تحریم

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
فارغ از مسائل مذهبی و سیاسی با خواندن تاپیک ها ی مختلف و زد و خورد میان طرفداران انها که در چند مورد خاص منجر به فحش دادن و توهین نیز شد، می توان پی برد که تالار ازاد بر خلاف آن چه در اول فکر می کردم ، هنوز آنقدر بزرگ نشده که بتوان به راحتی نقد و حرف مخالف را قبول کند و شاید این جملات تند و گاها" توهین آمیزی که هر بار از جانب بعضی کاربرها شاهد آن هستیم هم به همین دلیل باشد.
و اگر برای بر طرف کردن این مشکل بخواهیم کاربرهای خاصی را تحریم کنیم مطمئنا جواب درست را نمی گیریم ...

واین واقعیت تلخ نه تنها در جامعه مجازی نت بلکه در دنیای واقعی کشورمان نیز حاکم است

نوروز خجسته :gol::gol::gol:...

...pianist

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش يه چند وقتيه كه تعداد كاربرا تو گفتگوي ازاد خيلي زياد شده و هركس ساز خودشو ميزنه! خوب با اين وجود نميشه اين تالارو جمش كرد. من كه خودم تصميم گرفتم خيلي تو بحثها شركت نكنم.
گرچه كلا خيلي با بحث كردن موافق نيستم!!

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش يه چند وقتيه كه تعداد كاربرا تو گفتگوي ازاد خيلي زياد شده و هركس ساز خودشو ميزنه! خوب با اين وجود نميشه اين تالارو جمش كرد. من كه خودم تصميم گرفتم خيلي تو بحثها شركت نكنم.
گرچه كلا خيلي با بحث كردن موافق نيستم!!

اما گاهی وقتها احساس می کنیم فضای تالار اونقد ازاد باشه وبه مرحله ای از رشد رسیده که دو رقیب می توانند رو در رو، جلو چشم سایر کاربر ها همدیگر را نقد کرده و گوشه ای از دموکراسی را به مرحله اجرا بگذارند. از طرف دیگر ناراحت می شویم وقتی که می بینیم آنها به انواع و اقسام صفت های زشت و ناپسند، همدیگر را متهم می کنند:gol:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما گاهی وقتها احساس می کنیم فضای تالار اونقد ازاد باشه وبه مرحله ای از رشد رسیده که دو رقیب می توانند رو در رو، جلو چشم سایر کاربر ها همدیگر را نقد کرده و گوشه ای از دموکراسی را به مرحله اجرا بگذارند. از طرف دیگر ناراحت می شویم وقتی که می بینیم آنها به انواع و اقسام صفت های زشت و ناپسند، همدیگر را متهم می کنند:gol:
دقيقاً داش آرش به نكته قابل تو جهي اشاره كردي.....به نظر من بايد قدرت تحمل انتقاد بچه ها از يك ديگر بالا بره وسريع با حرفي كه با مزاجشون سازگار نيست مخالفت نكنند وصبور باشن;)

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقيقاً داش آرش به نكته قابل تو جهي اشاره كردي.....به نظر من بايد قدرت تحمل انتقاد بچه ها از يك ديگر بالا بره وسريع با حرفي كه با مزاجشون سازگار نيست مخالفت نكنند وصبور باشن;)

ممد جاوید خیلی مخلصیم :gol:;)

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
معنی بعضی از واژه ها هم تا حدودی عوض شده.
به اونایی که تندروی میکنن میگن .... اجازه بدین اینو ننویسم.
به اونایی هم که عاقلانه رفتار میکنند میگن محافظه کار
و به اونایی هم که عاقلانه کاری نمیکنند باز یه اتیکت دیگه میچسبونن که بازم با کسب اجازه نمیگم.
حالا شما برامون بگو ببینیم چگونه میشه قدرت تحمل بچه ها در شنیدن هر نوع انتقاد رو بالا برد؟
چه جوری میتونن صبور باشن؟
راههای رسیدن به این مرحله از تکامل فکری و رفتاری چیه؟

mehrshad53

اخراجی موقت
خب باید هر کسی دلیلش و جمله توهین امیز طرف را بذاره و بقیه رای بدن،همون کاری که توی یه تاپیک دیگه سعی کردم انجامش بدیم....
با کلیات طرح و دوفوریتش من هم موافقم;):surprised:

