Mahdy.T
عضو جدید
داداش گلم اسلام کامله ولی ما برداشت ناقصیازش داریم و تا ظهور حضرت مهدی کامل نمیشهنظر من اینه که اسلام یه الحاقیه کامل میخواد.بید مشکلاتش رو رفع کنن.
داداش گلم اسلام کامله ولی ما برداشت ناقصیازش داریم و تا ظهور حضرت مهدی کامل نمیشهنظر من اینه که اسلام یه الحاقیه کامل میخواد.بید مشکلاتش رو رفع کنن.
اولا که خواهشن رعایت ادب رو داشته باشید ما نیومدیم اینجا به کسی توهین کنیملطفا به این مردک دروغگو نگید استاد . . . 3 سال پیش نصف حرف هاش رو با دلیل و مدرک ثالت کردم که دروغ و سخن پراکنی هست . . .
منم میدونم کامله .ببینید اسلام بر دواصل استواره مسائلی که که از ابتدا وتا انتها ادامه خواهد داشت واین اصول هیچگاه تغیر نخواهند داشت و اصولی که بنا بر مقتضیات زمان باید تغیر بکنه .الان با اصول تغیر ناپذیر مشکلی نداریم مشکل در راه وروشهای ه که باید تغیر بکنن.داداش گلم اسلام کامله ولی ما برداشت ناقصیازش داریم و تا ظهور حضرت مهدی کامل نمیشه![]()
برام جالب شد هنوز هم میگم فری میسون ها دنیا و کنترل نمیکنن جنگ جهانی رو فری میسون ها راه ننداختند و . و . و برجهای تجارت جهانی رو فری میسون ها نابود نکردن . . .دوست عزیز شما معلوم نیست با خودت چندچندی !
یه جا برمیگردی میگی همه اینا سرکاری فراماسون چی چیه یه جا بر میگردی میگی اینا قدرت مطلقا بهتره به حرف این و اون استناد نکنی و با شنیده هات در موردش نظر ندی,حداقل اگه نمیخوای تو ای زمینه کمک کنی ذهن کسی ام مخدوش نکن.اگرم میبینی من اینقد در موردش محکم حرف میزنم نه بچه آخوندم نه بهم بنز دادن !فقط درست رفتم دنبالش.
اینکارم درست نیست که بخوایم مسائل شخصی خودمون و(اقتصادی,سیاسی,اعتقادی) با پوشش فراماسونری بیان کنیم.
در پست های قبلیم توضیح دادم که در بسیاری از کتب اومده که وقتی حضرت مهدی ظهور میکنند بسیاری از علما در مقابل ایشون موضع گیری می کنند و میگن که این که شما میگویید اسلام نیست و شما یک دین یا اسلام جدید آوردید و حضرت رو رد میکنند و این به این معنی هست که این اسلامی که ما الان داریم خیلی اقص به دست ما رسیده.در ایام امامان قبلی هم اگر کسی سوالی یا تردیدی داشت به آنها رجوع میکرد.ومنم میدونم کامله .ببینید اسلام بر دواصل استواره مسائلی که که از ابتدا وتا انتها ادامه خواهد داشت واین اصول هیچگاه تغیر نخواهند داشت و اصولی که بنا بر مقتضیات زمان باید تغیر بکنه .الان با اصول تغیر ناپذیر مشکلی نداریم مشکل در راه وروشهای ه که باید تغیر بکنن.
اما مسله مهدی موعود:ایشون فقط حکومت را برپا خواهند کرد و تاثیری در تکامل نخواهند داشت.
برام جالب شد هنوز هم میگم فری میسون ها دنیا و کنترل نمیکنن جنگ جهانی رو فری میسون ها راه ننداختند و . و . و برجهای تجارت جهانی رو فری میسون ها نابود نکردن . . .
اون حرف من پاسخی به حرف های خود شما ها بود که میگید اونها فلان کردن و . . . منم میگم حالا قضاوت کنید کدوم بهتره اختلاص 3 میلیاردی که کسی صداش رو هم در نیاورد ... تازه فهمیدن طرف 5 میلیارد دلا دیگه به غیر از اون 3 میلیارد دارایی داره ... یا فراماسون ها (البته به قول شما و هم عقیده ای هایتان ) که رئیس بانک جهانی اقتصاد رو به دلیل شکایت یک زن بسیار فقیر و . . . ممنوع الخروج کردن و الانم تو زندانه . . .
