دوستان یه سئوال:
داشتم زائرسرا اسکیس میزدم بخش سوئیت ها رو ک میخواستم طرح بزنم گیر کردم ...اقلیم گرم و خشک کنار رودخانه یا دریاچه هم هست....میدونیم ک هر اقلیمی ک باشیم اگه اطراف کارمون درخت یا رودخانه یا باغ باشه اون منطقه تا حدی مرطوب میشه.حالا طبق اینکه من تو گرم و خشک و کنار رودخانه هم هست میتونم تا حدی برونگرا کنم؟؟یعنی میتونم برای ایجاد کوران از بیرون هم پنجره بگیرم.آخه اگه نورگیرهای سوئیتهامو از رواق هایی ک توی حیاط مرکزی گذاشتم باشه افراد دیگه بهش دید دارند...یه راهکار میگید....البته من خودم کاری ک کردم این بود ک از بیرون به اندازه 2 متر سایبان گذاشتم-okb رو هم زیاد گرفتم تا انعکاس نور خورشید وارد سوئیت ها نشه همینطور ضخامت دیوار ها رو هم زیاد گرفتم و از لایه آب استفاده کردم درون دیوار ( اسمشو یادم رفته ) و آخرین کار هم اینه ک اومدم زیر پنجرهه ها flower box گذاشتم که بازم تا حدی جلوی انعکاس رو بگیره....یعنی حالا که از حارج نور گرفتم و اینها رو هم انجام دادم باز هم کارم اشتباه اشت؟لطفا خیلی دقیق جواب بدید چون تنها تو زائر سرا به مشکل نمیخوریم میخواهم توجیح شیم واسه موارد مشابه این موضوع.....
ممنون
منم همچين مشكلي دارم
مثلا تو گرم و خشك حياط مركزي نسبتا بزرگي داريم كه بايد حتما از فضاش استفاده كنيم
من مثلا تو حياط سازه چادري گذاشتم براي سايه اما محبوب تا ديد گفت اقليمت گرم و مرطوبه؟؟؟
يني اگه مثلا سايبان بزاريم تو نگاه اول اينطور برداشت ميشه؟؟؟
يا اگه تو برش براي هر پنجره جهت باد رو نشون بديم منظور ما مد نظر قرار دادنه كورانه؟؟؟؟ يني من مثلا اقليمم گرم و خشكه اما تصور ميشه كه اقليم گرمه؟؟؟
اول اینکه 2 طبقه من طبقه 2 رو از سقف بگیرم اول رو چی از سقف بگیرک ک وید میشه به سوئیت های بالا
بعد اینکه نمیشه هر وقت مشکل برخوردیم از سقف بریم نور بگیریم باید راه حل منطقی پبدا کنیم....شما میتونی ساختمانی ک از سقف نور گرفته رو به عنوان نمونه مشابه بهم معرفی کنی../..؟
نظراتتونو مبني بر حرام بودن پنجره سقف در اقليم گرم خوندم اما مگه نه اينكه وجود يك پنجره سقفي بهتر از نبود نور طبيعيه؟
بعدم مگه ميخايم كامل سقفو بشكافيم و كوران نور ايجاد كنيم؟؟ دوتا دونه پنجره حفره اي ميزاريم
يا شماها كه ديتيله كار ميكنين چرا اينطوري ميگين؟؟
شما تو ديوار آب يمزارين براي جرم حرارتي
خوب چرا اينكارو تو سقف نميكنين؟آجر شفاف اومده-ديوار شفاف داريم حالا برا يه سقف كلي فاتحه فرستادين؟؟
پس كركره هاي اقليمي و تابش بند و نميدونم شيشه كنترل كننده نور قضيش چيه؟؟؟
تو اقلیم گرم و خشک با اون افتاب سوزان چطور می خواهی نور سقف رو کنترل کنی ؟؟؟ مثلا اگر دیوار جنوبی بود سایبان افقی راه حلش بود ولی سقف ؟؟؟!!!!
افرين همين سايبانو چرا تو سقف نزاريم؟؟؟با تمهيدات خاص؟؟چرا از سقف نور غير مستقيم نگيريم؟؟؟
فک کنم درگرم و خشک از سقف نورگرفتن حرام است!!!البته فک کنم!!بابا بنده خدا برشته میشه هاااا؟!!!بخاطر رودخونه و اینا مرطوب نمیشه محسوبش کرد ولی فک کنم بشه به طرف رودخونه پنجره داد...نمیشد حیاط مرکزیتو طوری بدی ک ی ارتباطی با رودخونه داشته باشه؟یعنی کامل بسته نباشه..اینطوری هم ب حیاط بازشو دادی و هم هوای ورودی ب مجموعتو مطبوع کردی..آب روان (بخاطر زائرسرا بودن) هم آوردی تو کارت؟!!!
بحث شريعتي شد
منم با پنجره از سقف مخالفم ایده هام هم گفتم میخواستم ببینم درسته ک خوب هیچ کی جواب نداد شاید خیلی چرت بوده ک جواب نداند.چرا مرطوب میشه هرچی باشه اگه دقت کنی برا چی جنوب و شمال کنار گرم و معتدل بودنشون مرطوب هم هستند؟؟؟اینو ک کاملا مطمئنم.از کورانش استفاده کردم اما قسمت شماله رودخانه...برای سوئیت های شمالی ک مشکلی نی...مشکلم جنوبه....

منظورتو از آب روان متوجه نشدم...؟؟از حوض استفاده کردم اما روان نی...راکده

...
خوب ميتونه حوضش براي تعديل هوا باشه و وضوخانه جدا باشه اما تو مسجد امام كه مردم از حوض وضو ميگيرن قضيه چيه؟؟
اب برای وضو نباید راکد باشه ها !!! حواست باشه ...
بعدشم اب روان بیشتر معنویه و به زائر سرا هم خوانی بیشتری داره ...
عارفه جان ... شرمنده ... سوادم ته کشیده ... :دی
فك نكنم راكد بودن براي چاه معني بده
اب كر اگه منظورتونه ميگيم اگه حوض يه مساحت خاصي داشته باشه ديگه راكد محسوب ينس
كما اينكه ميبينيم تو فيلما از اب حوض وضو ميگيرن