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب باید هر کسی دلیلش و جمله توهین امیز طرف را بذاره و بقیه رای بدن،همون کاری که توی یه تاپیک دیگه سعی کردم انجامش بدیم....
كليات طرح رو ميشه واسه منم توضيح بدين
من چرا گيراييم ضعيف شده بيلميرم والا:cry:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
معنی بعضی از واژه ها هم تا حدودی عوض شده.
به اونایی که تندروی میکنن میگن .... اجازه بدین اینو ننویسم.
به اونایی هم که عاقلانه رفتار میکنند میگن محافظه کار
و به اونایی هم که عاقلانه کاری نمیکنند باز یه اتیکت دیگه میچسبونن که بازم با کسب اجازه نمیگم.
حالا شما برامون بگو ببینیم چگونه میشه قدرت تحمل بچه ها در شنیدن هر نوع انتقاد رو بالا برد؟
چه جوری میتونن صبور باشن؟
راههای رسیدن به این مرحله از تکامل فکری و رفتاری چیه؟
داش آفكور من نگفتم هر نوع انتقاد، انتقادي كه در جهت رشد شكوفاي يك كاربر باشه خوبه..نه بيشتر نه كمتر.....
در ضمن اينجا فضاي مجازي و هر كاربر بايد معلم خودش باشه يعني در رفتار باسايرين كاربرها رعايت اعتدال رو داشته باشه.....وسعي كنه كاري رو انجام بده كه مورد انتقاد قرار نگيره.....يعني به قوانين باشگاه كه از سوي مديران سايت ارائه شده احترام بذاره...حالا اومديم يه جا از من انتقاد شد من بعوان يك تحصيكرده وكسي كه بلاخره خواهي نخواهي سواد دانشگاهي داره...بايد عاقلانه با اون انتقاد كه در راستاي رشد و شكوفاي منه برخورد كنم به نظر من اگه غير از اي باشه من بايد برچسب مهندس رو از رو اسمم بردارم و بجاش بذارم پيش دبستاني...;)

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز

مهرشاد جان درمود تو هیچ حرفی نمی زنم چون فک میکنم تو عاقل تر از اونی که من فکر می کنم :gol::gol:
فقط صبور باش ..

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
داش آفكور من نگفتم هر نوع انتقاد، انتقادي كه در جهت رشد شكوفاي يك كاربر باشه خوبه..نه بيشتر نه كمتر.....
در ضمن اينجا فضاي مجازي و هر كاربر بايد معلم خودش باشه يعني در رفتار باسايرين كاربرها رعايت اعتدال رو داشته باشه.....وسعي كنه كاري رو انجام بده كه مورد انتقاد قرار نگيره.....يعني به قوانين باشگاه كه از سوي مديران سايت ارائه شده احترام بذاره...حالا اومديم يه جا از من انتقاد شد من بعوان يك تحصيكرده وكسي كه بلاخره خواهي نخواهي سواد دانشگاهي داره...بايد عاقلانه با اون انتقاد كه در راستاي رشد و شكوفاي منه برخورد كنم به نظر من اگه غير از اي باشه من بايد برچسب مهندس رو از رو اسمم بردارم و بجاش بذارم پيش دبستاني...;)
سلام داداش . منم منظورم همینه که موضوع رو بشکافی تا راه و چاه معلوم بشه.
اگه فرصت داشته باشی و اینا رو با توجه به تجاربی که داری برای کاربران خصوصا تازه واردا توضیح بدی خیلی از مشکلات تالار حل میشه.
قربانت : فکور
:gol:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام داداش . منم منظورم همینه که موضوع رو بشکافی تا راه و چاه معلوم بشه.
اگه فرصت داشته باشی و اینا رو با توجه به تجاربی که داری برای کاربران خصوصا تازه واردا توضیح بدی خیلی از مشکلات تالار حل میشه.
قربانت : فکور
:gol:
عزيزم شما موضوع رو بگو تا من يه تايپك با كمك خود شما تو تالار برا تازه واردا بزنيم;)
ارادتمند:جاويد

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی داداش این جواب منو که تو یه تاپیکی در همین مورد نوشتم خوندی؟ اگه خوندی راجع به اینم یه نظر بده ببینم چی نوشتم/

