با درود
این آقای سلحشور به واسطه ی روابطی که با مسئولین داشته به نظر بنده باید از تجربیات ایشان استفاده کنید.اطلاعات جامع و کاملی دارند.
راستش تجربیات من در مقایسه با آقای بینش چیزی محسوب نمیشه ایشون 4 سال تمام با مسئولین دانشگاه سر و کار داشتند
احسان، من نمی دونم این علیرضا کنکور رو داده، شارژ شده هوس فعالیت زده به سرش، خوبه خبر داره اینجا چه بساطی سر گروه های موجود در می یارن، چه برسه به یک گروه جدید.
والا چی بگم ابوذر جان ، راستش من علی رو زیاد میبینم ، این حرفش رو یهو اینجا دیدم بعد از مدت ها سر زدن ، ما که حرفمون رو به دیگران زدیم خواه پند گیرند یا نگیرند ما وظیفه خودمون رو انجام دادیم
اول یکی بگه این عنوانی که گذاشتم چه ربطی داره به موضوع!!!!
دوما با سلام به دوست گل خودم. فک کنم کم کم باید یه راه جدید تو این دانشگاه باز شه آخه بالاخره که باید از یه جا کارا درس شه.
حالا ما این ترم تمومیم درست ولی اگه همه بخان این جوری طی کنن که جا واسه یه مشت عزیز دل وا میشه تا دانشگاه رو بیشتر از الان بگیرن دست.
دروغ میگم بگو دروغ میگی
علی جان درست که باید این قضیه درست بشه اما به دست نسل تازه دانشگاه نه ما چرا؟ بهت میگم . یه زمانی ما رفتیم برای انتخابات انجمن علمی رباتیک این ایده رو داشتیم که تجربیات خودمون در باب امتیاز گیری از مسئولین و روال اداری و ..... رو به بچه های 86 و 87 یاد بدیم که اونها از اول نرن کارایی و تجربه هایی که ما با خون جگر خوردن بدست آوردیم از دوباره همونا بدست بیارن بلکه راه ما رو ادامه بدن. خوب 2 سال انتخابات برگزار نشد علی رقم اون همه پی گیری و همش دکتر جباری (معاونت پژوهشی دانشگاه) میگفت ان شاء الله هفته دیگه که اون هفته دیگه شد 2 سال دیگه

باید دوستان فریب ظاهر افراد رو نخورن ، به جرات میگم شما به هیچ کس توی معاونت پژوهشی دانشگاه خوش بین نباشید. چرا؟
آقای صفر پور رفت و آقای معطری اومد. ایشون گفتن در هفته پژوهش بچه ها بیاید از بودجه بخش پژوهش استفاده کنید(وای که چه آدم خوبی

). اولا که شما بودجه پژوهشی بخواید بتون نمیدن خیلی اصرار بکنی و براش بدویی میگن یه پروپزال بنویس ، سیمولیشن هم همراش انجام بده بفرستیم ستاد مرکزی تا اونجا تصویب بشه (پس بودجه ای که ستاد مرکزی بهتون میده برای چیه؟ چون این کار برای طرح هایی هستن که نیاز مالی مازاد از بودجه پژوهشی میخوان)
دوما هر بودجه ای که از دانشگاه شما بگیری اگر نیاز های دانشگاه برآورده نشه طبق مصوبه داخلی دانشگاه ، دانشگاه علاوه بر اخذ مجدد منابع مالی میتونه شما را اخراج کنه

(برای کسایی که 84 و 85 نیستن بگم که قبلا برای گرفتن وام تا ترم دوم 85 شروطی وجود داشت مانند 1- بی پدر باشید 2- زیر نظر کمیته امداد باشی 3 و 4 و.... آخه گاگول ها کسی که این شرایط رو داشته باشه می تونه بیاد دانشگاه آزاد؟ )
بازم میخوای درست کنی؟

اگر طلبه ای اسدی رو بنداز بیرون همه چی خودش درست میشه