تحقیق درباره فراماسونری

Mahdy.T

عضو جدید
کسی که در حال تحقیق هست و سعی داره تحقیقی بدون حب و بغض ارائه بده بایستی بدور از یکجانه گرایی و تعصب به موضوع نگاه کنه !

شما دوست عزیز بنا به گفته خودت تازه اول کار تحقیقی خودت هستی و در همین ابتدا با دید منفی سراغ این موضوع رفتی !

استادی می گفت « همیشه judgment the fact داشته باشید نه اینکه judgment the valu!

اگر خواستی بیشتر راجع به این فرقه بدونی کتاب اسماعیل رائین دوره سه جلدی اون بدردت می خوره لینک دانلودشو خودم توی تالار تاریخ گذاشتم میتونی ازش استفاده کنی

«فراموش‌خانه و فراماسونری در ایران کتابی است از دهه هزار و سیصد و چهل خورشیدی، نوشته مورخ، اسماعیل رائین در سه جلد که ابتدا در ایتالیا و سپس در ایران به چاپ رسید. در این کتاب تاریخ سازمان‌های سری فراماسونری در ایران و نام چند صد عضو ایرانی این سازمان‌ها آورده شده است. در این کتاب دهها کلیشه از مدرک عضویت، سوگندنامه، دعوتنامه به مجالس و تصاویر ایرانیان فراماسون ملبس به جامهٔ فراماسون‌ها آورده شده است.

سه جلد کتاب اسماییل رائین حاوی اطلاعات مفیدی در مورد فراماسونری در ایران است. کتاب شامل شماری از انتقادات و در مورد توطئه هایی است که نویسنده به فراماسونری نسبت می دهد. اما کتاب دارای تبلیغات خصمانه و شعارهای احساسی و اتهامات ریز و درشت علیه فراماسونری است.

در ایران کتابها و نوشتارهای ضد فراموسنری که عمدتا توسط نویسندگان مذهبی، ملی گرایان، رادیکال و بنیاد گرایان منتشر شده است، روش بیان تلخ ضد ماسونری اسمائیل رایین را دنبال می کنند که ماسون‌ها را به تمام انواع توطئه‌ها علیه ملت ایران متهم می کرد. تم تکراری این کتاب‌ها ارتباط ماسونری به نظریه توطئه جهانی انگلیس-صهیونیسم است. هرچند این کتابها اطلاعات اندکی بر کارهای رایین می افزایند»

اینم لینک صفحه مورد نظر توی همین باشگاه
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/261428-فراموش‌خانه-و-فراماسونری-در-ایران

بابت کتابها ممنونم و این گفته شما درسته که باید بدون حب و بغض دنبال تحقیق باشم اما آیا شما شک داری که این فرقه منحرفه؟

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابت کتابها ممنونم و این گفته شما درسته که باید بدون حب و بغض دنبال تحقیق باشم اما آیا شما شک داری که این فرقه منحرفه؟

به شخصه در مورد این فرقه تحقیق جامعی نکردم در ثانی

من راجع به چیزی که بهش علم ندارم قضاوت نمیکنم !

اما اگر شما با تحقیق جامع و بدن حب و بغض به این نتیجه رسیدی که این فرقه ضاله و مخوف ترین فرقه هاست من به این نتیجه شما احترام یزارم چون نتیجه تلاش شماست

Shahram.OTF

عضو جدید
کاربر ممتاز

این عکسها واقعا ادم و به فکر فرو میبره ...شما ببینید طراحی دلار در چه سالی انجام شد....حادثه 11 سپتامبر کی بود!!!!!!؟؟؟!!!

Mahdy.T

عضو جدید
به شخصه در مورد این فرقه تحقیق جامعی نکردم در ثانی

من راجع به چیزی که بهش علم ندارم قضاوت نمیکنم !

اما اگر شما با تحقیق جامع و بدن حب و بغض به این نتیجه رسیدی که این فرقه ضاله و مخوف ترین فرقه هاست من به این نتیجه شما احترام یزارم چون نتیجه تلاش شماست
درسته که من تحقیقم رو تازه شروع کردم اما از قبل اطلاعاتی در مورد این فرقه داشتم و بر این باورم که این فرقه نه تنها منحرفه بلکه یکی از مخوف ترین و خطرناک ترین فرقه های دنیا می باشد.چرا که تمام برنامه ریزیهاشون درباره سلطنت بر کل دنیا به هر قیمت ممکن هست و حاضرن برای رسیدن به خاصتشون از همه چیز مایه بزارن چه مالی و چه جانی

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم حرف های تکراری ...
بگذار من کل احساست رو از اول تحقیق تا آخر که بگم
اولش شکه میشی بعد تمام وقتت رو میزاری پای تحقیق و . . . هی مطلب میخونی و... ( که همه مطالب داره فراماسون ها رو میکوبه !!! )
بعد از یک مدتی شب خوابت نمیبره به همه شک داری حتی به خودت ...
همه سحر و جادو ها رو باور میکنی ...
کل دنیا رو ضد حکومت ولا.... مطلقه ایران میبینی . . . آقایون رو سربازان امام زمان میبینی
به همه اتفاقات که در کل تاریخ از فتح بابل تا جنگ 33 روزه رو شک میکنی . . .
و . . .
تا اینکه یواش یواش میفهمی که فراماسون ها اونقدر قدرت ندارن اگر چنین چیزهایی وجود خارجی داشت بازمانده های مردمی که در 11 سپتامبر کشته شده بودن دولت رو زنده نمیگذاشتن . . . فکر میکنی آمریکا کم وکیل و . . . داره تو 11 سپتامبر کلی آدم پولدار که میتونستن کل ایران رو بخرن کشته شدن (اسمش برج تجارت جهانی بود دیگه ! ) یعنی خانواده اونا مثل بز هر کی هر چیزی بگه قبول میکنن !!!! نه عزیز من کلی سازمان غیر دولتی در موزدش تحقیق کرده و . . .
مستند اریوال مستند جالبی هست ولی توی همون مستند حکومت ایران و سوریه رو حکومت الهی و . . . معرفی کرده بود و بقیه حکومت ها رو کوبیده بود . . . حالا خودت قضاوت کن 3 میلیارد دلار ایران و کشتار بشار اسد تو سوریه ؟
و توی یک قسمت دیگش میره با ترس از سیگار ها با موبایل فیلم میگیره که مبادا بیان بگیرن ( وای وای وای !!!! ) . . . آیا نمیتونست 20 بسته سیگار بخره و بره تو خونه ازشون فیلم بگیره ؟
فهمیدی این مستند از کجا ساپورت میشه ؟!!!
از این مستند ها توی آمریکا زیاد ساخته میشه ولی هنوز خیلی مونده مردم ایران مثل مردم آمریکا این همه مستند رو ببینن و جو گیر نشن !
در ضمن من نه freemason هستم نه مسلمان . . . نه یهودی نه مسیحی و نه .... یک آدم معمولیم از هیچ جا هم ساپورت نمیشم اگر خواستی قرار هم بگذاریم منو ببینی ( اینو برای این گفتم که تو دوران جو گیری به سر میبری ... منم مثل خودت بودم تو دانشگاهمون سمینار میگذاشتم !!!! )