سلام دوست عزیز
مرسی از توجهت. من با شما موافقم .
به نظر من اگه انسان به محیط اعتماد بکنه میتونه افکارش رو با صدای بلند هم بگه.
شما حق داری هر سئوالی رو بپرسی.
نتیجه اینهمه استثمار فکری همین شده که انسان نتونه در کمال سادگی یک سئوال راجع به خداش بپرسه. اشکال کار در اینه که جوّ فعلی مناسب این تحلیل ها نیست.
خیلی ها در خفا دوست دارن که شما از این کار ها بیشتر بکنید چون ندانسته به اعتماد مردم نسبت به جنبش و یا هر مرامی که دارید لطمه میخوره و این کار شما بسود رقیبتان تموم میشه.
هر اندیشه ای در حالت انفرادی بی ضرره . حس بیداری و کنجکاوی مردم زمانی بر انگیخته میشه که اون ارزش , ارزشهای یک گروه و یا یک جنبش باشه.
میدونی که من اهل سیاست نیستم . همین قدر میدونم که افکاری برنده میشن که قاطبه ملت از اون حمایت کنند. ملت ایران هم اکثریتش مسلمان و موحد و دیندار هستند. دینداران ملت ما که در عوامل نظام خلاصه نشده اند. همه ملت ایران موحد هستند و به خدا ایمان دارند. اگر هر جنبش و یا گروه و یا حزبی این ویژه گی ملت ایران رو در نظر نگیره , نمیتونه حمایت ملت رو به سوی خودش جذب بکنه. حزب توده با اینکه کمونیستی بود به دین و خدا احترام میگذاشت و اکثر طرفدارانش در ایران موحد و مسلمان بودند.
حالا شما باید حساب بکنی که تکلیف چیه.
اگه یک عده از کاربران انجمن محیط رو مناسب دیده اند تا انرژی خود را در جهت محکوم کردن هر چیزی که بهش اعتقاد ندارند صرف کنند , خوب این فضا اماده است ولی باید توجه داشته باشیم که فردایی هم هست و باید طوری فکر و زندگی بکنیم که مردم از ما نهراسند.
شما زندگینامه گاندی رو حتما میدونی . ایشان با حرمت و احترامی که به تمام ملل جهان داشتند مورد قبول همه دنیا قرار گرفتند و زمانی که با ملکه انگلستان شام میخوردند از شیر بز خودشون که همراه داشتند میل کردند و همه حاضرین این کار ایشان را با احترام پذیرفتند.
من از شما بخاطر اطاله کلام معذرت میخوام و همینقدر میگم که :
راز موفقیت در اینست که بدانیم چگونه میتوان افکار مردم را عوض کرد. همین قدرت است که وکیل , بقال , سیاستمدار و واعظ را موفق میگرداند.سیاستمدار کسی است که حوادث فردا و یکماه و یکسال بعد را پیش بینی کند و بعدآ بتواند دلائلی بیاورد که چرا اتفاق نیفتاد.شخصیکه به حکومت بر اعصاب خویش قادر نیست , شایسته نیست که حتی بر کوچکترین پله نردبان سیاست جای گیرد.
در مورد اهانت به خدا و رسول و ائمه هم نظر من اینه:
کسیکه سد های دیرین را بیهوده شمارد و ویران کند بیگمان گرفتار فاجعه طغیان آب خواهد شد.

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزيزم شما موضوع رو بگو تا من يه تايپك با كمك خود شما تو تالار برا تازه واردا بزنيم;)
ارادتمند:جاويد
موضوع تاپیک پیشنهادی من یه چیزی تو این مایه هاست.
آیا قرار نیست این کشور رو همه مون با کمک هم بسازیم؟
یا : من و شما بالاخره باید بخاطر وطنمون ما بشیم یا نه؟ حالا با هر مرامی
و از این جور معانی که فک کنم شما میتونی خیلی معنی دارش رو بعنوان تاپیک بزنی و همه رو اونجا جمع کنی و یه آشتی کنون عیدی بهم بدیم و بقول شما دیگه از این به بعد در موقع بحث با همدیگه مرز ها و حریم های ادب و بزاکت رو مهندس وار حفظش کنیم.
فارسی من تموم شد.
سنه قربان اولوم داداش . سنی چوخ سویرم. بوتون قارداشلاریدا.
ساغ اول شانلی یاشا.

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی داداش این جواب منو که تو یه تاپیکی در همین مورد نوشتم خوندی؟ اگه خوندی راجع به اینم یه نظر بده ببینم چی نوشتم/

