عوارض داره
bluepelikan عضو جدید May 11, 2008 #4 خیلی جالب بود من به شخصه تو زایمان گاو و گربه بودم .نکته قابل توجه اینه که معمولاً یه سعی میشه حیوان نشسته زایمان کنه یا به نحوی از افتادن بچش جلوگیری کرد ( گاهی میان با یه گونی بچه حیونو میگیرن) ولی به هر حال اینو ندیده بودم خیلی جالب بود
خیلی جالب بود من به شخصه تو زایمان گاو و گربه بودم .نکته قابل توجه اینه که معمولاً یه سعی میشه حیوان نشسته زایمان کنه یا به نحوی از افتادن بچش جلوگیری کرد ( گاهی میان با یه گونی بچه حیونو میگیرن) ولی به هر حال اینو ندیده بودم خیلی جالب بود
parandi2 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 16, 2013 #11 k1soft گفت: مگه زرافه تخم گذار نبود.!!!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... نه زرافه هرمافرودیت کیسه داره. بچش تا 20 سالگی تو کیسه می مونه. بعد از اون بال در میاره و میاد بیرون. ننهه هم می ره به فنا.
k1soft گفت: مگه زرافه تخم گذار نبود.!!!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... نه زرافه هرمافرودیت کیسه داره. بچش تا 20 سالگی تو کیسه می مونه. بعد از اون بال در میاره و میاد بیرون. ننهه هم می ره به فنا.