راستی حالا من یه سوال از پری میگنم ببینم میتونه جواب بده!!!!
اونی که هم اینورش دیب داره هم اونورش دیب داره چیه؟!؟!![]()
چی بود؟؟
راستی حالا من یه سوال از پری میگنم ببینم میتونه جواب بده!!!!
agha ien mostatile chiye ien goshe samte rast...onike az dotaraf dare por misheتو هم گیر اووردی ما رو؟ یچه ها من میخوام آواتارمو عوض کنم چی بذارم؟!آهان یه پسر خوشگل که با این دختر شاه پریون رقابت کنه!
agha ien mostatile chiye ien goshe samte rast...onike az dotaraf dare por mishe
کدوم؟!![]()
خوشکل دختر اگه منظورت این مستطیل اکتیویتیه از یه طرف پر میشه![]()
خوشکل دختر اگه منظورت این مستطیل اکتیویتیه از یه طرف پر میشه![]()
خوب می خوام بدونم چیه..راستی حالا من یه سوال از پری میگنم ببینم میتونه جواب بده!!!!
دیب بیدخوب می خوام بدونم چیه..
یکی جواب بده دیگه
منظور همون بود باباتازه فک کنم دوتا مستطیل باشه, امتیاز هرکس تو باشگاه ومیزان فعایت رو نشون میده, چند ثانیه mouse رو رو اونا نگهدار توضیح میده
من نمیدونم چرا امشب دلم گرفته
غمی بزرگ در سینه دارم، به که گویم![]()
مایکلکم؟....چی شده ننه؟![]()
خوب خودمم....ولی جواب سن هر شخصیه که داره سوالو میخونه....اگه جواب اون قطار برقیه اینه که اصلا راننده نداره که خیلی باهوشم
اگه هم جواب این نیست ضایع خودتی![]()
ای واااااااااااااااای
سارا تانکردی نمیدونی چه بلایی سر مایکلت اوردن
اولش اینکه کلا امرو از صب که پاشدم گفته بردیا امرو روزه بد شانسیته
غروب ننه م گفت حیفه نون پاشو برو یک کیلو گوجه بگیر ، گوجهه رو گرفتیم ولی یکی از این بچه پرروها با دوچرخه خورد بهم کله گوجه ها ریخت تو خیابون له شد، ما هم که زورمون به اون بچهه نمی رسید گفتیم عیب نداره فدایه یه تاره موت پامونم چلاق شد
بعد از ظهرم بابام کلید کرد گفت خبره مرگت برو پیشه gf بهش بگو وامت جور نشد، ما هم رفتیم اونم هر چی فحشو دری وری بود نثار ما کرد (اخه به من چه)
بعد از ظهرم چهار تا از این رفیق عنکبوتیام گفتن بریم بیلیارد شرطی بازی کنیم، رفتیم یه 20 تومنی پیاده شدیم، موقع برگشتم نمیدونم چرا برقه محله مون رفت، کوچه مونم تارییییک منم رفتن تو یه چاله ای که این همسایه گور به گور شدنمون کنده بود، مرده شور اون هیکلشو ببرن یکی نی بهش بگه اخه دم قهوه ای تو رو چه به تعمیرات لوله اب![]()
خوب خودمم....ولی جواب سن هر شخصیه که داره سوالو میخونه....
ایول سمیرا جون....خوشم اومد....iq داری درحد تیم ملی....بی شوخی.....من اینو نتونستم اول حل کنم کلی مارا خندیدندجوابش 6 شه...........
1 2 3 4 5 6 رو با برعکسشون به هم بچسبونین............
الهییییییی
خوب خودمم....ولی جواب سن هر شخصیه که داره سوالو میخونه....
احیانا وقتی رسیدی خونه چشمت لای در نمون؟
حالا اینا همش بد شانسی بود دیگه مایکلکم....چرا دلت بگیله؟....بیا بریم درمونگاهم همین طبقه بالاس دلتو پانسمان کنم....فعلا یه گل کاغذی درس کن تا رات بدم![]()
ایول سمیرا جون....خوشم اومد....iq داری درحد تیم ملی....بی شوخی.....من اینو نتونستم اول حل کنم کلی مارا خندیدند![]()
خوشا به حالت ای روستایی چه شادو خرم چه باصفایی....مرسی![]()
ولی اخه اینو قبلا شنیده بودم!تقلب کردم در حده تیم ملی!
