تساوی زن ومرد..درسته یا غلط؟

kianyict

عضو جدید
سلام
دعوا نداره که معلومه حقوق زن و مرد مساوی نیست چون زن و مرد باهم برابر نیستند چون خلقتشون ،صفاتشون، رفتارشون ، ذاتشون و خیلی چیزای دیگه باهم اختلاف زیادی داره.ولی حق هرجنس به اون داده شده. انسانها این توازن رو به هم زدند و بعد از خراب شدن همه چی اومدن می گن دین بین زن و مرد تبعیض قائل شده.

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای همینه که دیه ی زن نصف مرداست؟! و ارث زن نصف مرد؟! دقیقا کجا برابرن؟ تو س ک س قدشون برابره؟؟؟؟ یا اینکه یه ادم 40 ساله میتونه یه دختر 18 ساله رو بگیره؟!
برابری رو به من نشون بدین!

زنی که نمیدونه کارهای اداری یعنی چی،نمیتونه راجع به مدت زمان مورد نیاز برای انجام یه کار،با مردش هم نظر باشه، میتونه؟!!
زنی که کل عمرش،غذا پخته، چه میدونه رانندگی کردن و ترافیک،خستگی بعد از کار و سروکله زدن با مشتری و .... یعنی چی؟! این خانم فقط میتونه تو نظراتش در مورد غذای امشب و یا نوع نوشیدنیی که باید با خودشون ببرن برا پیک نیک فردا صبح نظر بده!! نه امور مهم تر و کلی تر زندگی!! نه اینکه حق دخالت نداره، ولی نظراتش،دور تر از اون چیزی هست که اقایون میتونن بگن!!
الان بهتر توضیح میدم اینو:

حالا، ذات مرد چطوری ایجاد میکنه؟ چون بیرون از خونه هستش،با ادما و اتفاقات مختلف دست و پنجه نرم میکنه....خانمی که مثل این اقا کار میکنه،میتونه مدیریت کنه!!( خیلی اقایون هستن که خونه میشینن و زنشون کار میکنه و زن زندگی رو مدیریت میکنه!!) این ذات مرد نیست!! این تجربه ی مرده که با دنیای بیرون از خونه ارتباط داره!!

صبح،همراه من پاشه...با هم یه چیزی اماده کنیم، بزنیم تو رگ....دوتایی بریم سر شرکتمون! ظهر برگردیم!! [یه بوس تپل بده!!] یه ناهار خوشکل از این غذا 10 مینی ها(بیشتر غذا مذا های خارجی مارجی!!) اماده کنه با هم بزنیم.... با هم بعد از ظهر رو بریم بیرون کوه نوردی یا قدم زدن تو پارکی جایی...
(باید برم بیرون!!!! وقتی برگشتم یه نیم ساعت دیگه بقیش رو می نویسم!!)

سلس

پس شما میگی اون چیزی که مساوی بودن یا نبودن رو ایجاب میکنه تجربیاته !

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقدر اولش شبيه متن دكتر شريعتيه

احتمالا، بتونین باور کنین که من با شریعتی مشکل دارم و هیچ کدوم از اثارش(جز اثار فیس بوکیش!!!) رو مطالعه نکردم!! افتخار بزرگیه برای شریعتی که حرف هاش،شبیه حرف های منه....

تا جايي كه من ميدونم اون براي اينه كه وظيه مرد تامين اقتصاد خانواده ست و زن وظيه ه اي نداره و نبود مرد جبران اقتصادي بيشتري ميزنه از اين جهت ديه مرد دوبرابره

اهان،یعنی خانم ها خودشون اینجورین( خودتون میدونین چجوری!!) که دستشون رو جلوی مردشون دراز کنن تا هزارتومن بندازه جلوشون؟!
هزاران خانم هستن که طلاق گرفتن، یا هیچقوت ازدواج نکردن،یا شوهرشون فوت کرده و دارن یه تنه زندگیشون رو میگردونن!! با این وجود......

