جوابتون رو مذهبی بدم یا منطقی؟به نظر من،بستگی داره!!
وقتی مرد میره بیرون سه شیفت کار میکنه،خانم فقط تو خونه میشینه و تار های مو رو از رو فرش ها جارو میکنه و غذا اماده میکنه،مشخصا باید حق کمتری توی خونه داشته باشه!!
ولی وقتی خانمی پا به پای همسرش،کار میکنه و هر دو پول میارن تو خونواده،هر دو لیاقت برابری برای تصمیم گیری در امور خونه دارن!
چون در مورد اول،خانم نمیدونه ابی که داره باهاش ظرف هاش رو میشوره از کجا میاد!! پول دوغ و گوشت ها چجوری بدست اومده!! پس امکان نظر دادن بهتر هم براش میسر نیست!! تا خانمی که با زحمت خودش(هرچند 50 هزار تومن در مقابل 5 میلیون تومن!) میدونه که پول در اوردن یعنی چی، و وقتش رو هم همانند مردش،برای زندگیشون خرج کرده نه در حال حرف زدن با شمسی خانوم در مورد اندازه ی مانتوی دختر همسایه ی جدیدشون!!
الان شوما به طور ضمنی گفتین که منطق و مذهب از هم جدان دیگه؟؟!!!!!!!جوابتون رو مذهبی بدم یا منطقی؟
جوابتون رو مذهبی بدم یا منطقی؟
کاملا اشتباهه!!!به نظر من،بستگی داره!!
وقتی مرد میره بیرون سه شیفت کار میکنه،خانم فقط تو خونه میشینه و تار های مو رو از رو فرش ها جارو میکنه و غذا اماده میکنه،مشخصا باید حق کمتری توی خونه داشته باشه!!
ولی وقتی خانمی پا به پای همسرش،کار میکنه و هر دو پول میارن تو خونواده،هر دو لیاقت برابری برای تصمیم گیری در امور خونه دارن!
چون در مورد اول،خانم نمیدونه ابی که داره باهاش ظرف هاش رو میشوره از کجا میاد!! پول دوغ و گوشت ها چجوری بدست اومده!! پس امکان نظر دادن بهتر هم براش میسر نیست!! تا خانمی که با زحمت خودش(هرچند 50 هزار تومن در مقابل 5 میلیون تومن!) میدونه که پول در اوردن یعنی چی، و وقتش رو هم همانند مردش،برای زندگیشون خرج کرده نه در حال حرف زدن با شمسی خانوم در مورد اندازه ی مانتوی دختر همسایه ی جدیدشون!!
وقتی دو نفر به یک موضوع واحد نگاه میکنند موضوع یکیست اما نگاه دوتاالان شوما به طور ضمنی گفتین که منطق و مذهب از هم جدان دیگه؟؟!!!!!!!
intersting
نخیر از هم دور نیستند بلکه با هم تفاوت دارندالان شوما به طور ضمنی گفتین که منطق و مذهب از هم جدان دیگه؟؟!!!!!!!
intersting
در اینجا موضوع چیست؟؟وقتی دو نفر به یک موضوع واحد نگاه میکنند موضوع یکیست اما نگاه دوتا![]()
پس منطق کجای دین قرار میگیره؟؟نخیر از هم دور نیستند بلکه با هم تفاوت دارند
شما در مذهبی باید بر اساس روایات و آیات پاسخ بدید
اما در بحثی که بخوان اصلا بحث روایت پیش کشیده نشه باید بر اساس مستندات و یافته های دانشمندان و روانشناسان باشه
فرقش فقط همینه
احتمالا به اين معني بود حرفشون كه با استناد به آيات جواب رو بدن يا به زبون معمولي خودمون بدون اوردن ايه قرانالان شوما به طور ضمنی گفتین که منطق و مذهب از هم جدان دیگه؟؟!!!!!!!
intersting
نخیر از هم دور نیستند بلکه با هم تفاوت دارند
شما در مذهبی باید بر اساس روایات و آیات پاسخ بدید
اما در بحثی که بخوان اصلا بحث روایت پیش کشیده نشه باید بر اساس مستندات و یافته های دانشمندان و روانشناسان باشه
فرقش فقط همینه
دین راه رو نشون میدهپس منطق کجای دین قرار میگیره؟؟
بله درستهشما صحیح می فرمایید
اما درست تر بود که به جای مذهب خیلی صریح می فرمودین با "آیات و روایات یا منطق"
چون مذهب خیلی کلیه و تفکر رو در بر می گیره و مستقلا منطق رو هم در خودش جا میده.
