تست هوش به این میگن ....خداییییییییییییییی

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی بچه ها اگه دعواهههه یادتون باشه جنازه ها رو جمع نکنین من لازمشون دارما!

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخی نازی
بابا چرا اذیتش میکنین هان؟:razz: مگه شما دل ندارین، چطور به خودتون اجازه میدین دله کومچولوشو بشکونین
اخه ببینین چطور از کوره در رفته، گناه داله
:D
اکش ادمو دل میالن....واخعا که:cry::cry:
همش میگی شاخو نخل....خو به درد همین روزا میخوره گیگهههههههههههههههههههه
:w01::w08::w43::w43:

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
lars من هنوز نمیتونم انلاین بازی کنما:D
جریان چیه؟ همش اروره connection time out رو میده
ip هم عوض کردم نشد

بعضی سیستمها نمیتونن هیچ وقت join بشن بعضی هاشون هم نمیتونن هیچ وقت game create بکنن تو سعی کن هر دوش رو امتحان بکنی, درضمن یادت نره باس patch 1.04 رو حتما وصل بکنی, و نکته مهمتر اینکه یادت باشه باید از سریال number استفاده بکنی در هنگام نصب که معمولا بقیه استفاده نمیکنن.

• Like
واکنش ها: IMDB

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرکانسه جدیده فارسی 1 رو کی داره؟ بازم قطع شده که لامصب:(

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی سیستمها نمیتونن هیچ وقت join بشن بعضی هاشون هم نمیتونن هیچ وقت game create بکنن تو سعی کن هر دوش رو امتحان بکنی, درضمن یادت نره باس patch 1.04 رو حتما وصل بکنی, و نکته مهمتر اینکه یادت باشه باید از سریال number استفاده بکنی در هنگام نصب که معمولا بقیه استفاده نمیکنن.

1.04 نصبه خداییش رفته رو اعصابم، موقع نصب که سریال نامبر میخواد همشون، چطور بقیه استفاده نمکینن؟
من سی دی بازیو به پسر عمه خنگمم دادم اونم نمیتونه بازی کنه

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
1.04 نصبه خداییش رفته رو اعصابم، موقع نصب که سریال نامبر میخواد همشون، چطور بقیه استفاده نمکینن؟
من سی دی بازیو به پسر عمه خنگمم دادم اونم نمیتونه بازی کنه

مگه چندتا serial number درهنگام نصب نیست که یکیشونو انتخاب میکنیو میری عملیات نصب رو انجام میدی, تو اون وسطیها رو انتخاب بکن, البته یه چیز دیگه اینکه باید سیستمت خوب باشه یعنی حداقل جنرالز رو خوب بیاره, اینترنتت هم باید سرعت قابل قبولی داشته باشه لازم نیست حتما هم adsl باشه و باس دقت بکنی همون موقع که بقیه join میشن باس join بشی نه زودتر نه دیرتر, اگه همه اینا درسته, من فکر میکنم مشکله خاصی نداری و اگه یکم انگولکش کنی راه بیوفته, میدونی واسه منم هر چند بار یه بار connection time out error رو میده اما باز که میرم online Ip address رو بالا پایین میکنم درست میشه.

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه....شما میتوانید ببو باشید:D:surprised:;)

بچه هارو دس کم گرفتیا

مگه چندتا serial number درهنگام نصب نیست که یکیشونو انتخاب میکنیو میری عملیات نصب رو انجام میدی, تو اون وسطیها رو انتخاب بکن, البته یه چیز دیگه اینکه باید سیستمت خوب باشه یعنی حداقل جنرالز رو خوب بیاره, اینترنتت هم باید سرعت قابل قبولی داشته باشه لازم نیست حتما هم adsl باشه و باس دقت بکنی همون موقع که بقیه join میشن باس join بشی نه زودتر نه دیرتر, اگه همه اینا درسته, من فکر میکنم مشکله خاصی نداری و اگه یکم انگولکش کنی راه بیوفته, میدونی واسه منم هر چند بار یه بار connection time out error رو میده اما باز که میرم online Ip address رو بالا پایین میکنم درست میشه.

فک کنم همین join باشه چون چن بار ارور داد که یکم دیر شده باسه join شدن، خوب اینجوری که نمیشه، چجوری بفهمیم بقیه کی Join میشن
سیستمم اوکیه تو بازی انفرادی راحت بالا میاد adslهم دارم

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز