تست هوش به این میگن ....خداییییییییییییییی

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوشکل دختر اگه منظورت این مستطیل اکتیویتیه از یه طرف پر میشه:D
تازه فک کنم دوتا مستطیل باشه, امتیاز هرکس تو باشگاه ومیزان فعایت رو نشون میده, چند ثانیه mouse رو رو اونا نگهدار توضیح میده

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیدونم چرا امشب دلم گرفته:(
غمی بزرگ در سینه دارم، به که گویم :cry:

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
مایکلکم؟....چی شده ننه؟:(:cry:

ای واااااااااااااااای:cry:
سارا تانکردی نمیدونی چه بلایی سر مایکلت اوردن
اولش اینکه کلا امرو از صب که پاشدم گفته بردیا امرو روزه بد شانسیته
غروب ننه م گفت حیفه نون پاشو برو یک کیلو گوجه بگیر ، گوجهه رو گرفتیم ولی یکی از این بچه پرروها با دوچرخه خورد بهم کله گوجه ها ریخت تو خیابون له شد، ما هم که زورمون به اون بچهه نمی رسید گفتیم عیب نداره فدایه یه تاره موت پامونم چلاق شد:razz:
بعد از ظهرم بابام کلید کرد گفت خبره مرگت برو پیشه gf بهش بگو وامت جور نشد، ما هم رفتیم اونم هر چی فحشو دری وری بود نثار ما کرد (اخه به من چه:()
بعد از ظهرم چهار تا از این رفیق عنکبوتیام گفتن بریم بیلیارد شرطی بازی کنیم، رفتیم یه 20 تومنی پیاده شدیم، موقع برگشتم نمیدونم چرا برقه محله مون رفت، کوچه مونم تارییییک منم رفتن تو یه چاله ای که این همسایه گور به گور شدنمون کنده بود، مرده شور اون هیکلشو ببرن یکی نی بهش بگه اخه دم قهوه ای تو رو چه به تعمیرات لوله اب:razz:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه جواب اون قطار برقیه اینه که اصلا راننده نداره که خیلی باهوشم:w11:
اگه هم جواب این نیست ضایع خودتی:lol:
خوب خودمم....ولی جواب سن هر شخصیه که داره سوالو میخونه....

ای واااااااااااااااای:cry:
سارا تانکردی نمیدونی چه بلایی سر مایکلت اوردن
اولش اینکه کلا امرو از صب که پاشدم گفته بردیا امرو روزه بد شانسیته
غروب ننه م گفت حیفه نون پاشو برو یک کیلو گوجه بگیر ، گوجهه رو گرفتیم ولی یکی از این بچه پرروها با دوچرخه خورد بهم کله گوجه ها ریخت تو خیابون له شد، ما هم که زورمون به اون بچهه نمی رسید گفتیم عیب نداره فدایه یه تاره موت پامونم چلاق شد:razz:
بعد از ظهرم بابام کلید کرد گفت خبره مرگت برو پیشه gf بهش بگو وامت جور نشد، ما هم رفتیم اونم هر چی فحشو دری وری بود نثار ما کرد (اخه به من چه:()
بعد از ظهرم چهار تا از این رفیق عنکبوتیام گفتن بریم بیلیارد شرطی بازی کنیم، رفتیم یه 20 تومنی پیاده شدیم، موقع برگشتم نمیدونم چرا برقه محله مون رفت، کوچه مونم تارییییک منم رفتن تو یه چاله ای که این همسایه گور به گور شدنمون کنده بود، مرده شور اون هیکلشو ببرن یکی نی بهش بگه اخه دم قهوه ای تو رو چه به تعمیرات لوله اب:razz:
:biggrin::biggrin::D:D:D
احیانا وقتی رسیدی خونه چشمت لای در نمون؟
حالا اینا همش بد شانسی بود دیگه مایکلکم....چرا دلت بگیله؟....بیا بریم درمونگاهم همین طبقه بالاس دلتو پانسمان کنم....فعلا یه گل کاغذی درس کن تا رات بدم:D

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
جوابش 6 شه...........

1 2 3 4 5 6 رو با برعکسشون به هم بچسبونین............

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب خودمم....ولی جواب سن هر شخصیه که داره سوالو میخونه....