هویت منطق؟!!!دین راه رو نشون میده
دین هویت منطق رو معلوم میکنه
دین کلا منطقه
ولی مسئله اینکه بعضی از گفته هاش رو چون نمیتونیم حلاجی کنیم میزنیم زیرش
جوابتون رو مذهبی بدم یا منطقی؟
یعنی یک زن خانه دار به صرف خانه دار بودن(که اونم برا خودش سخته)هیچ حقی براش وجود نداره؟!!!
بحث داره منحرف میشههویت منطق؟!!!
میشه توضیح بدین؟؟؟
به نظر من،بستگی داره!!
بازم تو اصل فرقی نمیکنه یعنی اینم اشتباهه!!!در هر دو مورد امکان بحث هستش!!!فقط بخش مذهبی رو فارسی بنویسید که عربیم 0 هستش!
عرض کردم که!! کمتر از زنی که بیرون از خونه کار میکنه!! نگفتم 0!
حتما..بحث داره منحرف میشه
دین کلا بر پایه منطق ساخته شده چون ریشه از طرف خالق خود همین انسانی به انسان داده شده که خودش اون رو آفریده
این ساده ترین جوابیه که میشه به سوال شما داد
امیدوارم بعدا در تاپیک مجزا این بحث رو ادامه بدیم
طبق اصول ديني مسلمونا حق مساوي دارند
نمیدونم منظورتون از این حرفا چی بود اما به نظر من فرقی نداره زنی که جایگاه خودشو ندونه حالا یا بره بیرون با همکاراش لاس میزنه یا بمونه خونه با شمسی خانوم فک بزنه !
حالا، ذات مرد چطوری ایجاد میکنه؟ چون بیرون از خونه هستش،با ادما و اتفاقات مختلف دست و پنجه نرم میکنه....خانمی که مثل این اقا کار میکنه،میتونه مدیریت کنه!!( خیلی اقایون هستن که خونه میشینن و زنشون کار میکنه و زن زندگی رو مدیریت میکنه!!) این ذات مرد نیست!! این تجربه ی مرده که با دنیای بیرون از خونه ارتباط داره!!اگه منظورتون مدیریت مسائل خانواده هست که خوب ذات مرد ایجاب میکنه مدیر باشه(نه به معنی ارباب)و ذات زن ایجاب میکنه حامی باشه
صبح،همراه من پاشه...با هم یه چیزی اماده کنیم، بزنیم تو رگ....دوتایی بریم سر شرکتمون! ظهر برگردیم!! [یه بوس تپل بده!!] یه ناهار خوشکل از این غذا 10 مینی ها(بیشتر غذا مذا های خارجی مارجی!!) اماده کنه با هم بزنیم.... با هم بعد از ظهر رو بریم بیرون کوه نوردی یا قدم زدن تو پارکی جایی...1-انتظار ما از ن و مرد چیه؟
مطمئنم که شما،دانشجوی مملکت اونقد فارسی بلد هستید که سوالتون،به این معنا نباشه که از لحاظ فیزیکی چه تفاوت هایی دارن!! اگه سوالتون اینه،من این ترم تنظیم رو با نمره ی 12 پاس شدم و مرجع خوبی برای پاسخگویی نیستم!!2-تفاوت زن و مرد چیه؟
چقدر اولش شبيه متن دكتر شريعتيهبرای همینه که دیه ی زن نصف مرداست؟! و ارث زن نصف مرد؟! دقیقا کجا برابرن؟ تو س ک س قدشون برابره؟؟؟؟ یا اینکه یه ادم 40 ساله میتونه یه دختر 18 ساله رو بگیره؟!
برابری رو به من نشون بدین!
صبح،همراه من پاشه...با هم یه چیزی اماده کنیم، بزنیم تو رگ....دوتایی بریم سر شرکتمون! ظهر برگردیم!! [یه بوس تپل بده!!] یه ناهار خوشکل از این غذا 10 مینی ها(بیشتر غذا مذا های خارجی مارجی!!) اماده کنه با هم بزنیم.... با هم بعد از ظهر رو بریم بیرون کوه نوردی یا قدم زدن تو پارکی جایی...
(باید برم بیرون!!!! وقتی برگشتم یه نیم ساعت دیگه بقیش رو می نویسم!!)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
زنده باد تساوی!!! | گفتگوی آزاد | 12 | |
![]() |
تساوی............................ | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
زنده باد تساوی !!! | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
زن ها عقل ندارند | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
عکس/نظامیان زن ارتش سوریه | گفتگوی آزاد | 0 |