تست هوش بسیار خفن 2

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتما شیمی درمانی کرده;)
یه چیز دیگه ام هست شنیدم اگه وقتی بچه به دنیا می اد روی بدنش خاک مورچه یا روغن مورچه یا حالا هرچی :confused:بالا خره مورچه داره :surprised: بمالن اون قسمت بدنش مو در نمی اره:eek: شاید این بنده خدام همین کارو کرده هان؟ :razz:
دیگه خیلی علمی به قضیه نگاه کردی:w05:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
دو رگه بوده...
یا مامانش یا باباش کوسه بودن...
...

:biggrin::biggrin::biggrin:خیلی باحال بود
من حرف سياسي زدم:cry::cry::cry:
بياين دست بندمو بزنين بفرستينم اوين:redcard:
من آماده ام:w09::w22::w24:

به جرم توهین به پسرک اعدام:razz:

خوب عزیزم یه کم دقت کن دیگه....خیلیم بزرگ مینویسی...ادم باید تو هر خط حداقل 30 تا قسطنطنیه بنویسه

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان میان دستگیرت میکنن:cry:

همتونو دوست داشتم:cry:

وصيت شهيد مجيدحسيني 10 ساله از علي اباد صفلي:
خواهرم...حجاب صيانت است و صيانت عين ديانت...و بدان و هشيار باش كه دشمنان اسلام هر لحظه در كمين هستند تا صيانت تورا نابود كنند...هميشه پايبند امام باش كه عين در عصر غيبت كبري همچون پيامبران الهي بر وي وحي مي شود.
شما كه ميدانيد..من عاشق شهادت بودم...شربيت شهادت را براي مصونيت شما از شر دشمنان ظالم اسلام و استكبارجهاني نوشيدم.بدانيد كه به گفته اما كه آمريكا هميشه دشمن ما خواهد بود.از مسئولان ميخواهم كه هيچوقت با امريكا نباشند

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخ گیه نکون فدات شم....برو 20 شدی....الکی گفتم یه کم زهرت اب شه
:w40::w40::w40:

خواهرم...حجاب صيانت است و صيانت عين ديانت...و بدان و هشيار باش كه دشمنان اسلام هر لحظه در كمين هستند تا صيانت تورا نابود كنند...هميشه پايبند امام باش كه عين در عصر غيبت كبري همچون پيامبران الهي بر وي وحي مي شود.
شما كه ميدانيد..من عاشق شهادت بودم...شربيت شهادت را براي مصونيت شما از شر دشمنان ظالم اسلام و استكبارجهاني نوشيدم.بدانيد كه به گفته اما كه آمريكا هميشه دشمن ما خواهد بود.از مسئولان ميخواهم كه هيچوقت با امريكا نباشند
اگه ارثی چیزی داری همین الان بین ما تقسیم کن که خیالت راحت شه.......:w05:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

هووووووووووووووو
گلی گم کرده اممممممممممممممم
میییییجووووووویممممم اورااااااااااااا
به هر گل میرسم
ای بگوووووووووووووووووووووو
میییییییییییی
بووووووووووووویم اورااااااااااااااااااااااا

zahra1386

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بابا این طور که معلومه همه سر کارین (من که تازه اومدم;))طرف خواست یه خورده از علافی درتون بیاره و خودشم بشینه بخنده:biggrin:

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم ها خواهش می کنم از گیس و گیس کشی دست بردارید
من همین جام و آماده هر گونه سئواال و جواب

starone312

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خانم ها خواهش می کنم از گیس و گیس کشی دست بردارید
من همین جام و آماده هر گونه سئواال و جواب

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا/حالا ما جواب دادیم چرا؟

نوش بستنیو بعد جواب آمدی/کاش زودتر میومدی حالا چرا؟