Mahdy.T

عضو جدید
بازم حرف های تکراری ...
اولش شکه میشی بعد تمام وقتت رو میزاری پای تحقیق و . . . هی مطلب میخونی و... ( که همه مطالب داره فراماسون ها رو میکوبه !!! )
کل دنیا رو ضد حکومت ولا.... مطلقه ایران میبینی . . . آقایون رو سربازان امام زمان میبینی
و . . .
تا اینکه یواش یواش میفهمی که فراماسون ها اونقدر قدرت ندارن اگر چنین چیزهایی وجود خارجی داشت بازمانده های مردمی که در 11 سپتامبر کشته شده بودن دولت رو زنده نمیگذاشتن . . . فکر میکنی آمریکا کم وکیل و . . . داره تو 11 سپتامبر کلی آدم پولدار که میتونستن کل ایران رو بخرن کشته شدن (اسمش برج تجارت جهانی بود دیگه ! ) یعنی خانواده اونا مثل بز هر کی هر چیزی بگه قبول میکنن !!!! نه عزیز من کلی سازمان غیر دولتی در موزدش تحقیق کرده و . . .
مستند اریوال مستند جالبی هست ولی توی همون مستند حکومت ایران و سوریه رو حکومت الهی و . . . معرفی کرده بود و بقیه حکومت ها رو کوبیده بود . . . حالا خودت قضاوت کن 3 میلیارد دلار ایران و کشتار بشار اسد تو سوریه ؟
و توی یک قسمت دیگش میره با ترس از سیگار ها با موبایل فیلم میگیره که مبادا بیان بگیرن ( وای وای وای !!!! ) . . . آیا نمیتونست 20 بسته سیگار بخره و بره تو خونه ازشون فیلم بگیره ؟
از این مستند ها توی آمریکا زیاد ساخته میشه ولی هنوز خیلی مونده مردم ایران مثل مردم آمریکا این همه مستند رو ببینن و جو گیر نشن !
در ضمن من نه freemason هستم نه مسلمان . . . نه یهودی نه مسیحی و نه .... یک آدم معمولیم از هیچ جا هم ساپورت نمیشم اگر خواستی قرار هم بگذاریم منو ببینی ( اینو برای این گفتم که تو دوران جو گیری به سر میبری ... منم مثل خودت بودم تو دانشگاهمون سمینار میگذاشتم !!!! )
نظر شما برای من محترمه.اما بدونید که این فرقه سالهای ساله که داره نفس میکشه و خیلی خیلی آروم حرکت میکنه تا بتونه خودشو در اذهان مردم به صورت مقدس جلوه بده و اگه از همون اول در حرکتشون سرعت داشتن حتما یک جا زمین میخوردن ولی این اواخر به حرکتشون سرعت بخشیدن تا به سر انجام برسن این حرف من نیست حرف اکثر اونهایی هستکه نسبت به این فرقه تحقیقاتی داشتن.
خوشبختانه من آدم جو گیری نیستم ولی الان خیلی بهتر خیلی از حرکتها رو درک میکنم.

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم حرف های تکراری ...
و . . .
با تایید حرف های شما،باید بگم که.....

اگر در زندگیم یک ارزو مونده باشه،اینه که حکومت این گروه فراماسونری رو ببینم!!!
-گروهی که در دل اسلام ساختمونی میسازه با نماد خودش که دقیقا ضدشه و کسی هم خبر دار نمیشه،یا اگر میشه،کاری ازش بر نمیاد!!!
- گروهی که اونقدر هوشمندی داره که نیاز های مالی خودش رو از فروش پپسی و کوکا کولا و بازی های منچستر و ایگجت های اپل و نرم افزار های ماکروسافت و فیلم های هالیوود در میاره....
- گروهی که سال 1929 اسکانسی رو طراحی میکنه که حاوی نقشه ی فرو ریختن ساختمون هایی هستش که سال 1973 ساخته میشن و همونطور که گفتم،قراره سال 2001 خراب بشن!!...(واقعا ادمی که اینجور ذهنیتی رو داره،باید بهش چی گفت؟!)
- گروهی که حتی توی دل یکی از بزرگترین دشمن های خودش،ادم داره!!:(لطفا عکس ها رو ببینید:)

http://freemasonsecret.wordpress.com/2010/01/03/ahmadinejad-is-mason/

جالبه که سایت منبع کشف فراماسون ها،دلایلی ذکر کرده که واقعا مسخره هستن و هر شعور بیداری،سریع به خنده می افته!!:
http://www.alvadossadegh.com/fa/article/42-freemasonry/1164-1388-10-23-21-45-30.html

در وسط صفحه،بعد از عکس رهبران فراماسون دنیا،و بعد تصاویر دوستمون توجه کنین!!برای رهبران فراماسون بلاد کفر،توضیحی ایراد نشده،و فقط در سخنرانی های برادر...... ممکنه"در هر سخنرانیی پدید بیاید!"....

-گروهی که شهری!! رو بر مبنای نماد های خود میسازه!!

-گروهی که بدون استثنا،بزرگ ترین های عالم در دانش و فناوری،عضو ان هستن و اکثرا میلیاردر.....

