تست هوش به این میگن ....خداییییییییییییییی

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
این یک تست هوش واقعیست و به هیچ وجه سرکاری نیست!
پس با کمال آرامش و دقت به این تست هوش جواب بدید.
با خودتون رو راست باشید و تا زمانی که از دونستن یا ندونستن جواب مطمئن نشدید به جواب نگاه نکنید.

در تصویر زیر پنج شكل براى شما مشخص شده و شما باید با كشف ارتباط واقعا" منطقى بین این شكل ها شكل ششم را حدس بزنید

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اهکی .....حل کن بعدا بت میگم

r4g2001

عضو جدید
این یک تست هوش واقعیست و به هیچ وجه سرکاری نیست!
پس با کمال آرامش و دقت به این تست هوش جواب بدید.
با خودتون رو راست باشید و تا زمانی که از دونستن یا ندونستن جواب مطمئن نشدید به جواب نگاه نکنید.

در تصویر زیر پنج شكل براى شما مشخص شده و شما باید با كشف ارتباط واقعا" منطقى بین این شكل ها شكل ششم را حدس بزنید
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اهکی .....حل کن بعدا بت میگم

are mishe bahash ye melato sarekar gozasht

r4g2001

عضو جدید
خجالت نمیکشی:mad:؟
ینی واقعا حیا نکردی؟....
:mad::mad:
اصلا ازت انتظار نداشتم....میره سرچ میکنه بعد جوابشم میگه....تیشششششششششششش
حداقل به قیافه ی مظلومم رحمت میومدو اینقد زود جوابو نمیدادی
:redface::(:cry:
بد بد بد یالا تا بقیه ندیدن حذفش کن ببینم چن نفر عقلش میکشه

bikhiyal begard sakhteshoo peydakon

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقااااااااااااااااااااا....بزا دو نفر دیگه ام بیان نظر بدن گیگه....حالا چون شمایین یکی دیگه میزارم

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرض کنید راننده یک اتوبوس برقی هستید. در ایستگاه اول ۶ نفر وارد اتوبوس می شوند ، در ایستگاه دوم ۳ نفر بیرون می روند و پنج نفر وارد می شوند . راننده چند سال دارد ؟
...حقا سرچ نکنین....اول ببینین میتونین حلش کنین یا نه....اگه کسی فهمید از من اجازه بگیره در گوشم بگه بعد بیاد جار بزنه:D

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
راننده خودمم دیگه, گرفتی مارو؟ از وقتی به عنوان مبوب ترین فرد انتخاب شدی پستهات آبکی شده:razz:

r4g2001

عضو جدید
فرض کنید راننده یک اتوبوس برقی هستید. در ایستگاه اول ۶ نفر وارد اتوبوس می شوند ، در ایستگاه دوم ۳ نفر بیرون می روند و پنج نفر وارد می شوند . راننده چند سال دارد ؟
...حقا سرچ نکنین....اول ببینین میتونین حلش کنین یا نه....اگه کسی فهمید از من اجازه بگیره در گوشم بگه بعد بیاد جار بزنه:D

khanom ejaze mitonim begim

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised::surprised:دیگه شورشو دراوردین.....مگه بزور ازتون خواستم جواب بدین؟....شما خودتون پیگیرین چی مینویسم:D:biggrin:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه الف دختل ببین چجور مخ همه رو کار گرفته
به عوض مبوب تربن باید مخ تریت کن ترین انتخاب میشد

• Like
واکنش ها: IMDB

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
آهان, حقتونه خودتون بهش رای دادین خودتون هم بکشید حالا, اون موقع که esi4300 بیچاره داد می زد, بیانیه صادر میکرد و به در و دیوار میزد خودشو واسه الان بود, حالا تحویل بگیرید اینم مبوب ترینتون, واقعا که:razz:

ببو گلابی ترین باس میشد.:D

r4g2001

عضو جدید
آهان, حقتونه خودتون بهش رای دادین خودتون هم بکشید حالا, اون موقع که esi4300 بیچاره داد می زد, بیانیه صادر میکرد و به در و دیوار میزد خودشو واسه الان بود, حالا تحویل بگیرید اینم مبوب ترینتون, واقعا که:razz:

;););););)

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

:surprised::surprised::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
ببین دوست عزیز....من نمدونم مشکل شما چیه؟....اینقد ظاهرا اون مسائلو جدی گرفتی که هر حرفی میزنم به منظور میگیری.....بابا نخواستم غلط کردم....خوردم....من ببو ترینم تو راضی میشی؟....ای بابا ادمو کلافه میکنین...
ول کن تورو خدا....عجب غلطی کردم وارد این بحثا شدم....لطفا همه فراموش کنن رای گیریو....من ببو ترینم ....تموم

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جدا که این پری نا امیدم کرد!!!!!
وای وای وای!!!

راستی حالا من یه سوال از پری میگنم ببینم میتونه جواب بده!!!!

اونی که هم اینورش دیب داره هم اونورش دیب داره چیه؟!؟!:smoke:

آخرین ویرایش:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز

مانسون جان یه تاپبک زدم پته همشون رو ریختم رو آب

به امضا مراجعه شود

ماکه از رایمون پشیمونیم الهی تو گلوشون گیر کنه، حالا منو بگو که به همه رای دادم:D

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدا که این پری نا امیدم کرد!!!!!
وای وای وای!!!

راستی حالا من یه سوال از پری میگنم ببینم میتونه جواب بده!!!!

اونی که هم اینورش دیب داره هم اونورش چیه؟!؟!:smoke:

هم اونورش چی
یعنی اونورشم دیب داره یا نداره:w00:
داره یا نه

r4g2001

عضو جدید
ببین دوست عزیز....من نمدونم مشکل شما چیه؟....اینقد ظاهرا اون مسائلو جدی گرفتی که هر حرفی میزنم به منظور میگیری.....بابا نخواستم غلط کردم....خوردم....من ببو ترینم تو راضی میشی؟....ای بابا ادمو کلافه میکنین...
ول کن تورو خدا....عجب غلطی کردم وارد این بحثا شدم....لطفا همه فراموش کنن رای گیریو....من ببو ترینم ....تموم

baba vel konid bande khodaro ...!

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز

این آواتارو عوض کن بعد اینجوری صحبت کن. یه چشمم به جملاتت یه چشمم به آواتارت مفهومش رو قاطی می کنم:surprised::surprised::surprised::eek::confused::confused::confused::confused:

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز

Eh? ناراحت شدی؟! ای بابا. تو که خیلی با جنبه بودی بابا

بیا این واسه تو:gol: آشتی؟

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز

اخی نازی
بابا چرا اذیتش میکنین هان؟:razz: مگه شما دل ندارین، چطور به خودتون اجازه میدین دله کومچولوشو بشکونین
اخه ببینین چطور از کوره در رفته، گناه داله