جان مادرتون به من جزئیات سازه و معماری برسونینبچه ها در این تایپک اگه موافق باشید خاطرات خودمون در روز تحویل پروژه بنویسم
نمونه این تایپکو در یک سایت دیدم گفتم ماهم یکی بزنیم چی می شه؟
اولین داوطلب کیه؟؟؟![]()
مثل اینکه قبلش خیلی بی خوابی کشیده بودی که این قدر خوابیدی........شاید این اتفاق یکی از جالبترین موضوعات تحویل پروژه های من بود . معمولا وقتی قرار بود کارها راپیتی بشه و شیتها راندو دستی داشته باشه و تحقیقا برای بستن مثلا 12 تا شاسی اونم 4 روز مونده به تحویل نمی شد بدون کمک کار کنم . از طرفی بچه ها هم همه درگیر کار خودشون بودم . از اونجا که خودم تو هنرستان فنی و حرفه ای هم تدریس داشتم ( و الان هم دارم ) 8 تا از بچه هایی که همیشه تحویل پروژه هاشون از بقیه بهتر بود رو آوردم تا کمکم کنن. عادتم بود همیشه زمان تحویل پروژه رو به بچه ها زودتر می گفتم تا اونها به بیخیالی نزنن و سریع کار تموم شه . دردسر تون ندم اینقد به خاطر استرس نرسیدن کار و حجم کار خودمم فراموش کردم تحویل کارم رو 1 روز زودتر به بچه ها گفتم ...
کارها رو مرتب کردیم و با موهای پتخ پوتوخرفتیم برای تحویل ... هیچ کس نبود که تحویل بگیره ...
. با خودم گفتم علی موندو حوضش همه تحویل دادن و در آتلیه ها رو بستن و رفتن خوابیدن . به یکی از دوستام زنگ زدم و جریانو گفتم ... شاید تو اون لحظات شنیدن 1 روز اضافه به تحویل خیلی جذاب بود و من یه خنده ایی از ته دل کردم
و رفتم خونه . یادم نمی یاد در طول دورانهای تحویل پروژه یک همچین خوابی رفته باشم ...
فردا تحویل ساعت 2 عصر تموم می شد . وقتی از خواب بیدار شدم ساعت 2/15 دقیقه بودتا رسیدم دانشکده شد ساعت 3 و 3 نمره از نمرم به خاطر تاخیر در تحویل پروژه کم شد ... و در زمن خواب روز قبل هم کوفتم شد !!!!
سلامشاید این اتفاق یکی از جالبترین موضوعات تحویل پروژه های من بود . معمولا وقتی قرار بود کارها راپیتی بشه و شیتها راندو دستی داشته باشه و تحقیقا برای بستن مثلا 12 تا شاسی اونم 4 روز مونده به تحویل نمی شد بدون کمک کار کنم . از طرفی بچه ها هم همه درگیر کار خودشون بودم . از اونجا که خودم تو هنرستان فنی و حرفه ای هم تدریس داشتم ( و الان هم دارم ) 8 تا از بچه هایی که همیشه تحویل پروژه هاشون از بقیه بهتر بود رو آوردم تا کمکم کنن. عادتم بود همیشه زمان تحویل پروژه رو به بچه ها زودتر می گفتم تا اونها به بیخیالی نزنن و سریع کار تموم شه . دردسر تون ندم اینقد به خاطر استرس نرسیدن کار و حجم کار خودمم فراموش کردم تحویل کارم رو 1 روز زودتر به بچه ها گفتم ...
کارها رو مرتب کردیم و با موهای پتخ پوتوخرفتیم برای تحویل ... هیچ کس نبود که تحویل بگیره ...
. با خودم گفتم علی موندو حوضش همه تحویل دادن و در آتلیه ها رو بستن و رفتن خوابیدن . به یکی از دوستام زنگ زدم و جریانو گفتم ... شاید تو اون لحظات شنیدن 1 روز اضافه به تحویل خیلی جذاب بود و من یه خنده ایی از ته دل کردم
و رفتم خونه . یادم نمی یاد در طول دورانهای تحویل پروژه یک همچین خوابی رفته باشم ...
فردا تحویل ساعت 2 عصر تموم می شد . وقتی از خواب بیدار شدم ساعت 2/15 دقیقه بودتا رسیدم دانشکده شد ساعت 3 و 3 نمره از نمرم به خاطر تاخیر در تحویل پروژه کم شد ... و در زمن خواب روز قبل هم کوفتم شد !!!!
مرضی در کار نیست، چون هدف دارند،اگه قرار باشه توی بازار کار هم کلی وقت بهت بدن که اون شرکت منهل میشه... باید دستت سریع بشه تا هنوز یک هفته از استخدامت نگذشته دوباره دنبال کار نگردی...سلام بچه ها من از تحویل پروژه فقط بی خوابیاش یادم میاد.
نمیدونم این استادها انگار مرض دارن طرحها رو دقیقه 90 تایید میکنند. بعدشم که کار رو تحویل دادی میبینی نمره ای که باید میگرفتی رو نگرفتی
نظر شماها چیه بچه ها استادها مرض دارن یا میخوان دانشجوها طرحهاشون رو کامل تر کنن من که فکر میکنم همون مرض باشه!!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
چگونگی تحویل نقشه های مهندسین مشاور توسط کارفرما | طراحی معماری (آموزش، تحلیل، کرکسیون و ... ) | 2 |