با سلام به دوستای خوبم ، عزیزان بخش جذاب هنر در خانه و مخصوصاً بخش خوشمزه آشپزی

راستش من بعد سالها تجربه
دی) هنوز با خامه کیک مشکل دارم ، نکاتی که توی دستورهای مختلف دیدم رو تست کردم، ولی بازم خامه ام به دلخواهم فُرم نمی گیره...
ازتون میخوام اگر کسی خودش تجربه داره و توی این کار موفق هست، لطف کنه و طرز کار خودش رو توضیح بده،باشد که برای ما هم کارگر اُفتد...
پیشاپیش سپاسگزارم


راستش من بعد سالها تجربه

ازتون میخوام اگر کسی خودش تجربه داره و توی این کار موفق هست، لطف کنه و طرز کار خودش رو توضیح بده،باشد که برای ما هم کارگر اُفتد...
پیشاپیش سپاسگزارم
