تز نظر دادن من

وضعیت
موضوع بسته شده است.

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فک کنم تو صفحه 17 رفتم . الان ببین چقدر پیشروی داشتید. نمیشه اینهمه مطلب رو نیگاه کرد. شب میبینم فردا حساب مقصر رو میرسم. خوبه؟
اگه جوهر مقصر باشه اونوقت جادوش میکنم. اگه شما باشین هک میشین.
خلاصه وصیتی سفارشی یا هر کاری دارید به فردا نذارید. از من گفتن.:biggrin::biggrin::biggrin:

وصیت نامه شهید جوهر غفرالله عنه

بسم رب الشهداء و الصدیقین
از همون روزی که در دام آیجا و مهسا گرفتار شدم فهمیدم که برام یک تله سیاسی پهن کردند، اما ماموریتم رو به اتمام رسوندم و از هرکس که اسن وصیت نامه رو پیدا کرد درخواست می کنم اون رو به دقت بخونه تا ببینه آخرین دستاورد ماموریتم رو کجا پنهان کردم و تحویل سربازان گمنام امام زمان بده( دقیقا همین جایی که وصیت نامه رو گذاشتم هست)، درضمن اسم دو ماموری که من رو گرفتند و بردند و الان من رو دارند با بهترین شکنجه ها نوازش می دهند مهسا و آیجا هست و شماره پلاکشون رو تو همون مدرک نوشتم.
اما صحبتی هم با آیندگان ، همه شما مستحـــ:w22:

:w47::w47::w47:

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا بچه ها بلد نیستند تشکر کنند. تو انجمن یکی میاد میگه سلام . اونوقت 20 نفر تشکر میکنند. بعد تک تک اونایی که تشکر کردن میگن علیک سلام , ایندفعه همه برمیگردن از اونا تشکر میکنند طوری که میشه در عرض یک روز کلی امتیاز کسب کرد. اینجا بی خبر میاد سئوال میکنه منم خبردار نمیشم. بعد میبینم یکی میگه : آیجا جونم پس مال من چی شد . نگو سه صفحه قبل اومده سئوال کرده یادش رفته در بزنه. منم ندیدم و الی آخر.
اینجا بجای تشکر کردن مخفیانه میان و میرن. منم مطلع نمیشم.
این شستی تشکر , بجای خبر کردن هم بکار میاد ولی اینجا این کار را هم نمیکنند. خلاصه هیچی دیگه . اینو گفتم فک نکنید تشکر کم دارم ها. گفتم که گفته باشم. همین

تشکرم واسه این بود که روانشناسی شخصیتی اورامان یادت نره
میخوام بدونم چقدر درست گفتیم
مرسی:gol:

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا بچه ها بلد نیستند تشکر کنند. تو انجمن یکی میاد میگه سلام . اونوقت 20 نفر تشکر میکنند. بعد تک تک اونایی که تشکر کردن میگن علیک سلام , ایندفعه همه برمیگردن از اونا تشکر میکنند طوری که میشه در عرض یک روز کلی امتیاز کسب کرد. اینجا بی خبر میاد سئوال میکنه منم خبردار نمیشم. بعد میبینم یکی میگه : آیجا جونم پس مال من چی شد . نگو سه صفحه قبل اومده سئوال کرده یادش رفته در بزنه. منم ندیدم و الی آخر.
این شستی تشکر , بجای خبر کردن هم بکار میاد ولی اینجا این کار را هم نمیکنند. خلاصه هیچی دیگه . اینو گفتم فک نکنید تشکر کم دارم ها. گفتم که گفته باشم. همین
عزیزم به خدا خشکیده والا ازهمون اول شروع میکردم به جای بچه های دیگه هم از خجالتت در می اومدم!
( فردا اینارو تو قضاوتت در نظر بگیرها ، فردا خودم ازت کلی تشکر میکنم);):D

