راستی داداش این جواب منو که تو یه تاپیکی در همین مورد نوشتم خوندی؟ اگه خوندی راجع به اینم یه نظر بده ببینم چی نوشتم/
سلام دوست عزیز
مرسی از توجهت. من با شما موافقم .
به نظر من اگه انسان به محیط اعتماد بکنه میتونه افکارش رو با صدای بلند هم بگه.
شما حق داری هر سئوالی رو بپرسی.
نتیجه اینهمه استثمار فکری همین شده که انسان نتونه در کمال سادگی یک سئوال راجع به خداش بپرسه. اشکال کار در اینه که جوّ فعلی مناسب این تحلیل ها نیست.
خیلی ها در خفا دوست دارن که شما از این کار ها بیشتر بکنید چون ندانسته به اعتماد مردم نسبت به جنبش و یا هر مرامی که دارید لطمه میخوره و این کار شما بسود رقیبتان تموم میشه.
هر اندیشه ای در حالت انفرادی بی ضرره . حس بیداری و کنجکاوی مردم زمانی بر انگیخته میشه که اون ارزش , ارزشهای یک گروه و یا یک جنبش باشه.
میدونی که من اهل سیاست نیستم . همین قدر میدونم که افکاری برنده میشن که قاطبه ملت از اون حمایت کنند. ملت ایران هم اکثریتش مسلمان و موحد و دیندار هستند. دینداران ملت ما که در عوامل نظام خلاصه نشده اند. همه ملت ایران موحد هستند و به خدا ایمان دارند. اگر هر جنبش و یا گروه و یا حزبی این ویژه گی ملت ایران رو در نظر نگیره , نمیتونه حمایت ملت رو به سوی خودش جذب بکنه. حزب توده با اینکه کمونیستی بود به دین و خدا احترام میگذاشت و اکثر طرفدارانش در ایران موحد و مسلمان بودند.
حالا شما باید حساب بکنی که تکلیف چیه.
اگه یک عده از کاربران انجمن محیط رو مناسب دیده اند تا انرژی خود را در جهت محکوم کردن هر چیزی که بهش اعتقاد ندارند صرف کنند , خوب این فضا اماده است ولی باید توجه داشته باشیم که فردایی هم هست و باید طوری فکر و زندگی بکنیم که مردم از ما نهراسند.
شما زندگینامه گاندی رو حتما میدونی . ایشان با حرمت و احترامی که به تمام ملل جهان داشتند مورد قبول همه دنیا قرار گرفتند و زمانی که با ملکه انگلستان شام میخوردند از شیر بز خودشون که همراه داشتند میل کردند و همه حاضرین این کار ایشان را با احترام پذیرفتند.
من از شما بخاطر اطاله کلام معذرت میخوام و همینقدر میگم که :
راز موفقیت در اینست که بدانیم چگونه میتوان افکار مردم را عوض کرد. همین قدرت است که وکیل , بقال , سیاستمدار و واعظ را موفق میگرداند.سیاستمدار کسی است که حوادث فردا و یکماه و یکسال بعد را پیش بینی کند و بعدآ بتواند دلائلی بیاورد که چرا اتفاق نیفتاد.شخصیکه به حکومت بر اعصاب خویش قادر نیست , شایسته نیست که حتی بر کوچکترین پله نردبان سیاست جای گیرد.
در مورد اهانت به خدا و رسول و ائمه هم نظر من اینه:
کسیکه سد های دیرین را بیهوده شمارد و ویران کند بیگمان گرفتار فاجعه طغیان آب خواهد شد.