اینه بهترین حکومت تاریخ اسلام که میخوان تحویلش بدن به امام زمان . . . ؟
نه این نیست ما خودمون تو طرف بدتر هستیم داریم از بد انتقاد میکنیم .
ببین دوست من ، من سعی ندارم از گروه یا نحله فکری خاصی حمایت و یا ردیه داشته باشم چون در جایگاهی نیستم که بتونم قضاوت جامع ای داشته باشمخب بهتره که اینجور توضیح بدم «مدیریت جهانی یا سلطنت جهانی» میبینی که هر دو در عمل یکیه ولی در استفاده از کلمات بسیار متفاوت دنیا پر از فرقه ها و مذهبهای مختلفه اما چرا 95 درصد جنگها در کشورهای مسلمان نشینه مطمئنن واژه دهکده جهانی به گوشتون خورده اگر قرار باشه یک دهکده جهانی شکل بگیره باید تمام جهان هم سو بشه اما آیا اینطوره؟نه نیست.چرا نیست؟اکثر کشورهای دنیا تقریبا در یکسو هستند و به یک سو پیش میرن بجز کشورهای مسلمان نشین چرا که اونها اعتقادات خاص خودشون رو دارند و معتقدند که اسلام روزی سراسر دنیا را فرا خواهد گرفت. بخاطر همین پروژه اسلام هراسی روکلید زدند.در این پروژه تمام سعیشون رو کردند و میکنند که اسلام را دین خشونت و مسلمان را انسان خشن جلوه بدن و همانطور که در اکثر فیلمهاشون میبینیم مسلمانان تروریست هستند. نمیدونم سریال 24 رو دیدید یا نه که متاسفانه در شبکه خانگی ایران هم پخش شد شعار این سریال این بود هر تروریستی مسلمان نیست و لی هر مسلمانی تروریسته و با این امکانات دارند روی افکار مردم کار میکنند.
برمیگردیم به دهکده جهانی :پروژه دهکده جهانی تا حدودی با شکست مواجه شد بخاطر همین در حالت مسکوت به سر میبره ولی روزی دوباره بر سر زبانها خواهد افتاد.در بالا گفتم که برای جهانی شدن باید در یک سو باشیم و به یک سو حرکت کنیم اکثر کشورها هم در یک سو هستند بجز مسلمانان برای همین در کشورهای مسلمان نشین تفرقه انداختند،جنگ راه انداختند چرا که هم بتوانند تاثیر گذاری مسلمانان را کمتر بکنند و هم آنها را در زیر سلطه خودشون قرار بدند تا آنها را هم سوی خودشون کنند ولی تا حالا زیاد موفق نبودند.
ولی اگر روزی این کار را بکنند و تمام کشورها رابه یک سو هدایت کنند دوباره نام دهکده جهانی را میشنویم.شما گفتید مدیریت جهانی من میگم سلطنت جهانی،فرق مدیریت و سلطنت چیه بجز در معنای کلمات و در ظاهر،در باطن تقریبا یکی هستند.یک مدیر دستور میده زیر دستان اطاعت میکنند و یک حکمران هم دستور میده و زیر دستان اطاعت میکنند.یک مدیر بر همه چیز مسلطه و هیچ کاری بدون اذنش انجام نمیشه و یک حکمران هم همینطور و خیلی شباهتهای دیگه پس میبینی که بجز در کلمات در باطن تقریبا یکی هستند.
اما چرا مخوف؟؟؟ اونها به چه چیز فکر میکنند آیا سعیشون به کمال رساندن انسان هست؟آیا میخواهند انسان رشد فکری داشته باشه؟ مطمئنن اگر انسانی بتونه خوب فکر کنه نمیتونه همه چیز رو قبول کنه و یکجا سرکش میشه و طغیان میکنه و این برای آنها خطرناکه.اونها میخواهند هر چیزی که گفته میشه اطاعت بشه،اونها میخواهند به تعبیر خوشون بر گله گوسفندان چوپانی کنند و کسی از آنها سرپیچی نکنه و کی این اتفاق میافته زمانی که وابستگی ایجادبشه،زمانی که فکر از انسان گرفته بشه،زمانی که انسان مصرفگرا بشه و زمانی که انسان دیگه قدرت تفکر نداشته باشه و این خودش خطرناک تر از همه چیزه،آیا ما وابسته نشدیم،مصرفگرا نشیدیم،آیا ما مادی گرا نشدیم،قضاوت با شماست.
