تشکیل گروه کاری هیدرولیک وپنوماتیک

amiralimilad

عضو جدید
البته اضافه کنم اگه کسی کاتالوگ زبان اصلی فستو در مورد شیر های پرپرشنالو می خواد بگه براش بزارم

• Like
واکنش ها: spow

saeedomidi

عضو جدید
سلام به مهندسین
آقا سوال داشتم:
نرم افزاری هست که بشه اجزای مکانیکیه یه ماشین روبااجزای هیدرولیکی مثل پمپ وجکها تلفیق کردو شبیه سازی کرد؟مثلا"فرض کنین یه توربین که قدرتشو ازیه جای دیگه میگیره رو با پمپ کوپل کردو سیموله کرد
ممنون میشم راهنمایی کنین

saeedomidi

عضو جدید
سلام به همه
آقا من نیاز شدید به یادگیری automation studio دارم.کتاب. جزوه .نرم افزاری چیزی هست بتونم تهیه کنم؟
اگه کسی سراغ داره ممنون میشم معرفی کنه.

hst400

عضو جدید
کاملا موافق

کاملا موافق

سلام به همه عزیزان با توجه به اهمیت علوم هیدرلیک و پنوماتیک من هم کاملا موافق هستم و چون خودم هم کارمند فروش یک شرکت کمپرسور سازی هستم در مورد به اشتراک گذاشتن تمام اطلاعاتم با همه شما عزیزان اعلام آمادگی می کنم :smile:

hameds

عضو جدید
سلام دوستان
تاپیک خوبی رو تشکیل دادید که انشالله من هم به زودی برای تبادل اطلاعات به جمع شما می ایم.
در ضمن اگر کسی هم مطلبی خواست من در خدمتم.

• Like

hameds

عضو جدید
[FONT=&quot]سلام دوستان [/FONT]​
[FONT=&quot]به نظر شما تو یک مدار الکتروپنوماتیکی، کلید[/FONT] emergency [FONT=&quot] باید [/FONT] normally closed [FONT=&quot]باشه یا[/FONT] normally open[FONT=&quot]؟[/FONT]​

hameds

عضو جدید
سلام به همه عزیزان با توجه به اهمیت علوم هیدرلیک و پنوماتیک من هم کاملا موافق هستم و چون خودم هم کارمند فروش یک شرکت کمپرسور سازی هستم در مورد به اشتراک گذاشتن تمام اطلاعاتم با همه شما عزیزان اعلام آمادگی می کنم :smile:

:smile:سلام
میشه ازتون بخام بازه تقریبی حجم تولید انواع کمپرسور ( رفت وبرگشتی،پیچی،توربینی) رو برام بفرستین؟
ممنون:gol:

kingdvd

عضو جدید
با عرض سلام و تشکر از اطلاعات عالیی که تو این تاپیک گذاشتین فقط اطلاعاتی در مورد شیر های پروپرشنال می خواستم تو پست های قبل گشتم پیدا نکردم اگه تو پست های قبل هست لینکشو برام بزارید ممنون از لطفتون
amiralimilad@yahoo.com

اطلاعات بیشتر مربوط به این انواع شیرها (کنترل جریان،راه دهنده،کنترل فشار) و همچنین آمپلیفایرها و طراحی مدارهای باز و بسته هیدرولیک با استفاده از شیرهای پروپرشنال را در کتاب آموزشی زیر می توانید مطالعه نمایید.

http://www.mediafire.com/download.php?lwvfdihetdy

kingdvd

عضو جدید
[FONT=&quot]سلام دوستان [/FONT]​
[FONT=&quot]به نظر شما تو یک مدار الکتروپنوماتیکی، کلید[/FONT] emergency [FONT=&quot] باید [/FONT] normally closed [FONT=&quot]باشه یا[/FONT] normally open[FONT=&quot]؟[/FONT]​

شیر Emergency Stop در حالت عادی باید باز (Normally Open)باشد که جریان هوا در مدار برقرار باشد.این شیرها می تواند به صورت 2/2 یا 3/2 باشد.وظایف شیر Emergency Stop به شرح زیر می باشد.
1.قرار دادن سیستم در وضعیت فشار صفر (تخلیه همه هوای در حال عمل در سیستم)
2.بازنشاندن همه نیروهای جک ها به وضعیت اولیه
3.حفظ همه جک ها در حالت کنونی

• Like

selected soil

عضو جدید
نرم افزار بدرد بخور براي طراحي يا آناليز سيستمهاي هيدروليكي نيوماتيكي است

shinbi

عضو جدید
سلام دوست عزيز
يه سوال دارم:
دوره هاي آموزشي موسسه فستو پنيوماتيك كه خود اين موسسه برگزار ميكنه، مناسب هست يا نه؟
در صورت مناسب بودن آيا مدركي كه در صورت قبولي در هر دوره آن داده ميشود از ارزش بالايي برخوردار است؟ يعني ميتوان به عنوان يك مدرك كه براي استخدام در شركتي به آن استناد كرد ارزش دارد؟

دوره هاي آن موسسه:
هيدروليك از پايه تا پرفشنال و تعميراتي
پنيوماتيك از پايه تا پيشرفته و الكترو پنيوماتيك
پنيوماتيك تعميراتي
PLC
مكاترونيك