پس،خانم ها میتونن کار کنن و افراد مفید تری باشن برای جامعه( تا یه سری اشپز!!!) و حق و حقوقشون هم برابر باشه!!

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
احتمالا، بتونین باور کنین که من با شریعتی مشکل دارم و هیچ کدوم از اثارش(جز اثار فیس بوکیش!!!) رو مطالعه نکردم!! افتخار بزرگیه برای شریعتی که حرف هاش،شبیه حرف های منه....

اهان،یعنی خانم ها خودشون اینجورین( خودتون میدونین چجوری!!) که دستشون رو جلوی مردشون دراز کنن تا هزارتومن بندازه جلوشون؟!
هزاران خانم هستن که طلاق گرفتن، یا هیچقوت ازدواج نکردن،یا شوهرشون فوت کرده و دارن یه تنه زندگیشون رو میگردونن!! با این وجود......

پس،خانم ها میتونن کار کنن و افراد مفید تری باشن برای جامعه( تا یه سری اشپز!!!) و حق و حقوقشون هم برابر باشه!!
اگه بتوني يه حرف عميق به اندازه شريعتي بگي يا عمق فكريشو درك كني شايد بشه اسمتو يه دوستدار گذاشت چه برسه كه افتخار مقايسه رو هم داشته باشين
الان من اينو گفتم؟

اين حرف باعث ميشه من ترجيح بدم اصلا ادامه ندم بحث رو

ممنون از مباحثه تون

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس شما میگی اون چیزی که مساوی بودن یا نبودن رو ایجاب میکنه تجربیاته !

به نظر شما،من داشنجوی کامپیوتر،میتونم راجع به هزینه ها،نقشه،افرادی که باید کار کنن، و سایر موارد مربوط به راه اندازی یک نیروگاه اتمی نظر بدم؟

تا جايي كه من ميدونم اون براي اينه كه وظيه مرد تامين اقتصاد خانواده ست و زن وظيه ه اي نداره و نبود مرد جبران اقتصادي بيشتري ميزنه از اين جهت ديه مرد دوبرابره

مرد،چون پول در میاره، حقش دو برابره زنه!!
این حرف شما نیست؟
جواب من چیه؟
جواب من اینه که خوب،خانم خونه هم میره کار میکنه،و در عوض،باید دیه اش برابر بشه!!

اين حرف باعث ميشه من ترجيح بدم اصلا ادامه ندم بحث رو
اگر خودتون حرف خودتون رو قبول ندارین،چاره ای جز این نیست... ممنون...

rahaaaaa

عضو جدید
ممنون از همه دوستان .
به نظر من در فضاي زندگي خانوادگي، اگر زنا و مردا خودشونو مساوي و شبيه هم درنظر بگيرن، كلاه‌شون پس‌معركه ست. زنا و مردا، «حداقل» به همون اندازه كه ويژگي‌هاي جسمي متفاوت دارن، ويژگي‌هاي رواني متفاوتي هم دارن (مردان از مريخ اومدن و زنا از ونوس. يادتون كه نرفته؟) و فراموش كردن همين يه اصل كافيه تا زندگي مشترك به جهنم تبديل شده و خانواده منفجر بشه..

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو حق و حقوق باید مساوی باشن یا همون عدالت رعایت بشه ولی خب تفاوتهای ذاتی نیز باید در نظر گرفته بشه تو رفتارها در هر دو طرف

تکنو کرات

اخراجی موقت
سلام سوال شما خودش تبعیض رو همراه داره قرن 21 ..... این صحبت!!! ایا غیر از اینه زن و مرد هر دو انسان هستند؟

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
در حال حاضر دیه زن و مرد برابره ...
از لحاظ حقوقی چه حق طلاق ، حق حضانت بچه یا ... مساوی اند.کلا حق باید به حق دار برسه سوای از جنسیت.

لوتوسو

عضو جدید
حق چیزیه ک یه ادم مستحق اونه،بنابرین باید با توجه ب تفاوت های روان شناختی زن و مرد،عدالت در مورد اونا برقرار شه،ن صرف این ک همه چیز برای هردو جنس مساوی باشه