آیا ما خوب فکر میکنیم و به تمام زوایا دقت داریم یا اون چیزی که گفته میشه رو قبول میکنیم مسما همه چیز رو قبول نمیکنیم پس هنوز به اون چیزیکه اونها میخواهند نزدیک نشدیم اونها میخواهند قدرت تفکر را از ما بگیرن و این خطرناکترین و مخوفترین اتفاقیه که ممکنه بیافته...پس به نظر من اونها مخوف هستند
متأسفانه یا خوشبختانه زیاد اهل فیلم نیستم! اما منم یه سوال دارم شما سریال مختار رو دیدید!؟ شما می دونید برخی از علمای اهل تسنن دیدن این سریال رو حرام اعلام کردند!؟ منظورم اینه که هر گروه و شخصیت و نظامی برای قبولامدن باورهای خودش از هر ابزاری استفاده می کنه حالا چه بخاد اون نظام نظام ماسونی باشه چه نظام شیعه گر اسلامی!نمیدونم سریال 24 رو دیدید یا نه که متاسفانه در شبکه خانگی ایران هم پخش شد شعار این سریال این بود هر تروریستی مسلمان نیست و لی هر مسلمانی تروریسته و با این امکانات دارند روی افکار مردم کار میکنند.
شما گفتید مدیریت جهانی من میگم سلطنت جهانی،فرق مدیریت و سلطنت چیه بجز در معنای کلمات و در ظاهر،در باطن تقریبا یکی هستند.یک مدیر دستور میده زیر دستان اطاعت میکنند و یک حکمران هم دستور میده و زیر دستان اطاعت میکنند.یک مدیر بر همه چیز مسلطه و هیچ کاری بدون اذنش انجام نمیشه و یک حکمران هم همینطور و خیلی شباهتهای دیگه پس میبینی که بجز در کلمات در باطن تقریبا یکی هستند.
اونها میخواهند قدرت تفکر را از ما بگیرن و این خطرناکترین و مخوفترین اتفاقیه که ممکنه بیافته...پس به نظر من اونها مخوف هستند
ببین دوست من ، من سعی ندارم از گروه یا نحله فکری خاصی حمایت و یا ردیه داشته باشم چون در جایگاهی نیستم که بتونم قضاوت جامع ای داشته باشم
همیشه گفتم و باز هم میگم مثل معروفی هست که میگه « یه سوزن به خودت بزن یه جوال دوز به سایرین!»
شما گفتی تفرقه بین مسلمونا و جنگها در نتیجه دخالتها و توسعه طلبی این فرقه هست!؟ من یه سوال دارم فرامواسونها در 72 شعبه شدن شیعه و قبل از اون در دو خط موازی شدن اسلام به دو انشعاب شیعه و سنی ، چه نقشی داشته!؟ کانون اصلی اختلاف در اسلام و سنگ بنای این اختلاف از کی شکل گرفت ؟!(این مورد بحث تاریخی می طلبه) خیلی از تفرقه ها در درون خودمان هست !
متأسفانه یا خوشبختانه زیاد اهل فیلم نیستم! اما منم یه سوال دارم شما سریال مختار رو دیدید!؟ شما می دونید برخی از علمای اهل تسنن دیدن این سریال رو حرام اعلام کردند!؟ منظورم اینه که هر گروه و شخصیت و نظامی برای قبولامدن باورهای خودش از هر ابزاری استفاده می کنه حالا چه بخاد اون نظام نظام ماسونی باشه چه نظام شیعه گر اسلامی!
فک کنم اینجا متوجه منظورم نشدی دوست من، منظورم این بود همونطور که شما عنوان کردین ماسون ها در صدد «سلطنت جهانی » هستند، در داخل نظام اسلامی و دولت کنونی زمزمه هایی از «مدیریت جهانی» به گوش میرسه!
