سلام دوستان...
به درخواست بچه و احساس نیازی که در این زمینه میشداین تاپیک رو ایجاد کردم.
امسال تعداد زیادی از دوستان دانشجوی ارشد شدن و از این ترم شروع به تحصیل میکنن...این مکان, فضا و محفلی میشه واسه اینکه همه به هم کمک کنیم تو درسا و اگه کسی مشکلی داشت تو درسی یا اینکه درخواستی داشت هر کدوم از بچه ها در حد توان کمک کنه...
دروس :
حکمت هنر اسلامی
سیر اندیشه های معماری
روش های تحقیق در معماری
نظریه و روش های طراحی
معماری همساز با اقلیم
روانشناسی محیط
تنظیم شرایط زمین
سازه های نو
سازه های سنتی
مدیریت پروژه
برنامه ریزی کالبدی معماری
روش های پیشرفته ساخت
طرح معماری 1
طرح معماری 2
پایان نامه
...
ایشالا با کمک هم بتونیم تو این دروس نمره های عالی کسب کنیم...به امید موفقیت

به درخواست بچه و احساس نیازی که در این زمینه میشداین تاپیک رو ایجاد کردم.
امسال تعداد زیادی از دوستان دانشجوی ارشد شدن و از این ترم شروع به تحصیل میکنن...این مکان, فضا و محفلی میشه واسه اینکه همه به هم کمک کنیم تو درسا و اگه کسی مشکلی داشت تو درسی یا اینکه درخواستی داشت هر کدوم از بچه ها در حد توان کمک کنه...
دروس :
حکمت هنر اسلامی
سیر اندیشه های معماری
روش های تحقیق در معماری
نظریه و روش های طراحی
معماری همساز با اقلیم
روانشناسی محیط
تنظیم شرایط زمین
سازه های نو
سازه های سنتی
مدیریت پروژه
برنامه ریزی کالبدی معماری
روش های پیشرفته ساخت
طرح معماری 1
طرح معماری 2
پایان نامه
...
ایشالا با کمک هم بتونیم تو این دروس نمره های عالی کسب کنیم...به امید موفقیت

آخرین ویرایش: 

به سلامتی کنکورم تموم شد و خوب یا بد هممون رفتیم برا ثبت نام و زمان زیادی تا شروع کلاسا نمونده و شاید برا بعضیا شروع شده باشه والا ما که شروع بشه هم نمیریم
 اصلا چه معنی داره دانشجو قبل 15 مهر بره سر کلاس؟؟؟
!آخر ترم با صداقت نمراتتونو اعلام کنید لازمه خاطر نشان بشم 12 قبولیه اما همون 12 مشروطی میاره باید 14 بشیم البته میدونم همه درس خونن اینو برا خودم خاطر نشان کردم فقط!خلاصه سال تحصیلی خوب رو همراه با اساتید خوب و نمرات خوب برا همه آرزومندم...امیدوارم هیش کی مشروط نشه،غذای دانشگاه یادم رفت امیدوارم همیشه برنجاش دم کشیده همراه با کباب حسینی و دوغ و سالاد و با کیفیت باشه...اصلانم بعد چمن زنی دانشگاه ناهار قرمه سبزی نداشته باشین و بد به دلتون را ندین