با توجه به استفاده هاي بالا از اين علم در صنعت آيا ارزش زمان گذاشتن و يادگيري را دارند؟
من خودم مكانيك جامدات ميخونم و ترم 4 هستم.
ممنون

spow

اخراجی موقت
سلام دوست عزيز
يه سوال دارم:
دوره هاي آموزشي موسسه فستو پنيوماتيك كه خود اين موسسه برگزار ميكنه، مناسب هست يا نه؟
در صورت مناسب بودن آيا مدركي كه در صورت قبولي در هر دوره آن داده ميشود از ارزش بالايي برخوردار است؟ يعني ميتوان به عنوان يك مدرك كه براي استخدام در شركتي به آن استناد كرد ارزش دارد؟

دوره هاي آن موسسه:
هيدروليك از پايه تا پرفشنال و تعميراتي
پنيوماتيك از پايه تا پيشرفته و الكترو پنيوماتيك
پنيوماتيك تعميراتي
PLC
مكاترونيك

با توجه به استفاده هاي بالا از اين علم در صنعت آيا ارزش زمان گذاشتن و يادگيري را دارند؟
من خودم مكانيك جامدات ميخونم و ترم 4 هستم.
ممنون

سلام دوست عزیز
مطمئن باشید فعلا هیچ شرکت وارگانی دراین زمینه از فستو جلوتر نیست
اموزشهای این شرکت هم بسیار دقیق وموثرمیباشد
هزینهاشونم به نسبت بقیه معقولتره
درمورد استخدام هم اینجا ایرانه ولی هیچگاه ناامید نباش رفیق
مطمئنا تاثیر خودشو داره
شما سواد کارتو داشته باش مطمئن باش بیکار نمیمونی

irmec

عضو جدید
پنیوماتیک

پنیوماتیک

سلام دوستان عزیز . اینم چند تا فایل مربوط به هیدرولی و پنیوماتیک

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]معرفی چند مدار پنیوماتیک .......[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][/FONT]​

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]دریافت
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]نشانه ها در سیستم پنیوماتیک.......[/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]دریافت فایل pdf
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]مقدمه ای بر هیدرولیک و سیستمهای بادی.......[/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]دریافت فایل pdf

[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

amiralimilad

عضو جدید
سلام دوستان عزیز . اینم چند تا فایل مربوط به هیدرولی و پنیوماتیک

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]معرفی چند مدار پنیوماتیک .......[/FONT]​

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]دریافت [/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]نشانه ها در سیستم پنیوماتیک.......[/FONT]​

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]دریافت فایل pdf [/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]مقدمه ای بر هیدرولیک و سیستمهای بادی.......[/FONT]​

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]دریافت فایل pdf[/FONT]

[/FONT]
[/FONT]

ممنون از پستتون لطفا بقیه ی فایل ها رو هم بزارید

hameds

عضو جدید
شیر Emergency Stop در حالت عادی باید باز (Normally Open)باشد که جریان هوا در مدار برقرار باشد.این شیرها می تواند به صورت 2/2 یا 3/2 باشد.وظایف شیر Emergency Stop به شرح زیر می باشد.
1.قرار دادن سیستم در وضعیت فشار صفر (تخلیه همه هوای در حال عمل در سیستم)
2.بازنشاندن همه نیروهای جک ها به وضعیت اولیه
3.حفظ همه جک ها در حالت کنونی
سلام دوست عزیز
منظورم از کلید emergency توی الکتروپنوماتیک بود یعنی قسمت برقیش منظورم بود نه پنوماتیکی.

بیژن مولایی

عضو جدید
اشنایی با سیستم های هیدرولیک

اشنایی با سیستم های هیدرولیک

یه پاور پوینت کامل از سیستمهای هیدرولیک که مطمئنم به دردتون می خوره....
لینک دانلود :

http://www.4shared.com/file/ruf0AsOI/hydraulics_full_course_present.html

-------------------------------------------------------------------------------------------
هر چیزی را باید ساده کرد ولی نه ساده تر از آن ! (انیشتین)

hamidpwut

عضو جدید
سلام
خسته نباشید
میخواستم بگم تواین کارگروه هیدرولیک میخواین چیکارکنید
اگه خوبه منم هستم

fardingl

عضو جدید
با سلام خدمت اساتید
من برای درس سیستمهای هیدرولیک یک پروژه لازم دارم.منظورم طراحی یک مدار هیدرولیکی مثلا مربوط به یک جک در ماشینهای سنگین هست.راستش مطالب تاپیک رو کامل خوندم اما همچنان از طراحی یک سیستم و سخت تر از اون طرز نوشتن این پروژه عاجزم.از دوستان اگر کسی یک پروژه دارند لطف کنند یا اینکه راهنمایی کنند که چطور میشه یه پروژه نوشت.مرسی

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
مهندسین محترم سلام علیک...
راستش من این ترم هیدرولیک و پنوماتیک دارم و به نظرم خیلی سخته...

spow

اخراجی موقت
اگه کمکی خواستید برام ایمیل بزنید یا به ادرسهایی که تو امضامه مراجعه کنید
اگه کاری بتونم براتون انجام بدم درخدمتم
موفق باشیم

sasan1972

عضو جدید
آی روزگار

آی روزگار

:gol::gol::gol:بـــــــــــه پـــــــــایــــــــان آمــــــــــدیــم دفتـــــــــر

حکایــــــــــت همچـــــــــنان بــــــــــاقیســـت.:gol::gol::gol:

بالا