[ تجربیات ] - بهترین کتاب های کنکور ارشـــد مهندسی شیمی

goldenmoon

عضو جدید
دوستان،من پک کامل کتابای ماهانو گرفتم به نظرتون کتابای خوبین یا نه؟
من اولین بار میخوام واسه ارشد بخونم ولی خیلی سردرگمم نمیدونم از چه درسی شروع کنم میشه راهنماییم کنین؟

ziiizooo

عضو جدید
دوستان یه سوال:
من تغییر رشته دادم و مجبورم برای ارشد مهندسی شیمی کلاس کنکور برم. کلاس های آقای سمیعی گهر که احتمالا برگزار نمیشه به جز کلاس های پارسه کسی تجربه ای از موسسه ای داره؟

پارسه تغییر کادر داده.قبلا جرم و حرارت با آقای میرزازاده بود وراکتور ریاضی ترمو و سیالات با آقای طاهری.ولی الان ریاضی راکتور جرم و حرارت با آقای سمیعی گوهر هستش و ترمو و سیالات با آقای صفری.سمیعی گوهر جرم و ریاضی رو خیلی خوب میگه.ولی حرارت رو زیاد خوب نمیگه.راکتورم نیاز به کلاس نداره.خودتون راحت میتونید بخونید.درس سیالات و ترمو رو هم آقای صفری خیلی آشغاله.چون ایشون اصلا استاد مکانیکها هستن.به نظر من شما کلاس ریاضی و جرم رو پارسه بنویسید چون سمیعی گوهر عالی میگه.و راکتور رو اصلا نیاز به کلاس ندارین.در مورد درس ترمو و سیالات و حرارت هم پارسه ننویسید چون خوب نیست.ترمو من شنیدم ماهان خیلی خوب هستش.حرارت هم خودتون میتونید بخونید.کتاب حرارت جهش نوشته بابایی رو بگیرید و بخونید از کلاس خیلی بهتر هستش .مطمین باشید کتاب جهش عالی هست و با اینکه تغییر رشته دادین حرارت نیاز به کلاس نداره.چون در کلاس حرارت دقیقا همون نکته های راهیان و جهش رو بهتون میگن و چیز اضافه نمیگن.چون حرارت زیاد حفظی داره.ولی در کل بهتون بگم که کلاس خیلی تاثیر نداره.شما باید بخونید.کلاس یه مقدار سرعت درس خوندنتون رو بالا میبره

ziiizooo

عضو جدید
من اولین بار میخوام واسه ارشد بخونم ولی خیلی سردرگمم نمیدونم از چه درسی شروع کنم میشه راهنماییم کنین؟

به نظر من درس جرم و ترمو(یا حرارت) و ریاضی رو شروع کنید خیلی خوبه.چون ترمو و جرم درس های زیاد و استخون داری هست و ریاضی آسون.با این کار یک بالانسی به درس خوندتون میدین.بعد از شهریور و مهر سیالات و حرارت(یا ترمو) و راکتور رو بخونید که دقیقا اینجا هم بالانس رعایت میشه.چون راکتور درس آسون هستش و سیالات سخت.حرارتم درس نسبتا سخت تری از راکتور و ریاضی هست.
فقط یه نکته دیگر هم بهتون بگم که وقتی درس ترمو رو از رو کتاب یا جزوه خوندید و تموم شد در اصل تازه شروع شده.چون ترمو درسی هست که تو تستاش پر از نکته هست وتو تستها شما انگار دوباره دارین درس میخونید(مخصوصا ترمو 1).برای همین تست زیاد برای ترمو بزنید چون بیشتر درس ترمو تو تستاش هستش

آخرین ویرایش:

fatemeh motahari

عضو جدید
سلام دیروز همایش اقای سمیعی گهر بود...
قبل رفتن تو این سایت از ایشون تعریف زیاد شنیده بودم قبل اینکه ایشون بیاد تعداد کم بود و من ناامید بودم که برگزار بشه ساعت حدود 10 بود که دیدم یه نفر وارد کلاس شد اصلا به استادا شبیه نبود ...
با اینکه کم بودیم اول در را قفل کرد و به یه اقایی هم گفت که دیگه کسی را از پایین راه ندید(3تا از دوستام ساعت 11 امده بودن برگشتن) ...من که منتظر بودم یه جوری سمبلش کنه بره ...
ابتدا کمی صحبت کرد که روی خود من که خیلی اثر داشت ... یه جمله کلیدیش که شدیدا تو خاطرم موند این بود که :
اگر میخوای کنکور قبول شی نباید دوره حاشیه های زندگیتو خط بکشی چون انقدر زیادن که ماژیکت تموم میشه باید فقط دور خودت رو یه خط قرمز بکشی فقط خودت !
خلاصه با اینکه صداش داغون شده بود 4 ساعت بی قفه صحبت کرد . اصلا خسته نمیشد تو انتراک هم داشت جواب سوال یکسری را میداد
صحبت هاش عالی بود گرچه خودش هم گفت که شاید برخی ها رو الان درک نکنیم یا اشتباه بگه ولی به نظرم برنامه ریزیش بی نظیر بود همه چیز رو میدید در کل بازم میگم عالی بود...
4 ساعت حرف زد بازم وقت کم اورد البته بد جایی هم وقت کم اورد وقتی می خواست دروس را بررسی کنه اما در همان حد هم که وقت بود بسیار مفید بود
خیلی با علاقه صحبت میکرد حتی یهو شروع کرد سیالات و ترمو دینامیک درس دادن خیلی جالب بود همه درس هارو عین کف دستش میشناخت
یه چیز مهم اینکه خودش داشت صحبت هاشو ضبط میکرد البته یکی دیگه هم از وسطاش شروع به ضبط کردن کرد ولی فکر کنم 4.30 ساعت حجمش زیاد شه ...در ضمن خیلی از مطالب رو هم رو تخته نوشت ...
در کل من تا حالا همایشی با این بار اطلاعاتی نرفته بودم و خیلی مفید بود هر انچه که برای شروع نیاز داشتم توش بررسی شد واقعا دستش درد نکنه این اطلاعات رو رایگان در اختیار مون گذاشت. من الان حاضر بودم پول 10 تا کتاب راهایان و پارسه و ... بدم تا این مطالب رو بدونم !
اصلا هم از استادای دیگه بد نمیگفت تازه کلی هم از دکتر میرزاده تعریف کرد (ادم متواضعی بود در حین یه غرور خاص (این که میگن اقای خاص مهندسی شیمی درسته))
در کل توصیه میکنم حتما این همایش رو فایلش رو بگیرید گوش بدید خیلی مفیده (البته یه حرف هایی هم میزد که شاید ضبط و انتشارش ...)

fatemeh motahari

عضو جدید
سلام
اقای سمیعی تاکید بسیار شدیدی داشت که حتما با مدلسازی در کاربرد ریاضیات شروع کنید چون 6 تا مثال از شروع همه درسا زد که با مدلسازی شروع میشه و اگه بلدش نباشی درس رو درست نمیفهمی ...

ziiizooo

عضو جدید
سلام
اقای سمیعی تاکید بسیار شدیدی داشت که حتما با مدلسازی در کاربرد ریاضیات شروع کنید چون 6 تا مثال از شروع همه درسا زد که با مدلسازی شروع میشه و اگه بلدش نباشی درس رو درست نمیفهمی ...

ولی ایشان چون تغییر رشته ای هستند نباید از کاربرد ریاضیات و مدلسازی شروع کنند.چون ایشان هنوز نمیدونند انتقال حرارت هدایتی تو حرارت چه فرقی با انتقال حرارت جابجایی دارد و فرمول اینارو در درس حرارت نمیدونند یا فرق شار حرارتی با چشمه حرارتی رو نمیدونند و براشون زیاد اینها ملموس نیست یا مثلا نفوذ با جابجایی تو درس انتقال جرم چه فرقی با هم دارند و فرمولهای نفوذ و جابجایی رو نمیدونند.این برای کسی موثر هست که در دوره لیسانس این واحدها و درسها رو گذرانده باشد.اگر از مدلسازی شروع کنند اونوقت نمیگن ( Q=hA(T2-T1 از کجا اومده یا اصلا این چیه..برای همین به نظر من اول با مدلسازی ریاضی شروع نکنید.چون دچار سردرگمی میشوید و انگیزه ای که برای کنکور دارین رو ازبین می برد

آخرین ویرایش:

REZA1597

عضو جدید
سلام دوستان
میخواستم نظرتون رو در مورد کتابای زیر بدونم چون میخوام از روی اینا بخونم
سیالات پارسه و تست های اخر راهیان(رشته های دیگه)
ترمو راهیان
کنترل جزوه دست نویس پارسه و راهیان
حرارت راهیان
جرم بهمنیار وپارسه برای عملیاتم مک کیب
ریاضی پارسه
راکتور راهیان
البته حرارتو وسیالاتو زمانی که دانشجو بودم خوندم
بار اولم هم هست که میخوام کنکور بدم
با سپاس

daneshjoo_ce

عضو جدید

با سلام و خسته نباشید به دوستانی که کنکور دادن و با آرزوی موفقیت برای دوستانی که می خوان کنکور بدن.
من امسال، سال دومی بود که کنکور دادم و با این که بعضی درسا مثل انتقال حرارت خیلی سخت بود(البته برای بقیه) خدارو شکر خیلی راضی بودم.اون دوستانی که از تدریس اساتید پارسه و... تعریف می کنن فکر کنم هنوز تدریس آقای بابایی (همونی که حرارت جهش رو نوشته) ندیدن.فوق العاده است،کولاکه،حرف نداره. من سال اول 1800 شدم ولی امسال با 4 تا از دوستام رفتیم پیش ایشون، شاید باورتون نشه ولی هممون 2 رقمی شدیم.واقعا تدیرسش هم مثل کتابش عالیه.من که خیلی خیلی بهشون مدیونم.
البته اگر کسی از دوستان هم به هر دلیل نمی تونن کلاس برن از کتاب هاش(فعلا حرارتش تو بازاره ولی جرمش زیر چاپه،انگار کتابای دیگش هم کم کم دارن میان)استفاده کنن.تا یادم نرفته بگم مال انتشارات جهشه.با کتاب حرارت هم خیلی ها حتی بدون کلاس درصد بسیار بالایی(بالای 80) زدند.
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان عزیز.:):d

*mehrnaz*

عضو جدید
پارسه تغییر کادر داده.قبلا جرم و حرارت با آقای میرزازاده بود وراکتور ریاضی ترمو و سیالات با آقای طاهری.ولی الان ریاضی راکتور جرم و حرارت با آقای سمیعی گوهر هستش و ترمو و سیالات با آقای صفری.سمیعی گوهر جرم و ریاضی رو خیلی خوب میگه.ولی حرارت رو زیاد خوب نمیگه.راکتورم نیاز به کلاس نداره.خودتون راحت میتونید بخونید.درس سیالات و ترمو رو هم آقای صفری خیلی آشغاله.چون ایشون اصلا استاد مکانیکها هستن.به نظر من شما کلاس ریاضی و جرم رو پارسه بنویسید چون سمیعی گوهر عالی میگه.و راکتور رو اصلا نیاز به کلاس ندارین.در مورد درس ترمو و سیالات و حرارت هم پارسه ننویسید چون خوب نیست.ترمو من شنیدم ماهان خیلی خوب هستش.حرارت هم خودتون میتونید بخونید.کتاب حرارت جهش نوشته بابایی رو بگیرید و بخونید از کلاس خیلی بهتر هستش .مطمین باشید کتاب جهش عالی هست و با اینکه تغییر رشته دادین حرارت نیاز به کلاس نداره.چون در کلاس حرارت دقیقا همون نکته های راهیان و جهش رو بهتون میگن و چیز اضافه نمیگن.چون حرارت زیاد حفظی داره.ولی در کل بهتون بگم که کلاس خیلی تاثیر نداره.شما باید بخونید.کلاس یه مقدار سرعت درس خوندنتون رو بالا میبره

خیلی ممنون از اطلاعات خوبتون مشکل اینه که به احتما زیاد اصلا آقای سمیعی گهر تدریس نداشته باشن حتی توی پارسه!
برای حرارت کتاب جهش رو گرفتم.
برای انتقال جرم و ریاضیات تصمیم داشتم برم پارسه که اگر آفای سمیعی گهر نباشن نمیدونم دیگه چه موسسه ای خوب هست.
قرار بود تا امروز معلوم بشه کلاسای شخصی آقای سمیعی گهر برگزار میشه یا نه ولی توی سایتشون هیچ اطلاعیه ای نیست!!!!!