شاید گفتن این مسئله باعث خلط موضوع بشه اما من عنوانی به نام «حکومت جهانی مهدی» و «نظام مهدویت جهانی» رو زیاد شنیدم که در راستای تفکر شیعی و در مرحله بعد اسلامی بیان میشه ! منظورم این بود که اگر ماسون ها در صدد سلطنت جهانی هستند و به سبب این تسلط آنها را مخوف بنامیم همانطور که شما عنوانشون کردین پس این طرف ماجرا را چطور تحلیل کنیم !
در نظام جهانی که مرزها از بین رفته و هر کسی می تونه اندیشه رو منتقل کنه آیا میشه گفت قدرت تفکر را از انسان گرفت ! مگر دیگر نظام ها غیر از ماسونها نمی توانند تفکرات خود را به جهانیان بدون محدودیت منتقل کنند!
الان شما ماهواره دارین ، انتخاب با خود شماست که کدوم کانلل فکری رو انتخاب کنین
در رقابت بین اندیشه ها ، اندیشه فقط صادر میشه آیا در ترویج اندیشه ای خاص اجباری صورت می گیره!؟ کاری به مصداق قدرت ندارم صحبت من سر اندیشه هاست. درسته که داشتن قدرت و امکانات موثره اما آیا شرط لازم هم همین امر هست!؟ آیا تفکر برتر راه خودشو پیدا نمیکنه در اذهان بشریت !؟
درسته که ما میگیم این اختلاف ریشه در تاریخ داره.اما الان ما سالهاست که داریم دم از اتحاد و برادری میزنیم ولی اونها که میدونن این اتحاد چقدر به ضررشونه نمیذارن به این راحتی این اتحاد برآورده بشه و هر از چند گاهی با به وجود آوردن شبهه و اختلافات قومی و ملیتی به این اختلاف دامن میزنن و ما رو به جون هم میندازن چرا که میدونن اگر ما آرامش داشته باشیم برای آنها خطرناک خواهیم بود.من یه سوال دارم فرامواسونها در 72 شعبه شدن شیعه و قبل از اون در دو خط موازی شدن اسلام به دو انشعاب شیعه و سنی ، چه نقشی داشته!؟ کانون اصلی اختلاف در اسلام و سنگ بنای این اختلاف از کی شکل گرفت ؟!
این حرف شما کاملا صحیحه که هر کسی از این راه برای قبولاندن باورهای خودش استفاده میکنه اما سوال اینجاست کدام باور صحیح است؟باورهای معنوی و کمالگرایانه یا باورهای مادی و مصرفگرایانه.اونها میخواهند راه و روش خودشون رو به خورد مردم بدن ما هم میخوایم مسلک خودمون رو به مردم نشون بدیم.اونها راه خودشون رو نشون میدن ما هم راه خودمون رو پس نمیشه خورده گرفت اما نباید از حق بگذریم که تاثیری که اونهامیتونن بزارن خیلی بیشتر از ماست چرا که دارای امکانات بیشتری نسبت به ما هستند پس این ماییم که با چنگ و دندون از داشته های خودمون محافظت میکنیم و با کمترین امکانات به مبارزه علیه اونها میریم.منظورم اینه که هر گروه و شخصیت و نظامی برای قبولامدن باورهای خودش از هر ابزاری استفاده می کنه حالا چه بخاد اون نظام نظام ماسونی باشه چه نظام شیعه گر اسلامی!
در اینجا برای من سوالی به وجود اومد که امیدوارم با پرسیدنش ناراحت نشید آیا شما به حکومت حضرت مهدی شکی دارید؟شاید گفتن این مسئله باعث خلط موضوع بشه اما من عنوانی به نام «حکومت جهانی مهدی» و «نظام مهدویت جهانی» رو زیاد شنیدم که در راستای تفکر شیعی و در مرحله بعد اسلامی بیان میشه ! منظورم این بود که اگر ماسون ها در صدد سلطنت جهانی هستند و به سبب این تسلط آنها را مخوف بنامیم همانطور که شما عنوانشون کردین پس این طرف ماجرا را چطور تحلیل کنیم !
