تست روانشناسی...احساساتی یا منطقی؟

ahmadi-2010

عضو جدید
به نظرتان احساساتي هستيد يا منطقي؟؟؟؟

تا حالا متوجه اين موضوع شديد؟ شايد فکر شما با اون چيزي که هستيد متفاوت باشه.

براي فهميدن اين موضوع كه واقعا احساساتي هستيد يا منطقي، فقط کافيه چند لحظه وقت بذاريد.

يک تست کوتاه اما جالب:

ابتدا براي چند لحظه به کف دستتان نگاه کنيد.
و پس از آن به ناخن‌هاي همان دستتان نگاه کنيد.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اگر براي ديدن ناخن‌هايتان دستتان را برگردانديد و ناخن‌ها را نگاه کرديد؛ گفته مي‌شود که انساني بيشتر منطقي هستيد...
ولي اگر براي ديدن ناخن‌هايتان در همان حال که کف دستتان مقابل شما است، انگشتانتان را خم کرديد و به ناخن هايتان نگاه کرديد، بيشتر بر احساس‌تان تكيه داريد

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرتان احساساتي هستيد يا منطقي؟؟؟؟

تا حالا متوجه اين موضوع شديد؟ شايد فکر شما با اون چيزي که هستيد متفاوت باشه.

براي فهميدن اين موضوع كه واقعا احساساتي هستيد يا منطقي، فقط کافيه چند لحظه وقت بذاريد.

يک تست کوتاه اما جالب:

ابتدا براي چند لحظه به کف دستتان نگاه کنيد.
و پس از آن به ناخن‌هاي همان دستتان نگاه کنيد.

اگر براي ديدن ناخن‌هايتان دستتان را برگردانديد و ناخن‌ها را نگاه کرديد؛ گفته مي‌شود که انساني بيشتر منطقي هستيد...
ولي اگر براي ديدن ناخن‌هايتان در همان حال که کف دستتان مقابل شما است، انگشتانتان را خم کرديد و به ناخن هايتان نگاه کرديد، بيشتر بر احساس‌تان تكيه داريد
دوست من , از اینکه حداقل این تاپیک رو زدی ممنون.
ایکاش تو تالار روانشناسی میزدی که بچه ها در موردش گفتگو کنند.
اما در کل این حرفا پایگاه و جایگاه علمی نداره و یه نوع بازی با کلماته.
همش یه جور بازی با حرکاته که سند علمی هم بهیچوجه نداره. :gol:
تو تالار روانشناسی منتظرت هستیم. :)

ahmadi-2010

عضو جدید
دوست من , از اینکه حداقل این تاپیک رو زدی ممنون.
ایکاش تو تالار روانشناسی میزدی که بچه ها در موردش گفتگو کنند.
اما در کل این حرفا پایگاه و جایگاه علمی نداره و یه نوع بازی با کلماته.
همش یه جور بازی با حرکاته که سند علمی هم بهیچوجه نداره. :gol:
تو تالار روانشناسی منتظرت هستیم. :)
حق با شماست....ولی با اینکه من چند ماهیه که عضو این باشگاه شدم ولی دیروز اولین تاپیکم رو زدم...یه کمی تو این زمینه تازه واردم....حتما سعی میکنم تو تالار روانشناسی بزنم....
ضمنا شما درست میگین فک کنم این مسائل پایه و اساس علمی نداشته باشه ولی من در مورد اطرافیانم و خودم چک کردم دیدم خیلی بی ربط نبود....

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
حق با شماست....ولی با اینکه من چند ماهیه که عضو این باشگاه شدم ولی دیروز اولین تاپیکم رو زدم...یه کمی تو این زمینه تازه واردم....حتما سعی میکنم تو تالار روانشناسی بزنم....
ضمنا شما درست میگین فک کنم این مسائل پایه و اساس علمی نداشته باشه ولی من در مورد اطرافیانم و خودم چک کردم دیدم خیلی بی ربط نبود....
خلاصه موضوع قشنگیه. حداقل به ما میفهمونه که دیدن داریم تا دیدن. به هر حال مرسی که اینجایی و با مایی.:gol:

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس با این حساب من منطقی ام ;);)

به خودم امیدوار شدم :cool::cool: