*** تخصص من به چه دردی میخوره؟!

masoud8

عضو جدید
سلام دوستان!
فارغ التحصیل گرایش کنترل هستم، تقریبا مسلط به AVR، با ARM هم آشنایی دارم، به PLC هم علاقه مندم:)
حدود یکی-دو ماهی هست که تسویه کردم و افتادم دنبال کار، از کارای پشت میز نشینی خوشم نمیاد(حتی با حقوق های بالا)، تو این مدت هم دنبال یه کاری بودم که بتونم از چیزایی که بلدم و بهشون علاقه مندم استفاده کنم، اما متاسفانه تا الان دارم به این نتیجه می رسم که این انتظارم بیهودست و بالاخره مجبورم سر هر کاری که "پیش اومد" برم و وقتمو بیش از این تلف نکنم!!! اینم بگم که در چیزایی که علاقه دارم بسیار کوشام و تمام انرژیم رو واسشون میذارم(اینو تو پروژه کاری که یه بار تجربه کردم، ثابت شده به خودم حداقل!)، اما کم کم دیگه دشارژ شدم و دارم به نتیجه بالا میرسم.
حالا به نظر دوستانی که این جا میان و میرن،مشکل کجاست؟ راه حل چیه؟ علاقه رو بیخیال شیم و بریم پی "هرچه آید، خوش آید"؟!!!
پیشاپیش سپاس...

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من شما برای اینکه بتونید وارد بازار کار بشید باید انتظارات خودتون رو پایین بیارید و فقط هدفتون این باشه یک کار با ارتباط مستقیم با رشته خودتون پیدا کنید چون برای رسیدن به مراتب بالای شغلی، تجربه حرف اول رو میزنه، بعد از یکسال کار با شرایط حقوقی معمولی انوقت می تونید کارهای مناسب تری پیدا کنید. در ضمن اگه دنبال کار دولتی، با حقوق مناسب و نزدیک محل سکونتتون هستید بدونید کار خیلی سختی پیش رو دارید.

masoud8

عضو جدید
به نظر من شما برای اینکه بتونید وارد بازار کار بشید باید انتظارات خودتون رو پایین بیارید و فقط هدفتون این باشه یک کار با ارتباط مستقیم با رشته خودتون پیدا کنید چون برای رسیدن به مراتب بالای شغلی، تجربه حرف اول رو میزنه، بعد از یکسال کار با شرایط حقوقی معمولی انوقت می تونید کارهای مناسب تری پیدا کنید. در ضمن اگه دنبال کار دولتی، با حقوق مناسب و نزدیک محل سکونتتون هستید بدونید کار خیلی سختی پیش رو دارید.
ممنوناما من هم هدفم همینه که یه کار مرتبط با رشته و علاقم پیدا کنم!البته دنبال کار دولتی نیستم، حتی در آزمون شرکت نفت هم شرکت نخواهم کرد!!! بیشتر دنبال فرصت داخل یک شرکت خصوصی هستم

masoud8

عضو جدید
ببين داداش من تو همين زمينه كار ميکرد؛ اگه تهران باشي ميتوني بري انرژي اتمي يا مپنا
تهران که نیستم، اما اطلاع دارم که بازار این تخصص ها توی تهران خیلی بهتره و حتی دستمزدها هم مناسب تره!لطفا اگه امکانش هست یکم بیشتر در مورد انرژی اتمی و مپنا و .... توضیح بدیدممنون...

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
سلام دوستان!
فارغ التحصیل گرایش کنترل هستم، تقریبا مسلط به AVR، با ARM هم آشنایی دارم، به PLC هم علاقه مندم:)
حدود یکی-دو ماهی هست که تسویه کردم و افتادم دنبال کار، از کارای پشت میز نشینی خوشم نمیاد(حتی با حقوق های بالا)، تو این مدت هم دنبال یه کاری بودم که بتونم از چیزایی که بلدم و بهشون علاقه مندم استفاده کنم، اما متاسفانه تا الان دارم به این نتیجه می رسم که این انتظارم بیهودست و بالاخره مجبورم سر هر کاری که "پیش اومد" برم و وقتمو بیش از این تلف نکنم!!! اینم بگم که در چیزایی که علاقه دارم بسیار کوشام و تمام انرژیم رو واسشون میذارم(اینو تو پروژه کاری که یه بار تجربه کردم، ثابت شده به خودم حداقل!)، اما کم کم دیگه دشارژ شدم و دارم به نتیجه بالا میرسم.
حالا به نظر دوستانی که این جا میان و میرن،مشکل کجاست؟ راه حل چیه؟ علاقه رو بیخیال شیم و بریم پی "هرچه آید، خوش آید"؟!!!
پیشاپیش سپاس...

نه عزیزم نا امید نشو... اولا خدا بزرگه...دوما صبر داشته باش ... سوما من هر هفته روزنامه بازار کار رو میخونم... و استخدامی که مسلط به avr بخوان زیاده....اگر اهل تهرانی که کار در هر زمینه ای فراوونه... به هر حال به نظر من نسبت به علاقت بیخیال نشو...

یونس313

عضو جدید
سلام دوستان!
پیشاپیش سپاس...

سلام
متاسفانه دوره زمانه بدی شده همه بفکر خودشون هستند .من خودم از یک دانشگاه معتبر مدرک گرفتم اما چه فایده ان موقع که خواستم کار آموزی در یک شرکت دولتی داشته باشم پارتی بازی بود و من را قبول نمی کردند حتی برای امریه سربازی هم نتوانستم بگیرم من به غیر از خداوند کسی را ندارم نمی دانم چه طور راهنمایی تون کنم ولی بعضی از دوستانم حتی برای خودم که مدتی در یک شرکت کار می کردم شرکت حاضر به قرارداد با کارمندهاش نبود یا قرارداد یک نسخه ایی می بست بعد از 7 ماه حق و حقوق پرسنلش را نمی داد و هیچ کس مدرکی نداشت که بتونه به اداره کار شکایت کنه یا یک بار دیگه یک اگهی در روزنامه دیدم که مدیر فنی برق برای کارخانه تازه تاسیس می خواد رفتم امتحان کتبی دادم امتحان مصاحبه دادم و قبول شدم و وقتی خواستم قرارداد ببندم رئیس کارخانه همان ابتدا یک برگه به من داد که استفاء نامه من روی ان نوشته شده بود گفت امضا کن من هم فهمیدم یعنی این اقا هر موقع دلش خواست می تونه من را اخراج کنه فرداش رفتم کارخونه گفتم نمی ام و مدارکم را پس گرفتم . متاسفانه هر چقدر نرم افزار بلد باشی اخرش که پای حقوق درمیان می اد می گن حقوق بر اساس وزارت کار که این بدترین حرفی است که من تا حالا شنیده ام .
بچه های الکترونیک توی بازارکار باید یا برن توی کار قدرت یا مخابرات میکرو و plc بنداز دور چون اصلا این ها بدرد بازار کار نمی خوره ( مگر خودت شرکت داشته باشی ازشون استفاده کنی )
در حال حاضر خیلی از کارها با ان چیزی که در دانشگاه ها تدریس می شه زمین تا اسمان فرق می کنه . همه تو ایران شدن نصاب (می دونی چی می گم ) هیچ کس طراح نیست اونی که طراحی بلده مطمئن باش اصلا بهش توجه نمی کنند باید طرف بره از فقر بمیره .
اگر با این مدرک کارشناسی می خواهی بری سر کار باید برق صنعتی و کارهای قدرت را بری به صورت رایگان در یکی از شرکت ها یاد بگیری بعد بکمک دوستانت یک شرکت احداث کنی که خودت مناقصه برنده بشی . البته در حال حاضر همه چیز شده رابطه ای ...
موفق باشی

masoud8

عضو جدید
نه عزیزم نا امید نشو... اولا خدا بزرگه...دوما صبر داشته باش ... سوما من هر هفته روزنامه بازار کار رو میخونم... و استخدامی که مسلط به avr بخوان زیاده....اگر اهل تهرانی که کار در هر زمینه ای فراوونه... به هر حال به نظر من نسبت به علاقت بیخیال نشو...
ممنون عزیز
تهران که ساکن نیستم، اما مثلا داخل دومین کلان شهر ایران ساکن هستم!!!!
اما اطلاع دارم که وضع این تخصص در تهران بهتره
صبر هم تا یه جایی میشه صبر کرد، بعدش دیگه باید وارد بازارکار شد(گرچه تو این 2-3هفته ای که به دنبال کار بودم الحمدالله اوضاع خراب نبوده و فرصت های شغلی هم بوده اما مشکل اینه که من دنبال فرصتی هستم که مرتبط با علاقه و دانسته هام باشه)

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
ممنون عزیز
تهران که ساکن نیستم، اما مثلا داخل دومین کلان شهر ایران ساکن هستم!!!!
اما اطلاع دارم که وضع این تخصص در تهران بهتره
صبر هم تا یه جایی میشه صبر کرد، بعدش دیگه باید وارد بازارکار شد(گرچه تو این 2-3هفته ای که به دنبال کار بودم الحمدالله اوضاع خراب نبوده و فرصت های شغلی هم بوده اما مشکل اینه که من دنبال فرصتی هستم که مرتبط با علاقه و دانسته هام باشه)

بله این که میگین درسته... اما میتونی علم و علاقت رو گسترش بدی.... یا منتظر شغلی که مناسب با خلاقیت شما باشه... باشی.... میدونی ادم اگر به کاری که انجام میده علاقه نداشته باشه ... به جایی نمیرسه....خستگی میاره و ارامش رو از ادم میگیره

masoud8

عضو جدید
:(واقعا دیگه کم کم دارم نا امید میشم
این دو هفته که پست ندادم داخل یک شرکت خصوصی مشغول به کار بودم.
مدیرعاملش یه دکترای هوش مصنوعی بود، گفت یه مدت آزمایشی بیایید- قبول کردم.

یه پروژه نسبتا مشکل رو بهم واگذار کردن اما خیلی زودتر از اونی که فکر میکردن انجامش دادم!!
خلاصه این که از لحاظ فنی تاییدم کردن
دیروز اومدیم سر حقوق به توافق برسیم طرف با تمام پررویی برگشته میگه:
" ماهی 300هزار!!!!!!!" ا:eek:

گفتم میرم بیل میزنم اما نمیام اینجا با این حقوق!!!:exclaim:

تازه این شرکتی بود که رئیسش مثلا یه دکتره و واقعا هم مودب و دارای شعور اجتماعی بود اما متاسفانه نمیدونم چرا شعور اقتصادی نداشت!!!!
فکر میکنم بالاخره علاقم رو کنار بذارم و برم هرکاری که شد و حداقلش تا این حد به شعور آدم توهین نمی شد!!
البته میگن "دلالی" هم پولش بد نیست

بالا