*mehrnaz*

عضو جدید
با سلام و خسته نباشید به دوستانی که کنکور دادن و با آرزوی موفقیت برای دوستانی که می خوان کنکور بدن.
من امسال، سال دومی بود که کنکور دادم و با این که بعضی درسا مثل انتقال حرارت خیلی سخت بود(البته برای بقیه) خدارو شکر خیلی راضی بودم.اون دوستانی که از تدریس اساتید پارسه و... تعریف می کنن فکر کنم هنوز تدریس آقای بابایی (همونی که حرارت جهش رو نوشته) ندیدن.فوق العاده است،کولاکه،حرف نداره. من سال اول 1800 شدم ولی امسال با 4 تا از دوستام رفتیم پیش ایشون، شاید باورتون نشه ولی هممون 2 رقمی شدیم.واقعا تدیرسش هم مثل کتابش عالیه.من که خیلی خیلی بهشون مدیونم.
البته اگر کسی از دوستان هم به هر دلیل نمی تونن کلاس برن از کتاب هاش(فعلا حرارتش تو بازاره ولی جرمش زیر چاپه،انگار کتابای دیگش هم کم کم دارن میان)استفاده کنن.تا یادم نرفته بگم مال انتشارات جهشه.با کتاب حرارت هم خیلی ها حتی بدون کلاس درصد بسیار بالایی(بالای 80) زدند.

امیدوار همیشه موفق باشید.
میشه یه کمی توضیح بدین که کجا تدریس میکنن و چه درسهایی رو شما راضی بودی؟

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

آره دوستمون زیزو هم این کتاب (حرارت انتشارات جهش وتالیف آقای بابایی) رو خوندن و خیلی ازش راضین

ziiizooo

عضو جدید
آره دوستمون زیزو هم این کتاب (حرارت انتشارات جهش وتالیف آقای بابایی) رو خوندن و خیلی ازش راضین

واقعا فوق العاده هست.خیلی خیلی خوبه.به بچه های کنکوری امسال تضمینی توصیه میکنم که این کتاب رو بخونند امکان نداره زیر 60. 70 بزنند

REZA1597

عضو جدید
سلام دوستان
ترمو راهیان
حرارت راهیان
ریاضی پارسه
راکتور راهیان
با سپاس
دوستان جواب مارو نمیدید

ziiizooo

عضو جدید

واقعا این دوستمون راست میگه.کتابش عالیه

ziiizooo

عضو جدید
دوستان جواب مارو نمیدید

در درس حرارت کتاب حرارت جهش( نوشته بابایی)رو بگیرید به جای راهیان.واقعا عالیه.بقیه درسها دقیقا بهترین کتابهارو گرفتین(ترمو راهیان عالیه.جرم پارسه فوق العاده هست.ریاضی پارسه هم خوبه.راکتورم راهیان عالیه).البته من شنیدم کتاب سیالات مدرسان هم عالیه.ولی سیالات پارسه و راهیان هم خوب هست.در مورد کنترل هم بهتون بگم که کتاب راهیان خوبه ولی یک مقدار زیاد گفته.کتاب پارسه جمع و جور تر و کمتر گفته.شما همون جزوه کنترل پارسرو بخونید فوق العاده هست

ziiizooo

عضو جدید
سلام دوستان
ترمو راهیان
حرارت راهیان
ریاضی پارسه
راکتور راهیان
با سپاس

در درس حرارت کتاب حرارت جهش( نوشته بابایی)رو بگیرید به جای راهیان.واقعا عالیه.بقیه درسها دقیقا بهترین کتابهارو گرفتین(ترمو راهیان عالیه.جرم پارسه فوق العاده هست.ریاضی پارسه هم خوبه.راکتورم راهیان عالیه).البته من شنیدم کتاب سیالات مدرسان هم عالیه.ولی سیالات پارسه و راهیان هم خوب هست.در مورد کنترل هم بهتون بگم که کتاب راهیان خوبه ولی یک مقدار زیاد گفته.کتاب پارسه جمع و جور تر و کمتر گفته.شما همون جزوه کنترل پارسرو بخونید فوق العاده هست

• Like
واکنش ها: .6.