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیجا جونم من که توی صفه اول تشکور به جا اوردم که...الان تشکرتم خشک شده همش تسخیر این جوهره ولی پودرش نکن گناهیه...حالا اواتار منو تحلیل کن یالا ...:king:

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز

از همون روزی که در دام آیجا و مهسا گرفتار شدم فهمیدم که برام یک تله سیاسی پهن کردند، اما ماموریتم رو به اتمام رسوندم و از هرکس که اسن وصیت نامه رو پیدا کرد درخواست می کنم اون رو به دقت بخونه تا ببینه آخرین دستاورد ماموریتم رو کجا پنهان کردم و تحویل سربازان گمنام امام زمان بده( دقیقا همین جایی که وصیت نامه رو گذاشتم هست)، درضمن اسم دو ماموری که من رو گرفتند و بردند و الان من رو دارند با بهترین شکنجه ها نوازش می دهند مهسا و آیجا هست و شماره پلاکشون رو تو همون مدرک نوشتم.

قبلنا اینجوری بانمک نبودی
چی شده راستشو بگو
از وقتی دستیار آیجا شدی خیلی عوض شدی :surprised::D:biggrin::biggrin:

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز

آیجا دیدی حالا کی مقصره؟؟؟
خودش زودی کوتاه اومد!!!:D
باشه جوهر جان خودم واست وصیت نامه ات رو نگه میدارم تا .......................
اون دنیا دیدمت از خجالتت درمیام:biggrin::D

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز

:w15::w15:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
هرچند دیگه بینتون نیستم اما روحم براتون میگه

راست میگی آیجا ولی حق بده تشکراتمون تمون شده می مونیم 4تا شارژ میشه زودم تموم میشه، اما تو که منو شهید کردی تشکراتمم بردار واسه خودت خرجشون کن:D

عجب روانشناسی ایییییییی!
برو ببین جواب منو چی دادی!!!؟:mad:
در ضمن اورامان خودش میدونه که بعدا واسش حسابی میترکونم ...............

آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است!!!؟
ببین اورامان هم حرف منو میزنه!!!:D
جوابتو درست دادم تو لفافه گفتم اگه اشتباهه آیجا بگو بهش

دیدی درست گفتم;) (مدلkung جواب دادم)
آنرا که حساب باک است *** 80 لیتر اش بهتر از 50 است

چشم!
حتماً .
ولی با هم نیاین! چون من یه حساب خصوصی با این جوهر دارم میترسم بیای دلت بسوزه بخوای پادرمیونی کنی اونوقت من شرمنده ات بشم:D:biggrin:
ما باهم حساب خصوصی نداریم هرچی هست عیانه
:cry::cry::cry::cry::cry:
دوباره می خوای شهیدم کنی

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
هرچند دیگه بینتون نیستم اما روحم براتون میگه

راست میگی آیجا ولی حق بده تشکراتمون تمون شده می مونیم 4تا شارژ میشه زودم تموم میشه، اما تو که منو شهید کردی تشکراتمم بردار واسه خودت خرجشون کن:D

جوابتو درست دادم تو لفافه گفتم اگه اشتباهه آیجا بگو بهش

دیدی درست گفتم;) (مدلkung جواب دادم)
آنرا که حساب باک است *** 80 لیتر اش بهتر از 50 است

ما باهم حساب خصوصی نداریم هرچی هست عیانه
:cry::cry::cry::cry::cry:
دوباره می خوای شهیدم کنی
من لفافه حالیم نیست!
همه چی ( خودت میگی ) عیان باید باشه!!!
آدم مگه چند بار سعادت شهادت نصیبش میشههههه!!!؟
شما چقدر سعادتمندی که روزی چند بار شهید میشی!!!:D

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها آیجا سکوت مخوفی کرده
دست از اسپم وردارید

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/customavatars/avatar176240_2.gif

با مهارت
پیشداوری نمیکند
یکم رویایی
نگران
از سر و صدا بدش میاد
درگذشته اش مونده
نمیخواد اینقد فداکارباشه ولی نمیتونه
خواب راحت نداره
از دروغ بدش میاد