من یکی ارزوم اینه که تو حکومت این افراد زندگی کنم و زندگی خوبی داشته باشم، تا اینکه تو حکومت هایی که:
- 3 هزار میلیارد توش توسط یه نفر فقط!! اختلاس میشه و اب از اب تکون نمی خوره!!
- مردمش از تنگ دستی به خودفروشی میپردازن!!
- حتی عرضه ی تولید یه برنامه ی تلویزیونی رو هم که مردم بشینن پاش رو نداره و بجای مسابقه دادن با حریفان،اونها رو حذف میکنه!!
- از دموکراسی مطلق حرف میزنه و سایت های مهندسیش میترسن توشون کسی انتقادی بکنه مبادا ***** بشن!!!(چقد ازادی!!)
- 100 نفر مسلمون تو بحرین کشته میشن،عذای عمومی اعلام میکنه،2000نفر مسلمون تو سوریه کشته میشن،1000مسلمون تو چین کشته میشن،جیک نمیزنه!!!

به راستی،شما زندگی در کدوم دنیا رو بهتر میدونین؟!!
http://de.wikipedia.org/wiki/Freimaurerei
http://fa.wikipedia.org/wiki/فراماسونری

در کل،باید بگم که وقت تلف کردن روی این گروه،زیاد به درد بخور نیست!!!

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر شما زندگی در کشوری که 95 درصد دریای شمال کشورش فروخته شده به ویلاهای خصوصی و برای کسی که ویلا نداره و بخواد کنار دریا خوش بگذرونه یک مسافرت 50 کیلومتری تا رسیدن به ساحل عمومی رو به ارمغان بیاره بهتره یا کشوری که فقط چند درصد در یاهاش به بخش خصوصی واگذار شده اونم کاملا کنترل شده ...
یا کشوری که جون تک تک افرادش در جنگ براش مهمه و روز به روز داره هزینه میکنه که کمترین سربازش در جنگ کشته بشه یا کشوری که در آخرین جنگش در یک شب 27000 نفر شهید میشن...
میگن بدی یک نفر رو به با کسی که داره ازش انتفاد میکنه بسنج ...
الان باز چند نفر میان میگن اینا به هم ربطی نداره . . .

Shahram.OTF

عضو جدید
کاربر ممتاز
کشوری که جون تک تک افرادش در جنگ براش مهمه و روز به روز داره هزینه میکنه که کمترین سربازش در جنگ کشته بشه یا کشوری که در آخرین جنگش در یک شب 27000 نفر شهید میشن...
. . .

ممنون دوست عزیز
اما میشه منبع بدید برام جالب بود؟؟

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درسته که من تحقیقم رو تازه شروع کردم اما از قبل اطلاعاتی در مورد این فرقه داشتم و بر این باورم که این فرقه نه تنها منحرفه بلکه یکی از مخوف ترین و خطرناک ترین فرقه های دنیا می باشد.چرا که تمام برنامه ریزیهاشون درباره سلطنت بر کل دنیا به هر قیمت ممکن هست و حاضرن برای رسیدن به خاصتشون از همه چیز مایه بزارن چه مالی و چه جانی

من این تعبیری که شما به کاربردین رو همین نزدیکیها اما با کمی تغییر در تعبیری دیگه به این شکل شنیدم !

مدیریت جهانی !
ایا کسانی که داعیه مدیریت جهانی بر کل دنیا رو دارن هم بایستی جزء مخوف ترین و خطرناک ترین فرقه ها دونست !؟!

Mahdy.T

عضو جدید
من این تعبیری که شما به کاربردین رو همین نزدیکیها اما با کمی تغییر در تعبیری دیگه به این شکل شنیدم !

مدیریت جهانی !
ایا کسانی که داعیه مدیریت جهانی بر کل دنیا رو دارن هم بایستی جزء مخوف ترین و خطرناک ترین فرقه ها دونست !؟!