سلام دوست عزیز
مرسی از توجهت. من با شما موافقم .
به نظر من اگه انسان به محیط اعتماد بکنه میتونه افکارش رو با صدای بلند هم بگه.
شما حق داری هر سئوالی رو بپرسی.
نتیجه اینهمه استثمار فکری همین شده که انسان نتونه در کمال سادگی یک سئوال راجع به خداش بپرسه. اشکال کار در اینه که جوّ فعلی مناسب این تحلیل ها نیست.
خیلی ها در خفا دوست دارن که شما از این کار ها بیشتر بکنید چون ندانسته به اعتماد مردم نسبت به جنبش و یا هر مرامی که دارید لطمه میخوره و این کار شما بسود رقیبتان تموم میشه.
هر اندیشه ای در حالت انفرادی بی ضرره . حس بیداری و کنجکاوی مردم زمانی بر انگیخته میشه که اون ارزش , ارزشهای یک گروه و یا یک جنبش باشه.
میدونی که من اهل سیاست نیستم . همین قدر میدونم که افکاری برنده میشن که قاطبه ملت از اون حمایت کنند. ملت ایران هم اکثریتش مسلمان و موحد و دیندار هستند. دینداران ملت ما که در عوامل نظام خلاصه نشده اند. همه ملت ایران موحد هستند و به خدا ایمان دارند. اگر هر جنبش و یا گروه و یا حزبی این ویژه گی ملت ایران رو در نظر نگیره , نمیتونه حمایت ملت رو به سوی خودش جذب بکنه. حزب توده با اینکه کمونیستی بود به دین و خدا احترام میگذاشت و اکثر طرفدارانش در ایران موحد و مسلمان بودند.
حالا شما باید حساب بکنی که تکلیف چیه.
اگه یک عده از کاربران انجمن محیط رو مناسب دیده اند تا انرژی خود را در جهت محکوم کردن هر چیزی که بهش اعتقاد ندارند صرف کنند , خوب این فضا اماده است ولی باید توجه داشته باشیم که فردایی هم هست و باید طوری فکر و زندگی بکنیم که مردم از ما نهراسند.
شما زندگینامه گاندی رو حتما میدونی . ایشان با حرمت و احترامی که به تمام ملل جهان داشتند مورد قبول همه دنیا قرار گرفتند و زمانی که با ملکه انگلستان شام میخوردند از شیر بز خودشون که همراه داشتند میل کردند و همه حاضرین این کار ایشان را با احترام پذیرفتند.
من از شما بخاطر اطاله کلام معذرت میخوام و همینقدر میگم که :
راز موفقیت در اینست که بدانیم چگونه میتوان افکار مردم را عوض کرد. همین قدرت است که وکیل , بقال , سیاستمدار و واعظ را موفق میگرداند.سیاستمدار کسی است که حوادث فردا و یکماه و یکسال بعد را پیش بینی کند و بعدآ بتواند دلائلی بیاورد که چرا اتفاق نیفتاد.شخصیکه به حکومت بر اعصاب خویش قادر نیست , شایسته نیست که حتی بر کوچکترین پله نردبان سیاست جای گیرد.
در مورد اهانت به خدا و رسول و ائمه هم نظر من اینه:
کسیکه سد های دیرین را بیهوده شمارد و ویران کند بیگمان گرفتار فاجعه طغیان آب خواهد شد.
عزيزم به نكات بسيار جالب وزيبا اشاره كردي چنان تمامو كمال گفتي كه جاي هيچ بحثي رو باقي نذاشتي......فقط يه نكته اگه هر گروه يا جنبش يا نميدونم هر تشكلي بايد به نظر حتي مخالفان هم احترام بذاره تا پيشرفت در كارش حاصل بشه.....در ضمن در مورد اعتقادات شخصي نبايد به يكي بي احترامي يا به محلي كرد....چون نظر هر كس واسه خودش قابل احترام وطرفين هم بايد به نظر هم احترام بذارند واگه نظر هر كس براي كس ديگر قابل اجرا بود كه چه بهتره اجرا كنه ولي اگه قابل اجرا هم نبود به نظر شخصي ديگران احترام بذاره تا فضاي سالم و دوستانه براي پيشرفت كاربران حاصل شه....;)

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
موضوع تاپیک پیشنهادی من یه چیزی تو این مایه هاست.
آیا قرار نیست این کشور رو همه مون با کمک هم بسازیم؟
یا : من و شما بالاخره باید بخاطر وطنمون ما بشیم یا نه؟ حالا با هر مرامی
و از این جور معانی که فک کنم شما میتونی خیلی معنی دارش رو بعنوان تاپیک بزنی و همه رو اونجا جمع کنی و یه آشتی کنون عیدی بهم بدیم و بقول شما دیگه از این به بعد در موقع بحث با همدیگه مرز ها و حریم های ادب و بزاکت رو مهندس وار حفظش کنیم.
فارسی من تموم شد.
سنه قربان اولوم داداش . سنی چوخ سویرم. بوتون قارداشلاریدا.
ساغ اول شانلی یاشا.
چشم داداش امشب رو اين موضوع به خوبي فك ميكنم تا يه تايپك خوب و زيبا روانه تالار كنيم تا هيچ كس از بروبچ از همديگه دلگير نشن...
من سنه نوكرم ....سنده ساغولا سن كيشه بيارميندا مبارك:gol::gol:

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب صحبتایی که شد اکثرا درسته
موضوع اینه که کسی که بی حرمتی میکنه اگر از طرف بقیه مورد خطاب قرار نگیره
خود بخود به حاشیه رونده میشه ... ولی بعضی دوستان فکر میکنن حتما باید جواب بدن
البته من حرفم راجع به موقعی هست که صحبت از طرف یک نفر به بی حرمتی کشیده میشه نه قبلش
ضمنا یادمون باشه ابزارهای گزارش تخلف بهتر از پاسخ ما کارگر هست

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب صحبتایی که شد اکثرا درسته
موضوع اینه که کسی که بی حرمتی میکنه اگر از طرف بقیه مورد خطاب قرار نگیره
خود بخود به حاشیه رونده میشه ... ولی بعضی دوستان فکر میکنن حتما باید جواب بدن
البته من حرفم راجع به موقعی هست که صحبت از طرف یک نفر به بی حرمتی کشیده میشه نه قبلش
ضمنا یادمون باشه ابزارهای گزارش تخلف بهتر از پاسخ ما کارگر هست
اگه نسبت به هم بی محلی کنیم حرفامون ته دلمون میمونه و هر روز مثل فنر جمع میشه و اونوقت خدا نیاره روزی رو که منفجر بشیم که باز همونی میشه که نباید بشه.
بیائید به دوستانمون و خودمون یاد بدیم که نظراتشون رو با نزاکت بیان کنن. مگه این کشور مال همه مون نیست. مگه نمیخوایم همیشه در کنار هم زندگی کنیم خوب در انصورت بیائیم راههای مسالمت آمیز برای بحث هامون انتخاب کنیم و با شجاعت حرفهای بحق مخالفانمون رو تایید کنیم و به نقاط مشترک که مورد تایید همه هست دست بیابیم.اینجوری باعث میشیم که همه بدونن ما چی میگیم و چی میخوایم. و میشه یه چیزایی از متن بحث هامون دربیاد که به درد همه بخوره.قربان شما فکور

NYC

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما برای آنکه ایران خونه خوبان شود خون دلها خورده ایم...

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما برای آنکه ایران خونه خوبان شود خون دلها خورده ایم...
ما برای پرسیدن نام گلی ناشناس
چه سفر ها کرده ایم
چه سفر ها کرده ایم
ما برای بوسیدن خاک سر قله ها
چه خطرها کرده ایم
چه خطرها کرده ایم
ما برای آنکه ایران خانه خوبان شود
رنج دوران برده ایم
رنج دوران برده ایم
ما برای آنکه ایران گوهری تابان شود
خون دل ها خورده ایم
خون دل ها خورده ایم

ما برای بوییدن بوی گل نسترن
چه سفر ها کرده ایم
چه سفر ها کرده ایم
ما برای نوشیدن شورابه های کویر
چه خطرها کرده ایم
چه خطرها کرده ایم
ما برای خواندن این قصه عشق به خاک
رنج دوران برده ایم
رنج دوران برده ایم
ما برای جاودانه ماندن این عشق پاک
خون دل ها خورده ایم
خون دل ها خورده ایم

نادر ابراهیمی

hosein_t

عضو جدید
اگه نسبت به هم بی محلی کنیم حرفامون ته دلمون میمونه و هر روز مثل فنر جمع میشه و اونوقت خدا نیاره روزی رو که منفجر بشیم که باز همونی میشه که نباید بشه.
بیائید به دوستانمون و خودمون یاد بدیم که نظراتشون رو با نزاکت بیان کنن. مگه این کشور مال همه مون نیست. مگه نمیخوایم همیشه در کنار هم زندگی کنیم خوب در انصورت بیائیم راههای مسالمت آمیز برای بحث هامون انتخاب کنیم و با شجاعت حرفهای بحق مخالفانمون رو تایید کنیم و به نقاط مشترک که مورد تایید همه هست دست بیابیم.اینجوری باعث میشیم که همه بدونن ما چی میگیم و چی میخوایم. و میشه یه چیزایی از متن بحث هامون دربیاد که به درد همه بخوره.قربان شما فکور
تو هم که از پایه ضعیفی برادر من!:razz: