سلام به همه دوستان
خواهشا کتابها به صورت لیستی و یکجا بذارید تا 5شنبه حداکثر
درضمن هرچه خودتون صلاح میدونید بذرارید(گرسنگ بارد گوببارد

)
و اینکه من اگه هزار بار میرفتم داخل یه کتاب فروشی و این کتابهایی که شما میگفتید نمی خریدم و
قاعدتا الان اگر رای بیارن باید بخونم که این خودش خیلی خوبه
اینم لیست من
1-آری این چنین بود برادر دکتر شریعتی(فوق العاده..نامه شریعیتی به یک برده مصری زمان فراعنه ....)
2-هبوط در کویر دکتر شریعتی(همین
بس که چمران در وفات شریعیت میگه:ای علی! تو را وقتی شناختم که کویر تو را شکافتم و در اعماق قلبت و روحت شنا کردم ای علی! شاید تعجب کنی اگر بگویم که همین هفته گذشته که به محور جنگ «بنت جبیل» رفته بودم و چند روزی را در سنگرهای متقدّم «تل مسعود» در میان جنگندگان «امل» گذراندم، فقط یک کتاب با خودم بردم و آن «کویر» تو بود؛ کویر که یک عالم معنا و غنا داشت و مرا به آسمانها میبرد و ازلیّت و ابدیّت را متصل میکرد؛ )
3-حج شریعتی(من خودم خیلی از مسائل حج برام نا مفهمو بود و چند صفه ازاین کتاب بهم خیلی کمک کرد علامه جعفری به فرزندش میگه تا حج شریعتی را نخوانده ای به حج نرو)
4-دنیای سوفی(اثر یوستین گردر یک رمان نیمچه فلسفی که میتونید تاریخ فلسفه به زیابیی مرور کنید نویسنده خود یک فیلسوفه)
5-حماسه عشق و عرفان(دست نوشته های دکتر چمران اینهم عالیه)
6-فاطمه فاطمه است دکتر شریعتی(هیچ توضیخی نمیدم فقط باید خوند)
7-شما که غریبه نیستید(هوشنگ مرادی کرمانی یه رمان اما بهتر بگم زندگی نامه خود مرادی کرمانی تاثیر گذار)
8-مناجات های دکتر شریعیتی
9-خاطرات اجتماعی سیاسی دکتر صادق طباطبایی (یک دید عالی نسبت زندگی دانشجویی در اروپا حالات امام خمینی و جریانات قبل از انقلاب چمران شریعیتی انجمن های اسلامی احوالات زمان شاه و..... میده که به نظرم خیلی خاطرات ناب هست از زبان یک انسان روشنفکر )
10-عارفانه از شهید چمران