Aros.kabir
عضو جدید
واسه همینه که بعد این همه مدت هنوز................
دقت کردی اگه من بخوام همین حرف خودتو بهت بزنم چقدر واسه تو بدتر می شه ... ؟

واسه همینه که بعد این همه مدت هنوز................
باورم نمیشه ینی حتی اگه خودت با چشم خودت هم خیانتشو ببینی باز هم ازش دلیل قانع کننده میخوای؟؟؟؟منم میرم ازش میپرسم که چرا اونکارو کرد . اگه تونست راضیم کنه که هیچ
اگه نتونست دلیل بیاره طلاق! تازه شاید حالشم گرفتم . حال شریکش رو هم میگیرم !![]()
بازیگوشی و شیطنت؟؟؟ربطی هم به غیرت نداره، اشتباه و بازیگوشی(آره من اسمشا بازیگوشی میذارم) برای هر کسی هست و مطمئنا جوابش این نباید باشه.
اگه اونجور باشه که بخشش دیگه معنا نداره یا بهتر بگم بدی دیگه لوث میشه.
اینم فقط نظر شخصی منه و ممکنه خیلیها قبولش نداشته باشن.
ایشالله برای هیچ کسی این بازیگوشی و شیطنت اتفاق نیفته...
گزینه هات ناقصه
من ترجیح میدم برای یه مدت طولانی بدون طلاق تنها زندگی کنم و فکر کنم بعد تصمیم میگیرم
خیلی بی ادبی .جای افرادی مانند تو اصلا تو این سایت نیستrahe hale dovom az hame behtere taze bayad zan kheyli namard va lashi bashe ke in karo be kone taze zane ham bayad koste beshe chon jormr khiyanat marge inake gozine 3 va 4 zadan hamashon daran laf mizanan hamashon dorogho hastan chon mikhan joloi 2khtara khodeshono ghahreman neshan be dan hamino bas
![]()
مرسی سمیه جان کاملا باهات موافقممن می خواستم بگم حتی اگه کوتاهی از طرف من باشه اونم از نوع صد در صدش!طرف مقابل حق نداره این کارو بکنه چون با این کار آدم بودن و انسانیتشو زیر پا می ذاره...کسی هم که آدم نیست ارزش عشقو گذشتو ....و هیچ چیزو تو این دنیا نداره و گذشت در مقابل همچین کسی به نظر من حماقته!!!!!!!!!!!!!!!
راست میگه گزینه هات ناقصه
منم میرم ازش میپرسم که چرا اونکارو کرد . اگه تونست راضیم کنه که هیچ
اگه نتونست دلیل بیاره طلاق! تازه شاید حالشم گرفتم . حال شریکش رو هم میگیرم !![]()
به کم گذاشتن ربطی نداره چنین موجودی ارزش نداره 1ثانیه هم بش فکر کنیآدم بهتره واقع بین باشه، چون خانوما درجه احساساتشون از مردا خیلی بیشتره، پس باید ببینی کجا کم گذلشتی.
یهو نگید من بی غیرتمت، نه ولی این یه واقعیته...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تست روانشناسی جالب و واقعی... | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |
تست میوه روانشناسی | گفتگوی آزاد | 3 | |
M | تست روانشناسی جالب!!!!!!!!!!!!!! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
تست روانشناسی.. | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
تست روانشناسی بر مبنای 5 میوه | گفتگوی آزاد | 0 |