آیا الان اینطور است؟آیا امروز هرکس میتواند بدون اینکه مواخذه بشود نظر و عقیده اش را بگوید و کسی به او کاری نداشته باشد؟من که فکر نمیکنم نمونه بارزش درباره هلوکاست، چند نفر به خاطر انتقال افکارشون زندانی شدن؟ اگر میبینید تفکر منتقل میشود این تفکر در راستای تفکر آنهاست نه بر خلاف آن اگر شما تفکری غیر از خواسته آنها تلقین کنید دشمن آنها محسوب میشود و بر علیه آن موضع گیری میکنند همینطور که جرج بوش در یکی از سخنرانیهایش گفته: هر کس با ما نیست برعلیه ماست. و درباره ماهواره باید بگویم که این صنعت به طور کامل تحت سلطه ماسونها میباشد و هر چیز که از این راه منتقل میشود تحت نظر آنهاست مگر تعداد شبکه های محدودی که بخاطر تبلیغات گسترده شبکه های دیگر تاثیری آنچنان ندارند.در نظام جهانی که مرزها از بین رفته و هر کسی می تونه اندیشه رو منتقل کنه آیا میشه گفت قدرت تفکر را از انسان گرفت ! مگر دیگر نظام ها غیر از ماسونها نمی توانند تفکرات خود را به جهانیان بدون محدودیت منتقل کنند!
برام جالب شد هنوز هم میگم فری میسون ها دنیا و کنترل نمیکنن جنگ جهانی رو فری میسون ها راه ننداختند و . و . و برجهای تجارت جهانی رو فری میسون ها نابود نکردن . . .
اون حرف من پاسخی به حرف های خود شما ها بود که میگید اونها فلان کردن و . . . منم میگم حالا قضاوت کنید کدوم بهتره اختلاص 3 میلیاردی که کسی صداش رو هم در نیاورد ... تازه فهمیدن طرف 5 میلیارد دلا دیگه به غیر از اون 3 میلیارد دارایی داره ... یا فراماسون ها (البته به قول شما و هم عقیده ای هایتان ) که رئیس بانک جهانی اقتصاد رو به دلیل شکایت یک زن بسیار فقیر و . . . ممنوع الخروج کردن و الانم تو زندانه . . .
اینه بهترین حکومت تاریخ اسلام که میخوان تحویلش بدن به امام زمان . . . ؟
نه این نیست ما خودمون تو طرف بدتر هستیم داریم از بد انتقاد میکنیم .
مگر نه اینکه پیغمبر ما رحمت للعالمینه.مگر نه اینکه گفتند ما از پدر و مادر با شما مهربانتریم.مگر نه اینکه بعد از ضربت خوردن حضرت علی وقتی برای ایشان شیر آوردند حضرت فرمودند اول به ابن ملجم بدهید مگر نه اینکه تا لحظه آخر امام حسین لشکر یزید را به مصالحه فرا خواند حتی زمانی که شمر ملعون به روی سینه مبارک حضرت نشسته بود،حضرت شمر را پند میداد و خیلی مصادیق دیگه.
مگر میشود دینی این همه رهبر مهربان و دلسوز داشته باشه اما دین خشونت باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
بعله!! بنده کلونل بنلادن رو کاملا میشناسم... همونی که با همکاری سیا،100 سال پیش نقشه کشید که ساختمون هایی که 70 سال بعد ساخته میشن رو بعد زا 30 سال خراب کنه!!میدونی بن لادن یکی از افسرهای خود سازمان سیا بوده که خیلی خدمات برای امریکا انجام داده.
همه چیز رو به پای اسلام نزارید.اسلام کامل ترین دینیه که بر انسان وارد شده و اگر الان کم و کاستی داره برای اینکه در طی سالها کم کم ازش بریدن و خیلی ناقص به ما رسیده و همین ناقصش رو ما ناقص عمل میکنیم. اسلام یعنی عدالت،حق،مهربانی،عشق ورزیدن و خیلی معانی دیگه
خدا در اول سخنش میکه بسم الله الرحمن الرحیم یعنی به نام خدایی که مهربان و بخشنده است نمیگه خدایی که خشن و خون ریز است. اگر قرار بود خدا خشن باشه ما باید بعد از هر گناهمون یا آتیش میگرفتیم یا سنگ میشدیم.ولی اینطور نیست میگه «صد بار اگر توبه شکستی باز آ» میگه بیا من میبخشمت من مهربونم.