:biggrin::biggrin::D:D:D
احیانا وقتی رسیدی خونه چشمت لای در نمون؟
حالا اینا همش بد شانسی بود دیگه مایکلکم....چرا دلت بگیله؟....بیا بریم درمونگاهم همین طبقه بالاس دلتو پانسمان کنم....فعلا یه گل کاغذی درس کن تا رات بدم:D

تقدیم به پری تانکردی ، اون اردک کاغذیه رو بدم قبول نی؟

اینم یه عکسه لو رفته از دختر شاه پریون در پارتی هفته پیش در فرمانیه :heart:
بابا خوشججججججل:D

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایول سمیرا جون....خوشم اومد....iq داری درحد تیم ملی....بی شوخی.....من اینو نتونستم اول حل کنم کلی مارا خندیدند:cry::redface:

مرسی

ولی اخه اینو قبلا شنیده بودم!:w05: تقلب کردم در حده تیم ملی!:w04::biggrin:

سوالی که از من کردن تا 9 رفته بود و جای 8 رو خالی گذاشته بودن!:w05: منم کلی ضایع شدم!:cry:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی

ولی اخه اینو قبلا شنیده بودم!:w05: تقلب کردم در حده تیم ملی!:w04::biggrin:

سوالی که از من کردن تا 9 رفته بود و جای 8 رو خالی گذاشته بودن!:w05: منم کلی ضایع شدم!:cry:
خوشا به حالت ای روستایی چه شادو خرم چه باصفایی....
من بلت نبوتم...اینام منو مسخریدیدیند:redface:;):D:D:D

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
فدات بشم....ولی گلم جوهر خان با جوهر پر رنگش جوابو تو همه صفه ها جار زده ناقلا....
ولی من میدونستم تو جوابو خودت دادی:ی.....معمولا زیاد پستارو نمیخونی:ی

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا چقد اینجا بیروحه، یکی یه چی بگه بخندیم دیگه

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
فدات بشم....ولی گلم جوهر خان با جوهر پر رنگش جوابو تو همه صفه ها جار زده ناقلا....
ولی من میدونستم تو جوابو خودت دادی:ی.....معمولا زیاد پستارو نمیخونی:ی

:biggrin:
بیشتره پستارو میخونم ولی نه برای تاپیکای تفریحی............:sweatdrop: :biggrin:
حیف شد ولی خوب لااقل تو این صفحه اول من جوابو دادم! :w15::w05:

paeeizan

اخراجی موقت
آهان, حقتونه خودتون بهش رای دادین خودتون هم بکشید حالا, اون موقع که esi4300 بیچاره داد می زد, بیانیه صادر میکرد و به در و دیوار میزد خودشو واسه الان بود, حالا تحویل بگیرید اینم مبوب ترینتون, واقعا که:razz:

ببو گلابی ترین باس میشد.:D
.
.
.
بزارينش بابا ..... الان ملتو جمع ميكن بهمون ميگه اينا يه مشت خس و خاشاكن ....!!!!!

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند تا تست هوش با اجازه صاحب تاپیک

سوأل اول :
فرض کنید در یک مسابقه دوی سرعت شرکت کرده اید. شما از نفر دوم سبقت می گیرید حالا نفر چندم هستید؟

برای پاسخ به سوأل دوم، باید زمان کمتری را نسبت به سوأل اول فکر کنی..

سوأل دوم:
اگر شما توی همون مسابقه از نفر آخر سبقت بگیرید، نفر چندم خواهید شد؟

سوأل سوم:
ریاضیات فریبنده!!! این سوأل رو فقط ذهنی حل کنید. از قلم و کاغذ و ماشین حساب استفاده نکنید.

عدد 1000 رو فرض کنید. 40 رو به اون اضافه کنید. حاصل رو با یک 1000 دیگه جمع کنید. عدد 30 رو به جواب اضافه کنید. با یک هزار دیگه جمع کنید. حالا 20 تا دیگه به حاصل جمع، اضافه کنید. 1000 تای دیگه جمع کنید و نهایتاً 10 تا دیگه به حاصل اضافه کنید. حاصل جمع بالا چنده؟

پدر ماری، پنج تا دختر داره: 1-Nana 2- Nene 3- Nini 4- Nono. اسم پنجمی چیه؟

اگه حس کردین تکراریه اصلا باهوش نیستین،گفته باشم...

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز

سوأل اول :
فرض کنید در یک مسابقه دوی سرعت شرکت کرده اید. شما از نفر دوم سبقت می گیرید حالا نفر چندم هستید؟

سوأل دوم:

سوأل سوم:
ریاضیات فریبنده!!! این سوأل رو فقط ذهنی حل کنید. از قلم و کاغذ و ماشین حساب استفاده نکنید.

عدد 1000 رو فرض کنید. 40 رو به اون اضافه کنید. حاصل رو با یک 1000 دیگه جمع کنید. عدد 30 رو به جواب اضافه کنید. با یک هزار دیگه جمع کنید. حالا 20 تا دیگه به حاصل جمع، اضافه کنید. 1000 تای دیگه جمع کنید و نهایتاً 10 تا دیگه به حاصل اضافه کنید. حاصل جمع بالا چنده؟

خب تکراریه...

منم خیلی باهوشمممممممممممممممممممم

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز

سوأل اول :

سوأل دوم:

سوأل سوم:

کوچولو همه اینها رو از خودت گفتی ماشاءا...