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان جواب مارو نمیدید
سلام جرمو عمل راهیانو بخوون ضرر نمیکنی من پارسه رو دارم نمیدونم شاید الان تغییر کرده باشه واسه من کلن یه جلده که جرمو عمل رو با هم گفته اگه این کتابو داری واسه فهمیدن اولیه خوبه ولی راهیان خیلی جامع تره و تو کنکورم سوالای جرم و عملیات می بینی که ریزه کاری داره.مثلن بعضی فصلارو نو 5 صفخه خلاصه کرده اینطور خوب نیس(پارسه).
ترمو راهیان هم خیلی خوبه.به نظر من اگه میخوای تابستون بخوونی بهمنیار رو بخوون ولی اگه پایت قویه لازم نیس.مینتونی اون جاهایی که نیاز به درک بیشتر داری از رو کتاب مرجع بخوونی.
ریاضی پارسه هم خیلی خوبه.

eche

عضو جدید

عزیز کلاساش کجا بود ؟ از کجا میشه اطلاعاتشو گرفت ؟

ziiizooo

عضو جدید
سلام جرمو عمل راهیانو بخوون ضرر نمیکنی من پارسه رو دارم نمیدونم شاید الان تغییر کرده باشه واسه من کلن یه جلده که جرمو عمل رو با هم گفته اگه این کتابو داری واسه فهمیدن اولیه خوبه ولی راهیان خیلی جامع تره و تو کنکورم سوالای جرم و عملیات می بینی که ریزه کاری داره.مثلن بعضی فصلارو نو 5 صفخه خلاصه کرده اینطور خوب نیس(پارسه).
ترمو راهیان هم خیلی خوبه.به نظر من اگه میخوای تابستون بخوونی بهمنیار رو بخوون ولی اگه پایت قویه لازم نیس.مینتونی اون جاهایی که نیاز به درک بیشتر داری از رو کتاب مرجع بخوونی.
ریاضی پارسه هم خیلی خوبه.
داش همزه کتاب جرم پارسه عوض شده .دیگه مثل قبل که تو داری با هم نیست.جرم یک کتاب گنده شده مثل ریاضیش.کلش جرم هست و عملیات توش نیست و خیلی خیلی ریز کرده.انگار داری کتاب ریفرنس میخونی.اون قبلیه که تو داری خیلی خلاصه بود و بیشتر به درد ماه آخر میخوند ولی این جدیده که 2 سال هست اومده خیلی خیلی کامل هست.اصلا توش مثال های تشریحی 2 صفحه ای داره.مثالهای اساسی و ریشه داره کتابهای ریفرنس رو اورده تو متنش و خیلی عالیه. که خیلی کمک میکنه به کسی که داره عمقی میخونه.البته چون برای هم کنکوری ها و هم دانشجویان لیسانس هست یک مقدار زیادی دیگه ریز کزده و یک مقدار نکته های اضافی هم توش هست که به درد کنکور نمیخوره.کتابش مثل ریاضی پارسه شده .تقریبا همون قطر و همون سایز

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش ها: .6.

REZA1597

عضو جدید
میگم من ریاضی راهیان 2جلدشو دارم اگه بهتره از اون بخونم
بعد توی جرم احساس ضعف میکنم ...چی کار کنم به نظرتون

BULGARIA

کاربر بیش فعال
سلام دوستان
ترمو راهیان
حرارت راهیان
ریاضی پارسه
راکتور راهیان
با سپاس

برای جرم پارسه و راهیان بخون برای عملیات مک کیب میخای بخونی که چی بشه؟عملیات راهیان بخون هرچی کتاب دم دست اومد برای جرم و عملیات بخون ک ضرر نداره مک کیب رو بذار برای آخر زمانی ک 80-90درصد مطالبو مسلط شدی

BULGARIA

کاربر بیش فعال
میگم من ریاضی راهیان 2جلدشو دارم اگه بهتره از اون بخونم
بعد توی جرم احساس ضعف میکنم ...چی کار کنم به نظرتون

رضا جون ریاضی راهیان جلد یک قسمت محاسبات عددیش خوبه ولی جلد دومش قسمت کاربردش پر از اشتباس بخصوص فصل آخرش پس ترجیحا یا پارسه بخون یا اگر هم راهیان گرفتی قسمت کاربرد رو از پوران بخون خوب گفته کفایت میکنه-برای جرم هم فعلا بخون تا ببینیم در ادامه چی پیش میاد

daneshjoo_ce

عضو جدید
امیدوار همیشه موفق باشید.
میشه یه کمی توضیح بدین که کجا تدریس میکنن و چه درسهایی رو شما راضی بودی؟
با سلام به دوستان
آقای بابایی خودشون به صورت مجزا کلاس برگزار می کنن.تا جایی که می دونم سال گذشته ماهان و مدرسان ایشونو می خواستن(به ویژه ماهان) ولی چون سیستم آموزشی آنها رو قبول نداره هیچ کدومو نرفت.
همه درسای مهندسی شیمی رو درس میدن.انصافا هم عالی میگن(من سال اول کلاسای پارسه رو رفتم جزوه های ماهانو دیدم،کتابای راهیانو هم داشتم،واقعا قابل مقایسه نیست)شماره ایشونو دارم ولی متاسفانه اجازه ندارم در سایت بزارم ولی آدرس ایمیلشون اول کتاب حرارتش هست

باز اگه سوالی بود در خدمتم;)

آخرین ویرایش توسط مدیر:

parsakhoshmel

عضو جدید
معرفی کتاب واسه کنکور ارشد مهندسی شیمی

معرفی کتاب واسه کنکور ارشد مهندسی شیمی

سلام دوستای عزیز
من ترم 6 رو تموم کردم و امسال می خوام کنکور ارشد بدم .... می خواستم ببینم به نظر شما بهترین کتاب ها واسه کنکور ارشد چیه؟؟؟؟
آخه هر جا سر می زنی یه کتابیو معرفی می کنن ... من که دیگه گیج شدم :confused:

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
سلام دوستای عزیز
من ترم 6 رو تموم کردم و امسال می خوام کنکور ارشد بدم .... می خواستم ببینم به نظر شما بهترین کتاب ها واسه کنکور ارشد چیه؟؟؟؟
آخه هر جا سر می زنی یه کتابیو معرفی می کنن ... من که دیگه گیج شدم :confused:
سلام دوست عزیز....
ببین هرچی سوال در مورد کتاب های ارشد تو ذهنته تو این تاپیک می تونی جوابشو پیدا کنی.....
نیازی به زدن تاپیک جدید نبود....
این قسمت از تالار هم اطلاعات بسیاری مفیدی در زمینه ارشد،براتون داره....بهترین کار اینه وقت بزارید بخونید مطالبو.....مطمئنا مفید واقع میشه....
موفق باشید.

parsakhoshmel

عضو جدید
دست شما درد نکنه ولی من اینا رو همش خوندم
هر کی یه چیز میگه!!
یکی میگه راهیان بخون یکی میگه دیگه بدرد نمی خوره!!
من که بعد از این همه وقت گذاشتنو خوندن اینا بیشتر گیج شدم

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
دست شما درد نکنه ولی من اینا رو همش خوندم
هر کی یه چیز میگه!!
یکی میگه راهیان بخون یکی میگه دیگه بدرد نمی خوره!!
من که بعد از این همه وقت گذاشتنو خوندن اینا بیشتر گیج شدم
ببین آخه بحث سلیقه هم دخیله....یکی مثل من شاید اصلا با ساختار درس دادن پوران حال نکنه ولی یکی دیگه خوشش بیاد و بگه خیلی خوبه.....مثلا همین ترمو پوران خیلی طرفدار داره ولی من زیاد خوشم نیومد.....این دلیل نمیشه که کتابش بد باشه.....یکی هم از ساختار راهیان بیشتر خوشش بیاد اونو پیشنهاد بده بهت.....اگه بین این دو هرکدومو انتخاب کنی دلیلی بر بد بودن اون یکی نمیشه.....واسه همینه که ممکنه برا یه درس 2،3 تا کتاب خوب معرفی بشه.....پس نباید باعث سردرگمیت بشه....بلکه باید با خیال راحت به یکی از این کتابا اطمینان کنی و شروع به خوندن بکنی.....یکی از دوستام که پارسال رتبه 3 ارشد مهندسی شیمیو آورد میگفت همه رو از رو راهیان خوند ولی به جای یه دور 3 دور کامل خوند!!
پس به جای اینکه اینقدر رو انتخاب کتاب ها حساس بشی بهتره با توضیحاتی که بچه ها تو همین تاپیکایی که گفتم دادن انتخابتو بکنی و شروع به خوندن کنی تا بیشتر از این وقتو از دست ندی.....

fatemeh motahari

عضو جدید
با سلام به دوستان
آقای بابایی خودشون به صورت مجزا کلاس برگزار می کنن.تا جایی که می دونم سال گذشته ماهان و مدرسان ایشونو می خواستن(به ویژه ماهان) ولی چون سیستم آموزشی آنها رو قبول نداره هیچ کدومو نرفت.
همه درسای مهندسی شیمی رو درس میدن.انصافا هم عالی میگن(من سال اول کلاسای پارسه رو رفتم جزوه های ماهانو دیدم،کتابای راهیانو هم داشتم،واقعا قابل مقایسه نیست)شماره ایشونو دارم ولی متاسفانه اجازه ندارم در سایت بزارم ولی آدرس ایمیلشون اول کتاب حرارتش هست