پس این ماییم که درک درستی از اسلام نداریم چون اسلام ناب به گوش ما نرسیده.پس خواهشا همه چیز رو به پای اسلام نزارید و اسلام رو با افغانستان و پاکستان و کشورهای دیگه مقایسه نکنیم.یه خورده به خودمون رجوع کنیم
مانی که اسلام ظاهر شد مسلمون بودن و خیلی کشف های مهمی کردن ولی کم کم وقتی رو عقاید مردم بازی کردن از اسلام واقعی میبریدن دانشمندان کم شدند و اینکه شما میگی 100 سال پیش طرح ساختمانی که قراره 70 سال بعد ساخته بشه و 30 سال بعد بریزه یعنی قدرت شاید درست باشه ولی من میگم بازی با اذهان مردم میگم فریب مردم فک میکنی چند نفر تو تمام دنیا این حرف رو قبول کنن
درسته که ما میگیم این اختلاف ریشه در تاریخ داره.اما الان ما سالهاست که داریم دم از اتحاد و برادری میزنیم ولی اونها که میدونن این اتحاد چقدر به ضررشونه نمیذارن به این راحتی این اتحاد برآورده بشه و هر از چند گاهی با به وجود آوردن شبهه و اختلافات قومی و ملیتی به این اختلاف دامن میزنن و ما رو به جون هم میندازن چرا که میدونن اگر ما آرامش داشته باشیم برای آنها خطرناک خواهیم بود.
یکی فیس بوک درست میکنه و 700 میلیون کاربر عضوش میشن،یکی از روی فیس بوک،صیغه انلاین رو درسته میکنه، کدوم مصرف گراست؟!!باورهای معنوی و کمالگرایانه یا باورهای مادی و مصرفگرایانه.اونها میخواهند راه و روش خودشون رو به خورد مردم بدن ما هم میخوایم مسلک خودمون رو به مردم نشون بدیم
تاثیری که اونهامیتونن بزارن خیلی بیشتر از ماست چرا که دارای امکانات بیشتری نسبت به ما هستند پس این ماییم که با چنگ و دندون از داشته های خودمون محافظت میکنیم و با کمترین امکانات به مبارزه علیه اونها میریم.
خیر من مطئن هستم که تو قرن21،یه نفر با شمشیر!! از اسمون!! ظهور میکنه و با 300 نفر همراهش، همه ی عالم و ادم رو قتل عام میکنه و نظم و کمال رو به سیاره بر میگردونه و بعد توسط یه پیرزن کشته میشه و قیامت میشه!!در اینجا برای من سوالی به وجود اومد که امیدوارم با پرسیدنش ناراحت نشید آیا شما به حکومت حضرت مهدی شکی دارید؟
تمام دنیا بر این عقیده است که روزی یک منجی میاید و یک حکومت جهانی بر پا میکند.تمام مذاهب و فرقه ها شخصی را نام برده اند و شیعه آن شخص را حضرت مهدی مینامد.
اما آیا ماسونها هم این عقیده را دارند،اگر آنها میخواهند انسان به کمال برسد پس چرا مادی گرایی را بین مردم رواج میدهند.اگر آنها خدا جو هستند پس چرا فساد و فحشا را ترویج میدهند.
دقیقا!!مثلا توی این فرقه ی ماسون ها،یه نفر به یه خدمتکار بی ارزش تجاوز کرد،با اینکه رئیس بود،زدن پدرش رو در اوردن!! میبینین که اینا باطل هستن.... ولی یه جای دیگه!! یه نفر تو زندان به هزاران پسر و دختر تجاوز میکنه،ایشون روشنایی و حق هستن!! یا همون اقایی که دیروز،به یه خانمی توی دانشگاهش تجاوز کرد و بعدش ترفیع درجه گرفت!! اینا همه روشنیه.... در حقیقت،انسان ها،یا مسلمون هستن و ازاد،یا باطل هستن و مجرم!!و اگر کسی به این نتیجه برسد حق و باطل برایش روشن میشود.
آیا امروز هرکس میتواند بدون اینکه مواخذه بشود نظر و عقیده اش را بگوید و کسی به او کاری نداشته باشد؟
درباره ماهواره باید بگویم که این صنعت به طور کامل تحت سلطه ماسونها میباشد