ئه...اومدی ایجا جونم....مرسی تقریبا همش درسته...یه چیزایی رو هم جا انداختی:Dبعدا با یه اواتار دیگه میام شاید دلت خواست یه چیزای دیگه هم اضافه کنی

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا چه خبره؟
میشه در مورد من هم بگین؟

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من جوابتونو نمی دم آخه خدایی هم هست اگه از روح شهیدم شرم نمی کنید از خدا بترسید

نه به نظرم واقعیته

نه واقعیت نبود دیدی که آیجا حرف منو به زبون خودش زد

قبلنا اینجوری بانمک نبودی
چی شده راستشو بگو
از وقتی دستیار آیجا شدی خیلی عوض شدی :surprised::D:biggrin::biggrin:

من همونی هستم که بودم اما یه جاهایی این روی منو نمی بینی( مخفینه:smile:)

آیجا دیدی حالا کی مقصره؟؟؟
خودش زودی کوتاه اومد!!!:D
باشه جوهر جان خودم واست وصیت نامه ات رو نگه میدارم تا .......................
اون دنیا دیدمت از خجالتت درمیام:biggrin::D
من که نیستم از خودم دفاع کنم پشت سر مرده هم خوب نیست این حرفا رو بزنی
مرور زمان و کشف حقایق مردم رو آگاه می کنه که تو با من چیکار کردی
خدا اون روز رو واست نیاره( الفاتحه)

نترس . نمیذارم بیش از این مشهور بشی. باید باشی و ببینی از دستت چی میکشم. :biggrin::biggrin::biggrin:
:gol::gol:
آره حالا که یادم میاد آخرین لحظه شهادتم خودکارم رو که داشتم کلمه "مستحـــضرید" رو می نوشتم از دستم کشید;) (رجوع شود به پست وصیت نامه جوهر)

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/customavatars/avatar245077_2.gif

مهربون
دوست داره به نیازمندان کمک کنه
از امدادگری خوشش میاد
کنجکاو
صبور
یکم از خود راضی
عاشق عروشی و شادی
اعتماد نمیکنه
حساس
شما روان شناسی خوندین؟؟؟:surprised:
همش درسته ولی از خود راضی نیستم فقط کمی غرور دارم
کنجکاو هم نه زیاد
بقیه اش درسته
مخصوصا اینکه به راحتی به کسی اعتماد نمیکنم

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما روان شناسی خوندین؟؟؟:surprised:
همش درسته ولی از خود راضی نیستم فقط کمی غرور دارم
کنجکاو هم نه زیاد
بقیه اش درسته
مخصوصا اینکه به راحتی به کسی اعتماد نمیکنم
هیچکس نمیگه شما روانکاو هستید. میگن شما روانشناسی خوندی ؟
آره عزیزم. من روانکاوی خوندم. :gol:
اما اینکه روانکاو شدم یا نه , اونشو نمیدونم.
مرسی

Mehrdad-254

عضو جدید
سلام
خسته شدم , خیلی خوندم.

دوست عزیز برای منم بگو.

با احترام
مهرداد

rezaafsharpoor

عضو جدید
کاربر ممتاز
هی...واسه این آواتار پایینی ازت سوال پرسیدم...منتظر جوابتم...شخصیتش چه جوریه؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
خسته شدم , خیلی خوندم.

دوست عزیز برای منم بگو.