خب بهتره که اینجور توضیح بدم «مدیریت جهانی یا سلطنت جهانی» میبینی که هر دو در عمل یکیه ولی در استفاده از کلمات بسیار متفاوت دنیا پر از فرقه ها و مذهبهای مختلفه اما چرا 95 درصد جنگها در کشورهای مسلمان نشینه مطمئنن واژه دهکده جهانی به گوشتون خورده اگر قرار باشه یک دهکده جهانی شکل بگیره باید تمام جهان هم سو بشه اما آیا اینطوره؟نه نیست.چرا نیست؟اکثر کشورهای دنیا تقریبا در یکسو هستند و به یک سو پیش میرن بجز کشورهای مسلمان نشین چرا که اونها اعتقادات خاص خودشون رو دارند و معتقدند که اسلام روزی سراسر دنیا را فرا خواهد گرفت. بخاطر همین پروژه اسلام هراسی روکلید زدند.در این پروژه تمام سعیشون رو کردند و میکنند که اسلام را دین خشونت و مسلمان را انسان خشن جلوه بدن و همانطور که در اکثر فیلمهاشون میبینیم مسلمانان تروریست هستند. نمیدونم سریال 24 رو دیدید یا نه که متاسفانه در شبکه خانگی ایران هم پخش شد شعار این سریال این بود هر تروریستی مسلمان نیست و لی هر مسلمانی تروریسته و با این امکانات دارند روی افکار مردم کار میکنند.
برمیگردیم به دهکده جهانی :پروژه دهکده جهانی تا حدودی با شکست مواجه شد بخاطر همین در حالت مسکوت به سر میبره ولی روزی دوباره بر سر زبانها خواهد افتاد.در بالا گفتم که برای جهانی شدن باید در یک سو باشیم و به یک سو حرکت کنیم اکثر کشورها هم در یک سو هستند بجز مسلمانان برای همین در کشورهای مسلمان نشین تفرقه انداختند،جنگ راه انداختند چرا که هم بتوانند تاثیر گذاری مسلمانان را کمتر بکنند و هم آنها را در زیر سلطه خودشون قرار بدند تا آنها را هم سوی خودشون کنند ولی تا حالا زیاد موفق نبودند.
ولی اگر روزی این کار را بکنند و تمام کشورها رابه یک سو هدایت کنند دوباره نام دهکده جهانی را میشنویم.شما گفتید مدیریت جهانی من میگم سلطنت جهانی،فرق مدیریت و سلطنت چیه بجز در معنای کلمات و در ظاهر،در باطن تقریبا یکی هستند.یک مدیر دستور میده زیر دستان اطاعت میکنند و یک حکمران هم دستور میده و زیر دستان اطاعت میکنند.یک مدیر بر همه چیز مسلطه و هیچ کاری بدون اذنش انجام نمیشه و یک حکمران هم همینطور و خیلی شباهتهای دیگه پس میبینی که بجز در کلمات در باطن تقریبا یکی هستند.
اما چرا مخوف؟؟؟ اونها به چه چیز فکر میکنند آیا سعیشون به کمال رساندن انسان هست؟آیا میخواهند انسان رشد فکری داشته باشه؟ مطمئنن اگر انسانی بتونه خوب فکر کنه نمیتونه همه چیز رو قبول کنه و یکجا سرکش میشه و طغیان میکنه و این برای آنها خطرناکه.اونها میخواهند هر چیزی که گفته میشه اطاعت بشه،اونها میخواهند به تعبیر خوشون بر گله گوسفندان چوپانی کنند و کسی از آنها سرپیچی نکنه و کی این اتفاق میافته زمانی که وابستگی ایجادبشه،زمانی که فکر از انسان گرفته بشه،زمانی که انسان مصرفگرا بشه و زمانی که انسان دیگه قدرت تفکر نداشته باشه و این خودش خطرناک تر از همه چیزه،آیا ما وابسته نشدیم،مصرفگرا نشیدیم،آیا ما مادی گرا نشدیم،قضاوت با شماست.
آیا ما خوب فکر میکنیم و به تمام زوایا دقت داریم یا اون چیزی که گفته میشه رو قبول میکنیم مسما همه چیز رو قبول نمیکنیم پس هنوز به اون چیزیکه اونها میخواهند نزدیک نشدیم اونها میخواهند قدرت تفکر را از ما بگیرن و این خطرناکترین و مخوفترین اتفاقیه که ممکنه بیافته...پس به نظر من اونها مخوف هستند

آخرین ویرایش:

