amiralimilad
عضو جدید
البته اضافه کنم اگه کسی کاتالوگ زبان اصلی فستو در مورد شیر های پرپرشنالو می خواد بگه براش بزارم
البته اضافه کنم اگه کسی کاتالوگ زبان اصلی فستو در مورد شیر های پرپرشنالو می خواد بگه براش بزارم
سلام به همه عزیزان با توجه به اهمیت علوم هیدرلیک و پنوماتیک من هم کاملا موافق هستم و چون خودم هم کارمند فروش یک شرکت کمپرسور سازی هستم در مورد به اشتراک گذاشتن تمام اطلاعاتم با همه شما عزیزان اعلام آمادگی می کنم![]()
با عرض سلام و تشکر از اطلاعات عالیی که تو این تاپیک گذاشتین فقط اطلاعاتی در مورد شیر های پروپرشنال می خواستم تو پست های قبل گشتم پیدا نکردم اگه تو پست های قبل هست لینکشو برام بزارید ممنون از لطفتون
amiralimilad@yahoo.com
[FONT="]سلام دوستان [/FONT][FONT="]به نظر شما تو یک مدار الکتروپنوماتیکی، کلید[/FONT] emergency [FONT="] باید [/FONT] normally closed [FONT="]باشه یا[/FONT] normally open[FONT="]؟[/FONT]
نرم افزار بدرد بخور براي طراحي يا آناليز سيستمهاي هيدروليكي نيوماتيكي است
سلام دوست عزيز
يه سوال دارم:
دوره هاي آموزشي موسسه فستو پنيوماتيك كه خود اين موسسه برگزار ميكنه، مناسب هست يا نه؟
در صورت مناسب بودن آيا مدركي كه در صورت قبولي در هر دوره آن داده ميشود از ارزش بالايي برخوردار است؟ يعني ميتوان به عنوان يك مدرك كه براي استخدام در شركتي به آن استناد كرد ارزش دارد؟
دوره هاي آن موسسه:
هيدروليك از پايه تا پرفشنال و تعميراتي
پنيوماتيك از پايه تا پيشرفته و الكترو پنيوماتيك
پنيوماتيك تعميراتي
PLC
مكاترونيك
با توجه به استفاده هاي بالا از اين علم در صنعت آيا ارزش زمان گذاشتن و يادگيري را دارند؟
من خودم مكانيك جامدات ميخونم و ترم 4 هستم.
ممنون
سلام دوستان عزیز . اینم چند تا فایل مربوط به هیدرولی و پنیوماتیک
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]معرفی چند مدار پنیوماتیک .......[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]دریافت [/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]نشانه ها در سیستم پنیوماتیک.......[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]دریافت فایل pdf [/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]مقدمه ای بر هیدرولیک و سیستمهای بادی.......[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]دریافت فایل pdf[/FONT]
[/FONT][/FONT]
سلام بنده همه رقمه هستم اگر خواستين و خوشتون اومد مي تونين رو من حساب كنين
ايميل من KHALILIBEHNAM@YAHOO.COM
سلام دوست عزیزشیر Emergency Stop در حالت عادی باید باز (Normally Open)باشد که جریان هوا در مدار برقرار باشد.این شیرها می تواند به صورت 2/2 یا 3/2 باشد.وظایف شیر Emergency Stop به شرح زیر می باشد.
1.قرار دادن سیستم در وضعیت فشار صفر (تخلیه همه هوای در حال عمل در سیستم)
2.بازنشاندن همه نیروهای جک ها به وضعیت اولیه
3.حفظ همه جک ها در حالت کنونی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
C | تشکیل یک تیم برای مقاله نویسی در زمینه HVAC | مهندسی تاسیسات | 2 | |
![]() |
گروه کاری و تبادل نظر مهندسین تاسیسات | مهندسی تاسیسات | 55 | |
H | شروع به کار در تاسیسات (تازه واردتاسیسات چه کاری باید انجام دهد ؟) | مهندسی تاسیسات | 17 |