با احترام
مهرداد

عاشق راستی و صداقت
رک و صریح
حافظه خوب دارد
حسود نیست
عاشق پیشرفت جامعه
تند مزاج
گاهی بی حوصله
اهل مماشات
تو دار
قابل اعتماد

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هی...واسه این آواتار پایینی ازت سوال پرسیدم...منتظر جوابتم...شخصیتش چه جوریه؟

هی چیه عزیز؟
بهت یاد ندادن وارد یه مجلس شدی سلام بدهی؟
من که ندیدم کی پرسیدی . اگه اون دگمه تشکر رو میزدی لااقل متوجه میشدم.
بگذریم
صادق
تند مزاج
بی کینه
رک گو
اهل معاشرت
اجتماعی
خوش فکر
کمی بی پروا
اهل مطالعه
نو گرا

samir-s

عضو جدید
یکی از مشکلاتی که من دارم اینه که موقع اظهار نظر به عکس آواتار توجه ویژه ای دارم .
شکل آواتار در نوع جوابی که من میدهم تاثیر زیادی میذاره.
اگه آواتار دارای اشکال بچه گانه باشه , طرف رو کوچیک فرض میکنم
اگه عکس مذهنی داشته باشه , پیش خودم میگم تظاهر میکنه
اگه عکس دانشمند بزنه , میگم طرف فکر میکنه عقل کل شده
اگه عکسهای چندش آور بزنه , یه جورایی حالشو میگیرم و فکر میکنم مریضه .
و . . . . .
آیا من میتونم غیر از این فکر بکنم؟
چه جوری؟
ححححححححححححححححححححح

salaman

عضو جدید
یکی از مشکلاتی که من دارم اینه که موقع اظهار نظر به عکس آواتار توجه ویژه ای دارم .
شکل آواتار در نوع جوابی که من میدهم تاثیر زیادی میذاره.
اگه آواتار دارای اشکال بچه گانه باشه , طرف رو کوچیک فرض میکنم
اگه عکس مذهنی داشته باشه , پیش خودم میگم تظاهر میکنه
اگه عکس دانشمند بزنه , میگم طرف فکر میکنه عقل کل شده
اگه عکسهای چندش آور بزنه , یه جورایی حالشو میگیرم و فکر میکنم مریضه .
و . . . . .
آیا من میتونم غیر از این فکر بکنم؟
چه جوری؟

هر کسی بنا به علایق فردی دست به انتخاب اواتار می زنه .من مطمئنم شما فکر کردین عکس اواتار من مربوط به دانشمندی خاص میشه و شروع به مخالفت با نظرات من کردید با حکم به این که من خودم رو عقل کل فرض می کنم.:biggrin::biggrin::biggrin:
اما باید به شما عرض کنم یه مقدار تند رفتین.
ayja عزیز بیا اینو به خودمون بقبولونیم که هر کس حق انتخاب داره به هر دلیل.مثلا من چندین سال تنبور و ویولن می زنم وبه علت علاقه بسیار به ویولن از عکس arcangelo_corelli نوازنده ایتالیایی استفاده کردم وچون این تصویر رو در کلاس طراحی کشیده بودم ازعکس مدل استفاده کردم .بی هیچ دلیل دیگری .

حالا محکوم به عقل کلی نیستم؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر کسی بنا به علایق فردی دست به انتخاب اواتار می زنه .من مطمئنم شما فکر کردین عکس اواتار من مربوط به دانشمندی خاص میشه و شروع به مخالفت با نظرات من کردید با حکم به این که من خودم رو عقل کل فرض می کنم.:biggrin::biggrin::biggrin:
اما باید به شما عرض کنم یه مقدار تند رفتین.
ayja عزیز بیا اینو به خودمون بقبولونیم که هر کس حق انتخاب داره به هر دلیل.مثلا من چندین سال تنبور و ویولن می زنم وبه علت علاقه بسیار به ویولن از عکس arcangelo_corelli نوازنده ایتالیایی استفاده کردم وچون این تصویر رو در کلاس طراحی کشیده بودم ازعکس مدل استفاده کردم .بی هیچ دلیل دیگری .

حالا محکوم به عقل کلی نیستم؟
من که با شما کاری نداشتم. نه شما تقاضا کردی که من در مورد آواتار شما صحبت کنم و نه من چیزی در این مورد گفتم. نمیدونم این سوء تفاهم از کجا به شما القاء شده. من کاری به آواتار شما نداشتم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.