سوالی که از من کردن تا 9 رفته بود و جای 8 رو خالی گذاشته بودن!منم کلی ضایع شدم!
![]()
خوشا به حالت ای روستایی چه شادو خرم چه باصفایی....
من بلت نبوتم...اینام منو مسخریدیدیند![]()
فدات بشم....ولی گلم جوهر خان با جوهر پر رنگش جوابو تو همه صفه ها جار زده ناقلا....
ولی من میدونستم تو جوابو خودت دادی:ی.....معمولا زیاد پستارو نمیخونی:ی
.آهان, حقتونه خودتون بهش رای دادین خودتون هم بکشید حالا, اون موقع که esi4300 بیچاره داد می زد, بیانیه صادر میکرد و به در و دیوار میزد خودشو واسه الان بود, حالا تحویل بگیرید اینم مبوب ترینتون, واقعا که
ببو گلابی ترین باس میشد.![]()
خب تکراریه...چند تا تست هوش با اجازه صاحب تاپیک
سوأل اول :
فرض کنید در یک مسابقه دوی سرعت شرکت کرده اید. شما از نفر دوم سبقت می گیرید حالا نفر چندم هستید؟
برای پاسخ به سوأل دوم، باید زمان کمتری را نسبت به سوأل اول فکر کنی..
سوأل دوم:
اگر شما توی همون مسابقه از نفر آخر سبقت بگیرید، نفر چندم خواهید شد؟
سوأل سوم:
ریاضیات فریبنده!!! این سوأل رو فقط ذهنی حل کنید. از قلم و کاغذ و ماشین حساب استفاده نکنید.
عدد 1000 رو فرض کنید. 40 رو به اون اضافه کنید. حاصل رو با یک 1000 دیگه جمع کنید. عدد 30 رو به جواب اضافه کنید. با یک هزار دیگه جمع کنید. حالا 20 تا دیگه به حاصل جمع، اضافه کنید. 1000 تای دیگه جمع کنید و نهایتاً 10 تا دیگه به حاصل اضافه کنید. حاصل جمع بالا چنده؟
پدر ماری، پنج تا دختر داره: 1-Nana 2- Nene 3- Nini 4- Nono. اسم پنجمی چیه؟
اگه حس کردین تکراریه اصلا باهوش نیستین،گفته باشم...
چند تا تست هوش با اجازه صاحب تاپیک
سوأل اول :
فرض کنید در یک مسابقه دوی سرعت شرکت کرده اید. شما از نفر دوم سبقت می گیرید حالا نفر چندم هستید؟
برای پاسخ به سوأل دوم، باید زمان کمتری را نسبت به سوأل اول فکر کنی..
سوأل دوم:
اگر شما توی همون مسابقه از نفر آخر سبقت بگیرید، نفر چندم خواهید شد؟
سوأل سوم:
ریاضیات فریبنده!!! این سوأل رو فقط ذهنی حل کنید. از قلم و کاغذ و ماشین حساب استفاده نکنید.
عدد 1000 رو فرض کنید. 40 رو به اون اضافه کنید. حاصل رو با یک 1000 دیگه جمع کنید. عدد 30 رو به جواب اضافه کنید. با یک هزار دیگه جمع کنید. حالا 20 تا دیگه به حاصل جمع، اضافه کنید. 1000 تای دیگه جمع کنید و نهایتاً 10 تا دیگه به حاصل اضافه کنید. حاصل جمع بالا چنده؟
پدر ماری، پنج تا دختر داره: 1-Nana 2- Nene 3- Nini 4- Nono. اسم پنجمی چیه؟
اگه حس کردین تکراریه اصلا باهوش نیستین،گفته باشم...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تست هوش | گفتگوی آزاد | 10 | |
![]() |
ی تست هوش فوق العاده | گفتگوی آزاد | 39 | |
![]() |
تست هوش!! | گفتگوی آزاد | 22 | |
![]() |
تست هوش سنجی فوق العاده مغز ! | گفتگوی آزاد | 12 | |
![]() |
تست هوش آدم ضایع کن!!!!!! | گفتگوی آزاد | 7 |