باز اگه سوالی بود در خدمتم;)
ببخشید شما حرارت و جرم را با کی داشتید تو پارسه؟

parsakhoshmel

عضو جدید
ببین آخه بحث سلیقه هم دخیله....یکی مثل من شاید اصلا با ساختار درس دادن پوران حال نکنه ولی یکی دیگه خوشش بیاد و بگه خیلی خوبه.....مثلا همین ترمو پوران خیلی طرفدار داره ولی من زیاد خوشم نیومد.....این دلیل نمیشه که کتابش بد باشه.....یکی هم از ساختار راهیان بیشتر خوشش بیاد اونو پیشنهاد بده بهت.....اگه بین این دو هرکدومو انتخاب کنی دلیلی بر بد بودن اون یکی نمیشه.....واسه همینه که ممکنه برا یه درس 2،3 تا کتاب خوب معرفی بشه.....پس نباید باعث سردرگمیت بشه....بلکه باید با خیال راحت به یکی از این کتابا اطمینان کنی و شروع به خوندن بکنی.....یکی از دوستام که پارسال رتبه 3 ارشد مهندسی شیمیو آورد میگفت همه رو از رو راهیان خوند ولی به جای یه دور 3 دور کامل خوند!!
پس به جای اینکه اینقدر رو انتخاب کتاب ها حساس بشی بهتره با توضیحاتی که بچه ها تو همین تاپیکایی که گفتم دادن انتخابتو بکنی و شروع به خوندن کنی تا بیشتر از این وقتو از دست ندی.....
خیلی خیلی ممنون ....
راستی شما خودت کنکور دادی؟؟؟
میشه بگی به نظر شخص خودت چی از همه بهتره؟؟
ممنون میشم

ئدز

عضو جدید
راکتور راهیان کافیه.البته من فقط تستشو زدم جزوه خودم کامل بود
حرارت کتاب مرجع کامل حرارت امید بابایی از انتشارات جهش.......جرم و عمل هم از همین نویسنده تازه اومده به نظرم حتما بگیر
ریاضی من برای مدل سازی جزوه خودم کامل بود که از کتاب نیک اذر خوندم و عددی از طاهری پارسه .راهیان زیاد و قدیمی و طولانی بود
جرم و عمل هیچی به درد نمیخوره اما مطئنم بابایی کتابش عالیه
مکانیک راهیان یه جلدی.......من هیچی بارم نیست از مکانیک و توصیه میکنم حتما تابستون بخون و تمومش کن بعد از مهر حفظش کن و تست بزن شده تست سال پیش رو حفظ کنی حفظ کن من امسال 3 تا تست رو حفظی زدم
کنترل باید تویونی فهمیده باشی نیک اذر مثل هلو درس دادش خدااااااااااااااااااااااااااااااا حفظش کنه اخلاقش خاص بود اما خدای مدلسازی و حرارت و کنترل بود اگه بلدی جزوه خودت و کتاب چهل نکته نیک اذر رو بخونی کافیه البته اگه زبانت خوبه میتونی روش حسابی حساب کنی و خودتو اسر کنترل نکنی چون وقت گیر سوالای اسال یکیشم محض رضای خدا راه حل کوتاه نداشت و محاسبات طولانی میخواست من فقط تو 10 مین که مراقب بالا سرم رژه میرفت تا برگه رو بگیره 40 زدم در حالی که رو بالای 70 حساب کرده بودم
ترمو من راهیان خوندم و باهاش تو بیو 50 زدم فقط هم ترمو دو رو خوب خونده بودم
توصیم هم اینه که اگه از مغزای روزگار نیستی حتماااااااااااااااااااا یه شناور هم شرکت کن و از همین الان در موردش تصمیم بگیر و ببین چه درسی اضافه تر از میم شیمی داره و ضریبش چه جوریه
در یک کلام کنکور ارشد 60 درصد مدیرت مطالب و شخص خودت و 40 درصد علم شاید نفر 100 با 200 ار نظر علمی زیاد قویتر نباشه اما حتما ادم با برنامه تر و با روحیه تری بوده

بالا