Mahdy.T

عضو جدید
جلوه بدن؟! یعنی نیست؟
شما فکر میکنید هست؟؟؟
مگر نه اینکه پیغمبر ما رحمت للعالمینه.مگر نه اینکه گفتند ما از پدر و مادر با شما مهربانتریم.مگر نه اینکه بعد از ضربت خوردن حضرت علی وقتی برای ایشان شیر آوردند حضرت فرمودند اول به ابن ملجم بدهید مگر نه اینکه تا لحظه آخر امام حسین لشکر یزید را به مصالحه فرا خواند حتی زمانی که شمر ملعون به روی سینه مبارک حضرت نشسته بود،حضرت شمر را پند میداد و خیلی مصادیق دیگه.
مگر میشود دینی این همه رهبر مهربان و دلسوز داشته باشه اما دین خشونت باشه؟؟؟؟؟؟؟؟

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما فکر میکنید هست؟؟؟ مگر نه اینکه پیغمبر ما رحمت للعالمینه.مگر نه اینکه گفتند ما از پدر و مادر با شما مهربانتریم.مگر نه اینکه بعد از ضربت خوردن حضرت علی وقتی برای ایشان شیر آوردند حضرت فرمودند اول به ابن ملجم بدهید مگر نه اینکه تا لحظه آخر امام حسین لشکر یزید را به مصالحه فرا خواند حتی زمانی که شمر ملعون به روی سینه مبارک حضرت نشسته بود،حضرت شمر را پند میداد و خیلی مصادیق دیگه.مگر میشود دینی این همه رهبر مهربان و دلسوز داشته باشه اما دین خشونت باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من احتمالا شما درست بگید ولی... هر کی تو حکومت اسلامی اومد خون به پا کرد و آدم کشت و . . . شما خوب مسلمانان افغانستان رو ببینید . . . نفس زن ها رو بریدند کثافت ها ... پاکستان هم همینطور . . . حکم سنگسار داره تو اسلام اجرا میشه ...دستور مرتد بودن فلان نفر داره همچنان صادر میشه . . . و . . . به نظر من اسلام یک تغییر اساسی میخواد که با اومدن امام زمان اسلام احتمالا انجام بشه . . . و دین رو آداپته کنه برای زندگی امروز نه 1400 سال پیش ولی در مقابل آمریکا هر کس سر قدرت اومد فقط ساخت و ساخت و ساخت اقتصادی و نظامی و . . . خوب معلومه مردم نسبت به اسلام بد بین میشن به قول دوستمون وقتی 100 سال پیش طرح ساختمانی که قراره 70 سال بعد ساخته بشه و 30 سال بعد بریزه رو دارن پیاده کردن یعنی قدرت مطلق . . .

Mahdy.T

عضو جدید
دوست من احتمالا شما درست بگید ولی... هر کی تو حکومت اسلامی اومد خون به پا کرد و آدم کشت و . . . شما خوب مسلمانان افغانستان رو ببینید . . . نفس زن ها رو بریدند کثافت ها ... پاکستان هم همینطور . . . حکم سنگسار داره تو اسلام اجرا میشه ...دستور مرتد بودن فلان نفر داره همچنان صادر میشه . . . و . . . به نظر من اسلام یک تغییر اساسی میخواد که با اومدن امام زمان اسلام احتمالا انجام بشه . . . و دین رو آداپته کنه برای زندگی امروز نه 1400 سال پیش ولی در مقابل آمریکا هر کس سر قدرت اومد فقط ساخت و ساخت و ساخت اقتصادی و نظامی و . . . خوب معلومه مردم نسبت به اسلام بد بین میشن به قول دوستمون وقتی 100 سال پیش طرح ساختمانی که قراره 70 سال بعد ساخته بشه و 30 سال بعد بریزه رو دارن پیاده کردن یعنی قدرت مطلق . . .
من نمیدونم چرا هر کس میخواد اسلام رو نشون بده فورا بند میکنه به طالبان و افغانستان و پاکستان و .... شما میدونستی طالبان رو خود امریکا راه انداخت در طی همون پروژه اسلام هراسی تا بگه مسلمون یعنی این!!!!!!!! میدونی بن لادن یکی از افسرهای خود سازمان سیا بوده که خیلی خدمات برای امریکا انجام داده.
برادر من،من نمیگم اسلام یعنی اینی که ما داریم ما فقط دم از اسلام میزنیم و عمل نمیکنیم در خیلی از احادیث اومده وقتی امام زمان ظهور میکنه خیلی از علما بر علیه ایشون موضع گیری میکنن و میگن اینی که شما میگی اسلام نیست ویک اسلام جدیده که آوردی.
همه چیز رو به پای اسلام نزارید.اسلام کامل ترین دینیه که بر انسان وارد شده و اگر الان کم و کاستی داره برای اینکه در طی سالها کم کم ازش بریدن و خیلی ناقص به ما رسیده و همین ناقصش رو ما ناقص عمل میکنیم. اسلام یعنی عدالت،حق،مهربانی،عشق ورزیدن و خیلی معانی دیگه
خدا در اول سخنش میکه بسم الله الرحمن الرحیم یعنی به نام خدایی که مهربان و بخشنده است نمیگه خدایی که خشن و خون ریز است. اگر قرار بود خدا خشن باشه ما باید بعد از هر گناهمون یا آتیش میگرفتیم یا سنگ میشدیم.ولی اینطور نیست میگه «صد بار اگر توبه شکستی باز آ» میگه بیا من میبخشمت من مهربونم.
پس این ماییم که درک درستی از اسلام نداریم چون اسلام ناب به گوش ما نرسیده.پس خواهشا همه چیز رو به پای اسلام نزارید و اسلام رو با افغانستان و پاکستان و کشورهای دیگه مقایسه نکنیم.یه خورده به خودمون رجوع کنیم

Mahdy.T

عضو جدید
در ادامه حرفم اگر تاریخ رو نگاه کنید میبینید تمام دانشمندان از زمانی که اسلام ظاهر شد مسلمون بودن و خیلی کشف های مهمی کردن ولی کم کم وقتی رو عقاید مردم بازی کردن از اسلام واقعی میبریدن دانشمندان کم شدند و اینکه شما میگی 100 سال پیش طرح ساختمانی که قراره 70 سال بعد ساخته بشه و 30 سال بعد بریزه یعنی قدرت شاید درست باشه ولی من میگم بازی با اذهان مردم میگم فریب مردم فک میکنی چند نفر تو تمام دنیا این حرف رو قبول کنن.10 میلیون 100 میلیون نمیدونم ولی خیلی کم هستند چرا؟چون انقدر رو اذهان کار کردند که مردم باورشون نمیشه یکی تو 100 سال پیش این طرح رو ریخته.تا به حال به چرایی این موضوع فک کردی که چرا باید 100 سال پیش برای چنین روزی نقشه بکشن.چون هدفشون از همون اول تسلط به دنیا بوده و برای تسلط به دنیا اول باید ذهن ها رو آماده کرد و این کار به سالهای سال نقشه و برنامه نیاز داره تا بتونن فکر مردم روکنترل کنن و اون چیزی روکه میخوان به مردم بگن

pari ko0cho0lo0

عضو جدید
سلام به همه دوستان عزیز

من در حال تحقیق درباره فرقه ضاله فراماسونری هستم میخواستم دوستانی که اطلاعاتی هرچند کم یا زیاد درباره این انجمن مخوف دارن در این تاپیک قرار بدن که هم من از این مطالب استفاده کنم و هم دوستان خواننده آگاهیشون بیشتر بشه اگر عکس یا کلیپی هم دارید متشکر میشم که قرار بدید.
باتشکر از همگی شما که در این امر منو یاری میدید.
میتونی از سخنرانی استاد رافعی پور استفاده کنی

morfi g

عضو جدید

دوست عزیز شما معلوم نیست با خودت چندچندی !
یه جا برمیگردی میگی همه اینا سرکاری فراماسون چی چیه یه جا بر میگردی میگی اینا قدرت مطلقا بهتره به حرف این و اون استناد نکنی و با شنیده هات در موردش نظر ندی,حداقل اگه نمیخوای تو ای زمینه کمک کنی ذهن کسی ام مخدوش نکن.اگرم میبینی من اینقد در موردش محکم حرف میزنم نه بچه آخوندم نه بهم بنز دادن !فقط درست رفتم دنبالش.
اینکارم درست نیست که بخوایم مسائل شخصی خودمون و(اقتصادی,سیاسی,اعتقادی) با پوشش فراماسونری بیان کنیم.

بالا